Maid of Honor!

Igar traffade jag Robin (som gifter sig i Mexico i November) och hon fragade om jag ville vara hennes Maid of Honor!! Sa sot, hon gav mig en jattefin present dar det var inristat: Maid of Honor. Coolt- har aldrig varit forut men nervos for jag maste fa ihop ett tal "speech". Hon sa dock att jag inte behovde halla tal men jag misstanker att the Best man kommer sakert halla tal sa da blir det ju konstigt om jag inte haller tal. Sa jag far klura pa natt minsann!!
 
Hittade en jattefin brollopspresent som jag och Ryan ska get till dom:
 
 
Aaaah fint va!!!! Jag hamtade den idag efter jobbet och den ar jattefin!!!  
 
Sa ja, langtar jattemycket till Mexico! Och i helgen bar det av till Wisconsin Dells dar vi ska fira mohippa! Hon kommer bli sa overraskad. Igar kvall nar vi pratade sa hon att hon och hennes syster ska till the Dells, hon ar INGEN ANING om att vi redan kommer vara dar och overraska henne!!! Hehehehe!! Ska bli jattefrant!! Kul med en tjej mini resa!!
 
Kram
 
 

Hostbilder!

Kaya var varldens basta mammas flicka i helgen da hon lat mig fota henne i host-loven!! Basta vannen mammas!!

 
Haha! Ar hon inte sot min fiiin gumma!!!! Ah hon ar verkligen den basta!!!  
 
PUSS fran oss i Milwaukee!
 
 
 
 
 

Mordaren!

Jaha, mordaren? Mordaren var Laura Maitland (aka Laura Singel) doktorn. Tydligen sa mordade hon fel person, hon trodde hon mordade skidagaren, men det var hans tvilling som hon mordade. Riktigt kul var det, vi ska gora om det nasta ar tror jag. Det enda lilla typiska "Marre felet" om jag inte redan skrev det ar att jag holl pa att kolla runt pa natet om tips och rad om hur man gor sanna har middagar. Hamnade pa en blogg dar en tjej redan spelat spelet med sitt jobb. Och naturligtvis skrev hon vem mordaren var sa bade jag och Ryan visste vem mordaren var. Men men.. vi hade kul i alla fall!
 
Nasta helg bar det av till Wisconsin Dells, jag ska pa mohippa. Overrasknins mohippa, bruden har ingen aning om att vi har planerat detta. Och hon ar lagomt sur, for har i USA planerar bruden sin egen mohippa oftast. Hon tror inte att nagon gillar henne eftersom ingen namnt mohippa for henne. Haha! Oj va kul det ska bli.
 
Helgen darpa aker vi till Collin, Helena och Walter (deras vovve) pa Klagtober Fest. (Deras egen variant pa Oktoberfest). Ryan och jag ska kla upp oss i tyska kostymer och vi kopte aven Kaya en kostym och Walter ska vi overraska med hans egen kostym. Sa sot! Shit va amerikansk jag har blivit. Haha!!!
 
PUSS!
 
Alpine Boy Dog Costume Xs-XLarge
Alpine Girl Dog Costume Xs-XLarge

Mycket M!

Mycket som hander nu! Forst av allt sa hade vi var Murder Mystery Dinner i lordags. Trots att min mage bestamde sig for att vara elak och gorma sa blev det en lyckad och rolig kvall. Har kommer bilder:

 
 
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
 
Det andra M:et ar Mexico!! Vi har antligen bokat var resa till Mexico, min van Robin ska gifta sig i Riviera Maya i November, sa jag och Ryan aker dit i 4 natter och 5 dar!
 
Vi ska bo pa hotell Iberostar Paraiso Lindo. Ser jattefint ut!
 
 
Puss fran mig!
 
 
 
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0