Festprissar...

Bilder fran julfesten igar kvall:
 
Min chef Jenn & jag
Ryan & jag
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
 
har precis kommit hem och klockan ar snart 3 pa morgonen. Ryan har slocknat i sangen och jag lagar mat: snabbmakaroner och falukorv och kottbullar + ketchup & beasas! MUMS!

Vi var och festade till det hos min chef, Jennifer (bilder kommer) och det blev mycket shots och drinkar! Kul var det! Jag och en annan tjej var dom enda min chef bjod hem, sa det var ratt roligt! Jag var dock den enda som kom + Ryan!

Imorgon kvall ska vi till en annan fest som vi ar bjudna till, som tur ar det en av vara grannar sa vi behover ju inte aka langt!!

GODNATT!

Christmas!

Julen kom och gick - vi firade julafton hemma hos oss. Collin & Helena kom fran Minneapolis, Franz & Susi och Grandma Marge kom over. Det blev svenskt julbord. Klockan 11 sa for vi till midnattsmassa i kyrkan och efterat sa satt vi har hemma och drack drinkar och surrade.
 
Pa juldagen sa oppnade Ryan & jag paket pa morgonen. Jag fick en rosa MP3 spelare (min gamla gick sonder i somras). Och sa fick jag 4 stycken 50 minuter massager! 1 manaden fo nasta 4 manaderna! Fick aven andra sma grejjor!  Vid 10 kom resten av ganget over pa frukost och sen gick vi over till Susi & Franz och oppnade mer julklappar. I vanlig ordning hade vi alla barn varsin hog med typ 20 paket var att oppna! Vi ar sa bortskamda!! 
 
Idag jobbade jag och sa jobbar jag imorgon och fredag. Pa fredag kvall har min chef bjudit in mig och Ryan pa julfest och pa lordag har en av vara grannar bjudit in oss pa julfest och pa mandag ska jag jobba fran 7-1 och sen tar jag Nyarsledigt till pa torsdag! SKONT!
 
 
 

Mitt lilla mirakel!

For drygt ett ar sedan (en vecka innan julafton) forlorade vi nastan Kaya och mirakulost nog overlevde var lilla envisa tyska baby! Gjorde denna lilla trubut till henne!

God Jul & Gott Nytt fran oss till er!


Medium!

Ikvall traffade jag upp Maria & Robin pa en bar som heter Big Dog. Pa onsdag ar det namligen en "spa kvinna" som kommer och sitter i ett horn och man kan skriva upp sig pa en lista och sa far man ga och prata med henne. Det kostar 7kr/minuten. Jag gick och pratade med henne (ni som kanner mig vet ju hur jag alskar sant har - svammel som min far skulle saga - men jag har arvt det av min mor).
 
Har ar lite grejjor som hon sa:
 
* Januari & Februari kommer bli utmanande for mig, men ett "bra utmanande" och aven om jag kanner att det ar tufft sa kommer resultatet bli battre an vad jag kunnat rakna med. Möjligheter (opportunities) kommer att infinna sig och jag bor ta vara pa varendaste en.(Tidigare idag lamnade jag in en ansokan om att bli manager for Lia Sophia)
 
* Ett brollop ar pa G (min van Robyn ska gifta sig i sommar)
 
Jag ar frustrerad pa jobbet, och pa upper management och kanner att jag jobbar for 2 personer. For mycket ansvar och jag har i tankarna att lamna jobbet (For nagon vecka sedan blev jag tilldelad ytterligare ansvar eftersom jag hade mitt "ansvar omrade" under kontroll och sa "rent" och min chef ville att jag skulle ta over min del av min kollegas ansvarsomrade)
 
Min far ar en smart man och min mor ar lite tuffare runt kanterna "rough around the edges). (Ratt sa bra beskrivning om pappa och om hur min mor var)
 
*Jag blir deprimerad pa vintern och spa tanten föreslog att jag borjade ata Vitamin D (alla som kanner mig vet att jag far vinterdepressioner varje ar)
 
*Jag forsoker bli med barn men hon sa att jag inte ska stressa- det kommer inte handa pa en endaste gang utan senare nasta ar - mer till hosten! (.....)
 
Ryan kommer bli uppmarksammad pa hans jobb (Ryan blev preics befodrad till manager)
 
Det var lite av det jag kommer ihag.. tyckte det var riktigt bra!
 
Om ni kommer forbi i sommar kan vi dra forbi spatanten!

GOD JUL!

Har kommer en liten julhalsning fran oss!!! Jobbar bara den har veckan och sen ar jag ledig tills nasta onsdag!

Idag fick kom antligen snon! Det var pa tiden, Kan ju inte ha en julafton utan sno heller!

Kram


A PRAYER..

I want to say a prayer for the families that lost their child in Connecticut shooting today.  I want to bring thoughts, prayers and love all across the world to these people in need.  I am disgusted and heartbroken at the same time.  I am also fearful of what this world is becoming.  My heart goes out to them. Such an awful tragedy! (Inlagget blev pa engelska for min svenska kunde inte riktigt beskriva vad jag kanner)..
 
For er som har missat vad som hant har i Connecticut, sa var det en 20-arig man som skot sin mor i ansiktet, mordade henne och sen for till en narliggande skola och dodade 20 forskolebarn och 6 vuxna.
 
Usch vad hemskt. Hittade det har klippet fran en larare som berattar om hur hon gomde sina elever i badrummet. Tararna bara sprutade!
 
 
 

Julstamning!

Ikvall vid 9-tiden fick jag och Ryan for oss att vi skulle ta fram julgranen! Sa jag borjade stada och Ryan sprang ner i kallaren och hamtade granen. Medan jag dekorerade granen sa gick han ut och overraskade mig med att dekorerat framsidan av huset med lite ljus! Brande en cd med julmusik och myste! Alskar att satta upp granen! 
 
Vi har skaffat oss var egen Klagmann-jultradition ocksa. Julafton firar vi tillsammans med middag, i ar blir det hos oss och det blir svenskt julbord. Vid midnatt gar vi till kyrkan pa midnatt massa! Ibland sa gar jag, Ryan & Collin ut pa krogen efterat. Pa juldagen vaknar jag och Ryan och oppnar vara julklappar till varandra. Sen kommer Susi, Franz & Collin over och ater plattar till frukost! Sen gar vi over till deras hus och oppnar mer julklappar!! 
 
Och sa borjade snoa ikvall ocksa.. hade en helt perfekt afton med Ryan!
 
 

Julfest utstyrsel!

Idag blev Jessi, en av mina tjejjer som jag rekryterat till mitt Lia Sophia foretag, kvalificerad! For att bli kvalificerad maste dom ha x antal partyn och x antal forsaljning i sina forsta 5 veckor! Moter man alla sina mal under sina forsta 15 veckor sa har man fortjanat titeln "Excellent Begnnings". Jag motte alla mina mal nar jag borjade!
 
Eftersom jag rekryterade Jessi och hon blev kvalificerad sa gav Lia Sophia mig $100.00 (ca 700 k) att spendera pa smycken!
Ryan's julfest ar nasta fredag (pa casinot har i Milwaukee) och jag har inhandlat en ny fin svart klanning sa da passade jag pa att anvanda mina Lia Sophia pengar till att kopa detta fina halsband! Jag kopte det grona!
 
 
 
 
 
Jag hade redan det grona armbandet sa det passar ju finfint!
 
Sen har jag planerat att kopa de matchande orhangena + ring:
 
Och har ar mina fina svarta klanning:
 
 
 
 
 
 
 
 

Jul mat!

I ar ska jag och Ryan ha jul middag hemma hos oss och jag forsoker gora det sa svensk som mojligt. Hittade en hemsida pa natet dar jag bland annat bestallde: Julmust, julskinka, prinskorv, falukorv, gravad lax! MUMS!
 
Om ni vill skicka en liten julhalsning fran Sverige sa ar detta en liten onskelista jag knapat ihop, jag tankte om alla skickar en grej eller sa sa kanske jag far lite mer till julbordet:
Alladin Ask
Polarbrod
Chips (hjartan och stjarnor) MUUUUUUUUMS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Beasas (alltid ett maste pa min lista)
 
Och om det ar nat annat juligt ni kan hitta pa. Onskar mig alltsa inga grejjer, bara mat i ar! Haha! Och det gor ju inget om flera rakar skicka samma grej, jag tackar och tar emot! PUSS
 

Kaya - The Escape Artist

Under var bilresa till Santa Fe sa stannade vi till pa ett motell i Pagosa Springs, Colorado. Pa kvallen for vi ut och at middag och lamnade kvar Kaya pa hotellrummet. Dagen efter fick vi reda pa att Kaya har en ny talang.
 
Kaya - the Escape Artist

1. Thinking about it....
 
 
2. Getting ready.
 
 
3. Up we go
 
 
4. Pushing down the handle
 
 
5. Freedom at last
 
Tydligen hade hon listat ut hur man oppnar den lasta hotelldorren och sa hade hon kommit gaendes i koridoren. Hon gick anda fram till incheckning och dar hoppade hon upp med bada framfotterna. Agarna tyckte hon var sa sot och foljde med henne tillbaka till hennes rum!
 
Sa sot hon ar!

Efter en lang dag.

slappar med chocklad och en ol i sangen!!!  Idag, 1:a December, var en riktigt handelsfylld och rolig dag. Jag hade anmalt mitt Lia Sophia foretag till en "Vendor & Craft show" i West Allis. Ryan var tvungen att jobba sa jag fick aka sjalv och satta upp mina grejor. Det var jatteroligt, en massa trevligt folk jag traffade och fick lite smycken salt + 2 partien bokade. Och sa traffade jag en ny van ocksa! Ryan kom drygt en timme efter det borjat, Susi & Ryans mormor kom forbi och sen min agare och hennes mamma och Maria. En lyckad tillstallning! 
 
 
Efterat for jag och Ryan och sag Twilight Breaking Dawn Part 2. Det blev drinkar och mat! MYSIGT! 
 
Har har vi inte riktigt fatt sno an. Idag var det saket runt 12-15 grader! Harligt!!!
 
Imorgon ska Ryan jobba nagra timmar pa morgonen och sen ska vi ivag och handla lite juligt att satta pa framsidan av garden! Vart kvarter ar sa fint, dom verkkligen pyntar upp pa julen utanfor husen. Far ta Kaya med mig nan kvall och ga och knappa kort!
 
Alskar julen, sa himla mysigt med julafton! Ska satta upp mina fina julgran i ar. Forra aret satte vi inte upp den eftersom Kaya var sa liten! 
 
Kram
 
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0