Amazing Travels!

Mandag eftermiddag kom vi hem igen fran en vecka i Santa Fe New Mexico Det var en helt underbar semester, hur underbart som helst att vara ledig en vecka och njuta av Ryan och Kaya! 
 
Drygt att vara tillbaka pa jobbet dock! Langtar till julafton, har tagit ledigt julafton sa jag far ledigt 4 dar i raken! LANGTAR!
 
Har kommer underbara bilder fran var underbara semester:
 
 
Morning Walks in Santa Fe's beuatiful Arroyo 
Jamison & Jess's Wedding
Klagmann Family is getting bigger
Santa Fe Spa
 
 
 
 

Semester!

Denna vecka kommer bli galet harlig! En jobbardag och sen ledig en vecka. Efter jobbet imorgon sa borjar var bilfard ner till Santa Fe, New Mexico. Det ska bli himla skoj och skont och fa komma bort i nagra dagar! Ska ta manga bilder!

Annars hander inte sa mycket. Langtar till julen, vilket ar knappt en manad bort. Har varit och shoppat en massa, nya skor, 3 par stovlar och jeans och nagra mysiga vinter trojor!
 
Nu ska vi packa fardigt!!!
 
Vi hors om en vecka!
 
Kram!

Alla jobb gar bra...

I mandags hade vi Lia Sophia manads mote. Det ar sa himla kul nu nar Lauren har joinat Lia Sophia ocksa sa vi kan bila ihop! Och sa var det ratt sa kul for jag var bade Queen Of Sales (hogst fosaljning) och Queen of Recruits (flest rekryteringar) i Oktober! Kul.

Sen idag hade vi mote med jobbet och da blev jag och mitt team utdelade ett "Excellence" Award from var chef!

Alltid kul att man gor bra jobb! Pa tisdag bilar vi ner till New Mexico, Ryan, jag, Susi, Franz & Kaya! Det ska bli skont att fa aka ivag pa en liten roadtrip. Vi blir borta i en vecka!

En dag kvar pa jobbet och sen HELG!

Nasta vecka ar det Thanksgiving har och snart ar det jul. Jag och Ryan sa inga julklappar i ar.. hittade dock 3 fina julklappar at honom, sa jag fuskade lite! Hehe!

Kram kram

En mini-weekend!

Forra torsdagen kom Kerri & Bryan ner till oss och sa for vi alla tidigt fredag morgon med flyget till St Louis, Missouri! Vara kara vanner Vic & Becky (som vi traffade nere i Mexico) hade bjudit oss pa brollop. Forst blev det frukost och sen sightseeing i St Louis vilket var jatte roligt. Riktigt mysigt var det. Sa roligt att vi traffat sa manga mysigt par som vi kan umgas med.

Pa lordagen var det brollop! Vi festade som aldrig forr, var uppe sent pa natterna/tidigt pa morgonarna och hade en riktigt toppen mini-weekend!

Om en vecka bil det bilfard ner till Santa Fe, New Mexico. Dryga 22 timmars bilresa! Har tagit ledigt en vecka fran jobbet! Och snart ar det jul! Kanns in riktigt sa for har hade vi runt 15 grader och solsken!

Kram
 
 
 
 

Halloween!

Ikvall for jag en stund till mitt gamla jobb Boulder Junction och traffade upp Maria, Robin, Jess, Tammi och nagra andra gamla jobbarkompisar! Det var himla trevligt!!!

Imorgon kvall kommer Kerri och Bryan fran De Pere och sa pa fredag morgon flyger vi till Missouri for att ga pa brollop. Ska bli skont och fa komma bort i nagra dagar!!

Jag uppdaterar nar jag kommer hem igen!

 

RSS 2.0