Birthday Celebration!

Jag hade VARLDENS basta fodelsdag! Kvallen borjade forst med middag pa Sabor tillsammans med Susi och Franz. Sa sjukt gott. Alskar Sabor, for det ar sa annorlunda, mer av en mat upplevelse och maten ar sa innibombens god! Alla far varsitt kort, en sida ar rod och den andra gron. Forst gar man till salladsbaren, som ar Milwaukees BASTA salladsbar, och sen far man varsittt kort. Pa ena sidan ar kortet gront och pa andra sian ar kortet rott. Har man sitt kort pa den grona sidan, ja da kommer dom minsann med mat pa en pinne, nygrillat kott och det ar olika slags kott. Chicken, Topp Sirloin, Lamb, Tenderloin, Sausage, Tenderloin wrapped in Bacon... Och dom slutar inte komma med mat forrans man vander kortet till den roda sidan. mmmmm det var svart att halla sig disiplinerad sa man inte at alltfor mycket mat. 

Efter middagen sa slappte Franz & Susi av oss pa en bar, "Old German Beer Hall" dar vi traffade upp med alla mina kompisar.

Och jag fick en massa fina presenter!!!!!!!

Av Ryan fick jag 4 Katy Perry biljetter. Av Ryans foraldrar fick jag en liten korg med smatt o gott sasom makeup som jag onskat mig, drick choklads pulver, present kort till Body Shop. Av Maria fick jag en klanning, skor och makeup. Av Deanna fick jag samma makeup som Maria, for jag hade surrat om det jattelange sa da hade bada tva kopa samma.. hehe. Far byta ut den enas mot nat annat. Av Robin fick jag ett presentkort till Target. Och av Brian & Kerry fick jag ocksa ett presentkort. Tidigare i veckan fick jag ett paket fran pappa ocksa med godsaker fran Sverige!

Hade verkligen en underbar fodelsedag.








BIRTHDAY PICTURES!!!

Birthday Girl


Ryan & Jag pa Sabor


Shotskii!!!



Our favorite couple Brian & Kerri that came down all the way from Green Bay!



My girls


Dancing queen!




Happy Birthday!!!!

Om 31 minuter fyller jag ar!!!! Har precis gjort 2 tartor som jag ska ta med mig till jobbet. Och sen blir det nog sangen. Har gatt och lagt mig sent hela den har veckan, runt 1-tiden, sa det ska bli skont att hoppa i sang fore 12 inatt. Och sen ar jag ledig lordag, sondag och mandag! Ska bli riktigt riktigt skont!

Dessvarre sa har vi fatt propp i zinken. I koket.. eeeh vad heter det. Kokszinken?!  HAHA! Avloppet i koket. Jag lagade ju middag till tjejerna i mandags och Deanna hjalpte mig att skala potatis. Och nar hon var fardig sa trock hon ner allt potatis skal i diskkon. Nu brukar jag ju ocksa gora det, men jag "trycker" aldrig ner allt pa en och samma gang. Jag later vattnet rinna och sa far skalet fara ner allteftersom. Sa nu har det blivit riktigt J***KLA stopp. Ryan har foroskt allt. Han har tagit isar allt men inget verkar funka. Och vi vill verkligen inte ringa till en avloppsgubbe for det ar dyrt. Ganska irriterande for vi har en full diskmaskin som vi inte kan kora. Ryan ska forsoka igen pa lordag.

Tycker synd om honom for det var ju vart fel att det blev sa och nu far han slita och svettas for att forsoka fixa det. Basta Ryan ar han... har haft san himla tur som har hittat en sa bra kille!! Varldens basta och finaste ar han! Sa nu maste jag verkligen vara snall och forsoka att inte vara sa klantig. For jag har varsta skuldkanslora over det har. Kan han inte fixa det sa maste vi fa det fixat och da blir det dyrt :(

Naj imorgon ska jag njuta av min fodelsedag!!!!

Kram kram




YUM!!!

Makeup Models!

Igar bjod jag hem tjejjerna pa middag och sen hade vi kul med makeup!!!

Har ar resultatet:


Ps: alla dessa fina klanningar ar alla mina!!!!!  Fina va!!

Makeup Chaos!

Min fodelsedagsklanning!!!!

Birthday Jewelry!

Ok, sa jag har nu kopt makeup till min fodelsedag. Jag har kopt klanning! Jag har bokat bord pa Sabor! Jag har hittat min kamera sa jag kan ta massvist med bilder. Och jag har bjudit in alla mina kompisar pa efterfest. Det enda som saknas nu ar smycke! Klanningen kan inte direkt kan ha nagot halsband sa blir det armband och orhange. Eftersom jag inte kunde valja sa kopte jag dessa, sa jag kan prova till klanningen och se: (Dessutom hade jag $75 dollar som jag vann i April fran Lia Sophia sa da kopte jag lite guldsmycken till sommaren ocksa! Tank er vit troja/linne och jeans!!!)

Paris Lights - men det blev bara armbandet inte orhangena!


Deco Stretch

Standing Ovation

Bonbon

White sands Necklace (det i mitten-korta)


Hihi!!! Ska bli spannande att fa det nu till veckan! Langtar till min fodelsedag! Sen ar det nastan Juni och SOMMAR!!!! Idag ar det finfint vader har. Sa vi far se vad vi hittar pa! Maste stada huset! Och sa kanske mala en Dvd-hylla!

Bara 5 dagars jobbarvecka att se fram emot, sen min fodelsedag och sen ar vi lediga lordag, sondag, mandag! For det ar Memorial Day pa Mandag sa da blir det inte jobb forrans pa tisdag! Harligt harligt!

KRAM



Film lordag!

Igar, lordag, sov jag och Ryan anda tills klockan 12. Det ar inte ofta det hander. Men sa ar det inte ofta vi gar och lagger oss 4 pa morgonen heller. Det var en gra, regnig och trist lordag sa vi bankade oss i soffan och sag 2 mycket bra filmer. Den forsta var: How to train your Dragon. Mycket mycket sot film som jag verkligen rekommenderar om man gillar animerade filmer. Jattemysig film!



Senare pa kvallen sag vi The Crazies. En riktigt bra skrackis som var riktigt laskig. Bra storyline ocksa. Jag hade huvudet mestadels under filten!!!!!! Sa 2 mycket bra filmer blev det, jag rekommenderar bada tva!!!


PANIK!

Igar efter jobbet for jag och Ryan ut pa en liten cykeltur. Vi har aven i ar signat upp oss for Bravado challenge som ar om 3 veckor sa vi behovde trana lite. Bravado challenge ar ett triathon; 4,8 km jogging, 12.8 km cyckling och 6.4 km kanot. Sen sa bjod vi over Deanna pa drink och bonfire. Sa himla mysigt att sitta ute vid elden. Det ar sa himla fridfullt. Jag tror det nog kommer bli bonfire varje helg denna sommar! Alskar att sitta ihopkrypen med en filt och dricka en drink. Min nya drink for tillfallet ar en J-breeze; vodka, tranbarsjuice och ananasjuice.

Jag och Deanna tog en massa bilder vid elden och sen for hon hem vid 1-2 tiden. Jag och Ryan spelade schack och sen gick vi och la oss runt 4-tiden. Nar vi steg upp denna morgon kunde jag inte hitta var nya kamera!!! Vi har letat OVERALLT, i varje rum, varje vra, ute pa garden, vid elden, i graset, pa stolarnaa vi satt, hos Franz och Susi men ingenstans kan vi hitta den. Vi kopte den har kameran for drygt 2 manader sen och jag alskar den och PANIK sager jag bara. Sist jag kommer ihag att jag sett min kamera var vid elden nar jag och Deanna tog bilder. Jag kommer inte ihag att jag tog in den efter det. Men jag och Ryan stadade undan vid elden och vi kommer inte ihag att vi sett nagon kamera.

Buhu! Jag letade sakert ute i regnet 3 ganger och in i elden. Och om den hade fallit i elden undra om man kan se den da. Sa gick jag over till Susi och Franz. Franz fragade om jag hade haft kul och sa jag att jooo, men jag har tappat min kamera. Sa kom Susi ut och sa: WHAT, have you lost your camera? Jag fragade om man kunde se kvarlamningarna efter en kamera i elden. Typiskt mig att tappa bort grejjor! Tillslut sa forsvann Franz in i ett annat rum och kom tillbaka och sa: does your camera look like this?

AAAAAAAAAAAAH! Vilken lattnad. Han hade hittat den i graset pa morgonen och tack gud sa hade han hittat den fore det borjade regna! Jag hade lamnat den i stolen dar jag satt och nar Ryan kom tillbaka for att ta in stolen sa hade han vickat den pa sidan for att bara in den och da hade kameran fallit i graset. Eftersom det var morkt och den foll i graset sa horde eller sag han inte kameran.



Har ar klanningen som jag kopte for min fodelsedag. 125 kr kostade den! Varsta kapet!!





Happy Hour!

Igar efter jobbet traffade jag upp Tonique, en jobbarkompis pa Happy Hour! Svinbilligt var det. Jag drack 2 drinkar, bestallde sushi och jag at 3 oysters... ostron(??) for bara dryga hundralappen. Det var jatte trevligt och efterat sa for vi en svang pa Mayfair! For och unnade mig lite make up pa Sephora, ni brudar som var har under mitt brollop kommer kanske ihag den Make Up affaren pa Mayfair. ALSKAR den affaren. Dom hjalpte mig att hitta make up till min fodelsedag. Har nog inte unnat mig sa mycket make upp pa lange, men det ar ju vart det for det racker sa himla lange. Och sa himla snyggt ar det.

Den har ville jag kopa men far onska mig istallet:

Hello Kitty



Jag kopte 4 stycken eyeshadow, 2 stycken brushes, primer och make up remover. 





Oh Voila- sahar fin kan man se ut ibland:



En dag kvar pa jobbet - YAAA! Och sen ar det helg! Och sen ar det bara en vecka kvar till min FODELSEDAG!



HJALP!

Jag behover smakradshjalp! Vilket armaband + orhangen ska jag kopa till min fodelsdag?

Set #1:

 

Set #2



 

?????????????




30-arsfest (2013)

Okej mina vanner - har kommer en officiell inbjudan till min 30-ars fest som jag har tankt halla har i vart hus sommaren 2013. Datum aterkommer jag med. Men jag tankte att jag ger alla en liten forvarning sa dom kan borja spara pengar. Om ni vill/kan komma. Jag forstar ju att alla inte kan aven om dom vill men ni ar alla bjudna. Jag kan tyvarr inte ordna sovplats at ALLA men jag ska forsoka mitt basta for att hitta billiga hotell i omradet for er som ar intresserade!

Jag och Anna D (fran Ostersund -nu Hova) har tankt ha gemensam 30-ars fest. Sen pratade jag med mina Au Pair brudar och vi bestamde oss for att sla pa stort- Au Pair Reunion. Det var lite over 10 ar sen som vi var Au Pairer. AH GUD va lange sen! Vad gammal jag ar. Sa Tove, Jacqui och Linn kanske ocksa kommer.

Nu har ni hela 2 ar pa er att spara borja spara NU!  Och jag blir inte ledsen om ni inte kan komma, jag forstar att ekonomin inte alltid ar det lattaste och du kommer vara saknad. Men huvudsaken var i alla fall att du vet om att du ar inbjuden! Detta inlagg ar riktat till mina "narmsta" vanner. Jag vet ju inte om det nagon filur som jag inte kanner som laser min blogg.. du dock inte bjuden! HA!

KRAM


Helg!

Idag ska jag umgas lite med Maria. Vi ska fara till Lake Geneva en svang. Maria hade tydligen varit brudtarna forra helgen och glomt hennes planbok pa hotellrummet, sa jag erbjod mig att vara sallskap nar hon bilade ner dit idag. Lake Geneva ar jattefint, sa kanske jag hinner ta lite fina bilder. Dessvarre ar vadret trist igen, gratt o regnigt. Buuu!!! Sen klockan 2 ska jag och Maria fara pa ett "purse party" hos en jobbarkompis. Jag har ALDRIG var med att direktforsaljning i hemmet har varit sa stort forut. Men det ar sa himla kul, man far hem till nan och far ata och dricka och sen shoppa runt! Hehe. Maste erkanna att jag ar ett stort fan. Och med lia Sophia sjalvfallet, sa stodjer jag andra foretag, dock aldrig skulle jag ga pa ett annat smyckes foretag men jag har faktiskt till och med bokat ett "candle lite party" i November. Det tjejer skulle ni verkligen tycka om! Himla mysigt med ljus. Hoppas jag far mycket gratis grejjer i vintern. Ljus och ljushallare och dekorationer.

Har ar foresten hennes website om ni vill checka in vad Candle Lite ar for foretag:

www.partylite.biz/sites/taniamartin/

Sen ikvall ska jag och Ryan ha dejtnight. Vi ska laga crab stuffed salmon och crab stuffed mushroom caps. Dricka drinkar och spela spel. Igar bjod Susi & Franz ut oss pa mexican food. Mmm drack en strawberry margarita och orange margarita.

Aaaah och just det ja, Ryan gav mig ju en cricut i julklapp men det har varit sa stokigt i mitt hus att jag inte har haft nagonstans att hooka upp den, men igar kvall sa provade jag detn och JAG ALSKAR DEN!!!! Jag kommer spara sa mycket pengar pa scrapbooking nu for den klipper allt fran blommor, hjartan till bokstaver och jag kan valja vilka farger jag vill ha! Den ar den COOLASTE scrapbooking grej jag nagonson haft! Very impressed I must say!


Jag haller pa att anordna ett Lia Sophia event hemma hos mig i Juli. Det ar bara for tjejjer som har "host" ett party at mig men aven nagra VIP tickets kommer bli gjorda for sanna som har handlat av mig men inte direkt har haft ett party. Dom kan ju faktiskt bli "framtida" Lia Sophia vardar eller saljare sa man vet ju aldrig. Och sa forhoppningsvis sa gar min forsaljning upp om dom handlar nat. Jag har varsta planen. Det ska vara utomhus pa baksidan av vart hus, jag tankte satta en rod matta som avdelar en gang och sen rader med stolar. Och pa varje stol ska jag satta en lite lia sophia box som ar inslagen i en rosett och i den boxen kommer jag lagga en raffle ticket sa dom kan vinna nat. Och sen tankte jag ha en Lia Sophia Aktion - for i Augusti sa andrar det till en ny katalog vilket innebar att mycket av mina smycken inte langre kommer finnas i katalogen  vilket innebar att jag inte langra kan anvanda dom for display. Sa da tankte jag ta dom och salja ut dom pa en auktion. Och for att "tjana ihop" gratis pengar till aktionen (jag tankte anvanda mig av typ Monopol spel pengar) sa far dom X antal om dom bokar ett party, "bring a friend", place an order fore mitt party osv osv.   Sa jag "create incentives" sa att det gynnar mitt foretag och min forsaljning men dom far nat ut av det ocksa. 

Det ar sa himla kul att ha eget foretag for man far fria hander och kan vara kreativ och gora precis vad man vill. Och sen ska Ryan vara bartender/cook, for vi ska bjuda pa grillat och margaritas!!!! Ska bli jatteroligt! Ett stort event minsann.. 

sa min scrapbooking kommer vara att jag ska gora hemmagjorda inbjudningar!!!!

Klockan ar bara 9 och nu ska jag och leta julklappar som jag lycksts stada bort!
Puss och Kram 




Summertime!

Idag nar jag kom hem fran jobbet var det 25 plus grader ute och VARMT!!!!!!!!!!!!! Riktigt riktigt sommarvader. Maria, Lauren, Deanna, Robin & JJ, Tammi och hennes 3 veckor gamla bebis Tanner kom over och vi satt ute pa bakgarden och at middag och drack vin. Hade riktigt mysigt. Och sen sa vi farval till Lauren, som lamnar oss i 6 veckor. Hon aker till Irland, Skottland och England.












Och sen lite misc bilder fran nagra veckor sen:





For you I will

When you're feeling lost in the night,
when you feel your world just aint right.
Call on me I will be waiting,
count on me I will be there.

Anytime the times get too tough,
anytime your best aint enough.
I'll be the one to make it better,
I'll be there to protect you, see you through.
I'll be there and there is nothing I won't do.

I will cross the ocean for you,
I will go and bring you the moon.
I will be your hero, your strenght,
anything you need.
I will be the sun in your sky,
I will light your way for all time.
Promise you,
for you I will.

I will shield your heart from the rain,
I will let no harm come your way.
These arms will be your shelter,
these arms won't let you down.
If there is a mountain to move,
I will move the mountain for you.
I'm here for you, I'm here forever.

I will be your fortress, tall and strong.
I'll keep you safe, I'll stand beside you,
right or wrong.


*****MY TRUE LOVE*****


Going out

Ikvall sa trodde jag det skulle bli hemma kvall men icket.. vilket jag tycker om! Kanner mig fruktansvart social nu sa jag tycker om att ga ut. En jobbarkompis till Ryan ville ga ut och ata middag pa Boulder Junction (gamla jobbet dar jag inte varit pa jaaaattelange) sa da ska vi ut dit ikvall. Mmmm ska bli gott, tanker kopa mig en blodig liten stek minsann! Hoppas Ryans jobb betalar for det ocksa!

Det ar jattefint och gront har men varmen har inte riktigt kommit. Men det val runt 15 grader eller sa... langtar som tusan till sommaren. Ska gora mycket har jag planerat, vara social och vara ute mycket. Ta vara pa sommaren verkligen och nar man bor i en sadan fin stad som man aldrig besoker. Aka ner downtown och strosa runt kanske.. traffas upp pa fika och sadar.

Langtar som tusan till min fodelsedag! Ska bli sa kul! Men jag vet inte vad jag onskar mig riktigt.. klader tycker jag om.. men det ar val billigare i USA an i Sverige antar jag. Hmmmmmm kan inte alls komma pa nat jag vill ha direkt sa har pa rak arm. En oxfile pizza kanske??? Haha!!! med beasas pa!

Det ar svart att onska sig saknar man ar stor eller hur! Jag tycker om spel!
Nooo I don't know!

Ett kort ar val bra!?!

Social

Jag hade en helt underbar, perfekt helg. Jag och Ryan hade en riktig quality husband & wife helg; vi lagade mat, drack drinkar, spelade spel, satt ute vid elden och var uppe sent. Bara vi tva och hade riktigt kul. En riktigt romantisk helg. Pa sondag hade jag stadat som en galning och Ryans mormor kom over pa Mother's Day brunch.

Ikvall for jag och traffade Aly och sen for vi pa Candle lite party hos Maria och Deanna. Och pa torsdag kommer alla brudarna over pa en tjejkvall. Kanner mig mycket mycket piggare, gladare och nar jag nagonsin kanmer mig "down" sa blir jag alltid mycket gladare nar jag traffat tjejjerna! Lauren aker till Irland pa fredag och blir borta i 6 veckor sa vi har lite avskedsfest har pa torsdag. Himla kul o traffa tjejjerna igen. Man far inte glomma bort att vara social, och speciellt jag som ar miss social!!!

I ovrigt ar allt ratt bra, jag har dragit ner pa Lia Sophia partyna, gor bara 1-2 partyn i manaden. Det blev alldeles for mycket med bade mitt heltidsjobb och Lia Sophia. Men jag alskar Lia Sophia och en dag skulle det vara riktigt coolt att bara gora Lia Sophia.

Jag haller pa att planera min 28-ars dag med brak - vi ska ut downtown Milwaukee. Denna gang blir det barhoppning i Milawukee och inte sa mycket klubbande. Jag och Ryan ska forst ut och ata fin middag med Franz och Susi pa Sabor och sen ska vi traffa upp alla mina kompisar. Var favorit "par" Kerri och Bryan planerar att komma och dom bor typ 2,5 timme bort.

Och sa har jag kopt en ny klanning och den ar SKITSNYGG!!!!!!!!!!!!!

Kram kram




En bjorn..

Jag kanner mig som en bjorn i ide, sa fort varmen och solen tittar ut sa kikar jag fram. Men inte riktigt annu... seg start pa varen/sommaren 2011 maste jag saga. Aven om snon forsvann for flera manader sen sa ar det riktigt kasst vader. Regn, gratt och inte sommarvarmt annu. Ah vad jag langtar till sommarvarmen!!!!!!!!!!!!

Kanner mig fortfarande inte helt 100 men forhoppningsvis ar jag pa uppatkurvan igen. Denna helg blir ratt lung, ska stada idag, ut o handla och sen tankte jag dra forbi Boulder for en drink. Imorgon kommer grandma och John over (Susi mamma) och sa ska vi laga en liten Mother's Day Brunch.

Ikvall ska vi grilla o sitta vid elden och drinka!!!

Puss

Santa Fe NM

Nu har jag varit sjuk i 3 veckor i strack och jag ar antligen pa uppatkurvan. Kanner mig lite hyper. Sitter har med ett glas vin och stereoid tabletter! Bra blandning Marre!

Har kommer lite bilder som jag lovade fran var semester:













This is what my new camera does: 





OK the only reason Ryan is not in a lot of pictures is because he is acting as the photographer... not cause I love him less!!!  And here he comes:






Jamisons & Jess's Beautiful House












KRAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAM


MAJ!

Hmmm, hur kan det redan vara Maj?! 5:e manaden det har aret? Alldeles pa tok for galet. Kanns som om det nyss blev 2011. Jag har varit riktigt dalig pa att blogga. 2 veckor sedan, fredagen innan vi for till Santa Fe vaknade jag med en ruskig forkylning. En forkylning som hallt i sig i nastan 3 veckor nu pa fredag. Jag var sjuk hela Santa Fe resan och for till doktorn forra veckan i tisdags. Det var konstaterat att jag hade "sinus infection".. bihalleinfektion?! och jag fick penicllin. Idag, en vecka senare, vaknade jag med roda flackar over hela kroppen och det kliade som bara den. Tydligen ar jag allergisk mot penicillin sa nu fick jag nat annat. Jag har varit riktigt hangig och tung i hela kroppen och jag ar LESS pa att vara sjuk. Riktigt less. Men jag borjar sakta, sakta sakta kanna mig lite battre antligen.

Jag tror kanske att 2 jobb har kommit ikapp mig nu, for jag kanner mig helt slut!

Men jag ville i alla fall bara uppdatera att jag lever, om knappt. Och jag hoppas jag far tillbaka lite energi snart. Ska forsoka lagga upp bilder snart fran Santa Fe. Kanske imorgon!

Kram till alla er!


RSS 2.0