Halloween pa jobbet!

Idag hade jag varldens roligaste Halloween pa jobbet!  Vi hade bade en Halloween tavling och Chili cook out tavling. Haha det var inte det allra lattaste att fokusera pa jobbet nar man hade sa mycket annat roligt som pagick. Jag fick i alla fall pris for sotaste kostym! JIPPI! Och sa var jag bland de 3 basta (av 9) i Chilin men fick i alla fall pris for basta Chili presentation! Sa jag fick totalt 2 priser. Inte illa det! I LIKE WINNING!

Imorgon ar det Klagmann Halloween fest. Sa nu blir att forbereda.. himla skont att det inte ar forrans vid 7 imorgon sa har man hela langa dagen pa sig att forbereda!
Ska bli ruskigt kul!

Ha en bra helg allihopa!
Puss!


Mina 2 chefer: Adrian & Christine

Batman, 2 Batgirls, Senorita & Pimp

Antonio aka PIMP

Superheroes aka Nick & Karla

Rosa aka SENORITA

All the winners: Rosa (wackiest outfit) Kim (Most Creative Chili) Cindy (most spicy Chili) Pat (Best tasting Chili) Jennifer (Scariest Outfit) Me (Cutest outfit + Best presentation Chili) Antonio (Most Creative Outfit)

My Manager Tammy & Me

The cutest Skunk the world has ever known






Wedding!

Idag ar det lordag och vi har redan haft ledigt 2 dagar!!! Vi for pa Beckas och Erics brollop igar vilket var riktigt roligt. Jag och Ryan var dom sista som hoppade i sang. Vi hamnde i baren och traffade ett nytt roligt "couple" som vi bekantade oss med! Dock tillhorde dom inte brollopspartyt, dom var nagra "locals" som var dar och drack i baren. Var bekanskap inleddes med ett gemensamt "hat" mot var bartender, som var en av de samsta bartenders genom tiderna. Tydligen tyckte hans manager ocksa det, for hon skickade hem honom.

Idag kom vi hem igen. Vi ar helt slutkorda. Men ikvall blir det mer party. Collin och hans flickvan Helena kommer  pa besok. Det ska bli riktigt spannande att traffa henne. Och sen kommer aven Lauren over. Och sa ska vi alla ut och ata champagne brunch imorgon.




Langa dagar....

det ar lange att jobba fran 7 till halv 6 pa kvallen. Huvva vilka laaanga dagar. Men bara 2 till och sen ar jag ledig fredag, lordag och sondag. Ska bli himla roligt att fara pa brollop pa fredag och komma bort lite fran hemmet. Ibland maste man fa komma bort.

Annars hander inte sa mycket. Jag fick 5 stycken bokningar utav mitt party i lordags. Inte illa det, 5 party ar ungefar vad jag vill ha pa en vanlig manad. 4-5 bokningar vore toppen bra!

Det borjar bli morkt ute nu. Morkt nar man vaknar och morkt nar man kommer hem fran jobbet. Nasta vecka ska vi ha en "Best Costume Competition" pa jobbet och en Chili Cook Off. Jag har anmalt mig till Chili Cook Off och ska hjalp utav Franz och sen ska jag nog kla ut mig till en skunk pa jobbet. Sotare skunk far man leta efter! Hahaha. Skitroligt, och sen nasta lordag ar det vart Halloween Party. Ska bli SA roligt.

Nu ska jag ga och mata mina bebisar och sen ska jag ta och mata mig sjalv.

Kram


GREAT PARTY = GREAT HOSTESS?!

Hittills har jag tagit del av 8 Lia Sophia Partyn. Party #1 var Alys party som jag for till. Party #2 var mitt eget party. Party #3 sa fick jag folja med Gina och skugga henne typ i traningssyfte. Party #4-8 var mina jobbarpartyn da jag faktiskt tjanade pengar. Av alla dessa partyn sa var mitt forsta party det basta med 6 gaster. Igar slog jag det rekordet med 10 gaster. Och jag har ungefar 6 gaster till som vill kopa fran mitt jobb. Hittills har jag tjanat 130 dollar (780 kronor) pa 3 timmar, det ar ingen dalig timpenning.

Tydligen ar jag sjalv bast pa att anordna partyn.. men det var riktigt roligt att se hur manga som kom igar. Och det basta var nar min jobbarkompis Renee kom fram till mig. Hon hade tidigare sagt att hon inte tyckte om att spela spel. Sa jag oppnade min presentation genom att saga: Sooooo.. Renee told me that she doesn't like games.  So I thought... let's play TONS of games. Hahaha, sen i alla fall kom hon fram till mig i slutet av partyt och sa: I've been to a lot of Lia Sophia Parties, but this one was by far the best one.  Sa da sa jag: Renee.. do you like games now?! Haha... och det gjorde hon!

Jag hade JATTE roligt. Och Ryan och Lauren var bartenders och tog hand om alla drinkar och mat! Superbra team! Sen pa kvallen var det Sweetest Day sa Ryan overraskade mig och tog ut mig pa middag efter partyt.

Ja just det ja, jag testade pa ett nytt experiment pa mitt party och fick 3 bokningar utav det. Skitsmart! Valdigt lyckat party.

Idag ska jag pa ett party som Lauren och Robin har anordnat.
Hoppas pa bra en bra forsaljning.
Kram kram


Kick off Party!

Idag har jag har anordnat ett kick off/Open House party hemma hos mig. Ryan ska bartenda och jag far forhoppningsvis salt lite smycken och kanske ett eller tva partyn bokade! Igar stadade vi halva huset, sa nu ska jag bara stada i koket och sen laga lite mat/snacks. Det ar 13 damer som har RSVPAT ja, men da ar det ju alltid nagra som avbokar i sista minuet eller glommer bort. Jag hoppas i alla fall att runt 10 dyker upp, det blir hittills mitt storsta party i sanna fall. Jag har 8 andra tjejjer pa jobbet som inte kunde komma men som garna ville kopa nat pa min hemsida, sa forhoppningvis blir det en bra lon och gratis smycken till mig!

Borjar kanna lite mysko i halsen, jag hoppas verkligen inte jag blir sjuk for det har jag verkligen inte tid med. Men det ar manga pa jobbet som har gatt och blivit sjuka. Imorgon har jag ett till party hemma hos Robyn och Lauren. Och sen har jag ett party nasta torsdag hemma hos Ryans chefs fru. Sen ar nasta party 6 November i Chicago. Jag har runt 3 party i manaden. Vilket blir runt 2000 kr extra i manaden, det ar inte helt fel. Men mera pengar har jag tankt tjana. Maste fa upp min forsaljning. Mitt eget party hoppas jag pa 200 dollar i lon + gratis smycken! Inte illa det! 

Har har vi solsken och hostvader, klockan ar bara 8. Hoppas pa en finfin dag. Ikvall funderar jag pa att fara ner till Tulip en svang och overraska Lauren. Hon har Gallery night igen nere pa Tulip. Borde hinna fara forbi en liten svang. Idag ar det Sweetest Day i USA, en skum holiday dar alla Hallmarks tjanar pengar. Jag och Ryan firar inte riktigt Sweetest Day, vi tycker det racker med Valentines Day. Och da blir det mest att vi gar ut och ater middag pa natt nytt stalle. Men snart firar vi ju 4 ar som gifta! :) Shit pommes va lange!

Ha en bra helg!

HALLOWEEN

Ryan och jag har antligen bestamt oss for vad vi ska kla ut oss till Halloween.  We're gonna rock it!!!! Vi hade absolut ingen aning om vad vi skulle vara i ar. Vi hade bestamt oss for att anvanda oss av Ryans mormors kostymer- eftersom vi har sa mycket "in storage". Kanns ju dumt att spendera pengar pa en outfit nar vi har sa manga i lager. Men sen sa kom jag pa en jattefiffig och rolig way att gora Jello Shots:



Och tyckte vi att vi maste kla oss "accordingly" sa vi passar in med dessa jello shots. Sa dessa ar vara Halloween kostymer i ar:



Svinkul, kanns som det har aret kommer bli mycket roligare an forra aret. Och forra aret var himla kul. Men det blir ju ocksa lattare for varje nar man vet ungefar "the drill".

2 veckor kvar. Och nasta vecka har jag mitt Lia Sophia party har hemma hos mig! Ska bli det ocksa! Jag har tva Lia Sophia party, lordag hemma hos mig och sondag hos Robin & Lauren. Hoppas det blir bra pengar! Har ni lika fint vader i Sverige som vi har har? Vi har haft runt 20 grader och stralande sol. Helt underbart, alskar Oktober!!!! Glommer bort hur varmt och skont det fortfarande ar innan vintern kommer.

Idag ska jag stada huset och dona och fixa iordning infor alla partyn som ar pa intag!

Hoppas alla hade en superbra helg!

Kram


Oktober

Sommaren ar officiellt over. Jag kommer knappt ihag vad jag gjorde det har aret. Storsta delen bestod av jobbet... och det blev en del resandes for var del. Det var Florida i Mars, Thailand i April och San Diego i Juli.  Inte illa det. Oktober har hittills varit riktigt harligt. Soligt och skont ute. Slar September med hastlangder. Nu blir det jobb hela Oktober. I November far vi ledigt en dag nar det ar Thanksgiving. Sen har jag minsann sett till att ta ledigt i jul, har tagit ledigt 24 December - 3 Januari. 10 hela dagar ledigt.

Vilket lyx, undra vad jag ska hitta pa da?! Kanske blir en tripp till Ikea, en julklapp till mig! Far se om jag kan overtala Mr Klagmann till att ta mig. Det skulle jag verkligen alska. Kan forsoka gora fardigt i sovrummet. Har precis malat i badrummet, jag valde en farg som heter Hopsack. Brunt ar fint. Och varmt och mysigt, sa lange det inte ser ut som "sk**t.. haha, risken finns att man valjer en farg som ser ut som bajs... da ar det mindre fint. Det finns i alla fall EN MASSA olika nyanser av brunt! Den forsta fargen jag valde var en jattesnygg farg, men just i badrummet kandes den lite kall. Sa nu testar jag Hopsack och hoppas pa det basta.. den har lite guldigt i sig, lite hasselnotsbrun.

Ryan for till Michigan i mandags men kommer hem ikvall. Lauren kom over i mandags kvall och vi sag pa film. Och sa gjorde jag middag har jag for mig, men jag kan inte komma ihag vad det var vi at. Skumt. Igar kom Lauren, Robin, JJ och Deanna over och da at jag och Lauren i alla fall Sushi. Robin & Deanna at McDonalds, men jag kan gladja er med att MARRE har slutat ata pa McDonalds. Har inte atit dar pa en manad tror jag. Det blev alldeles for mycket donken och frestelsen blev for stor varje vecka sa jag bestamde mig for att totalt saga upp donken. Daremot har jag ett nytt favvostalle: Chipolte's.. mexikansk mat.. MMM BURRITOS!

I helgen blir en skont och avslappnande helg. Sen ar det full rulle veckorna framover. Har typ 3 Lia Sophia Partyn bokade, och en Million Dollar Event med Lia Sophia.  Sen ar det brollop den 22 Oktober som jag ser fram emot jattemcket. Min van Becka i Green Bay ska gifta sig sa jag har tagit ledigt fredagen. Susi & Franz kommer hem den 15e. Och den 27 ska jag och Lauren och se So You Think You Can Dance!!!! Och den 30 Oktober sa ar det KLAGMANN HALLOWEEN PARTY!  Ska bli jatteroligt, vi fick sa mycket bra feedback att vi bestamde oss for att gora Halloween till en arlig Klagmann Tradition! Har dock inte bestamt mig for vad jag ska kla ut mig till i ar. Nagra forslag?

Langtar till jul, alskar julen har i USA! Sa mysigt och dom spelar bara julmusik pa radion.. dom borde borja snart.. brukar borja 1,5 manad innan jul!

Haha.. urk undra just vad Ryan ska fa i julklapp i ar.......




RSS 2.0