6 weeks to go

Jag har egentligen inte sa mycket att saga. Jag jobbar, bade hemma och i koket och med brollopet, i vanlig ordning. Jag har tyska pa mandagar och nu ar det redan torsdag. Torsdag ar min favorit dag! Da ar det Chicken Enchilada Soup pa jobbet! Mmmmmums! Pa fredag kvall har jag bjudit over nagra tjejjer fran jobbet pa en tjejkvall. Dricka, spela spel och anant skoj. Det ska bli himla kul och pa lordag har vi besok fran Madison over dagen, sa jag och Susi ska underhalla dom. Det ar bland annat Ryans kusin som kommer och hennes mamma och dotter. Pa sondag ska jag och Deanna pa fodelsedags kalas, Tammys dotter Taylor fyller 2 ar.

Sen hander det faktiskt absolut ingenting alls.. Ryan jobbar valdigt mycket just nu, runt 80 timmar i veckan. Men han har fatt 5 procent loneforhojning sa vi kan inte direkt klaga! Ar saklart jattestolt over honom! Men samtidigt tycker jag synd om honom for allt han gor ar att jobba!

Nu ska jag ga och ta tag i koket! Eller kanske brollopsgrejor forst... hmmmmm ole dole doff!!!

Back from the Bay!

Jag kom hem fran Green Bay strax efter 4, vilket var skont. Baby showern var over innan 2 sa da satte jag mig i bilen och korde hem direkt. Vadret var fruktansvart.. regnet oste ner. Laskigt och kora hem men jag ar glad att jag tog mig hem helskinnad. Det var kul och traffa Becka, Melissa och hennes systrar Michelle och Jen Linn. Men som sagt skont och vara hemma igen. Saknade Ryan.

Nar jag kom hem hade Ryan satt upp var nya kokslampa! Jattefint och modernt. Han visade mig den gamla kokslampan och vi skrattade en massa for den ar sa ful och gammalmodig. Jag tror och hoppas att koket kommer bli himla annorlunda efter vi malat fardigt och fatt persiennerna!

Idag ar det jobb och tyska. Imorgon ska jag jobba dubbla pass, likasa pa onsdag. Bra med pengar men mindre tid for mig att jobba pa brollopet. Nu i borjan pa Maj maste jag ta tag ORDENTLIGT i all som maste goras.. !!! For nu ar det snart bara 6 veckor kvar!

GEE O MIGHTY!

Birthday and Baby Shower

Klockan ar snart halv 2 och jag ska snart hoppa i bilen och kora ca 2 timmar norrut till Green Bay och traffa Becka. Vet inte riktigt vad planen ar ikvall men tydligen ska vi forst pa ett barnkalas.. Melissas tvillingsyster Michelle samt deras aldre syster har gemensamt barnkalas for sina sma flickor. Funderar pa om jag ska ta med mig en liten present... alltid svart det dar.. kanner ju Michelle men inte deras aldre syster. Man vill ju inte heller komma helt tomhant!

Imorgon blir det Melissas baby shower vilket jag ser framemot.. och sen blir det att hoppa i bilen och fara hem igen. Hade helst stannat hemma med Ryan men det kommer sakert bli roligt och fara och traffa kompisarna.

Idag ar det pappas fodelsedag ocksa.. ringde och grattade honom imorse. Han hade fatt min och Ryans present sa det var bra.. en smartbox med 40 olika aktiviteter runt om i Sverige att valja fran. Jag tror han valde bowling i Vasteras for 4 personer, vilket passar utmarkt da han och Ros-Marie ska fara och halsa pa Peter nu i Maj da han tar examen!

Igar var det helt underbart ute... jag och Lauren satt ute o solen och gjorde brollopsgrejor. Fick en fin branna! Idag sporegnar det ute och och askar. Men det ar ganska varmt.. usch det oser ner ute. Trist vader att kora i. Nu ska jag packa ihop en liten overnattningsvaska och sen forsoka gora mig lite frukost. Maste fara forbi Ryan pa jobbet ocksa och hamta upp GPS:en.. och saga hej da!

Hoppas ni far en harlig helg!

SUNSHINE

I've got sunshine... on a cloudy day! When it's cold outside, I've got the month of May.  I guess you say: what can make me feel this way?  My boy.. talking 'bout my boy!!! 



JAG AR KAR!!!!!!



Det ar 15 grader varmt ute och klockan ar inte ens 9!!!  Idag far jag tydligen uppleva den harliga varmen som ni verkat haft ett tag nu i Sverige. Jag tror den har overgett er och kommit hit till mig. Igar var en mycket kansloladdad dag, later som om det ar mycket kanslor i luften nu. Jobbet gick jattebra, sen kom Deanna hem till mig och vi at plattar och drack Smirnoff och Cosmos. Deanna ar en tjej fran jobbet som jag kanner mig totalt bekvam med och som ar valdigt lik mig sa jag ar jatteglad att vi har borjat umgas. Idag, om hon kommer ihag, ska hon komma och hamta upp mig och sa ska vi fara och kopa Donuts fore jobbet. Nasta fredag har jag dessutom planerat en Boulder Junction Girlsnight hos mig!!!

Och sa ar jag kar kar kar. Ryan jobbade igar fran 7 pa morgonen och kom inte hem forrans halv 9 pa kvallen. Och jag saknade honom sa myyycket! Det blev att kramas nar han kom hem, vilket var saaaa skont. Ibland ar det sa himla skont och bara kunna va och kramas och inte kanna sig sa ensam har i varlden. Och nar jag satt dar i hans famn sa kandes det sa ratt, som om jag var hemma. Alskar den kanslan. Daremot sa fick jag enorm hemlangtan nar jag satt och vantade pa Ryan vilket var jobbigt. Mycket tarar.. jag tror jag grat i 1 och en halv timme, anda tills Ryan kom hem och kramade om mig. Fast jag antar att jag far forvanta mig att sanna dagar kommer ocksa nar jag kommer langta hem. Eller hem och hem, jag har ju sa manga hem nufortiden! Det har ar ju mitt hem nu men Sverige kommer alltid vara hem for mig ocksa!

Idag efter jobbet kommer Lauren och da ska vi pyssla med brollopet, i sedvanlig ordning. Sen ikvall ska jag, Ryan och Susi ata middag pa samma stalle dar vi ska ha brollopsmottagningen, vi maste "sampla" maten sa vi vet vilken mat vi vill ha till brollopet. Nasta vecka pa tisdag blir det att traffa Tom som har hand om varan reception hall och ga igenom en massa infor brollopet. Spannande!

Ps: Det blev ingen skydiving, kostade runt 800 och jag kande att vi maste spara dom pengarna... MEN.. jag och Ryan kommer mest troligt testa pa det nangang inom en snar framtid! :)
 

Mittwoch

Imorse steg jag inte upp forrans klockan 8. Nar jag val tagit mig upp ur sangen var det bara att "get to work". Jag spenderade hela morgonen med att mala fonstret i koket och sen var det bara att ge sig av till jobbet. Efter jobbet for jag till Target och handlade lite till Melissas baby shower som jag ska till pa sondag i Green Bay. Jag aker dock redan lordag eftermiddag for och hinna umgas lite med Becka, middag och "clubbing" gissar jag pa. Sa stannar jag over natten och sen sa ska vi tillsammans ga pa Melissas baby shower. Min forsta baby shower!!

Nar jag kom hem gick jag ut och gick i solen i ca en timme och nar jag kom hem igen fortsatte jag mala listerna i koket och sen lagade jag middag. Ryan kom inte hem forrans klockan 7 och da at vi mat och tittade pa tv. Nu ska jag pyssla vidare lite med Melissas present och sen blir det sangen.

Imorgon har jag bjudit over Katie och Deanna pa Swedish Pancakes! Mumma. Och sen klockan 9 imorgon bitti sa kommer det en kvinna som ska mata vara fonster sa vi antligen kan bestalla persienner... eller hur det nu oversatts "blinds". Vi kan ju liksom inte ha en filt hangades over vart vardagsrumsfonster i all evighet heller.

I helgen ska det bli harligt vader, fredag ska det bli 26 grader och sen ska det tydligen halla i sig runt 20 grader! ME LOVE!

Puss och Kram!


Askungen utan Prins Charming

For snart 3 timmar sedan bestamde jag mig for att forsoka ta tag i koket. Jag har fatt ner tapeterna, vilket var det lattaste, nu maste jag fa bort allt papper som sitter fast pa vaggen samt allt jakla klister vilket ar fruktansvart trist. Det var tillochmed sa trist att jag bestamde mig for att damsuga golvet lite, det ena ledde till det andra och snart var jag nere pa alla fyra och skrubbade varje liten golvyta med en svamp. Och nar jag val hade borjat sa kunde jag inte sluta. 2 timmar senare var jag fardig.. jobbigt men skont och frascht nar det ar klart. Nu ar klockan kvart i 7 och ingen Ryan an. Sa da ringde jag och fragade var han var och han var naturligtvis pa jobbet fortfarande och dessutom skulle han ut pa jobbmiddag ikvall, igen, sa jag blir ensam hemma ikvall. Suck.. trakigt. Senaste veckorna har han varit ute pa jobbmiddagar minst en gang i veckan.. ibland tva. Forstar inte varfor det ar sa mycket jobb, jobb, jobb! BLA!

Min kompis Meghan sms:ade mig och fragade om jag ville folja med pa Skydiving... hmmmm later himla spannande. Det ska ju bli skitfint vader pa fredag ocksa sa jag ar lite sugen. Men Skydiving later farligt.. undrar om man kan do! Vi far se... det beror pa vad det kostar och sa!

See ya later!

Trott

Idag var det inte lika enkelt att stiga upp klockan 6... "gasp" men jag tog mig upp tillslut. Mitt mal ar att stiga upp varje dag tillsammans med Ryan sa jag hinner laga frukost till honom innan han far pa jobbet. Det ar viktigt med frulle.. i gengald sa tranar Ryan varje morgon innan jobbet. Stackarn maste stiga upp runt 5. Sa da tankte jag att jag maste ju kompensera honom pa nagot satt.

Igar kvall borjade min tyska igen. Det ar svaaaaart... for nu borjar det bli mycket grammatik och med vilket annat sprak som helst sa har jag alltid haft svarast for grammatik! Jag lar mig lyssna och forsta forst, sen prata... och sist skriva. Jag kanner att jag maste satta mig ner och plugga lite.

Imorse snoade det. Vadret ar valdigt konstigt just nu.. det ar kallt.. men pa fredag ska det tydligen bli runt 20 grader. Langtar. Lauren kommer over och hjalper mig med brollopet. Hon har inte varit over pa 2 veckor eftersom jag jobbat sista 2 fredagarna... men den har fredagen har jag inte tankt ta pa mig na extra jobb. Alldeles for mycket med huset och brollopet.

Pa lordag far jag till Green Bay och traffar upp med Becka. Pa sondag ar jag bjuden till Melissas babyshower. Det ska bli kul fast helst av allt skulle jag bara vilja stanna hemma med Ryan. Vi ar i en riktigt "skon" fas just nu... nar karleken spirar... hehe.. o inget brak pa lange. Skont! Men det ar bra och sakna varandra ocksa!!!!

Nu ska jag ga och plugga!


hmmm.. nu ar klockan kvart i 10. Efter Ryan farit till jobbet sa lade jag mig ner for att vila... och sen somnade jag. Hehehe! Nu ska jag forsoka plugga lite! 

VAKEN!

Idag ar det mandag och klockan ar 6 pa morgonen. Kunde inte sova sa jag bestamde mig for att kliva upp... alla dessa brollopsgrejer som cirkulerar i hjarnan. Blir sa nervos sa nu har jag bestamt mig for att jag ska kliva upp samtidigt som Ryan varje dag sa jag kan gora brollopsgrejor nagra timmar innan jobbet och sen efter jobbet! PANIK.... det ar ju bara 7,5 veckor kvar!!!!! Ska satta mig ner och skriva en checklista nu sa jag har koll pa laget!

Det var himla skont med helg maste jag saga. Vi hade supervackert vader i lordags. 20 grader och sol. I lordags var vi pa brollop. Det var ganska kul och ga och kunna jamfora med vart och komma pa grejer infor vart brolllop. Det var runt 120 personer pa det brollopet vi var pa men det kandes inte som det var sa manga. Jag har hort att ca 20 % av de som sager ja faktiskt inte ens kommer pa brollopet. Sa om vi har runt 300 som svarat ja faller ca 60 stycken bort. Hmm fast det later himla mycket! Det kanske ar 10 % som inte dyker upp... ajja, man vet ju aldrig.

Igar blev det en riktigt gra och trist och regning dag sa jag och Ryan passade pa att fara och gora lite hus-arenden. Vi for och kollade pa persienner till fonstrena och ska fa dom installerade innan brollopet. Ett dyrt men viktigt ont! Det ar ju lite klurigt nar vi bade vill ha ett fint brollop och sen gora fint i huset till alla kommer. Sa ska vi ju mala om i koket ocksa. Vi hade inte tankt gora det men tapeterna var sa pass "ugly" sa vi tankte att vi skulle frascha till det.



Jag tror vi har bestamt oss for farg ocksa, men det ar himla svart det har med farg. Finns ju tuuuuuuusen olika nyanser. Vi hittade en farg som heter Koi Pond.. lite olivaktig farg sa jag tror det ar den vi har bestamt oss for. Sen hittade vi en prisvard snygg ny kokslampa ocksa sa jag ar jattespand pa hur det kommer se hur nar allt ar fardigt!!!





Ocksa hann jag prata med Miiii igar ocksa. Det blir ju inte sa ofta man hinner ringa och surra i telefonen.. men jag hann sla en signal och surra med gumman!!!  Jag slog en signal till Tessi ocksa haromdan... hon behovde lugnas ner lite infor brollopet. :P Harligt och kunna surra av sig pa telefon. Och sa borjar man ju langta aaannuuu mera tills ni kommer. Det ar bara 7 veckor tills ni kommer!!!! Wiiiii *langta*

Nu ska jag ga och gora brollopsgrejjor!

See ya!

TYPISKT!

MUPP. Igar gick jag omkring och sa pa jobbet: That's it.. I am not taking any more shifts this week. Tomorrow I am saying NO NO NO! Och alla som kanner mig vet ju hur det gar. Imorse nar jag steg upp klockan 9 sa hade jag tva sms fran Tammi som fragade om jag kunde jobba for henne hela dan. Hon var sjuk igar och lat inte battre imorse. Dessvarre are fredagar den absolut basta dagen pa veckan, jag tjanar ungefar dubbelt sa mycket som en vanlig dag sa da ar det ju valdigt svart att saga nej. Tammi ar dessutom en valdigt bra kompis sa efter pratat med Ryan sa bestamde jag mig for att jobba hennes pass. Nu har jag jobbat extra at nagon pa jobbet varendaste dag denna vecka.. yeah, credit to me. Eller inte... mera pengar blir det i alla fall!

Och sen imorgon... da tar jag helg! hahaha!

Sa typiskt mig i alla fall. Kommer ihag alla dom ganger jag alltid sa: nej jag ska inte festa.. absolut inte.. och sen slutade det med att jag pa nagot underligt satt hamnade pa nagon fest tillslut. It is so typically me!


Quarry Lake i Menomonee Falls Park

Idag mellan jobbet tog Deanna mig till ett jattefint stalle har i Menomonee Falls: The Quarry. Det ar tydligen en stor sjo som forr i tiden var en stor grop. Dom gravde efter marmor-sten eller nat sant och tillslut gravde dom sa djupt att vattet borjade sippra upp och nu ar det en stor sjo. Jattevackert och sa hade vi ju runt 15 grader varmt ocksa. Himla kul och gora natt annorlunda. Sen klockan 5 var det bara tillbaka till jobbet.. urk trist men imorgon jobbar jag bara lunch och sen sa jaklar.. da tar jag helg!

















Long week

Idag ar det jattevackert vader.. finally!!! Just nu ar det runt 10 grader och det ska bli upp till 15 och sol! Harligt. Pa lordag ska det bli 20 och da ska jag och Ryan pa brollop! Idag var det meningen att jag och Deanna skulle hanga och dricka lite Smirnoff! Men sa fragade dom om jag kunde jobba ikvall 5, sa naturligtvis kan jag ju inte saga nej till pengar. Sa nu har jag jobbat varje dag fulla dagar. Jag ar mycket trottare an vanligt, men pa ett bra satt... jag trivs himla bra pa jobbet och tjanar som sagt lite extra pengar. Fast jag hoppas att ingen vill byta pass imorgon, for aven om det ar bra med pengar sa skulle jag hellre vilja vara ledig!

Igar var det ocksa meningen att jag skulle folja med Ryan pa hans affarsmiddag men jag jobbade ju istallet sa da kom dom till mitt jobb och jag kunde atminstone vara deras servitris. Efter jag var klar med jobbet sa joinade jag dom i baren och drack en "Schumaker" eller nat liknande. Hej och ha vad gott men staaark.. typ en annan variant av Long Island Ice Tea.

Annars hander det faktiskt inte speciellt mycket... kanns det som i alla fall. Jag och Ryan tittade pa YES MAN harom dan, den filmen tyckte jag verkligen om. En upplyftande film! Man blev glad!

Jag langtar tills alla kommer till brollopet.. saknar er jattemycket!
Kram

En bra dag!

I dag hade jag en san dar superbra dag! Himla roligt i motsats till dom dar gra, trista dagarna nar man ar pa explosionshumor och sur och grinig och irriterad och pms:ad! Jag jobbade 11-7 ikvall och vi hade sa himla kul pa jobbet idag. Flamsade pa en hel massa! Sa himla skont att jag trivs sa bra pa det jobb jag ar. Sjalvklart ar man less endel dagar men sa har man dagar som idag.. da man bara tycker allt ar himla bra. Det hjalper nog att det ar ljust ute till typ 7 pa kvallen ocksa och imorgon ska det bli typ 15 grader och resten av veckan ska ocksa bli himla varmt! Antligen! Det ar pa tiden att vi far lite varvarmt har!

Pa torsdag ska jag och Deanna umgas, pa fredan kommer Lauren hit for vart traditonella vecko-brollopspyssel och pa lordag ska jag och Ryan pa brollop! Pa sondag ska vi pa nan "cooking-class" som jag gav honom i fodelsedagspresent!

Nu ska jag ga och titta pa American Idol!

Tjingeling!

Bilder

har kommer lite bilder fran lordags! Jag har aven ett album pa Facebook :)










Bridal Shower/Bachelorette Party

Lordagen blev fullspackad och ett endaste hall igang. Jag klev upp runt 8 och stadade, for till mataffaren och bakade paj samt 2 forratter. Sen vid 1 tiden for jag till min Bridal Shower som Aly ordnat at mig. Vi blev runt 10 stycken tror jag: Aly, Susi, Grandma Marge, Aunt Carol, Jade, Rachl, Kari, Amy och jag. Det blev massa lekar och presentoppnande for min del! Ryan och jag fick jattemycket fina presenter! Vi blev inte fardiga forrans runt halv 4 och efter det for Becka och jag hem till mig for att gora oss iordning for mohippan.

Vi gick till ett stalle som heter Lucilles Rocking Piano Bar, dar vi bade blev underhallna med bra musik och god mat. Vi blev kvar dar anda tills runt 11 och da gick vi vidare till en tysk bar och kvallen avslutades med att skaka loss rumpan pa BootLeggers. Vid halv 3 kom Susi och hamtade upp oss! Vi gick nog inte och lade oss forran vid 4 och sen steg vi upp runt halv 11, Becka for hem till Green Bay igen och Ryan och jag tog en timmes promenad i solen.

Nu ar jag lagomt trott och har ont i huvudet.. men jag ska forsoka fa fardigt lite mer brollopsgrejs!

Bye





Crazy Friday!

Idag var det meningen att jag skulle jobba lunch 11-2 och sen traffa Lauren och sen fixa fardigt infor imorgon! Sa fort jag klev in pa jobbet idag sa fragade dom om jag kunde jobba 11-8 eftersom Josh var sjuk. Shit... jag vet att det ar sa pass bra med pengar att jag inte direkt kunde saga nej... sa jag jobbade till strax efter 9. Laaang dag, speciellt nar man stressar som en galning och inte far en endaste rast. Jag hann inte ens sitta ner och ata lunch och inte heller middag blev det. Shit, det ar stressigt att vara servitris. Men bra med pengar fick jag. En vanlig vecka brukar ge mig ca 150 dollar men denna vecka gav mig 400. Nice! Pengar som vi kommer spara till brollopet!!!!

Imorgon ar det en stor dag ocksa! Shit pommes frites. Jag ska hoppa i sangen nu! Lite trist och for Ryan var ju ledig idag.. och vi hinner inte umgas imorgon heller for da ar det MIN dag! :) Sondag blir det nog sangen for mig!

Oj jag har glomt bort att signa upp mig for tyskan som borjar den 20 April! Bast jag gor det nu!

Tjingeling!

KRAM!

Redan torsdag

Jag kan ju inte direkt klaga om att dagarna gar sakta, ibland har jag inte ens koll pa vilken dag det ar. Nu ar det redan torsdag och jag jobbar bara idag och imorgon och sen ar det helg igen. Kanns som om det precis var helg. Rebekah kommer fran Green Bay pa lordag sa jag maste stada ocksa... far se om jag ids ta tag i det idag eller om det blir imorgon kanske. Ryan ar ledig imorgon dessutom, det ar Good Friday. Eller vad det nu heter, satt och funderade pa vad det heter pa svenska; det maste vara langfredag kanske. Ar man ledig i Sverige da ocksa?! Vi har stangt pa sondag pa restaurangen men det spelar ju mindre roll eftersom jag inte jobbar helger.

Pa lordag ar det ju min Bridal Shower och Bachelorette Party. Vi far se hur det blir, Rebekah ringde och sa att det inte ar alltfor manga som har RSVP:at ja. Kanns lite trist pa ett satt for jag har ju manga "ytliga" bekantskaper har men inte alls som jag hade hemma i Boden. I Boden vet jag ju exakt vilka jag hade velat bjuda och vilka som sakerligen skulle ha kommit och firat med mig men har ar det typ dom som hela tiden (ni vet hur det ofta ar): jooo jaaa visst sjalvklart kommer jag.. och sen i slutandan sa var det bara en massa prat och nu sager dom typ: njaa jag kan tyvarr inte komma till middagen, men kanske dyker upp senare pa kvallen och sen slutar det med att dom efterat har nan ursakt varfor dom aldrig dok upp. Hursomhelst.. tycker det ar lite trist. Dom jag vet ska komma i alla fall ar Rebekah, Aly, Ryans mamma och sister -in-law Jade, Amy och Kari. Sa nagra stycken blir vi i alla fall.. far vara glad for dom som kommer atmonstone... Rebekah kor ju andra fran Green Bay for att komma och fira med mig! Man far vara glad for dom "riktiga" vanner man har...

det ar ju bara det... att det ar vid dom har tillfallena jag saknar alla er i Sverige!

Nu borjar det kannas!

Laste precis pa Tessis blogg att det ar nu exakt 2 manader kvar till hela Boden-ganget kommer hit. Det ar 65 dagar kvar nu till brollopet. Sen laste jag pa Miiis blogg att hon haller pa att spana pa klanning till brollopet. Allt borjar kannas sa verkligt nu! Hittills har allt lost sig till perfektion! Allt som jag har dromt om och verkligen velat ha till detta brollop ar spikat och klart! Jag borjar verkligen kanna av brollopsnerverna nu.. men pa ett bra satt. Inte kalla fotter som endel brudpar brukar kanna av, fast det ar ju naturligtvis lite annorlunda eftersom vi redan ar gifta och det blir vart brollop nummer 2. Pa ett satt ar jag valdigt glad att vi redan ar gifta, for jag var sa himla nervos forsta gangen sa nu kanns det som jag kan slappna av lite mer nar jag har lite mer koll pa laget. Den kan ju ocksa ha att gora med att den gangen var ganska impulsiv och inte alls genomtankt eller planerad och det har brollopet har vi verkligen planerat och tankt igenom! Hursomhelst kanns det valdigt valdigt bra. Jag gar omkring och smaler och nynnar och kanner mig som om jag ar nyforalskad igen! Harlig kansla! Det ar ju sa underbart att jag far gifta mig, denna gang infor alla mina underbara vanner och bekanta, till min sjalsfrande och basta van en andra gang!

Igar var det ju meningen att jag skulle ha jobbat 11-2 och sen 4 men det slutade med att jag och Josh bytte pass sa han kom tillbaka klockan 4 och sa stannade jag kvar och jobbade mellan 2-4 och var klar nangang runt 8-tiden. Jag gillar passen dar jag far stanna kvar for da blir jag "cut first" och far aka hem snabbast. Sa mellan mandag och tisdag sa har jag jobbat runt 18 timmar.. inte helt fel det. Bra med pengar och jag trivs faktiskt valdigt bra med ganget pa jobbet! Dom ar roliga! Det gor mig inte sa mycket att jag jobbar mer pa veckorna eftersom jag alltid har helgerna ledigt! 

Nu maste jag aterga till brollopsarbetet, vilket tyvarr hamnar efter nar jag jobbar mer!

Stor Kram!  

 

Extra Jobb

Ryan ville ju att jag skulle forsoka ta pa mig lite extra shifts pa jobbet sa igar nar jag jobbade lunch skrev jag en lapp och tejpade fast pa vaggen om att jag kunde jobba extra under kvallar. Jag fick napp direkt. Robin var halv om halvt sjuk igar nar hon jobbade sa jag fick ta hennes mandagspass, sa istallet for att jobba 11-2 sa jobbade jag 11 - halv 9 pa kvallen. Inte illa det inte. Jag kom hem med 100 dollar i dricks. WOHO!  Utover det sa far jag ju lite extra i timlon ocksa! Ikvall ska jag jobba ett split pass: 11-2/4. Hoppas jag tjanar bra pengar. Det roliga ar ju att nar jag jobbar vanligt 11-2 mandag till fredag sa far jag ut ca 150 dollar i dricks under hela veckan. Forhoppningsvis landar jag runt 300 denna vecka.. det vore inte illa!

Det enda som ar lite tokigt ar att jag inte hinner gora nat har hemma... men men, pengar ar viktigt! Jag kommer sakerligen inte jobba sahar mycket varje vecka, och sen ser jag till att inte jobba nagot alls pa helgerna! Skont att ha ett mandag-fredag jobb! Sa himla skont o fa ledigt pa helgerna!

Nu ska jag hoppa in i duschen!

Ps: 66 dagar kvar!!!!!!

Ps 2: Ar det nagon som har fatt sitt skattebesked an??????!!!!!!!!!!!

67 dagar kvar!!!!!

WOW.. det later val inte speciellt mycket!??  CRAZY!   Hihi.  Ni far sta ut med att det kommer vara MYCKET brollop nu innan Juni pa min blogg.  I can't help myself! 

Igar ringde Jeremy fran Tyskland.  Vi ar sa himla glada att han kan lyckas arrangera det sa han kan komma.  Han kom ju over forra aret ocksa (da det var planerat att vi skulle gifta oss forra Juni) och i vanliga fall brukar han inte ta ut sin semester sa har tidigt pa sommaren, utan han brukar vanta tills i Juli.  Sa vi ar valdigt glada att han lyckades ordna sa han kan komma, det betyder mycket for Ryan.  Han ar en himla bra van!

I ovrigt hander det faktiskt inte alls sa mycket.  Eller det kanske jag inte ska saga, hela April for mig ar helt uppbokad.  Det ar 3 helger kvar av den har manaden och jag har varendaste en uppbokad.  Och sen ar det maj!!!!  En valdigt bra manad men samtidigt innebar det att det bara ar 1,5 manad kvar till brollopet.  Oh my God!  *ryser av forvantan*.  Denna helg ar det ju min helg, Bridal Shower och Bacholorette Party, helgen efter det ska jag och Ryan pa brollop och helgen efter det ska jag fara till Green Bay (ca 2,5 timme harifran) och ga pa en Baby Shower. 

Sen skulle det ju inte skada om varen vill komma snart... sista veckan har det varit kallt och blasigt och gratt.  Inte alls roligt, vill ha sol och varme!!!!!  Sen maste jag forsoka jobba lite extra om kvallarna ocksa.. det ar lite "slow" pa Ryans jobb just nu, dom maste lagga av (???? lay off) anstallda i nastan 4 manader.  Jattetrakigt att ekonomin ar sa kass just nu!  Forra aret var den ju mycket battre.  Jag langtar tills jag kan borja soka nat nytt jobb ocksa, vill jattegarna borja jobba 40 timmar i veckan och fa en rejal lonecheck och kunna bidra till hushallet!!!!

Vi hors snart igen mina vanner!
KRAM

April

Da blev det antligen April. Harliga tider! Lite narmare varen och sommaren och lite narmare brollopet. Brollopet tar upp MYCKET av min tid nu, bade min dagliga och sovliga tid. Nar jag inte jobbar pa det pa dagarna sa ligger jag vaken om natterna och tanker pa det. Hur frustrerande som helst. Jag vill bara ga tillbaka och sova normalt! Mina kompisar har i USA har sagt att manaderna innan brollopet sa gar man ner massa i vikt av stressen och jag har borjat inse exakt vad dom menar. Det ar helt galet, roligt och stressigt pa samma gang!

Igar morse klockan 9 hade jag tid hos sommerskan som ska justerna mina klanningar. Sen vid 12 sa hade jag tid hos Aspen (en jobbarkompis som ager sin egen harsalong) sa da for jag dit. Jag vaxade mina ogonbryn- det basta jag gjort i mitt liv, nu behover jag inte gora nat pa 4-6 veckor! Haha! Det tog typ 2 minuter! Och sen fargade hon haret pa mig! Billigt var det ocksa! Alldeles gratis!

Idag sa har jag och Ryan varit till Pick'N'Save och handlat. Jag var till kyrkan imorse klockan 8 medans Ryan tranade och nu ska vi ga och pyssla mer med brollopsgrejor! Haha, kanns som om livet bara kretsar runt brollopsgrejor just nu. Men sa ar det ju knappt 10 veckor kvar. Nasta vecka ar min Bridal Shower och Bacholorette Party!

See ya!


*bilder*

Har ar lite bilder fran min kamera!
























Vill inte jobba!

Sitter har i min morgonrock... haha! Vill inte fara pa jobbet.. seg som tusan! Funderar pa om jag fortfarande ar bakis sen i lordags! Pappa ringde igar men da hann jag aldrig ringa tillbaka sa jag ringde honom imorse. Jag tycker alltid det ar extra mysigt och fa prata med Sverige och framforallt familjen! Han och Ros-Marie och Viktor ville skicka pengar till mig och ge Ryan natt fint i fodelsedagspresent! Jattegulligt! Sa idag efter jobbet ska jag fara ivag och leta mera presenter! Hehehe!

Nej nu maste jag gora mig iordning!

Tessi & Marie: Klanningarna ska vara svarta och knalanga. Ha i baktanke att ni kommer aven fa lila sidenband som ska knytas vid midjan! Men annars vaj nat efter egen smak, stil och tycke. Ni har ju sa pass bra stil! Ni vill ju ha en klanning som ni ar super bekvam med!

RSS 2.0