Back in Milwaukee

Efter en harlig 2 dagars tur till Winneconne med familjen Klagmann, Antonsson och Soderlund kom vi tillbaka till Milwaukee igar runt 1. Alltid skont att komma hem. Vi fiskade, akte bat, grillade marshmallows, at och drack gott, spelade kort och umgicks. Langtar redan nu tills vi ska fara dit i September, Labor Day! Det ar helt underbart dar uppe och avslappnande! Nar jag kom hem sa hade jag dock fran riktigt trakiga nyheter och det skar i hjartat nar jag tanker pa det. (du finns i mina tankar gumman-alltid & always). Idag ar det sista dagen som pappa, Rose och Viktor ar har. Imorgon skjutsar vi dom till flyget och sen kanske jag och Ryan tar oss en detour till Ikea! Hoppas hoppas, vill kopa den dar bokhyllan som vi spanat pa och eventuellt ett vintrinskap till vardagsrummet. Sen jobbar jag tors & fredag.. pa lordag ar det 4th of July!!!! Idag ska vi forst aka till Boulder Junction och ata och sen blir kanske Harley Davidson museumet.. fast det var ratt dyrt sa vi kanske bara nojer oss med affaren!!!! Idag hjalpte pappa, Rose o Viktor oss att stada i huset sa det var himla skont att fa det gjort! Jag har brant dvd-filmerna pa brollopet och skickar det med pappa. Ni kan aka och hamta upp dom pa torsdag kvall kanske. Dom kommer nog inte forran pa torsdag eftermiddag. Lisa: jag har aven dina shorts och sandaler som jag skickar med dom!!!! Kram kram


Winneconnie

Hela den har veckan sen pappa, Rose och Viktor kom har det gatt jattefort och vi har hunnit med en massa. Shoppat pa Mayfair (!!!!!!) --fyndade sjukt mycket, malat och byggt klart forradet ute pa baksidan, firat Susis fodelsedag med go middag, marangtarta, viiin, fyverkerier och "potatogun". Idag drar vi ivag till Winneconnie dar vi ska ut och aka bat, tuubing och fiska. Igar for vi for att fixa fiskekort till alla, inte visste vi att det var en lika svar process som att fixa "green card". Pappa och Rose hade bara med sig sina korkort och visste inte att man var tvungen ha med sig passet. Viktor hade som tur var med sig sitt pass sa han kunde fixa och jag o Ryan fixade samtidigt. Men dom tar alla uppgifter, langd, vikt, harfarg etc samt ringer och kollar upp nat med "immigrations". Sjukt knasigt. Billigt var det dock for mig och R, betalade bara 30 dollar for bada oss i 9 manader. Nice, jag tror fiske blir var nya hobby.. spanade pa ett rosa fiskespo som jag vill ha! LOL!

Jag har blivit sjukt solbrand... ser ut som en pepparkaka! Haha.. vi har verkligen haft tur med vadret! 30 grader varendaste dag! Snart ska jag och Ryan boka var Tysklands-resa.. vi planerar att aka i slutet pa September 2 veckor. Susi och Franz har redan bokat sin resa och dom ska stanna en manad.. vi kan dock bara stanna i 2 veckor.

Jag funderade ju lange pa det dar jobbet som jag blev "erbjuden". Eller jag hade en telefonintervju med Managern och hon sa i slutet: vi ar valdigt intresserade att fa in dig i foretaget.. Naomi kommer ringa dig pa mandag. (telefonintervju pa lordag) Jag velade fram och tillbaka och det slutade med att jag bestamde mig for att inte ta jobbet eftersom jag kande att jag skulle tappa hela sommaren tillsammans med Ryan och andra kompisar.. eftersom jag skulle bli tvungen att jobba alla fredag och lordagar! Sa nar dom val ringde mig pa tisdag sa sa Naomi dock att Managern valt att "inte" anstalla mig.. sa mycket for mitt beslutsangest.. anledningen var att hon tyckt jag latit osaker pa arbetstimmarna! haha! Jaja, jag trivs ju bra pa Boulder Junction.. jag har ju massor med resor inplanerade ocksa och pa Boulder ar det latt att fa ledigt!

Ciao


Ryans ledighet

.... som jag tidigare skrev skule Ryan vara ledig tors-onsdag. Idag for han pa jobbet och har snart jobbat 6 timmar... sa mycket for att vara ledig! Hans chef tycker att han har attitydsproblem eftersom han vill vara ledig och umgas med sin nyblivna fru och hennes familj fran Sverige som bara ar har i en vecka?! WTF????????

Jaja.. shit the same. Imorse innan 8 for jag till Blair's och handlade malarfarg och snart har vi malat fardigt hyddan ute pa garden. Yeah va fint det blir. Pappa haller pa och bygger nya dorrar till hyddan!!!! Ikvall ska vi aka till Cedarburg och ga pa vinprovning. Skrev sakert tidigare att Rose och pappa bjudit pa mat senaste tva dagarna: palt och laxmiddag sa ikvall ska Franz bjuda pa smoked pork chopes! Mmmm spannande. Och pa lordag har vi hyrt 2 stugor och da ska vi ut med baten!

 

Ciao


Nya projekt

Denna vecka har vi haft 30 grader varje dag :) I skuggan! Harliga tider... pappa och Rose och Viktor ska hjalpa till o mala om forradet pa bakgarden och pappa har tagit pa sig att bygga en ny dorr.. tydligen har ingen gjort nagot med forradet pa minst 10 ar och nu haller den pa och ruttna bort. Sjalv skulle jag ju inte tagit tag i nat sant men ni vet ju hur foraldrar far for sig massa nya projekt.. det finns alltid arbete att gora!

Det ar dock harligt att bara hanga och umgas! Kanns som normalt.. dom ar inte sa mycket for sighseeing och sant.. sa det passar mig bra. Igar lagade dom palt at oss och ikvall ska dom laga ugnsbakad lax och potatis!!!!! Varsta lyxet. Igar kvall hyrde vi Taken och tittade pa den, dom hade namligen inte sett den och jag och Ryan alskar den filmen. Imorgon ar Ryan ledig anda till nasta torsdag sa da ska vi pa lite mer aventyr! 

Annars ar det harligt att ha familjen pa besok! Ska bli trakigt nar dom aker hem!

Kram


Brollopsbilder

Idag klockan 11 ska jag och Ryan fara till fotografen och hamta upp vara brollopsbilder. Ar supernervos och spand pa hur dom blev. Han sa att han tagit runt 700 bilder. Och vi far allihopa!!!!!! Wiiiii super!!! En bra dag idag, det ska bli runt 25 grader! Vaknade och hittade Ryan i koket, han forsokte overraska mig med vafflor pa sangen! *naaaaaaw*.

Igar kvall runt 5 tiden for vi till kyrkan, Susi och Franz var involverade i en "refugee dag" da det bland annat fanns en buffe med himlens alla olika ratter, matratter fran Irak, Jugoslavien, Japan etc. Himla roligt och testa pa. Efter det for jag och Ryan hem och da var det fortfarande sa himla varmt ute sa da cyklade vi till Blockbuster och hyrde en film: He's just not that into you. Men vi hann aldrig se den eftersom vi borjade dricka en massa drinkar och shota Apple Pucker och sen spelade vi Wii! Men vi tankte se den ikvall istallet innan vi ska lamna igen den kl 11.

Imorgonbitt ska jag hamta pappa, Rose och Viktor fran flygplatsen! Pa kvallen ska vi ata kinamat och ga pa salsakurs!

Har fatt ett jobberbjudande ocksa, kanns superlaskigt att lamna Boulder Junction men samtidigt ar jag sugen pa att testa nat annat. Jag har ju trots allt snart jobbat pa Boulder i 1 ar och dar blir det inga karriar-klattringar. Det har jobbet ar pa ett jattestort foretag Johnson's Cable och da kommer jag jobba i kundtjanst. Jobbet ar onsdag-lordag 1pm-12am men sa ar jag ledig sondag, mandag och tisdag. Det ar ett 4 veckors kontrakt och med lonen jag skulle fa samt med benefits sa ar det naturligtvis battre an Boulder. Jag hade telefonintervjuen i lordags med managern Isabelle och hon sa att hon var valdigt intresserad av att fa in mig i foretaget och pa mandag kommer Naomi (rekryteraren) kontakta mig for mer information, sa da ska jag fraga lite mer fragor!

Tjingeling!

IN LOVE

I'm having such a BLAST!  Ryan and I are playing Wii, drinking, having shots and just having fun!  I am soooo happy and sooo foolishly in love!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Wiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii


Semester

Idag ar det superharligt vader och en harlig start pa min "semester". Det ar runt 28 grader ute och hela nasta vecka ska det bli runt 30 grader varje dag. Jag har tagit ledigt fran jobbet i 1 och en halv vecka sa jag hinner umgas med pappa, Rose och Viktor. Ryan har tagit ledigt tors-onsdag sa da har vi planerat in vinprovning och Harley Davidson museum! Nasta helg far vi till Winneconnie och aker bat och fiskar och bor 2 natter i stuga!

Igar overraskade jag Ryan med en liten midsommarmiddag nar han kom hem fran jobbet. Lauren hade hjalpt duka och fixa iordning. Love that girl! Mmmm, silltarta, nubbe, agg och rom, sill, potatis och roood vin! Gott! Fortfarande helt slut i kroppen, vi dackade runt 8 igar kvall och sov anda tills Ryan var tvungen att fara till jobbet imorse klockan 8. Han har inte kommit hem an men borde komma hem snart.. da blir det husprojekt. Stada och fixa iordning och forbereda infor pappa kommer tillbaka pa mandag. Da ska vi pa salsa!

Maste borja forbereda infor 2 veckor i tyskland ocksa! Vi har tankt aka i mitten-slutet pa September och halsa pa Opa, och sen blir det 3 dagar i Prag och halsa pa AK och Johan!!! Sa jaaakla roligt!

Nu ska jag fortsatta med mitt pyssel i koket :)

PUSS o ha en bra midsommarhelg!

Oforglomliga minnen

Manga har fragat mig nu efterat om jag ar ledsen nu nar alla "svenskarna" har farit hem. Det ar ganska underligt men jag maste arligt talat saga nej-- det ar jag faktiskt inte. Vanskap for mig ar inte da man traffas varje dag och umgas hela tiden. Vanskap for mig ar att veta att i sitt hjarta sa finns ens vanner alltid dar, vare sig dom ar nara eller langt borta. Vanskap for mig ar ett band som aldrig kan brytas. Vanskap for mig ar nar man tanker pa sina vanner och ler, skrattar och minns alla de underbara stunder man delat med varandra. Vanskap for mig ar att veta att mina vanner aldrig kommer finnas langt bort-- for ni finns hos mig varje dag: i mitt hjarta, i mina tankar och i alla mina bilder.

   
   
  

Puss allihopa!!!!

 


Tillbaka till vardagen

Idag pa jobbet kande jag mig krasslig i halsen och febrig-- forsokte dricka varmt te och mycket vatten. Tror de har senaste veckorna har tagit kol pa mig, har ju som sagt inte blivit mycket somn alls och hall igang varje dag. Nu nar man antligen slappnar av sa kanner man att man ar alldeles slut i kroppen. Det kanns valdigt underligt att alla svenskarna har farit hem.. kanns som om vi kommer ses igen om ett par dar men det gor vi ju inte. Jag och Ryan har antligen kommit till den punkt i livet dar vi bara ar-- slut pa stress och brollopsplanerande och allt sant dar, nu ar det bara vi och framtiden. Kanns otroligt skont och vi ar karare an nagonsin. Det ar verkligen ett lyx for oss att bara va! Igar slog vi pa en film nar vi at middag och sag The Dark Night... skitmysigt och det basta var att man inte hade nara skuldkanslor av att man egentligen borde gora nat annat. Vi behover inte gora nat alls!

Ikvall ska vi aka till Brian och Rachel och traffa upp Jeremy, Dave & Kari och kaka middag och umgas. Ska bli trevligt. Fast helst hade jag bara velat mysa med Ryan. Imorgon kvall ar jag bjuden pa middag hos Jess C fran jobbet och sen pa fredag ska jag, Lauren och Deanna pyssla lite. Sen i helgen blir det att stada, roja undan och forbereda infor mandag da pappa kommer tillbaka. Irriterande att Viktor fick med sig min laptop-sladd sa nu funkar ju inte min laptop. Ajja... han kommer ju snart tillbaka med den!

Tack for en helt underbar tid och fantastiska minnen!!!! Mitt brollop hade inte alls blivit detsamma utan er!

Alskar er allihopa!

 


Post-Wedding

Sista dagarna har varit valdigt hektiska med forberedandet for brollopet, hostandet av slakt och vanner, fester, sightseeing och barbeque. Jag kanner mig valdigt trott och slut i kroppen!!! Men pa ett bra satt! Jag har nog sovit mellan 4 och 6 timmar varje dag, gatt till sangs efter midnatt och vaknat fore 9. Inte min vanliga rutin det inte! Idag steg jag och Ryan upp klockan 4 och skjutsade pappa, Rose och Viktor till Florida. Dom kommer tillbaka och stannar 1,5 vecka pa mandag. Idag ska vi fara till 6 flags och det blir aven sista dagen som Boden-ganget ar har!!! Vi kommer ha saaaa himla kul, med oss tar vi ocksa Lauren och Collin.

Brollopet da???! Brollopet var helt fantastiskt underbart perfekt och rofyllt. Jag njot utav varenda sekund. Dagen innan daremot var jag som en kanslomassig jojjo, det var nog den hemskaste dagen eftersom det var sa mycket att fixa och jag blev helt sonderstressad. Som tur ar hade jag A-K med mig som lugnade ner mig och sen kom Lauren och senare fick jag aven en massa hjalp med att stalla iordning lokalen. Men det hann bli 2 breakdowns under dagen! Usch, rysligt stressad var jag.  Men nu i efterhand ar det sjalvklart vart det. Jag var den vackraste bruden och Ryan var helt underbart fin och alla mina vanner var sjukt fina! Jag hade den absolut bastaste dagen i mitt liv--precis sadar som jag alltid drom att mitt brollop kommer vara. Det blev manga tarar under dagen; forst i kyrkan da jag kom gaendes nerfor altaret med pappa, da rann tararna hos Ryan, och sen hos Marie, Tessi och valdigt manga andra. Sen nar Marie och Tessi holl sitt tal sa brast det for mig, da grat jag en massa och sen nar jag holl mitt "overraskningstal" (nervos som hund och skakis sa jag inte ens kunde halla/lasa mitt fuskpapper) sa fick jag hora att det var massor som gratit! Och sen varan overrasknings vals-rutin fick manga lovord!

Det var en lang och underbar och perfekt dag!!!!















Det ar ju bara sa synd att det vara sa manga som inte kunde komma men som jag onskat kunde varit dar! Ni var i mina tankar!!!!!

Imorgon blir det tillbaka till jobbet och sen pa mandag ar jag ledig 1 och en halv vecka tills pappa far hem igen! Nu ska jag hoppas i duschen och sen bar det av till 6 Flags!!!!!


6 Swedes & a Finn

Hmm, igar sa ides jag inte skriva for jag tankte att nu ar ju alla mina vanner har sa da behover jag ju inte uppdatera bloggen. Men sa slog det mig idag att jag har ju kanske andra som "slaviskt" laser min blogg! :P Sa har kommer en harlig uppdatering:

Mina underbara vanner fran Boden skulle kommit till oss runt 12-tiden mandagnatt. Runt halv 11 ringer dom och sager att dom fortfarande inte har lamnat Chicago flygplats men dom ar pavag. Runt 11 ringer dom igen och sager att 4 baggage av 5 har kommit bort. Runt 3-tiden anlander dom: trotta, arga men glad och se mig!
Tisdag morgon sa dukar jag upp och overraskar dom med en ordentlig frukost hemma hos mig. Sen far jag en MASSA hjalp med brollopsbrochyren (och sa upptacker dom naturligtvis en defekt: SA JAVLA TYPISKT MIG!!!!!!! Jag fick i uppgift av Susi att satta in Sverige i brochyren men sa ville hon att jag skulle satta ut Finland, Norge och Danmark i forhallande till Sverige. Naturligvis-- med 150 procents sakerhet-- satter jag Finland till vanster om Sverige, Norge till hoger och Danmark under oss!!!!!!!!!!!!!! Nu far jag skammas)

Klockan 4 skulle jag hamta upp AK och Johan som flygit in fran New York sa da droppade jag av svenskarna (utom Lisa som var min co driver) pa Bay Shore sa dom fick shoppa och sen begav oss till Milwaukee Airport. Nar vi hamtat upp AK och Johan sa for vi tillbaka till Bay Shore for lite lunch och sen for AK, johan och jag tillbaka till Menomonee Falls. Hamtade upp mitt Wedding Band, alltsa brollops ring som ska justas fast pa min forlovningsring (som ar saaaa himla fiiiin)

Sen efter det for vi hem och Ak och Johan hjalpte mig med brollopet.... dom andra stannade ju kvar och shoppade pa Bay Shore och sen vid 9 tiden borjade jag bli riktigt orolig nar jag inte visste vart dom var och inte kunde fa tag pa dom nar jag provade ringa.... blev superoroliga for dom och tankte att dom kanske varit med i nan bilolycka! Sen visade det sig att dom var over hos Franz och Susi och drack drinkar. Dom hade varit supersota och kopt blommor till Susi och Franz.. jag tror Franz och Susi kommer adoptera dom. Vi satt uppe till nastan 1 och sjong svenska nationalsangen, snapsanger, tyska sanger och allt fran himmel och jord! Vi hade en underbar forsta dag! Och baggaget kom fram EXAKT 24 timmar efter dom anmalt det forsvunnet!

En helt underbar dag och jag alskar mina underbara vanner sa mycket!!!!!

Idag kommer familjen fran Boden! :)

5 svenskar pa bestallning

Hahaha, ikvall kommer Marie, Mia, Magnus, Lisa, och Tessi. Dom ska anlanda runt 9 i Chicago--sa jag raknar inte med att dom kommer vara har forrans runt midnatt. Kommer bli en laaang dag! Klockan ar nu 8 och jag och Ryan har stigit upp. Idag kommer bli en stor staddag. Vi fixade ordning i gastrummet dar pappa och Rose kommer sova och det har blivit sa mysigt. Battre an jag forvantat mig. Nu blir det storstad i koket och vardagrsummet. Jag maste ivag och  jobba klockan 11-2 och under den tiden kommer Franz komma over och putsa vart golv. Igar klippte han och Susi vart gras-- we are sooo spoiled! Ryan har tagit ledigt idag vilket hjalper... aven om han var valdigt trott igar efter Bachelor Partyt sa hann han hjalpta till med mycket igar anda.
 
Imorgon kommer A-K och Johan. Pa onsdag kommer Gustav och Anna samt pappa, Rose och Viktor. Pa torsdag ar det full rulle, jag och AK ska gora naglar klockan halv 10 och sen maste jag hamta upp min klanning och sen blir det att fara over till Bluemound Gardens och fixa iordning infor fredagen. Ryan maste ivag och hamta sin Tux ocksa sa jag skickar Gustav med honom. Ska forsoka ta sa mycket bilder som mojligt nu med allt sallskap har. Pa fredag ar det den stora dagen. Ar lite orolig for vadret, det har varit mycket regn och kallt senaste veckan och jag kikade pa vadret och det ser ut som om det ska bli runt 20 grader och partly cloudly! Hoppas det blir den helt ok dag!

Nu ska jag stada!

I trottaste laget!

Idag var annu en laaang dag och den gick inte riktigt som jag planerat. Tankt att jag skulle stada hela dagen och fa det fint och kunna pyssla med brollopet. Men dagen borjade med att jag schasade ut Ryan till sitt Bachlor Party och sen kom Lauren over sa da for vi och kollade pa klanning at henne-- och hon hittade en skitsnygg svart klanning! Sen for vi over till Aspen som vaxade vara ogonbryn och efter det for vi hem till mig och Lauren inredde gastrummet som ar superfint nu--maste bara fa Ryans godkannande vilket inte lar bli lika latt men planen ar i alla fall att jag tankt overtala honom att lata rummet vara tills efter Sverige gasterna.

Lauren for ivag till jobbet runt 5 och da sa satte jag mig antligen ner och skulle skriva ut lite grejs till brollopet--hade tankt att det skulle ga supersmort och bra... men tji fick jag som vanligt. For drygt ett ar sen, ett halvar sen gjorde jag fardigt en grej i Sverige och nu nar jag skulle sammanstalla det genom att skriva ut pa papper har i USA sa marker jag att amerikanska papper och svenska papper tydligen inte har samma storlek--sa nu matchar det inte alls och det ger mig fruktansvard huvudvark nu nar jag inte riktigt har tid med detta sahar tajt in pa brollopet. Kanhanda att jag kommer behova hjalp pa tisdag kvall!!!!!! Hope you're up for it!

For imorgon har jag tankt agna dagen till att stada--samt mandag och sen ar det inte mycket tid kvar! For sen kommer bodensarna hit mandag natt och sen praagarna och sen familjen och resten av vannerna! och sen blir det brollop for hela slanten. Har precis kommit hem fran Aspen--hon bjod in mig pa tacodip, drinkar och en och en halv film. Haha! Sag Twillight for andra gangen. Can't wait for the next movie! Och sen borjade vi se Tropic Thunder men sa holl vi nastan pa att somna sa da for jag hem.

Ingen Ryan annu men jag forvantar mig inte riktigt att han kommer komma hem forrans i gryningen! hahahaha!!!!!!!

Imorgon vantar aaaaaannu en laaaaang dag!

Puss mina vanner

Fredag hela dagen!

Idag var en helt gaaaalen fredag- en vecka kvar till brollopet och det blev en himla massa gjort ma jag saga. Klockan 7 imorse kom det en snubbe forbi och fixade dorrarna till garderoben i hallen. Vi har levt utan dorrar sedan jag flyttade hit.



Efter det kom Lauren over halv 9 och vi for till min andra wedding dress fitting. Efter det for vi hem och gjorde oss i ordning for lunch med Aspen och hennes dotter Sidney. Medan vi vantade pa Aspen sa kikade vi pa utstyrslar for "the photobooth"







Sen for vi till Boulder Junction och at lunch. Efter det sa kom Deanna over och klippte buskarna utanfor huset.





I torsdag kvall blev hallen nastan fardig. Bara fylla i mellan springorna sa ar det fardigt.



Sen for vi till Bluemound Gardens for en sista betalning och sa hamtade vi upp Ryans ring pa vagen och blommor till framsidan! blommor ar for ovrigt valdigt dyra... maste se till att jag haller dom levande!





Jaaaa-- det var en lang dag idag!




Skona Torsdag!

Idag var jag ju ledig igen! Aaah sa skont och fa vara ledig jamnt! Ar ledig imorgon, jobbar mandag men ar sen ledig en hel vecka!! Superlatt och fa ledigt pa jobbet-- det trodde jag aldrig om USA, vet inte hur jag ska lyckas lamna Boulder. Lauren kom over vid 2 och da gick vi till Subway och kopte 2 fotlanga mackor och sen gick vi hem igen och satte oss pa baksidan, at vara mackor och drack Mimosas! Sen blev det glass till efterratt--jag hade bara en kvar sa jag fick springa over till Susi och Franz och stjala en fran frysen. Dom ar tokgulliga!

Nu ar klockan snart halv 12 och Jim (var granne) har precis lagt klart kaklet i hallen. Skitfint! Det ar nastan fardigt, kommer nog bli helt fardigt pa sondag sa pa mandag kan jag ga in genom ytterdorren! Har i USA ar det valdigt vanligt att man gar in genom garaget! Jag har aldrig gatt in genom ytterdorren i alla fall, och nar man gar in genom ytterdorren da kommer man in i vardagsrummet vilket ar lite konstigt.

Imorgon ar det en lang dag. Ryan tog ledigt fran jobbet fredag och mandag! Klockan 7 kommer det nagra och ska installera dorrar till en garderob i hallen. Sen klockan halv 9 kommer Lauren och da ska vi fara och hamta min klanning. Sen klockan 12 ska vi traffa Aspen och hennes dotter Madison och luncha pa Boulder! Sen ska jag och Lauren pyssla med brollopet och sen blir det val mys med Ryan. Pa lordag blir Ryan borta hela dagen och jag ska val forsoka stada huset--usch kanner mig sa lat bara!

Men i det stora hela kanns allting jattebra!!!!

Gonatt!

Irriterande..

Jag har en massa sanna har sma irriterande situationer den har veckan... berattade ju tidigare om min internetbankdosa. Idag skulle jag fara och handla en "aisle-runner" till cermonin nasta fredag och for till Michaels. Blev superglad for jag hade 40% av pa min email hos Michaels sa jag skrev ut den och tog med mig den i koket. Michaels ar en bit bort sa jag brukar inte fara dit alltfor ofta. Nar jag val kommer dit sa har jag sjalvklart glomt min rabatt hemma i koket. Usch man blir sa irriterad! 40% ar ju mycket rabatt.. najja, det var ju onodigt och fara hem bara for att hamta den och sen fara tillbaka till Michaels. Inte direkt vart det!

Hatar sanna har irriterande sma situationer!

Go'natt

Fniss fniss... klockan ar snart 11 och jag tror jag ar overtrott... jag ar sa fnissig! Tankte lagga in lite bilder pa var hall innan den blir fardig pa torsdag! Fiiiiint blir det i alla fall. AH VAD JAG LANGTAR TILL NASTA FREDAG... iiiiih!!!!!! Bara typ 9 dagar kivar eller nat sant dar roligt!




GOOO NATTTTT!!!!!!!!!!!!!!


En bra dag pa jobbet!

Jag och Susi for och traffade Aly idag, det var himla harligt och se henne. Glad att hon ar en av mina brudtarnor. Sen for jag till jobbet och det ar alltid sa skont att fa komma ur huset och traffa lite manniskor. Skulle do om jag var hemma hela dagarna och ruttnade bort. Vi hade en bra dag ocksa.. fick bra med pengar. Efter jobbet bestallade jag och Deanna en macaroni & cheese-pizza... Alex pa jobbet skrot om hur gott det var sa vi var tvungna och testa. Den var ganska god.. men inte alls sa god att jag skulle bestalla den igen. Men helt ok.

Nu ska jag forsoka satta pa ett kol och stada nagra rum. Sen brollopsgrejjer ikvall.

Och sen ar jag ledig anda fram tills mandag! Skont och ha ett sant pass flexibelt jobb!

Sen nar jag kom hem fran jobbet sa var det en stor blomkorg i koket. Tydligen sa har Ryans jobb skickat blommor till mig, ett tecken pa att dom forstar vad "fruarna" tills deras anstallda far sta ut med... Deanna skrattade nar hon sag dom och sa: like that's gonna cover it!

I agree!


Ont i ryggen och irriterad

Idag vackte Ryan mig strax efter 7. Aven om jag helst bara vill do och dra tacket over huvudet sa klattrar jag ur sangen och stiger upp. Har sa mycket pa agendan att jag inte riktigt hinner ta langa sovmornar langre. Jag har sjukt ont i ryggen efter testat Boxnings ovningarna pa Wii:et. Himla bra traningsprogram, vi ska inhandla Wii Fit nasta gang sa vi kan sluta ga till gymmet! LOL.

Sen skulle jag forsoka betala en rakning till brollopet med min svenska internetdosa men den har borjat kruppa sa den visar bara halva siffror och det ruskigt frustrerande att sitta och gissa varje siffra, framforallt nar 8, 9 och 0:orna ser likadana ut och 3, 6 ocksa! Tog mig ungefar en halvtimme att lyckas logga in pa internetbanken och sen faktiskt fora over pengarna. Men tji for den som ger upp, inte jag och tillslut gick det. Men sa irriterande att jag sen inte kan ringa och bestalla en ny! Jag maste personligen ga in pa en bank i Sverige, vilket ju ar fysiskt omojligt nu nar jag bor i USA, sa istallet maste jag ge fullmakt at min pappa (vanta pa dumma papper ska komma hit sa jag kan skriva pa fullmakt och sen skicka papprerna till pappa som i sin tur kan ga och fixa det har irriterande ontet at mig). IRRITERANDE!

Irriterad blir jag nar det inte gar felfritt! Och hungrig ar jag. Idag ska jag och Susi aka over till Aly innan jag borjar jobba och sen blir det jobba och sen kommer Deanna over mellan jobbet, eftersom hon jobbar ett split pass 11-2/4 och hon vill inte kora anda hem. Onodigt och kora typ en 1 timme fram och tillbaka nar hon bara har en break pa 2 timmar.

Imorgon har vi mote med pastorn och pa torsdag ska Ryan och grannen Jim forsoka lagga klart hallgolvet!

Jag, jag har myyycket att gora! Vet inte ens i vilken ande jag ska borja.


FY F******N jag har en riktigt dalig dag!

En vecka kvar....

om 1 vecka kommer Marie, Maria, Magnus, Lisa och Tessi hit!  Dagen efter kommer AK och Johan och sen Gustav och Anna darpa och sen pa onsdag kommer pappa, Ros-Marie och Viktor. Sen ar det brollop nasta fredag! HELT GALET vad tiden tickar fort just nu. Och jag har SAAAAAAAAAAAAA mycket kvar att gora. Brollopet i sig ar faktiskt inte sa mycket kvar, men nar jag ska forsoka kombinera brollop med jobb och stada hus, gora fardigt i huset och tyska... sa blir det inte mycket tid over! Som tur ar bytte jag bort mina nagra jobbpass den har veckan med Jess sa hon jobbar onsdag, torsdag och fredag at mig. Sa da borde jag hinna fardigt med det mesta. Sen far jag inte mycket hjalp av Ryan eftersom han jobbar hela den har veckan, forhoppningsvis ar han ledig fre-man. Men pa lordag sa ar det en planerad overraskning Bachelor fest for honom som hans gode van Russ har anordnat och da blir han borta hela dagen. Hmmm.. lang ensam dag, men han fortjanar en Bachelor fest eftersom han aldrig fick nan.

Vi fick mycket gjort i helgen dock vilket kanns skont men samtidigt kanns det som om man aldrig blir fardig! Far se om jag hinner med min tyska kurs ikvall, funderade pa att skippa tyskan och fortsatta jobba pa har hemma isallet. Beror lite pa hur Ryans dag ser ut, han skulle forsoka komma hem tidigt ikvall men det ar ju aldrig en garanti!



My B-Day


Getting Ready for Dinner

Birthday Flowers from Mikey

Birthday flowers from Colleen +card, card from Susi & Franz

B-day present from Deanna

Ryan surprised me with a b-day cake at the restaurant




B-day gift from Marie!!!!!!!!

RSS 2.0