Lia Sophia Weekend!

Igar hade jag ett Lia Sophia Party i Chiacgo. Jag var lite nervos eftersom detta var forsta gangen jag skulle kora alldeles sjalv. Detta var mitt 4:e party i Chicago. Mitt forsta party hade jag sallskap av Jess C. Mitt andra party hade jag sallskap av Susi, Franz & Ryan och det var da vi for till Ikea dagen efter. Senaste gangen jag for foljde Susi med mig sa denna gang var det bara jag som skulle fara. Det tar ca 1.45 minuter att kora. Det ar ju inte alltfor lange, men att kora 1.45 minuter och sen ha party i 2-3 timmar och sen kora hem 1.45. Jag var nervos att jag skulle vara helt utmattat och somna vid ratten eller natt. Men det gick jattebra och jag var tillbaka i Milwaukee redan vid 4-tiden. Jag och Ryan hann till och med ga och se bio pa kvallen: I am number 4.

Jag alskar mina Lia Sophia Partyn. Dom ar sa roliga och man traffar sa mycket roligt folk.
Nu sitter jag och vantar pa att Carla ska komma, hon hade sitt forsta party igar ocksa sa vi ska registrera det idag pa natet. Ska bli spannande att se hur det gick for henne. Jag hoppas dom kommer snart for jag och Ryan ville forsoka gora lite arenden senare pa eftermiddagen.

Nasta helg har jag annu ett Lia Sophia Party i Chicago - och hittills har 19 stycken svarat att dom ska komma. Det ar mitt storsta party hittills. Hon hade 51 stycken bjudna sa det ska bli ett intressant party. Hoppas verkligen pa en bra forsaljning.  Funderar pa att ta med mig en assistent som kan hjalpa mig med att ta ordrarna sa det gar fortare och jag kan komma hem snabbare. Som tack for hjalpen far hon naturligtvis lite gratis smycken!!!  

Imorgon hoppas jag att kan ga och fa min massage som jag fick av Ryan i Alla Hjartans Dag Present. Tankte boka direkt efter jobbet. Himla skont.  Hoppas dom har tid for mig imorgon!

Har ar det + 2 grader och allmant vinter vader!

Langtar till varen och sommaren.  Vi haller pa att planera en mini weekend till Santa Fee, New Mexico eventuellt runt Pask om jag lyckas fa ledigt fran jobbet!

Har kommer nagra fina vinterbilder:



Jobb dilemma!

Va skont att jag fortfarande har fans dar ute som laser min blogg!! Det var ett tag dar jag undrade om det ens var nagon som laste min blogg. Men det ar liv dar ute haha! 

****SPANA IN MIN NYA AMERIKANSKA BLOGG:

www.mariellek.blogspot.com

En blogg jag har gjort for att marknadsfora Lia Sophia.

Pa mitt andra jobb daremot:

Jag haller pa att ta modet och be om en loneforhojning pa jobbet. Vad tror ni om det? Nar jag tog det har jobbet sa hade jag inte riktigt nagon aning om vad jobbet skulle innebara. Jag hade ingen aning om vad "Collection Assistant" innebar och jag hade ingen koll vad Fi-Med var for foretag. Jag var mest glad att jag hittat en "normalt" kontorsjobb som ville anstalla mig. Sa nar dom fragade mig vad jag ville ha i lon sa sa jag: Between 12-14 dollar. Man vill ju liksom inte pusha sin luck och be om typ $20 i timmen haha. jag blev anstalld med den mindre summan!  Jag har aldrig heller varit med om att man fatt saga liksom vad man vill tjana sa sahar i efterhand hade jag onskat att jag sagt lite hogre. Men a andra sidan hade jag nu noll erfarenhet sa man kunde ju liksom inte argumentera mycket. Men nu efter 1 ar och 6 mander (OMG vad lange jag har varit dar.......) sa ar den enda loneforhojningen jag sett var 12 cent forra aret. Vad kan det va i svenska kronor? Typ 78 ore. Hahah va fjantigt. Hursomhelst jag har gatt fran Collection Assistant till Collection Specialist och jag ar ansvarig for mitt eget forsakringsforetag, vilket jag namnt tidigare, vart nast storsta konto: Blue Cross Blue Shields.  Jag ar den enda i var avdelning som har fatt jobba med alla forsakringsforetag och jag har dessutom andra ansvarsomraden utover detta. Jag jobbar VALDIGT sjalvstandigt och har fatt 2 utmarkelser for EXCELLENCE.

Sa hur gor man nu nar man ska be om loneforhojning? Jag har aldrig gjort det forut i mitt liv och det ar ju ratt svart nar man inte riktigt vet vad "the average" ar for mitt jobb heller. Jag har liksom ingen aning och man vill ju inte heller skramma ihjal dom och saga nat som ar for hogt. Men samtidigt vill man ju tjana nat som man ar nojd med och tycker att man fortjanar. Svart det dar... nagon som har varit i min situation eller vet vad man bor/ska gora? Advises pleeeease!

Jag gillar faktiskt mitt jobb (till och fran) men det ar himla tryggt att veta att man har ett heltidsjobb dar man far lon varannan vecka. Men jag kanner att jag har varit dar i nu over 1 ar och jag vill kanna att jag kan tanka mig stanna nagra ar till - men da maste dom visa att jag ar vard att stanna i deras foretag. Min vise pappa sa att med arbetsansvar bor mera lon automatiskt komma!

Vad tycker/tror ni?

Life as I know it...

ok, so updates has been far and few.  Arligt talat sa har jag svart med svenskan just nu, jag pratar KONSTANT engelska och jag tanker pa engelska och jag hor och ser engelska och jag pratar valdigt sallan svenska sa det kanns lite som jag tappat bort mig. Och da blir det svart att blogga. Men jag ska forsoka bli battre pa att blogga. Det hander inte speciellt mycket. Efter vi kom tillbaka fran Vegas sa var jag sjuk i nastan en vecka. Sen blev det tillbaka till jobbet och jag har halkat efter lite + att jag forsoker lara mig ett helt nytt forsakringsbolag sa jag ar lite overvaldigad och dessutom sa rullar Lia Sophia jobbet pa som vanligt. Mycket mycket mycket!

Pa alla hjartans dag hade vi inte planerat nat, framforallt eftersom vi precis kommit hem fran Vegas. Men da jag satte mig i bilen pa Alla hjartans dag sa overraskade Ryan mig med ett kort och en choklad-ask. Och sa fick jag 50min massage som jag har tankt anvanda upp kanske pa sondag. Eller pa fredag kvall efter jobbet kanske!!! Himla gullig overraskning!

Vi har det jattebra, har gatt o blitt nyforalskade, butterflies och allt det dar mysiga. Men sa narmar sig ju varen och jag blir alltid pa battre humor framat varen/sommaren.

Igar kom tjejjerna over och sa hade vi en vin kvall. Ikvall kom Lauren over och vi tittade pa American Idol! Grym sasong och jag alskar Steven Tyler och Jennifer Lopez!!!!  Himla bra! 

Ryan ar i Connecticut hela denna vecka och kommer inte hem forrans pa fredag kvall.  Ensamt men det ar tur att jag har mina sma kissekatter!!!!!!  Dom har blivit saaa stora, kommer ni ihag nar jag precis hade hittat dom???!






Och nu ar dom varsta stora:




VIVA LAS VEGAS!!!

Vegas var heeeeelt underbar - dit vill jag fara fler ganger! Hade en super duper resa! Dock kom jag hem med feber och var tvungen att stanna hemma fran jobbet hela veckan. Varit sangliggandes sen i tisdags och borjade inte kanna mig battre forrans igar - lordag. Kan ju ocksa varit sa att man var lite svag efter all sombrist i Vegas. Man sov in direkt mycket. Forsta kvallen, torsdag, kom fram vid 8 pa kvallen. Bestamde oss for att ga ner i kasinot och gambla lite. Gick inte i sang forrans 5 pa morgonen. Fredag hade vi en romantisk dag och det blev ingen sen kvall men sen pa lordag nar Lauren kom och vi overraskade henne, sa gick vi inte i sang forrans 7 pa morgonen. Det var en riktigt lyckad overraskning, hon grat!

Riktigt lyckad resa!!!!

Har kommer lite roliga bilder!



















ALL MY WORLDS

Just nu kanner jag mig som om jag lever i 3 valdigt olika varldar - fast pa en och samma gang.  Jag har FIMED-VARLDEN (mitt jobb), LIA SOPHIA VARLDEN (mitt andra jobb), KLAGMANN VALRDEN (aktenskap med man och katter, vanner och mig sjalv-tid). 

Jag ar valdigt forundrad over att jag hinner med allt. Dessutom hander det himla mycket i varje varld. Pa mitt vanliga jobb sa blev jag tillkallad in till cheferna i forrgar och fick reda pa - utan heads up- att jag nu ska fa ett nytt ansvarsomrade. Mitt nuvarande ansvarsomrade fick jag for bara 2 manaders sen men nu vill dom att jag ska ta over en av de storsta och mest lonsamma foretags-kontona som vi har: BLUE CROSS BLUE SHIELDS.  Ar valdigt nervos men samtidigt kanns det ganska hedrande att dom gav det till mig, for jag har inte varit dar speciellt lange och dom kunde ha gett det till nagon annan som varit dar langre.

Pa mitt andra deltids jobb sa for jag och signade upp en ny tjej som ska borja pa mitt team. Hon ar 46 ar, vilket kanns konstigt att jag ar hennes chef! Men det ska bli spannande. Dessutom verkar det som om jag aterigen kommer bli kront till Queen Of Sales for Januari - som var toppen bra manad for mig. Jag har 4 nya partyn i Februari, varav ett ar med Tracy i Whitefish Bay. Det ska bli riktigt spannande, vi far se om jag kan toppa mitt 1600 dollars party!  Tjanade ju drygt 3000 pa 6 timmar.

Och pa hemmafronten sa ar livet toppen. Rakade hitta en cd skiva pa nar jag och Ryan gifte oss, tack till den person som bestamde sig for att filma Ryans ansikte nar jag "walked down the aisle- gick ner for altaret".  Sjukt fint och jag fick tarar i ogonen igen. Vill ni ha en kopia sa hojta till!!!

Pa torsdag bar det antligen av till Vegas. Langtar som tusan bort fran denna kalla stat. Idag har vi BLISSARD ute vilket innebar att det inte ar sakert att man kan ta sig till jobbet. Ruskigt vader ute, tror aldrig jag sett maken till sant vader. Mest troligt ar det for att vi bor sa nara Lake Michigan. Ska bli skont o fa komma bort i 6 dagar. Har aldrig varit till Vegas sa det ska bli kul. Maste ta bild pa Laurens fejja nar vi dyker upp och overraskar henne. Hon ar ingen aning om att vi ska dit och fira hennes fodelsedag!

Nu blir det sangen.

Natti natti

 


RSS 2.0