Thanksgiving och helgen som gatt!

I torsdag var det Thanksgiving och jag var ledig. Franz lagade middag och sen at vi hemma hos oss. Ryan hade bjudit hem Tobias, en tysk som flugit in for att hjalpa till pa Inventix. Det blev kalkon, sot potatis jams, gravy, cauliflower, green beans, sallad med jordgubbar, notter och Franz's salladsdressing och morotskaka till avslutning. Mycket gott! Efter middagen gick vi ner i baren och spelade biljard och darts.

Pa fredag var Ryan tvungen att jobba sa jag for in och jobbade en halv dag. Det var Black Friday vilket innebar att det ar arets varsta dag for shopping. Alla affarerna oppnar 5 pa morgonen och det ar koer och det hander till och med lite olyckor for att folk ar vardslosa. Ingen shoppingdag for mig. Pa kvallen var de meningen att Rachl och Brian och Kari och Dave skulle komma men vi valde att skjuta upp det och bara ta en lugn hemmakvall. Ryan och jag for och sag New Moon- grymt bra film - ett maste att se pa bioduken!

Igar jobbade Ryan ocksa sa jag passade pa att fara och kopa en ny klanning eftersom Carly firade sin fodelsedag pa kvallen. 175 kronor kostade den och den ar supersnygg!!!



Klockan 7 pa kvallen skjutsade Ryan mig till Boulder Junction dar jag traffade upp Trisha for en drink. Sen motte aven Tammi oss pa Boulder och sen for vi till La Fuentes, en mexikansk restaurang dar vi at middag. Det blev en massa fran Boulder: Carly, Joe, Jess, Trisha, Tammi, Amanda, Scott och Maria sa det var supermysigt. Efter middagen for vi till ett stalle som hette Trinity.. ett helt okej stalle och efter det for vi vidare till en klubb som hette Suite och dansade resten av kvallen tills dom kickade ut oss. Sen korde Tammi hem mig!

Ryan foljde inte med eftersom han jobbar idag ocksa.

Jag har en massa jag maste fa gjort nu, Deannas fodelsedag ar om 2 veckor, jag har annu inte hunnit borja pa hennes scrapbook och jag har heller inte last ut boken till Fi-Meds bokklubb sa jag antar att jag maste satta ett move on!


Fodelsedagsflickan och jag

Tammi, Trisha och jag

Scott, Maria & Carly

Amanda, Scott, Carly and Tammi



Bilder fran forra helgen:

Lauren, Jess, Maria och jag

Lauren, Maria & I


Karaoke

Jamming





Sjukling!

Vi har ocksa en sjukling hemma i huset (harmar dig lite nu Annika!!!). Nar jag kom hem fran jobbet sa var Ryan redan hemma, overraskningsvis eftersom han oftast inte kommer hem forran efter 7. Jag mottes dock av en mindre rolig overraskning, Ryan sa att Tiki gjort illa sig. Hon har gjort illa ena frambenet och haltar sig fram och nar hon sitter ner sa sitter hon med tassen upp i luften. Stackars liten pyssling! Vi far ha henne under rejal overvakning narmaste 24 timmarna sa att det inte blir varre!

Update!

Nu har det varit lite daligt uppdaterande har kanner jag. Men det har inte hant sa mycket. Jag och Ryan for ut pa krogen i lordags. Lange sen jag festade sadar galet. Men kul var det. Jag och Maria for till Jess C fodelsedag pa en bar med karaoke och Ryan for ut och traffade nagra arbetskollegor. Sen mottes vi upp senare under kvallen. Jag tankte att jag skulle lagga ut lite bilder men nu nar jag tittade igenom min kamera sa upptackte jag att det ar bara en massa fylle bilder! Dessa tva ar bra exempel pa hur fylla vi tydligen blev (tack och lov tog vi taxin ut)




Ja sa kan det ga ibland!

Idag ar det sista jobbdagen och sen ar jag ledig 4 dagar i raken :) Jippi!!! Maste stada mitt hus! Imorgon ar det Thanksgiving och pa dagen kommer Maria over och da ska vi scrapbooka. Pa kvallen blir det middag med Susi och Franz. Pa fredag kvall kommer Rachl, Brian och eventuellet Kari och Dave over pa en liten spelkvall. Pa lordag fyller Carly ar och da ska jag ut pa middag och sa blir det ga ut och dansa. Sondag har jag planerat att gora absolut INGENTING! Mysa med mina katter och bara njuta av att vara ledig!!!!!

Har blivit helt fralst i So you think you can dance och det har ar mitt ABSOLUTA favorit par: Jakob och Aisleigh.


Workoholic!

Jaha da har man gatt och blivit arbetsnarkoman. Den har veckan kommer jag ha jobbat 6 dagar och over 50 timmar. Jag traffar typ aldrig Ryan langre. Imorgon jobbar han och pa kvallen ska jag ut. Pa sondag jobbar vi bada tva, jag ska in och jobba en full dag och Ryan maste ocksa jobba hela sondagen. Usch va surt. Vara kissekatter far det sa ensamt och trakigt.. ska forsoka mysa extra mycket med dom nu ikvall och imorgon pa dagen. Jaja, jag far val se fram emot Thanksgiving, da har jag ledigt 4 hela dagar. Dessvarre maste nog Ryan jobba alla dom dagarna. Sa mycket for att antligen "vara tillsammans igen". Jag far val vara glad att vi atminstone sover tillsammans. Det ar ju alltid natt!


Diplom!





I tisdags klockan 7 pa morgonen hade vi kvartalsmote (quartely meeting) pa Radison Hotel med Fi-Med. Vi blev bjudna pa frukost samtidigt som vi lyssnade pa motet. Som en trevlig overraskning fick min avdelning: "Labdivision" en utmarkelse for att vi gor ett sadant bra jobb! Det var verkligen jatteroligt att fa bekraftelse att man gor ett bra jobb. 

Vi fick aven reda pa att julfesten i ar halls pa restaurangen Sabor: www.saborbrazil.net 
Det ar samma koncept som restaurangen i Prag, som Johan och Aykay bjod oss pa. Man far en bricka som ar rod pa ena sidan och gron pa andra sidan. Sa lange den grona sidan ar uppe innebar det "GO" och man far ata hur mycket som helst. Vander man pa brickan innebar det "STOP". Dom har kott pa svard och det verkar vara ett valdigt fint stalle. Man far ta med sig sin "spouse" ocksa sa jag tar naturligtvis med mig Ryan!

Jag har verkligen haft tur att hitta ett bra jobb med valdigt omtanksamma agare.

Den har veckan kanns det som om jag bara har jobbat. Min supervisor ville att jag jobbade 4 timmar overtid den har veckan sa jag jobbade fran 8-6 igar och 8-7 idag. Igar efter jobbet for jag raka vagen till Carly som hade tjejkvall och motte upp med Maria, Robin, Lauren och Tammy.

Det ar sa mycket som hander och det kanns som jag knappt hinner andas. Pa lordag fyller Jess C ar sa da ska jag ut pa krogen. Veckan efter det ar det thanskgiving. Turligt nog var det valfritt om vi ville jobba dagen efter thanksgiving sa sjalvklart tog jag ledigt. Ledigt 4 dagar i raken!!! Samma helg fyller Carly ar sa da blir det krogen igen. Sen fyller Deanna ar den 14 December och hon fyller 21 sa da blir det party hela helgen. Jag ar absolut inte partysugen alls men aker pa alla dessa event mest som "bra van". Jag har arligt talat funderat pa att bli nykterist. Jag har ingen som helst lust eller desire till att dricka. Men jag har lika roligt anda. Det racker med ett glas oftast. Jag tror det har att gora med att ofta nar man gar ut sa maste man kora sig hem sen sa jag ar inte sadar jatte pigg pa att kora i fyllan. 

Annars sa ar jag helt tokigt foralskad i mina busfron. Dom ar sa sota. Dom har fatt riktigt rutiner nu. Nar jag kommer hem fran jobbet far dom mat. Sen slapper jag ut dom sa dom far springa och busa av sig. Sen nar Ryan kommer hem da ar dom redo att krypa ihop och oftast ligger dom och myser i vara knan medans vi ser pa tv. Sen vid 10 tar vi in dom i sovrummet och ser pa tv och da kryper dom ihop tatt intill oss och gar och sover.

Haha, dom ar sa sota!!!

Vi hores!


Tiki & Ludwig!

Nu har vi antligen varit till veterinaren. **ont i planboken gjordet det minsann* Men men, man kan ju inte gora nat annat an vara glad over att sina barn ar friska och krya som notkarnor. Veterinaren var valdigt overraskad att dom var i sant bra skick eftersom deras mamma var en "straycat". Det enda som dom hade var worms. Men det fick dom medicin for och tydligen ar det valdigt vanligt, dom kan ha arvt det fran sin mamma.

Det visade sig att det var 2 pojkar och 2 flickor. Vi kommer behalla den gra och den svarta som jag tog hem den forsta kvallen. Tiki och Ludwig. Ryan ar helt fast vid Ludwig sa jag antar att jag ar glad over att det var en pojke, for han sa att det inte spelade nagon roll om det var en tjej eller kille, Ludwig skulle han/hon heta! Jag antar att jag inte kan gora sa mycket at saken. Den andra killen dopte vi till Runner och tjejjen till Squeak. Forhoppningsvis far dom nya hem imorgon. Har stadat i deras rum och senare i helgen blir det stada resten av huset och stoka undan.

Nu ska jag och Ryan ut och gora lite arenden. Sen ska vi hyra Star Trek filmen och bara ta det lugnt. Han maste nog jobba imorgon sa da ska jag forsoka fa klart hans fotoalbum och fa den inskickad. Den ar nastan fardig nu!

Bilder fran tjejkvallen!







Too many marguaritas!

Jag vet inte riktigt vad som hande. Jag hade planerat en lugn middag med mexikansk mat och max 2 marguaritas och hem kl 10. 5 marguaritas senare blev vi utslangda for att dom stangde. Da var klockan 11. Hahahaha. Det blev en seg dag idag. Fick mig varldens overraskning pa morgonen nar jag kom in. Nagon hade lamnat en mcdonals frukost pa mitt skrivbord... det var Marvin. Supergulligt av honom och en valbehovlig morgon for det. Sen fick jag komplimanger av chefen ocksa sa det slutade med en bra dag trots huvudvarken. Jag jobbade over en timme och var faktiskt hemma efter Ryan. Ovanligt.

Nu ska jag sticka till mcdonken for lite middag o sen ska vi mysa med Medium. Imorgon bitti klockan 8.10 ska vi vara hos veterinaren med alla vara barn!

Ha en superduper toppen helg allihopa! Och njut for det ska jag gora! Pa sondag maste jag ju eventuellt saga hej da till mina 2 babisar :(

Mexican Food!

Har precis kommit hem fran jobbet, matat kissekatterna. Stadat lite i koket. Ska snart hoppa in i duschen. Ikvall ska jag, Jess C, Maria, Deanna & Robin (kanske aven Joe och Trisha) traffas downtown och kaka mexikansk mat och dricka marguaritas! YUM! Ska bli jattetrevligt.

Idag hade jag en mycket battre dag pa jobbet, min hjarna hade tydligen sugit at sig all information och fatt vila lite under natten sa jag fick mera gjort idag. En dag kvar till helg! Jippi!!!

Marie: joo jag har borjat med julklappar redan. Haha, fick varsta deja vu kanslan nar du skrev det. Det slog mig helt plotsligt att jag alltid borjar med mina julklappar typ 1 manad innan julen!!! Jag och Ryan ar nastan fardiga med alla vara julklappar. hahahah!!!

I helgen har vi inte planerat nat sarskilt. Ryan maste sakert jobba och jag maste stada innan dom kommer och kollar pa katterna pa sondag. Mitt hus ar ett bombnedslag! Men det ar alltid bra att fa besok for da MASTE jag stada! What else.. na det ar nog inte mycket mera som hant.

Kanns som mitt liv just nu ser ut sahar: jobb, katter, ata, tv, sova, jobb, katter, ata, tv, sova...... langtar som innibomben till julen. Alskar julen, sa himla mysigt! Eftersom julafton ar torsdag har sa ar jag ledig fredag, ska bli grymt skont med en langhelg. Men jag maste jobba julafton, hoppas agarna ar generosa och later oss ga tidigt :) Har hort att vi far betalt for hela dagen aven om dom later oss ga runt 12 :) Skulle inte vara helt fel att komma hem tidigare an 5. Speciellt nar Mr K ar ledig!

Snart ar det thanksgiving ocksa. Da ar vi lediga!

See ya!


Huvudvark!

Usch vad jag har ont i huvudet. Det kanns som om hela huvudet ska explodera. Mestadels ar det jobbet som far skulden for det. Vi haller pa att forsoka rensa 2007 konton och dom ar jattekluriga och svara och jag lar mig en miljon saker varje dag och nu strejkar min hjarna tror jag. Det ar sjukt svart det har jobbet - och jag som aldrig var bra pa matte!

Annars ar jag upptagen med mina kattsingar, vi har en tjej som ska komma pa sondag och kolla pa tva av dom sa jag hoppas verkligen hon bestammer sig for att ta dom for 4 sma kattsingar borja bli mycket. Speciellt nar jag bara har dom instangda i ett rum. Men pa lordag ska vi till veterinaren och da far vi reda pa en massa nyttiga saker om dom sma barnen, exempelvis vilket kon dom ar!

Dom ar sa goa, nar man satter sig ner sa kommer alla springandes och vill sitta i kna.

Utover det sa har jag en bok jag maste lasa ut till i December, bokklubb med jobbet, och sen fyller Deanna ar den 14 December sa jag maste fixa iordning hennes scrapbook och sen haller jag pa att forsoka fardigstalla Ryans fotobok - som tar tusen ganger langre tid an vad jag forst trott.

Var och handlade idag pa Kohls. Hade 30 procent kupong rabatt pa allt jag handlade sa jag passade pa att handla lite julklappar. Jag kopte en skjorta till mig, ett par springskor till Ryan, en jattesnygg jacka till honom i julklapp, en troja till Susi, en algnallebjorn + algbok + algoverall + alghakklapp till Kari och Daves nyfodda pojke. Alltihopa for drygt 950 kr. Det var val inte illa?!


Nej nu maste jag forsoka fa Ryans fotobok fardig!

Ciao!

MY BABIES!

Here they are:





Ah mina sma sota anglar!!!! Dom ar sa duktiga... forsta kvallen da vi hade allihopa har sa gomde dom sig i ett horn under soffan. Det var omojligt att fa en skymt av dom. Men nu nar man kommer in i rummet sa springer dom inte ens ivag.. och man fa halla dom pa alla satt och vis.. dom ar fortfarande skygga och skeptiska men vad otroligt langt dom har kommit fran nar dom forst kom hit. Mina sma babisar! Dom ar sa fina! Jag maste erkanna att jag ar en riktigt bra mamma. Battre an vad jag nagonsin trott. Det kommer bli svart att skiljas fran allihopa. Men samtidigt gar det bara inte att vi behaller allihopa, 2 stycken far racka!!!!! Idag nar jag kom hem fran jobbet var dorren till mitt rum pa glant... panik! Alla kattungarna var sparlost borta. Naturligtvis. Hade ingen aning om vart jag en skulle borja leta efter dom. Tydligen hade Susi inte stangt dorren ordentligt nar hon gick. Men sa kikade jag in i rummet brevid, "Ryans rum" -gastrummet och dar lag dom allihopa. I tvattkorgen! Haha, tur som den att dom inte hade vandrat ner i kallaren... och gomt sig!

Dom ar verkligen helt underbara.

Idag hade jag en tung dag pa jobbet, lite misstag har och missforstand men inget som inte gick att fixa. Ar bara sa frustrerande att inte vara bra hela tiden och kunna allt.. men har jag nagonsin haft ett jobb dar jag inte har lyckats klanta till mig nat?! Svar NEJ! Jag klantade till det ganska mycket pa alla mina jobb maste jag saga.. hahaha :) En gang holl ju Ica pa att brinna upp :P

Har ar jag i alla fall pa jobbet.



Langtar som ett tok tills imorgon- nar Ryan kommer hem. Det ska bli roligt o se vad han tycker om dom sma barnen! Skont med helg ocksa! Vi kommer nog bara leka med vara smattingar...  Ryan maste jobba sondag.... haha nu vill alla komma till mig.. dom forsoker klattra pa min arm... gotta go :)


Fortsattning....

2 kissekatter blev 4. Haha! Nar jag var pa jobbet for Susi och Franz tillbaka till Boulder Junction for att forsoka hitta dom andra tva kattungarna. Sa nar jag kommer hem sa har dom lyckats fanga in resten av syskonen. Men det ar hemskt for dom ar sa himla radda... och bara fraser at en hela tiden. Nu har dom fatt mitt rum som deras tillhall. Sa dom springer runt fritt men mest gommer dom sig under soffan. Men jag lyckades atminstone fanga fast en at gangen och ta ut dom till vardagsrummet och kela med dom i ca 10 minuter. Det enda som hjalper ar att umgas mycket med dom och aven om dom fraser at en sa maste man verkligen anstranga sig for att ha dom nara. Den sista vildkatten ar mest radd och fraser at en. Dom tva forsta jag hade igar ar dom katterna som aven om dom ar smaradda later mig stryka dom nar dom ligger ner pa golvet. Dom andra tva fraser mest. Men men, med tid och nar dom blir mer vana vid vart dom ar tror jag nog det kommer bli bra. Det ar 3 svarta och en gra. Vi kommer nog mest av allt behalla den gra och en forsta svarta.

Det ska bli kul att se nar Ryan kommer hem vad han tycker. Jag ar mest imponerad over hur enkla dom ar att fa rumsrena... dom ar bara 6 veckor och vet precis hur man gor. Mycket enklare an en hund!

Haha! Imorgon ska jag forsoka ta lite bilder :)

Kram

Rescue!

Jag har haft en helt otroligt kvall.  Efter jobbet for jag, eftersom Ryan for tillbaka till Kanada imorse och inte kommer hem forrans fredag, till Boulder Junction.  Jag tankte att jag skulle passa pa att traffa Trisha och saga hej eftersom jag inte varit dit pa ett tag. Och OJ vad odet kan spela spratt med en. Jag hade precis bestallt en drink, vilket ar valdigt otippat just pa en mandag, nar jag horde hur det blev en massa uppstandelse vid fonstret. Tydligen hade en kattmamma blivit overkord och dott i lordags och lamnat efter sig 4 sma kattungar. Och dom hade tydligen tytt sig till Boulder eftersom det finns mycket matrester dar. Men vilda var dom och ingen kunde fa tag i dom.. ingen ville val heller ta pa sig ansvaret att ta sig an katterna. Men jag fick for mig att jag skulle ut och radda dom. Mycket roligare an att fara hem till ett ensamt hus. Sa jag satte mig ner pa backen och jamade pa, tva av katterna holl sig pa ett och samma stalle och borjade jama med mig. Det var en gra och en svart och dom vagrade lamna varandras sida. Dom tva andra syskonen sag jag inte men eftersom dessa tva, livradda som bara den, holl sig i narheten av mig ville jag inte lamna dom. Dom var ganska nyfikna pa mig och kom fram och kikade ibland men sa kom det en massa folk som skulle fraga hur det gick och da blev dom radda och sprang och gomde sig. Tillslut hamnade dom under Dominicks bil, min forra agare, och nar han kom ut och skulle fara hem dok jag pa honom. NEJ sa jag, du far inte starta bilen, du har tva kattungar i bilhuven. Sa da oppnade han bilen och jag hade ring till Susi sa hon kom med mjolk och ficklampor. Vi fick ut den ena katten och satte den i en lada i bilen men den andra katten sprang och gomde sig. Det tog ett tag och jag ar valdigt forvanad over att vi lyckades fanga den. Sa den hamnade i en lada ocksa och sa korde vi hem till mitt garage.

Val hemma sa hade den ena katten smitit ur ladan i bilen och nar vi skulle fa fram den gomde den sig sa vi inte kunde hitta den. Den andra katten var i en annan lada och hade inte lyckats smita ut. Men det var helt omojligt att hitta den andra katten som gomt sig i bilen. Den var alldeles knapptyst. Jag trodde den dott.

Men sa tog vi ut den andra katten i ladan sa den fick jama lite och da kom katten ut sa vi kunde satta dom i ladan tillsammans med filtar och mjolk och en bajslada. Sa nu har jag tva kattungar. Imorgon ska Susi och Franz och kolla om dom kan hitta de tva (eller mojligtvis flera) kattungarna.

Ah vad jag ar kar. There is no way I'm giving these away. Dom ar mina babisar. Den ena graa fraser jattemycket men det ar en massa frasande och inget mer. Jag sitter just nu och stryker bada tva och dom bara myser ihop... den svarta ar dodstrott och bara stracker ut sig och sover. Nyss drack dom lite mjolk ocksa. Haha, Ryan kommer ju inte hem forrans fredag och han lar fa sig en trevlig overraskning. Tur att den ena ar svart.. Ryan sa att "om" vi skaffar katt vill han garna ha en svart. Men dom ar nog inte langhariga. Men dom ar anda mina, undrar just hur svart det kommer att bli att overtala Ryan att behalla dom.

Egentligen vet jag helhjartat att det var en anledning till att jag for forbi Boulder idag... de ar mina sma kattsingar. :) Ah dom ar sa fina! Nu maste vi ta dom till veterinaren.. Susi och Franz blev bitna nar vi raddade dom men forhoppningsvis ska det inte vara anlag till na rabies. Men man vet ju aldrig. Ska fortsatta googla och se vad for mer info jag hittar, har aldrig haft katt forut. Jo foresten, Ludde hade vi ju. Han var cool!








RSS 2.0