Vi vann!

Hihi vart lag vann. Det var cirka 9 lag totalt sa det kandes himla gott! Vi vann en fri lunch catered by Fimed!

 

Jag har 2 dagar kvar och sedan bar det av till Winneconne. Langtar som ett tok! Det ar var favorit semester pa hela aret. Riktigt avkopplande! Skont och fa komma bort i nagra dagar.

 

Bara 29 dagar tills vi far varan lilla bebis valp. Langtar som bara den. En massa som maste forberedas och sa men det ska bara bli spannande.  Annars hander det inte speciellt mycket.  Susi & Franz aker till Tyskland imorgon!

 

Berattade jag nagonsin om Brian och Kerri som jag och Ryan larde kanna forra aret? Vi for ju till Rebeckas brollop i Green Bay forra Oktober och dom hade mottagningen pa ett hotell dar det aven fanns en hotell bar. Jag och Ryan spenderade nastan hela kvallen ute i baren med Brian och Kerri som inte ens horde till brollopet. Kerri hade lararkonferens pa hotellet och hon hade mott upp hennes kille for drinkar efterat. Vi har traffats flera ganger senaste aret och nu blev vi bjudna till deras brollop nasta sommar. Dessutom sa vill dom inte ha en smekmanad utan villa aka ivag pa en "par semester" sa da bjod dom oss. Ska bli himla roligt. Vi ska dessutom aka till dom nu i December och ga pa Packers Game. Har aldrig varit pa en fotbolls match tidigare sa det ska bli himla kul!!!

 

 


Fardiga namnskyltar!

Har ar vart lags fardig namnskyltar!

Vad tycks???  Imorgon avgors det vilket lag som vinner. Ska forsoka ta bilder pa alla namnskyltarna och sa far ni se om ni haller med domarna!!

 

Pa fredag har jag tagit ledigt till tisdag. Ska bli skont men det kommer bli en lang vecka for jag maste jobba 40 timmar pa 4 dagar. Det blir jag och Ryan ensamma i Winneconne torsdag till fredag/lordag och sen kommer Colling och Helena 1-2 dagar och sen far vi hem igen pa mandag. Lauren ska bo hemma hos oss och ta hand om vara/Susi + Franz katt.

 

Skumt att det redan ar September. Daniel fyller 30 ar 4:e Septmeber. Nasta ar fyller Peter 30 ar och aret darpa fyller jag 30 ar. Oj va gammal man borjar bli. Laskigt nastan. Hur fort tiden gar. Usch man blir nojjig nar man borjar tanka pa sant.

 

Nu ska jag ga och mysa med min man!

 

Kram!

 


36 dagar kvar!

Usch det kanns som en hel evighet!!!!!  Langtar som ett tok! Undrar hur det kanns nar man ska vanta 9 manader pa ett barn! Hehe! Men jobbet knallar pa och Lia Sophia knallar pa, och jag umgas mycket med Lauren. Deanna har ju flyttat till Illinois, det har jag sakert sagt. Susi och Franz aker tillbaka till Tyskland nasta onsdag och nasta fredag har jag tagit ledigt for da ar det Labor Day sa da aker vi upp till stugan. Ar ledig fredag, lordag, sondag och mandag! Hurra hurra va skont! Vi ska cykla och aka bat, grilla bara mysa! Skont!

 

Har kommer en liten uppdaterad bild pa en liten valp. Har inte bestamt annu vilken valp det blir. Ar hon inte vacker???

 


TAVLING!

Jag behover hjalp av mina svenska kreativa vanner i Sverige. Satt er in i min situation och beratta hur ni hade gjort. Lankar till bilder pa natet eller om ni vill satta ut bilden pa er blogg uppskattas.

 

Har ar tavlingen som vi har pa jobbet (vi har 2 veckor pa oss) och jag behover inspiration... och jag vill naturligtvis vinna:

 

Vi ar ju runt 40 stycken pa vart jobb och ena dagen gick vara agare runt och presenterade en ny anstalld MEN, dom kunde dock inte namnet pa alla 40 anstallda. Nagra ar nyanstallda sa da fick dom inte bli presenterade vilket mina agare inte tyckte vara sa bra. Sa da kom nagra pa iden att vi ska gora namnskyltar och hanga vid vara kontor.  Vi far vara hur kreativa som vi vill sa lange det ser professionellt ut.  Och sen var det basta laget ett PRIS!  Och det priset vill jag ha + att jag har ett rykte pa jobbet om att vara duktig pa scrappa.. man maste ju i alla fall vara med pa toppen nar man har ett sadant rykte!

 

Aaah jag vill VINNA!  Vad/hur skulle ni ha gjort. Bakgrunds papper, inramat? Mii din grej var ratt cool typ att skriva ut mitt namn och sen satta bilder bakom pa mig eller kanske pa typ mina intressen; Ryan, katterna. Men satter jag det i olika ramar eller i en ram eller HJALP HJALP HJALP!

 

Uppskattar alla ideer och tips.. ni ar ju sjukt duktiga pa det har. Hjalp mig nu hehe!!!  Latsas som om det ar ni som var i tavlingen.. hjalp mig VINN!!!  Hehe.. ska sjalv borja spana nu i helgen!  Kika runt lite pa natet och sa.

 

Kram


OVERRASKNING!

Na nu kan jag tusan inte halla mig langre. Jag har redan berattat for halva jorden vad det ar for overraskning! Haha! Den 28 September ska jag och Ryan bli hundagare at en 8 veckor och 2 dagar gammal schafervalp. En langharig tik. Susi och Franz ska fara till Tyskland och ta med sig en liten valp till oss. En akta schaferhund blir det minsann!!! Vi har hittat en riktigt bra uppfodare i Tyskland som vi har pratat med och vi far i princip valja vilken valp vi vill. Mamma Chakira fodde 10 stycken valpar den 1 Augusti. En lite bebis klarade sig tyvarr inte men hon har nu 5 stycken tikar och 4 stycken pojkar som ar valdigt friska och krya. Har kommer lite bilder.

 

 

Mamma Chakira

 

Pappa Eddy


Och dessa 5 sma raringar ar vi i valet och kvalet av. Men vi har mest troligt riktigt in oss pa Extasy eller Espri (Bla eller roda valpen) Jag satter dom forst sa ni vet vilka det ar.


Det har ar Extasy


Esprit


Elektra


Enjoy


Emotion



Hihi! Den overraskningen varade inte speciellt lange!



Fullspackad helg!

Det ar sa mycket som hander nu - pa alla hall och fronter att man blir lite stressad. Men det ar en bra stress, for det mesta.

 

Imorgon har jag ett Lia Sophia Party - sa egentligen borde jag forbereda infor det istallet for att sitta har. Om nagra minuter kanske. Pa lordag morgon ar det Wheeling 4 Healing med kyrkan sa da ska vi cykla 32 miles (ca 5 mil). Mitt arsle kommer gora ont for jag har inte cyklat sen i Juni. Haha, 2,5 timmes cyklades. Urkbulle. Sen pa eftermiddagen kommer Melissa, Rebecka och Michelle hit fran Green Bay & Janesville. Ni kanske kommer ihag dom, jag umgicks med dom nar vi var au pairer. Dom satt barnvakt i huset bredvid mig. Da ska vi ut och ata middag och sen ut pa en tjejkvall. Ska bli himla skoj. Sondag ar min VILODAG. Mandag ska jag pa Lia Sophia meeting i Racine. Och sa forstass jobbar jag ju pa mitt jobb ocksa. Dom ar sa knappa. DOm har dragit ner pa personal och sen klagar dom pa att foretages produktivitet har gatt ner. Eeeh och det ar varat fel hur?!

 

Och sen ar det MYCKET MYCKET tid som gar at att planera vart projekt (Klagmann projektet). Den 28 September ska jag beratta vad som hant! Det ni! Love it, love it! Ni kanske inte tycker det ar nat varst speciellt iofs.. men vi ar valdigt spanda och forvantasfulla!

 

Ah glomde beratta om min helvetes natt tisdag kvall. Tiki, min graa lilla stinkis, rymde klockan halv 10 pa kvallen ut i morkret. Hon ar en inne katt och brukar bara vara ute pa dagtid nar vi haller koll pa henne. Vi letade en timme efter henne men ingen Tiki. Och det var sa laskigt for man horde hundar som ylade eller kanske det var cotoyes, och sen har vi en stor uggla som harjar och kan ata upp sma kissekatter. Efter en timme gav vi upp letandes for det var kolsvart ute och vi sag ingenting. Vi lat bakdorren vara uppe och jag lade mig i soffan. Ryan kom och lade sig i soffan bredvid. Och sen tjot jag i 3 timmar for ingen Tiki kom tillbaka. Tararna bara sprutade for jag var hundra pa att hon hade blivit uppaten av nat elakt djur. Jag var uppe varenda 20 minut o kollade ut genom fonstret och gick ut och ropade efter henne. Men ingen Tiki. Alldeles kolsvart. Jag gick in i hennes hus dar hon brukar ligga och sova.. Alldeles tomt.. tararna sprutade. Min fina lilla baby!

 

Klocka halv 1 pa morgonen kommer hon spatserades in i huset. AH vad glad jag blir. Hon sag ut att ha haft valdigt kul! Naugty naugty kitten!!!!!!

 

Hej fran mig!

 

 


Varsta bra grejjorna!!!

Ah vad mycket roligt som hander nu! Jajaja, jag kan inte avsloja annu (det ar inga barn pa G an - sa andas ut) Haha! Men jag vill inte skriva eller saga nat forrans om drygt en manad. Forlat, jag gor sakert er jatte nyfikna nu!Haha.

 

Hursomhelst, jag ar JATTEGLAD!!!!!!! Det har ar nagonting som jag och Ryan har pratat om i over 2 ar!

 

I helgen sa for jag och Ryan till State Fair. Alltid lika roligt! Det ar typ Boden Alive fast manga ganger storre! Vi at gott, och strosade runt och jag kopte en klanning. Mysigt.

 

Vad hander annars da med alla er? Nagon som har nat roligt att saga?

 

Annars ar allt som vanligt har. Susi kom foresten hem i onsdags.. men hon och Franz aker tillbaka till Tyskland om mindre an en manad. Sen ar det snart Labor Day, da aker vi till Winneconne i nagra dagar och njuter av stuga, fiske och baten!

 

Ja snart ar det host! Ganska mysigt anda, ar sa jakla varmt har.

 

Puss pa er, saknar er allihopa!

 


Lia Sophia Party!

Hade varldens basta party!!! Det var jatteroligt. Det blev bara 11 som kom men det var bra anda! Hade hittills hogsta forsaljning! Har kunnat kopa ca 25 nya smycken att visa upp! Haha, och det kostade mig bara nagon hundralapp! Billig och bra och dessutom fick jag en GRYM lon! Lia Sophia ar helt enkelt grymt! Det ar sa mycket roligt som hander nu och jag langtar till jag kan uppdatera er alla om vad som hander. Men an sa lange, innan jag vet mer, vill jag halla lite hysch hysch.

PUSS


RSS 2.0