Speed week!

Den har veckan gar alldeles for fort, det ar redan onsdag imorgon. Sen jobbar jag bara torsdag och sen bar det ivag till San Diego! Langtar som ett tok. Jag och Ryan kommer dit runt 11 pa morgonen och sen har vi hela eftermiddagen till att ga och strosa omkring sjalva. Jacqui och Rohan kommer inte forrans senare pa eftermiddagen sa vi ska traffas upp och ga ut och ata middag pa kvallen. Vi vet inte riktigt vad vi ska hitta pa i San Diego, ingen som varit dar och har nat bra rekommendationer?!

Jobbarveckan har bara gett mig huvudvark. Ar mycket nya grejjor jag stoter pa och det ar mycket att lara sig. Men men, det ar val bara att bita ihop och ta det som det kommer.

4th of July pa sondag. Ska bli sa skont och fa komma bort fran Milwaukee ett par dagar. Sen far jag nog halla mig hemma ett tag.. har blivit lite val mycket resande pa sista tiden.

Naj nu blir det nog sangen och lite tv-tittande. Har inte sa mycket annat att saga. Inte sa mycket som hander.. bara jobb jobb jobb! Urkbulle vad trakigt.

Just det mitt halsband fran Lia Sophia har kommit, sa jag ska nog fara och hamta det hos Aly antingen imorgon kvall eller torsdag. YES, det ska med till San Diego!

Kram

Mitt midsommarfirande!

I helgen var det tydligen midsommar. Jag skulle nog ha totalt glomt bort om det inte varit for facebook och era bloggar. Igar sa skulle jag och Ryan ga pa bio. Sista minuten bestamde vi oss for att avboka, det var en sadan underbart vacker dag och vi for och gjorde arenden istallet. Tanken var att vi skulle ut och cykla sen pa eftermiddagen, en lang cykeltur med ett lunch stopp. Men efter alla arenden sa hann vi inte med nan cykelt tur. Men det var okej anda, vi for och handlade mat, vilket vi inte har gjort pa minst en manad tillsammans.

Jag hann aven med en snabb stadning i katternas rum och i vardagsrummet, vilket var ocksa valbehovligt. Deanna kom over vid 6 och da grillade vi blodiga stekar, drack drinkar, satt runt elden och skot fyverkerier. Sedan avslutade vi kvallen med lite buzz. Det var himla mysigt. Idag regnar det och askar.

Hoppas alla hade en mysig midsommar. For oss ar det ju 4th of July nasta vecka sa det ar JATTESTORT! Vi har aven Summerfest i Milwaukee, med MASSA band och sen har vi German fest i slutet pa Juli. I borjan pa Augusti ar det State Fair. Mycket som hander, vill inte att sommaren nagonsin ska ta slut. Kan inte fatta att jag bara bott har i 2 ar. Kanns som om jag bott har mycket langre. Men det ar val en bra grej hoppas jag.

Kram





SYTYCD

Nagon annan som brukar se det?!  Nyaste avsnitten har sakert inte kommit till Sverige an men jag ALSKAR So you think you can dance. Dom ar sa OTROLIGT grymma pa att dansa och sen ibland sa lyckas dom satta ihop en GRYM lat med en GRYM dansrutin. Och da far man nagot som liknar det har:



Alskar den har laten. Beyonce ar grymmast. Tanker pa dig Miiii gumman nar jag hor den har laten. Inte sjalva laten i sig, men bara nar jag hor Beyonce sa tanker jag alltid pa dig! *puss*. Har du nagra andra bra lat tips med henne som ar ar typ grym och "emotional"?!

Den har dansrutinen gillade jag ocksa, den handlar om kvinnor som hamnat i ett "abusive" forhallande. Dar kvinnan blir misshandlad av mannen, kanslomasigt eller fysiskt. Tycker den var grym dansrutin, tycker dom ar sa himla duktiga pa att dansa.

I eftermiddagen sa har jag inte gjort nat. Jag for hem fran jobbet vid 1-tiden. Det var ju meningen att vi skulle fara till Elroy Sparta med Susi och Franz men vi avbokade eftersom det var ask-regn varning lordag och sondag. Sa istallet har jag bara hangt hemma framfor tv-n och sloat, vantar pa Ryan och nu ar klockan nastan 6.

Langtar som attans tills nasta fredag. Trott kommer jag nog vara, maste jobba 40 timmar pa 4 dagar... 10,5 timmars dagar.. yay. Jobbar fran 7 till halv 6 varje dag nasta vecka. Urk.. men men, vill man vara fin (och fara pa fina resor) far man lida pin! Eller hur ar det nu?

Tydligen ar det midsommar ocksa, inget jag tanker pa eller firar.. olyckligtvis... men jag tanker pa all er andra som far fira. Imorgon kanske vi grillar nat och har en bonfire ute hos Susi och Franz.. dom kommer nog inte tillbaka forrans pa sondag. Skjuter lite fireworks.

Ha en bra helg och glad midsommar!



FAVORITER (FROM SO YOU THINK YOU CAN DANCE)






LONG DAY!

Inatt sov jag daligt. Det askade som om hela huset skulle aska sonder. Ni har da aldrig hort aska som det askar i Milwaukee, det kan jag verkligen lova er. Juni brukar vara en normal askmanad ocksa. For det ar ju sa himla varmt. Sa jag vaknade i natt vid 3 av att det askade som bara tusan.. och sen kunde jag inte somna for det bara fortsatte att aska. Det har askat senaste veckan har. Sen sa jobbade jag 7-5, och det var en jattelang dag. Och sen imorse nar vi klev upp hade vi fatt ett mail fran Susi dar hon skrev att Ryans farfar har gatt bort inatt. Sa det var lite trakigt nyheter, men han var valdigt gammal och det var inte direkt ovantat.

Nu kanner jag mig helt dod. Imorgon maste jag jobba 7-5 igen men sen pa fredag jobbar jag bara till 1. Men oj vad jag ar trott.

Imorgon ska jag traffa mina brudar och vi ska ut och ata kina buffet till middag! MUMS! Det ska bli super gott. Nu  har jag satt mina katter pa diet, for dom borjar bli sa tjocka! haha, jag vet inte hur mycket man ska mata katter.. har ju aldrig haft katt forut. Nagon annan som vet...?!

TROOOTTTT ZZZZZZZZZZZ Nu har jag arbete som vantar! Scrapbooking!

Love you!

LYCKLIG!!!

Ar det tillatet att vara sahar lycklig? Hade en jattebra dag... hade en "appointment" idag som gick battre an forvantat. Kanner mig sa himla taggad. Trivs utmarkt pa jobbet, alskar att ha eget ansvar och egna arbetsuppgifter. Kanner mig jatte fokuserad nu nar man vet vad man har att gora och dagarna gar hyperfort.

Alskar min man! Mina bebisar. Sa insag jag idag att jag har varit till Prag, Tyskland, Florida, Thailand och nu San Diego pa ett och samma ar. Skrev till Tessi precis att Ryan blir latt frustrerad nar jag uttrycker att jag ar uttrakad. Jag ar ingen latt cookie att halla uppe tempo med. Jag gillar fart och flakt, vet inte riktigt vart jag far det fran.

Ikvall blir det forhoppningsvis Mushroom Swiss Burgers.. om Ryan nagonsin tankt komma hem. Har ringt han en massa men han verkar vara upptagen pa jobbet. Jag ar sa himla glad att jag jobbar till halv 4 om dagarna, idag kom jag hem vid 3 och ar redan uttrakad. Haha!

Men oj vad jag ar lycklig, jag har verkligen funnit min plats i varlden. Tillsammans med Ryan! Sa om nagon var orolig att jag inte skulle trivas eller saknar Sverige... sa kan ni vara lugna nu. Jag har hittat hem! Fast naturligvis onskar jag ju att manga av mina vanner och familjen kunde varit liiiiite narmare.. er saknar jag varje dag! Men jag ar aven lyckligt lottad att jag har er, sa vi ska inte klaga.

Tycka va ni vill om Michael Jackson, men den har laten ar underbar och man far sig verkligen en tankestallare.



Lets make a better world!!!!

To my babes!

Har gummor far ni en sang av mig!!!!  Love this song!!!!!

My heart is broken without you guys!!!!  Kanns som om det ar en lat ni kommer tycka om (om ni inte redan hort den)



Love you!

Lia Sophia Jewelery!

Nar det kommer till designers, marken och sant dar ar jag kass! Jag brukar alltid handla det billigaste jag kan hitta. Igar var jag bjuden till min van Alys jewelery party och det var jatteroligt. Jag menar, vilken tjej gillar inte fina smycken?! Det var Lia Sophia Smycken, har aldrig hort talas om det forut men ni kanske har det??! Eller sa ar det kanske inte sa kant.. jag vet inte. Billigt var det da inte. Jag handlade mitt dyraste halsband nagonsin! Men skitfint var det, langtar som ett tok tills jag far det. Det ar ju inte alltid man unnar sig nat sa dyrt, men samtidigt far man ju riktig kvalitet ocksa. Man far ocksa typ ett ars garanti, sa om halsbandet gar sonder sa skickar jag tillbaka det och sa far jag ett nytt. check it out:


Det ar halsbandet som jag kopet!

Sa nu ska jag ocksa anordna en La Sophia Jewelery Party hemma hos mig. Jag pratade lite med Ryan och det tals lite overtalning men jag tankte i borjan pa Augusti pa en lordag. Det ar riktigt roligt, man bjuder in massa tjejkompisar och sen sa ar det en tjej som fixar allt och tar med sig sina smycken och sen leker man lekar och kollar pa smycken. Sa har jag tankt ha en liten champagne brunch ocksa! Just nu haller jag pa att kolla hur manga som ar intresserade att komma. Det ar ju inte det billigaste men samtidigt maste man absolut inte handla nat, man kan bara komma och kolla! Lite kul och annorlunda ocksa!!! Om ni kunde komma skulle jag bjuda er allihopa!!!  Vilka skulle komma????? :P

Just det, och sa far man naturligvits massa rabatter om man hostar sitt eget party.. det har halsbandet kostar vanligtivs 900 kronor. Men eftesom jag hostar ett party far jag det for 150 kronor.



Alskar smycken!!!!!! Jag hoppas jag far nagra som kommer i alla fall. Pa party vi var hos Aly sa var vi bara 7 personer med Aly. Det var ju inte sa manga. Men jag hoppas pa 10, det vore lagomt!

Aaaah va kul det ar att bo har in the United States! :)

Puss pa er!


Vad ar era sommarlat for 2010?

Visst har ni ocksa dom dar "speciella" sommarlatarna som bara fastnar pa hjarnan! Varje sommar ar det ju alltid nya latar. Ibland kan man hora en lat och helt plotsligt far man varsta deja vu kanslan.. att en lat kan vacka sanna kanslor sa man kommer ihag precis exakt hur man kande sig den sommaren. Jag har exempelivs Avril Lavigne Complicated fran sommaren 2002. Varje gang jag hor den kommer det tusen minnen fran mitt au pair ar i USA! Och jag bara ryyyyyser! Haha jag tyckte Avril var sa tuff och jag ville kla mig som henne!!!! Det var min forsta cd jag kopte i USA. Jag kommer till och med ihag vilken dag och vilket mall jag kopte den pa. En lordag pa Bayshore mall!!!!

Sa detta ar mina sommarlatar for 2010.  Vilka ar era?






My golden girls!

Idag efter jobbet for jag, Deanna & Lauren till Robin. Vi kopte Mcdonken och satt och myste med Robins baby JJ. Sen blev det glass till efteratt. Var jattemysigt och umgas med brudarna. Efterat kom Lauren & Deanna over och Ryan hade forberett Cosmos at oss och appetizers. Snacka om att jag har VARLDENS basta man! Det blev aven en shot eller tva och en massa surr.

Imorgon kvall ska Deanna folja med mig till the refugee dinner och efter det ska vi fara ner till Tulip och traffa Lauren. Hon jobbar till cirka 11- tiden och efter det blir det tjejsnack och drinkar!!!! Sen pa lordag vill dom att jag ska folja med till Laurens stuga och fara till stranden.. men jag vet inte riktigt. Efter en fartfylld fredag och sen ska jag fara till Aly pa lordag kvall kanske jag star over!

Mycket pa G nu... sa otroligt skont med helg. Den har veckan bara flog forbi!

Life is good!

Booked!

Yay har antligen bokat var San Diego resa. Hipp hipp hurra! Vi aker pa fredag halv 9 pa morgonen och kommer hem igen pa mandag kvall. Vi skulle bo pa samma hotell som Jacqui och hennes man Rohan, men det blev sa dyrt sa jag hittade ett hotell som ligger 0.1 miles bort (160 meter) fran deras hotell. Det hotellet Jacqui och hennes man bor pa ar ett 5-stjarnigt hotell och vi kande att vi inte riktigt behover bo sa lyxigt. 3,5 stjanor ar val helt okej!

Fattar inte att det bara ar 2 veckor dit. Eller 3 kanske det blir. Tills dess ar det dock MYCKEt som hander. I vanlig ordning ar jag tokbusy!

Imorgon ska jag aka till Robin efter jobbet och mysa med hennes JJ och Lauren & Deanna kommer mota upp oss dar. Pa fredag ska jag och Ryan pa "refugee dinner" i kyrkan. Det ar en arlig sammankomst(???) get together som ar tillagnad at alla flyktingar som kyrkan hjalpt in i Milwaukee. Susi och Franz har en stor del av det projektet. Pa lordag ska jag till Aly pa "jewel party". Nasta helg ska vi aka till Elroy Sparta pa den dar cykel mini-weekenden. Fredagen efter det far vi till San Diego. Och da ar det minsann Juli!

Grejt!

Idag var forsta dagen pa jobbet efter Bonnie lamnat for sickleave. Det gick hyfsat bra anda.. forsoker peppa mig sjalv att det har fixar jag minsann. Det blir sa mycket mer stressigt nu nar man ar ansvarig for nat och inte bara flummar pa i sin egen lilla takt. Dock lyckas jag inte na vart utsatta mal per dag som ar 45 arbetade konton.. jag kommer aldrig upp i mer an 35 arbetade konton. Det ar sa sjukt frustrerande men men som sagt, jag gor ju sa gott jag kan! Forhoppningsvis forstar dom ju att jag precis har lart mig nat nytt och det inte kommer ga sa himlans fort! Hehe! Jag tanker da jobba pa i min egna takt tills dom/om dom bestammer sig for att skalla pa en! Da far man ta det nar det kommer!

Nu ar det sangen som vantar. Klockan ar redan 11 och jag ska upp klockan 6!

Urkbulle!


Helgen som gatt!

Det blev en skon avslappnad helg. Igar kvall bjod vi Ryans foraldrar pa fondue... mm gott! Idag sa har det varit 24 maraton framfor tv:n med Jack Bauer!  Grymt bra! Jag lanade forsta sasongen av Marvin fran jobbet och nu ar vi helt fastklistrade. Superspannande. Fattar inte att det ar 8 hela sasonger kvar! Snart ar det middag och imorgon en ny jobbarvecka.

Fattar inte heller att det ar mitten av Juni. Hjalp, jag kommer inte ens hinna blinka sa ar juni over. Kanns valdigt underligt nar man jobbar 40 timmar i veckan. Man hinner inte njuta av sommaren riktigt pa samma satt. Det ar laskigt att tiden gar sa fort.. snart ar 2010 over. Haha! Det basta med att jobba i USA ar att man far lon varannan vecka, den 15:e och den sista varje manad far jag min lon. Inte illa. Ryan far lon varje vecka! Det kanns gott!

Sista helgen i Juni ska jag, Ryan, Susi & Franz fara norrut till Elroy Sparta pa en cykel minihelgs-semester. Det ar en present till Susi som hon fick av oss forra aret. Hotell och vart sallskap over en helg. Hennes storsta passion i livet ar att cykla! Cykel slingan ar 32 amerikanska miles en vag, 5 mil en vag och sa maste man cykla 5 mil for att ta sig tillbaka. Sa vi ska kora upp dit pa fredagen och stanna till sondag! Det ska bli mysigt. Och sen helgen efter det sa aker vi till San Diego. Och dar ar det redan Juli!

Galet livet kanns nu, det kanns som om tiden gar fortfarare nar man blir aldre. Kommer ni ihag nar man gick i gymnasiet och man tyckte tiden bara sniglade sig fram, man langtade som ett tok tills studenten och man slapp gymnasiet. Ibland sa onskar jag tiden kunde ga lite saktare.. for ratt som det ar vaknar man upp och ar 50. Och jag vill verkligen njuuuta av mitt liv, varendaste dag, varendaste sekund. For man har ju bara ett liv att leva... eller?!

San Diego, California!

Wohooo, Ryan och jag ska fara till San Diego, California over 4th of July.  Jacqui, min australienska au pair kompis, ar i LA med sin man pa smekmanad och bjod oss till California fran fredag den 2 Juli till mandag 5 Juli. Det tog drygt en dag att overtala Ryan men med mina puppy eyes gar allt!!!!! Guuuuu va kuuuul!!!!!!! Ska bli sjukt sjukt sjuk sjukt roligt.

US GRANT, SAN DIEGO


Idag kom det ett brev fran Immigrationsverket. ANTLIGEN. Den 12 Juli har jag en intervju pa ambassaden har i Milwaukee och Ryan maste folja med. Sa det kanns bra att det gar framat.

Mitt liv ar ganska fantastiskt just nu.

Ar valdigt lycklig!

Kram! Hoppas alla far en underbar helg!

SHOPPING!

Idag efter jobbet, vid 7-tiden, motte jag upp Jess C pa Mayfair... vi hade bestamt oss for att fonster shoppa!!! Fonster shoppingen gick inte sa bra. Jag hittade jattemycket fina klader. Jag kommer inte ihag sist jag var och "shoppade". Ni brudar vet vilken shopping jag menar, det gar att jamforas med Luleshopping.. resultatet ar oftast att man kommer hem med en hel del plastpasar och kassar. Jag har nastan glomt bort hur underbart ROLIGT det ar att shoppa loss.. terapi for sjalen. Jag gick all out. Det var jattemysigt att shoppa med Jess, vi umgas inte sa ofta bara vi tva sa det var riktigt roligt.


Det har ar Jessica!!!!!

Okej, sa jag har ju lovat JAAAAATTELANGE att jag ska lagga ut bilder pa mina nya klader. Jag tvingade Ryan att knappa lite bilder nar jag modellade sa jag hoppas ni blir glada nu!!! Det blir mycket bilder pa mig nu.. haha, men det ar kladerna jag forsoker visa upp!!!! Roligare att se dom pa eller hur!

ENJOY!!!!!



Vaska kopt pa Icing (Mayfair Mall)

Skor kopt pa Bakers (Mayfair Mall)

Samma skor i silver, kopt pa Baker

Jacka fran Wet Seal, top fran Forever 21, Jeans fran Kohls, Skor fran Praag

Brillor & Leggings (Thailand), Top fran Wet Seal, Skor fran Kohls

Topp fran Express

Topp fran Express

Klanning fran Express

Dressed for work (top fran Wetseal och kjol fran Express)

Party outfit

Top fran Wet Seal

Top fran Florida

Top fran Kohls

Okej!!!!!!!!!!!!! Happy?? Jag ar en liten shoppoholic och jag bor i det basta landet dar man kan vara det!!! Ah vilken energi jag fatt nu av shopping!!!! LOVE it!!

Hoppas ni gillar min nya garderob!!! I framtiden onskar jag men garderob som den som Big bygger Carrie i Sex & The City!!!

Puss pa er!

Friends!

Forra helgen var riktigt lyckad! Forst var det aventyr med Ryan pa lordag. Pa sondag kvall kom Lauren, Deanna, Maria & Robin over och vi at fondue, drack vin och hade jattemysigt!!!! Robin hade gjort varldense godaste brownies med chokladfrosting! YUM! Sa himla skont att ha tjejkompisar som man kan vara sig sjalv med och prata om allt!!!! Vanner ar sa himla viktiga! Jag ar lyckligt lottad som har sa manga!!!!

Det blev en hel del bilder..fast nu nar jag tittar pa dom sa inser jag att det ar mest drunken bilder! Haha!!











And this is Ziggy: vart fosterbarn! :)




My girls!

Idag har jag ett fullspackad schema...som vanligt!!! Jag sov daligt inatt... somnade vid 10 och vaknade vid 3 av att Ziggy jamade fran gastrummet. Jag hatar katter som jamar! Kunde inte sova sa da gick jag in till Tiki & Ludwigs rum for att stanga in dom sa Ziggy kunde fa komma ut. Gissva vad jag hittade mina rackartygs ungar gora??? Tiki lag under soffan, vilket var lite underligt... snart insag jag varfor. Jag hade tagit fram mat fran frysen  sa det skulle tina till ikvall och Tiki hade lyckats fa med sig en pase med ra kycklingbrost som hon at pa. Aaaaaah mitt blodvarde gick upp sa da stangde jag inte dom utan att ha nagra som helst skuldkanslor.

Jag tog med mig Ziggy till vart rum men han ville inte sova utan bara leka sa da tog Ryan tillbaka honom till sitt rum och sa fortsatte han jama.. jakla katter. Fick en dalig somn inatt. Det kommer naturligtvis bli battre nar vi inte behover ha dom instangda i deras rum. Men i borjan nu nar dom inte kanner varandra sa maste man halla dom ifan varandra sa dom inte dodar varandra.

Nu ar klockan kvart i 9 och vi ska se film.. The Wolfman. Vi borjade se den igar (jattebra film) men somnade vid tv:n sa vi ska se klart den nu innan Ryan aker idag. Han maste fara norrut och jobba imorgon och vill inte kora 5 timmar imorgon bitti sa han tankte fara nu i eftermiddag.

Sa jag maste stada, riktigt stada hela huset och speciellt katternas rum och sen ska jag laga middag. Det blir fondue (rakor, kott, kyckling, friterade sniglar, friterad champinjoner och friterad ost) olika saser, baguett med olivolja och oregano och potatisgratang!!!!! Och sa kommer Lauren, Deanna, Robin & Maria over ikvall pa middag. Ska bli jattemysigt och ha en liten tjejkvall!!!!

Till veckan ar de min sista traningsvecka innan Bonnie gar pa sjukleave i 6-8 veckor. Gaaaah nervos men spannande att fa mer ansvar!!! Det har varit riktigt kul ocksa att lara sig det har "kontot" som jag ska ta over. Alla har ansvar for en specific payor (forsakringsbolag) och jag kommer ha hand om det nast storsta: Medicare. Med nast storsta forsakringsbolaget betyder att det ar det forsakringsbolad som ger oss nast mes inkomst av alla bolag vi arbetar med.. sa det ar viktigt att jag haller mig "on top of things"... nervost! Och sa maste jag prata pa motena nu och sa..

Oooh! 6-8 veckor av stress!

Haha!

Nu ska vi se film! Kram


Bravado Challenge!

YES vi overlevde! Haha! 3,5 mile hiking, 8 mile biking och 4 mile canoeing = 5,5 km trekking i skogen, 1,2 mil cykling och 6,5 km kanoting. (kanoting...sager man sa???!) Det var riktigt riktigt roligt, vi kommer nu fortsatta med denna tradition varje ar. Vi har manga traditioner maste jag saga. Polarbearing varje 1 Januari...iiii kallt.  Nu Bravado challenge i Juni. Wheeling for Healing varje Oktober, vilket innebar cykling i 5 mil.

Det gick mycket battre an jag trott, med tanke pa att vi inte forberett eller tranat nagot. Det tog oss 2 timmar och 40 minuter. Vinnarna gjorde det pa 1 timme och 40 minuter. Haha, men vart mal var att inte komma sist.. och det gjorde vi inte. Vi var typ 125 att komma i mal av 131 stycken! Hehehe! Men det var himla roligt att gora ett sant har aventyr tillsammans. Trekkingen gick bra, cyklingen gick bast och kanotingen gick samst.. det var dar vi halkade efter alla andra. Jag lyckades kora in oss i en bro och nagra trad pa vagen! Haha!




Helg!

Haft en underbar 4 dagars jobbar vecka! Tycker faktiskt det ar roligt att fara till jobbet nu. Riktigt roligt att fa lara sig nya grejjor det det kanns verkligen som om jag borjar forsta branschen battre. Nu kan jag nastan forklara vad jag jobbar med! LOL. Imorgon ar det full fart hela dagen med varat "race". Pa sondag far Ryan ivag pa jobb sa da har jag bjudit hem mina brudar pa middag + vin! Ska bli mysigt. Sen kommer Ryan hem igen pa mandag sa han ar bara borta en dag.

Det kanns som om tiden gar sa himla fort. Saknar sa himla mycket svenskt:

Leverpastej
Hamburgedressing
Kebabpizza
Oxfilepizza
Snabbmakaroner
Losgodis
OLW chips
Palt
Flask (som man ater till palten)
Frasses
Till och med Max
Thai buffen
Svenskt frukost brod (har har dom bara toast och bagels och crap)
Makrill

BUHU! Usch va jag saknar! Langtar som en stock till nasta ar nar jag kommer hem igen!

Onsdag...

fast det kanns som tisdag.. eftersom vi var lediga i mandags. Tycker om nar det vardagen ar lite annorlunda och inte bara mandag, tisdag, onsdag, torsdag, fredag, lordag, sondag och sa borjar det om. Pa lordag ska jag och Ryan pa en aventyrs tavling.. eller vad det nu kallas. Triaton kanske det kallas. 5,6 km hike/run, 12 km cykling och 6,5 km kajak, paddling! Kanner mig inte speciellt laddad, har inte hunnit ova! Men men, det far ga som det gar! Det ska bli kul o gora nat annorlunda med Ryan! Det var hans ide.

Igar kom Deanna over och lamnade av Ziggy. Han ser ut som ett litet lejon. Vi ska eventuellt ha honom i drygt 1 ar, tills Deanna flyttar hemifran igen. Hennes foraldrar tycker inte om husdjus. Elaka foraldrar. Det handlar ju inte om for alltid, bara tills hon flyttar hemifran igen. Vi hade katter, hundar o kaniner hemma hos oss. Sa lange som vi tog hand om djuren sa fick vi nastan ha vad vi ville. Till och med Susi och Franz sa att det var lite hjartlost, dom hade tagit Ziggy om inte vi kunde tagit honom. Sa nu har vi 3 katter.

Just nu haller jag pa att lara mig nya grejjor pa jobbet. En arbetskollega har en operation i mitten pa juni och kommer bli borta i 6 veckor och da ska jag ta over hennes konton. Kanns laskigt men roligt samtidigt! Vi far se hur det kommer ga!

Ciao!

CENSUR!

Har kommer alla censurerade bilder fran helgen!!!

HAHAHAHA!!!!!


Sahar stor ar den!!!!!! (Haha, naaaa jag skojjar bara, jag visade hur min kamera fungerar: "tryck sahar")


Men OJ: va sa han egentligen?????

Aaaaaaaaaaaaaaah!

Min nya flaska!!!


Go Robin!



Alskar frillan!

Caught in the act!


Peka finger bilder:




Som sagt: en harlig fodelsedags vecka var det!




Fodelsedags vecka!

Det har varit en intensiv och handelsrikt "last week". I torsdags gick jag, Maria och Deanna och sag Sex & The City 2. Ar man big fan av Carrie, Charlotte, Amanda och Miranda sa gar det ju inte att bli besviken. Jag tyckte det var en underbar film. Harligt att se tjejjerna tillbaka pa filmduken. Min egna personlig asikt ar att det inte gar att jamfora ettan med tvan, de har helt olika karaktarer och budskap. Forsta filmen handlade om Big och Carrie och hur hon handskades med den stora "brollopsfloppen". Hur hon tog sig ur depressionen och tillsammans med sina vanner fann sig sjalv igen och tillslut aterforenades med Big. Den andra filmen handlade om Big och Carries aktenskap och hur hon anpassar sig till livet som en gift kvinna.  Den visade samtidigt hur stark och viktigt vanskapen mellan de fyra vannerna fortfarande ar. Sa i det stora hela, som ett stort Sex & The City fan blev jag inte besviken. Jag fick mig en ordentlig tankestallare om vad som ar viktigt i mitt liv, mitt aktenskap och mina vanner. Efterat gick vi till Applebees och drack en martini! En perfekt avslutning pa en perfekt fodelsedag.

Fredag kvall sa var det dags for utgang. Vi at middag pa en turkisk restaurang Tulip, dar Lauren var var servitris. Det var jag, Ryan, Deanna, Mike, Katie, Dan, Tammy, Ryan, Riley & Maria. Carly kom forbi en svang och drack en drink ocksa.






Efter middagen drog vi vidare till klubb: The Whiskey Bar. Jag hade aldrig varit till den har klubben forut och den ar nu min favorit! Vi hade jatteroligt. Dansade och drack tequila shots! Robin, Jess, Joe & Megan kom och motte upp oss har!






I lordags tog vi det lugnt, jag lagade thai mat och vi sloade mest ute i solen. Vi har haft riktigt fin vader har sista dagarna, runt 30 grader.

I sondags for vi pa Chad och Natalies brollop. Chad ar Ryans "second cousin". Susi och Chads pappa ar kusiner. Det var ett jatteroligt brollop och det blev en massa dansande. Vi kom hem till oss runt halv 12 pa kvallen och da kom Deanna och Lauren over sa da spelade vi spel och fortsatte dricka drinkar. Deanna var den sista som for hem imorse och hon for runt 6 pa morgonen.






Idag har vi mest sovit! Det blir en 4 dagars jobbvecka nu. Skont!! Om en manad ar det 4 Juli sa da far vi en till ledig dag!

Hoppas alla andra haft en underbar helg!

Kram pa er!

RSS 2.0