Woraburi, Phuket!






Pa det har hotellet ska vi bo!!!! :) Langta massor! WIIIII!!!!


I finally found someone, who knocks me off my feet.
I finally found the one, that makes me feel complete.
It started over coffee, we started out as friends.
It's funny how from simple things the best things begins.

This time is different, it's all because of you.
It's better than it's ever been, cause we can talk it through.
My favorite line was can I call you sometime?
It's all you had to say to take my breath away.

This is it, I finally found someone,  someone to share my life.
I finally found the one to be with every night.
Cause whatever I do, it's just got to be you.
My life has just begun, I finally found someone.


Ont i Magen!

AAAAOCH! Idag vaknade jag med vark i magen. Det tycker vi inte om. Typiskt. Far ta nan varktablett eller nat. Steg upp nar Ryan for ivag till jobbet vid 7. Forhoppningsvis jobbar han inte langre an till 12, men vanligtvis brukar det sluta med 3 eller 4. Idag har jag ingen Lauren att underhalla mig med. Men jag maste komma igang med hennes scrapbook idag anda sa hon ar inte valkommen. Haha!

Ikvall ska jag, Ryan, Susi och Franz kanske ut och ata. Jag hoppas det for det ska bli rikigt mysigt! Olive Garden.. mmmmmmm god pasta! Dar far man unlimited med sallad och brod! Jag alskar att ga ut och ata middag bara oss 4, det ar sa kul och bara surra och inte behova anstranga sig sa mycket att vara social. Man bara ar.

Igar kom Ryan inte hem forrans vid 8 och da hade han stannat till vid Schwaben sa han var lagomt glad i hatten. Orkade inte hanga me honom sa jag tittade pa lite filmer. Sag Hannah Montana och halva Greta. Mysigt o se tjejflicks ibland, sant gar inte hem hos Ryan inte.

Igar pa jobbet var det meningen att vi skulle ha krismote med agarna men det blev aldrig av. Sa det blir val nasta vecka gissar jag.

Om en timme ska jag pa gymmet och testa Body Attack/Body Step. Imorgon ar det Zumba :)

Puss och Kram


Helg!

Antligen helg. Jag alskar mina helger! Alskar fredag da man kan komma hem efter jobbet och bara slappa. Och sova ut pa lordag.. anda till klockan 8 haha! Sover inte langre pa helgerna. Igar kvall kom Lauren over och vi fixade fardigt med inbjudningskorten till Robins baby shower. Skulle ha tagit ett kort pa dom, dom var supersota. Enkla men jattefina! Lauren fyller ar nasta fredag och jag har inte ens borja scrappa pa hennes album. Maste borja ikvall och sen blir det hela helgen.

Just nu ser det ut som jag forlorar. Damn! Ryan leder Fitness-spelet med 1 poang.. tack vare att jag lagade fin middag tisdag kvall pa varan anniversary och han passade pa att trana medans jag fixade middag. Forlorar jag den har veckan, vilket jag sakert nu kommer gora maste jag stada huset och halla fint i en manad! BLA!

En rolig grej hande igar pa jobbet. Jag och min kompis Katie hade lunchrast och surrade om vara kissekatter. Hon berattade en massa hon visste som jag inte hade en aning om. Till exempel att om man ar gravid sa far man inte rengora kattladan for det finns bakterier i kattbajset som kan skada bebisen. Yes sa jag.. da far jag en freebee i 9 manader haha! Senare pa eftermiddagen kom en aldre lady fram till mig och viskade.. "jag overhorde ett samtal tidigare idag.. du pratade med Katie.. ar du gravid????" Hahaha.. neeej tack det ar jag inte!

Pa jobbet gar det bra, forutom det faktum att vi har "sort of a crisis". Idag maste vi ha ett kris mote.. det ar namligen 500.000 dollar som fattas och vi vet inte riktigt varfor. Collection teamet skulle ha (enligt berakningar) collectat sa mycket pengar vilket vi inte har gjort och nu borjar det stallas fragor.. ja jag vet inte, forst trodde jag det var mitt fel men jag kan omojligt ha forlorat 500.000 dollar! haha!

Ciao!

AVATAR!

I sondags for jag och Ryan ANTLIGEN och sag Avatar. Den var valdigt bra! Vi sag den i 3D vilket var jatteroligt... has aldrig sett en film i 3d forut! Det var vart varenda sekund. Och sa blev det naturligtvis god mat ocksa; breaded mushrooms, pizza och sa ett glas vin blev det.

Pa mandag kvall for jag, Lauren, Maria och Jess C och salsade. Susi blev jatteoverraskad nar vi dok upp. Det var riktigt roligt att salsa igen. Efter drygt en timme dock satte vi oss ner vid ett barbord och drack marguaritas och at appetizers. Skit mysigt o bara surra.

Igar firade jag och Ryan 3 ar som gifta. Vi lagade god middag, drack vin och myste.

Imorgon kommer Lauren over. Vi ska pyssla med baby showern, dricka vin och surra. Hmmmm valdans va manga dagar i raken jag har druckit vin nu... men jag har hort att ett glas rod vin om dagen ar bra for kroppen! Jag haller pa den teorin.

Denna vecka gar jobbet bra och jag trivs igen. Hehe. Det ar val som allt annat, man blir less ibland.

Jag langtar till Thailand som TUSAN. Vi ska boka nu i helgen.. vi kikade pa lite grejjer vi vill gora och det kommer definitivt bli snorkling, dykning, rida pa elefanter och hyra moppe och kora runt... och det ska blir sa roligt och traffa pappa och Rose. Har ju inte sett dom pa over 10 manader.

Traningen gar bra.. tranar nastan varje dag.. 45 minuter at gangen. Forra veckan vann jag ju sa nu maste Ryan ta hand om kattladan hela veckan. Haha!

Det ska bli spannande och se vilket resultat det blir infor Thailand resan... och jag hoppas verkligen Ryan far se resultat... han jobbar sa hart min babe. 6 dagar i veckan... och chefen blir arg nar han inte jobbar sondagar.. men skit pa honom!

KRAM

RaketMarre!

Efter mitt inlagg igar sa var jag sa deppig eftersom jag kande mig som en kossa sa da tankte jag att jag minsann atminstone skulle fa min stjarna (30 minuters prommis) pa springbandet. Slutade med 55 minuter och jag orkade faktiskt jogga i nastan en halvtimme.. kandes sa sjukt bra och idag mar jag prima ballerina! Idag ska jag till gymmet klockan 9 pa en wellness consultation! Ska saga att jag vill ha ett sexpack haha! Far se vad dom kan gora at det.

Nu tankte jag gora en raketstadning innan 9 och klockan 11 kommer sota Lauren. Ska bli mysigt och hanga med henne eftersom Ryan anda jobbar till 3-4 tiden.

Imorse lamnade jag in bilen till verkstan... sa jag har fatt lana Susis bil till gymmet. Sa galet bra med superunderbara svarforaldrar som bor granne med oss. Skulle inte vilja byta dom mot nat annat! 

Imorgon ska vi forsoka stada bort julen! Vi fal val se hur det gar! Imorgon ar det Zumba klockan halv 10 igen. Ajajaj ont men skont! Pa mandag ska vi brudar pa Salsa. Det var lange sen!

Kram


Miss inpatient!

Na nu blir jag less! Jag har tranat 2 veckor nu och jag ser ingen skillnad- renare motsatsen. Det kanns som jag gatt upp i vikt! GAH! Jag har inget talamod! I flera manader har jag inte rort pa arslet utan bara atit gott och nu nar jag faktiskt tranar nastan varje dag sa borde man val se nan skillnad... urk... jaja, jag vet att jag maste ge det lite tid.. I guess! Men jag vill ju se resultat DIREKT.. typ ett snyggt sexpack.. haha ni vet hur det ar! Forhoppningsvis har jag nat at det hallet infor Thailand!

Nu blir det springbandet... imorgon gymmet och sen ska jag traffa Lauren och vi ska ut och shoppa baby shower grejer. Sen ska jag bjuda henne pa lunch tankte jag! Mmmm Cheesecake factory!

Den har veckan var en jobbig vecka, forhoppningsvis kanns nasta vecka lite ljusare och gladare! Vi gar val mot ljuset val?! Och varen och sommaren!!!!!!!

Pa sondag ska jag och Ryan mest troligt o se Avatar pa Fox Bay Cinema och Grill!

Happy Weekend! :)

Stress * stress * stress

Huvva! Det ar jattestressigt pa jobbet, vi har en massa projekt med deadlines, och inte ett utan 3-4 at gangen. Jag ar inte van att jobba sahar med deadlines och grejor. Man maste vara organiserad ocksa. Huvva sager jag! Idag satt jag och nastan slet mig i haret. Jag hanterar inte stress sa bra tydligen. Amy "sparked" me och fragade: How are things with you today, I saw that you didn't have your normal smile on today.  Is everything okay?  Spark foresten fungerar ungefar som msn pa jobbet. Jag kanner mig jattestressad. Huvva inte bra! Jag har ett huvudansvar och utover det sa har jag ett projekt som jag fick i mandags som ska vara klart pa fredag. Sen idag sa fick jag ett nytt projekt och imorgon far jag ett annat.. forstar inte hur dom har tankt att jag ska hinna med nar dom bara oser projekt over mig. Sa lite nedat kande jag mig idag. Inte bra det inte.

Efter jobbet for jag 1,5 timme till gymmet. Sa jakla skont var det. Jag alskar att vara pa gymmet och titta pa manniskor och sa blir jag motiverad till att trana. Men min kropp varker i varendaste liten muskel. Igar korde jag och Ryan tennis pa vart Nintendo Wii och lite boxning.. shit pommes boxning ar svart. I mandags gick jag en halv timme pa bandet innan Lauren kom over. Sa vecka 2 gar fortfarande bra. Har gatt ner ca 5 pounds (2 kg). Jippi! Dessvarre sa gar det inte sa bra for Ryan, han jobbar och jobbar o jobbar o jobbar sa nar han ar hemma ar han helt slut!

Nu later det som om han ater glass sa jag ska ga och skalla lite pa han! :)

Ar det nagon som har sett Avatar? Jag har hort bra om den filmen och ar sugen pa att se den.

Baby Shower!

Ja det finns ju dom dar ROLIGA sakerna med att flytta till USA. Babyshower, bridalshower! Jag, Lauren och Carly haller pa att planera Robins babyshower som ar i slutet pa februari. Vi ska gora en blojtarta, ha massa spel och priser och mat och sa far mamma Robin en maaaaassa presenter! Det ar nastan sa att jag sjalv blir sugen pa att skaffa barn bara sa att jag kan fa en baby shower!! Hehe! Lauren kom forbi idag och vi planderade lite och pa lordag ska vi ivag och shoppa!

Det ar SA mycket roligt som hander nu. Nasta vecka den 26 da har jag och Ryan varit gifta i 3 ar. Shit pommes. Men vi ska kombinera alla hjartans dag och var anniversary sa vi ska ut och ata pa finrestaurang den 14 Februari. Vi har en liten deal, vartannat ar sa overraskar vi den andra med en restaurang sa i ar ar det min tur att hitta en restaurang och sen blir det som en liten dejt. Ryan far inte veta vart vi ska forrans vi ar dar! Nasta ar sa ar det hans tur och sa byter vi av sa varje ar.

Den 5 Februari fyller Lauren 20 sa da ska vi ut pa kasino och spela bingo! Haha! Jag maste satta igang och gora hennes scrapbooking album, har bara 3 veckor pa mig. Den 20 Februari ska vi fara till Madison och ga pa brollop. En av Ryans slaktingar ska gifta sig. Helgen efter det sa ar det Robins baby shower. Den 2 April fyller Ryan ar och den 22 April far vi till Phuket i 2 veckor!

Mars da? Ja da fyller Miiii ar! Hihi! Det ar stort det... 27 ar! :) haha, 27 ar den 27 Mars :P Och jag fyller 27 ar den 27 Maj! HOHO! A grattis Mia i efterskott, grattis Jannice i forskott! Grattis Viktor i forskott...

haha! PUSS


Zumba!

Idag for jag och testade pa en Zumba klass pa the Y: Ditch the work-out and join the party! Zumba is a dynamic, danced-based class set to the fusion of Latin and International music featuring aerobic fitness (interval training). You'll move through a combination of fast and slow rhytms to tone and sculpt you body. Easy to follow, repetitive dance steps make this a fun workout and the time will fly.

WOW! Pommes vilket traningspass det blev. Jag trodde det skulle var laid-back sa jag tog inte ens med mig en vattenflaska. 20 minuter in i det hela trodde jag jag skulle dacka.. inte en sekund stod man stilla! Himla roligt var det i alla fall!

Nu har jag och Ryan paborjat var tavlingsvecka- vinsten denna vecka ar: Ryans choice for dinner (one time use) eller om jag vinner sa ska Ryan ta hand om katternas bajslada hela veckan! WIHI! Jag hade glomt bort hur roligt det har spelet var och hur motiverad man blir, for man vill ju inte forlora och riskera att masta gora nagot at den andra personen!

Nu ska vi ivag pa en massa arenden. Ska bli mysigt och spendera hela dagen tillsammans!

Kram pa er!


The Y!

I onsdags signade jag upp mig pa YMCA! Antligen, det tog mig 13 dagar pa det nya aret! Som jag tidigare sagt sa var det svart att andra rutiner direkt efter 2009, det var faktiskt riktigt tungt. Som tur ar har jag 3 motivationspunkter: 1. Thailand resan den 22 April 2. Nurse Nancy 3. Min vikt. Tydligen hade vi i Januari 2008 samma mal som i ar, samma mal som man sakert har varje ar. Att bli nyttig och borja trana och ata ratt. Hursomhelst sa hade iaf jag, Ryan, Susi och Franz en tavling fran januari till mars att se vem som kunde ga ner mest i vikt. Lite kul att sporra varandra. Sa vi hade vagt oss i borjan pa januari och Susi ringde for nagra dagar sedan for att beratta hur mycket vi vagde forra aret. Jag hade tydligen vag 112 pounds. Vet inte hur jag lyckats med det men nu nar jag stallde mig pa vagen vagde jag i alla fall 122 pounds.

WHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA! Snacka om panik! Hahaha! Sa nu jaklar har jag tagit mig kragen och den har veckan har varit toppen. I onsdags efter jobbet gick jag i 30 minuter pa springbandet nar jag kom hem fran jobbet. I torsdags for jag till gymmet (the Y) och korde styrke, fy sjutton va harligt det kandes. Jag har verkligen saknat gymmet och alla manniskor och liv och rorelse. Kul att komma ut och fa en annan atmosfar nar man tranar an hemma i det samma gamla vanliga. Tydligen var det andra som sag mig pa gymmet ocksa for dagen efter hade nagra killar fran Ryans jobb kommit fram och sagt att dom sett hans fru pa gymmet. Det ar roligt att bli kallad "wife", jag har inte riktigt blivit van det an! Hehe!

Idag sa gick jag 6.4 km pa springbandet.. tog typ en timme... fick inte ens ihop 10 000 steg.. det ar jaklars svart att fa ihop sa manga steg. Nar jag ar pa jobbet, iofs sitter jag bara pa arslet da far jag bara ihop max 4000 steg.. Ryan som springer runt pa jobbet brukar komma hem mellan 7000-12 000 steg. Och inte gar han ner i vikt for det. 

Imorgon borjar var fitness tavling. Antingen maste man fa ihop x antal steg om dagen eller trana x antal minuter under dagen for att fa ihop sin stjarna. Vi har sagt att jag maste fa 10.000 steg och han 15.000 eftersom det skiljer sig sa i vara jobb eller 30 minuters traning an nagot slag, promenad, jogga, styrke etc.

The game is on! 

Exceptional Worker!

Idag nar jag kom till jobbet hade alla fatt ett mail fran Christine (chefen) Med tanke pa den ostabila och relativt daliga ekonomin som rader nu i USA sa var det har forsta aret nagonsin, som Fi-Meds inte ger sina anstalla en arlig loneforhojning. Endast de anstallda som utmarkt sig som "exceptionell worker" under aret (alltsa de anstallda som fatt hogre poang an vad som forvantades av dem pa slutarets utvardering) fick loneforhojning i ar, 2010.  Jag skyndade mig hem och loggade in pa min Fi-Med konto och ta ta... jag var en av dem somfatt en loneforhojning!!!!!

Nu till den absolut basta delen av det hela.....

*trumvirvel och fanfaer*

..............................................................................12 cent fick jag!

Det ar drygt 0.85 kronor! Det ar ganska sketet maste jag saga. Men man ska inte klaga. Det ar ju faktist battre an 0 cent!

Men ganska roligt var det.


Nurse Nancy!

Januari borjade sloare an jag hade trott. Tydligen var jag inte nog motiverad till att borja mitt nya liv. Nu ar det nastan mitten pa Januari och jag har inte andra pa nagra rutiner. Det var atminstone tills NURSE NANCY kom in i mitt liv. Nurse Nancy ar en pushig liten figur. Pa jobbet far vi namligen traffa Nurse Nancy en gang i manaden och prata om var halsa. Nu har hon fatt mig att joina gymmet,och igar nar jag kom hem fran jobbet sa gick jag en halvtimme pa springbandet. Jag har toalt andrat matvanor. Ater frukost mellan 9-10, lunch klockan 12 och ett mellanmal vid 3. Idag efter jobbet ska jag till gymmet och trana styrke. Det kanns underbart!

Pa sondag ska jag och Ryan tavla igen: vi ska ta fram vart Fitness spel!

Hoho! Ar pa jobbet nu sa jag skriver mer sen!

Secret Santa!

Igar kvall kom Maria, Carly, Lauren, Deanna, Robin och Tammi over for Secret Santa. Det var verkligen jatteroligt. Har aldrig gjort det forut. Innan jul sa fick vi dra varandras namn och sa fick man inte saga vems namn man fick. Jag fick till exempel Tammis namn. Vi satte en summa som man fick kopa julklappar for, i vart fall max 30 dollar. Jag kopte ett vinglas som var handmalad, ett set med vinoppnare m.m och en vinflaska. Lauren var min secret santa sa av henne fick jag 3 inramade kort, 2 av mig och Ryan fran vart brollop och 1 av henne och mig. Sen hade hon kopt en jattesnygg vaggdekoration som matchar vart hus som vi hangde upp i koket.

Sen spelade vi en massa spel; Appels to Apples och Like Minds. Det blev aven en hel del alkohol. Ryan agerade bartender at oss. Hehe det var han och 7 tjejjer! Nar Ryan agerar bartender slutar det 95% av gangerna illa och det hela slutade md att vi var tvungen att ringa efter Tammis make "husband" som fick komma och hamta henne runt 2 pa natten. Hon madde inte sa bra och vi fick stada upp efter henne pa vardagsrumsgolvet. Sa det kan ga!

Secret Santa var en jattemysig ide; en rolig julklappsgrej som jag verkligen rekommenderar. Det ar en valdigt smart ide ocksa ekonomiskt sett for man behover bara kopa en julklapp, fast nar man byter julklapparna sa ar alla kompisarna med och far se vad alla far och alla fick verkligen superfina och personliga julklappar. Nar vi delade ut vara julklappar sa borjade en person genom att hamta sin julklapp och sen ga runt och "leka lite": ar det har din julklapp kanske?! Njaaaae.. jooo naaa och sa gick man runt sa innan man faktiskt gav julklappen till den ratta personen. Efter den personen hade oppnat sin julklapp sa gick den personen och hamtade sin julklapp och gjorde likadant. I slutandan fick alla en julklapp var och hela bytesritualen ar jattemsyig och rolig! Vi kommer definitivt gora det nasta ar ocksa.


Jag hade gjort mumsiga forratter: rokt skinka med farskost och pepparrot, rakrora med kokt potatis, graslok och farskost, luftorkad skinka med torkad aprikos och farskost, brieost och kex, chips och dipp, toast med creme fraiche, persilja, rodlok och fetaost! MUMS!


Oppnar mina paket from min Secret Santa: Lauren

The ladies man

Cousins: Carly & Lauren

Robins stora mage: nasta manad ska vi ha baby shower at henne hemma hos oss!



Helg!

Marie: Haha jag maste ha varit snurrig igar nar jag skrev min fodelsedagsonskan! :) *tssssss*

Igar kvall efter vi gatt och lagt oss horde vi plotsligt ovasen i vardagsrummet. Upp hoppade vi och fann att katterna hade lyckats ta sig in i julgranen och det lag julgranskulor overallt.. som tur var lyckades dom bara ha sonder en kula/pumla. Sen blev dom instangda i sitt rum.

Det verkar som om julklapparna har kommit fram trots allt, jag fick ett mail av Anneli och hennes paket hade kommit fram! JIPPI!

Idag pa jobbet pratade jag med denna oforskamda New Jersey snubbe... han bad om att fa prata med min supervisor, efterat sa Tammy: I wanted to kill him! He was so stupid! Riktigt oforskamd var han i alla fall! Tur att jag har en san bra chef! Hon ar verkligen toppen!

Nu sitter jag har, det ar fredagkvall, och jag ar helt ensam IGEN! Borjar bli less pa att vara ensam, var jag inte alldeles ensam igarkvall ocksa. Ryan ringde runt 6 och sa: yeah it's pretty bad at work today, vilket egentligen innebar: honey I won't be home before 8 tonight.

SUCK! S . U . C . K

Det ar riktigt pissigt nar hela den har veckan har varit sena kvallar. Han har inte varit hemma fore halv 7 denna vecka. Och imorgon jobbar han ocksa, och kanske sondag!

Fy bubblan. Imorgon ska jag i alla fall mysa med mina tjejjer! *langtar*
Nu ska jag leta nagra goda recept sa att vi kan ata gott!!!!

Hoppas ni far en super mysig helg!


Sno storm!

Har ute snoar det som bara den. Nar jag kom hem fran jobbet var Franz ute och skottade varan garageuppfart- jag har sagt det manga ganger och sager det igen: jaaaaaaa vi ar superbortskamda pa denna sida av jorden. Vi behover ALDRIG skotta varan garageuppfart for Franz har alltid hunnit fore med det.. eller klippa graset eller skyffla lov! Jag lever som en drottning i mitt lilla hus.

Tiki och Ludwig dom ar roliga, dom ar overallt dar jag ar. I badrummet, i sovrummet, i vardagsrummet, i deras rum. Star jag i hallen nagra sekunder ligger dom nere vid mina fotter. Nu ligger Ludwig pa stolen bredvid och Tiki leker med gardinen. Roliga katter jag har!

Saknar BODEN som tusan maste jag erkanna. Inte sadar jobbigt nar man bara grater saknar, men bara saknar alla underbara manniskor som jag hangde med innan jag flyttade hit. Att bara va ni vet... att bara va och veta att om inte sa lange sa ses man igen, antingen ar det fest pa gang, ica jobb eller bara hang. *sakna er*

Sen ar jag skitpisst.. for jag skickade 3 STORA julklappslador till pappa, daniel och Anneli och inget verkar ha kommit fram. Nu ar det minsann en manad sen jag skickade det och jag har inte hort att nat har kommit fram. Om det inte kommit fram imorgon sa maste jag forsoka efterlysa paketen till veckan. Men jag vet inte riktigt hur for jag har inget tracking nummer. FAN! Riktigt jakla irriterande for kommer dom ladorna bort har jag slosat bort typ over 1000 spann.. och om nan javel har stulit paketen da vette sjutton! Och det var sanna fina julklappar ocksa!!!!!!!!  *ursakta mitt sprak*

Och Ryan jobbade till 9 igar och jag vill verkligen inte att han ska jobba lange ikvall. Nu ar klockan snart halv 7 och haller pa att hungra ihjal. Om han inte kommer snart sa far jag val ata sjalv.. nu hade ju nan kunnat fa komma och halla mig sallskap :P

PUSSAR!


FODELSEDAGSPRESENT!!!!!!!!!!!!!!!

Jag tankte att om jag onskar mig redan nu sa kanske jag far MANGA! Jag vill ha SNYGGA STILRENA PANELGARDINER i julklapp! Det finns ju inte panelgardiner i det har landet sa jag far val onska mig panelgardiner! Garna varma mysiga jordnara farger!

Tack pa forhand!


God Morgon!

Ja energin haller i sig denna morgon ocksa sa jag kande for att blogga innan jobbet! Mina kara vanner Miii & Tessi ar sa himla duktiga pa att blogga sa jag tankte halla upp i deras goda tempo. Det ar faktiskt himla kul nar man loggar in pa era bloggar och sa har ni redan hunnit uppdatera!!! Det gor mitt liv glad! Haha!!!

Inatt har det tydligen snoat en massa, dom varnar for snostorm idag! 2 dagar kvar innan helgen! Harligt. Pa lordag ska jag som sagt ha tjejkvall har med Robin, Maria, Deanna, Lauren, Tammy & Carly och byta julklappar och spela spel. Det ska bli himla mysigt, har inte sett dom pa en manad tror jag! Behovligt tror jag minsann!

Naj nu blir det jobbet. Ha en bra dag i kylan! Brrrrr

Nytt ar, nya tag

Nu borjar jag antligen kanna av den dar "Marre" energin som har varit sparlost borta sedan sist vid brollopet i Juni tror jag. Den dar kanslan nar man bara har en massa energi och ar generellt glad. Jag har varit sa himla trott och sliten i slutet pa aret, kommit hem fran jobbet och bara dackat med mat och tv. Ingen ork eller energi alls. Idag nar jag kom hem fran jobbet stadade jag i koket, i kissernas rum, toan, stadade bort alla klader i sovrummet (som Ryan alltid tjatar over), tog upp tvatten och satte undan den, stadade tandkramstoppen (Ryan haaaaatar nar jag smosar toppen med en massa tandkram), slog in paket till lordag (da vi ska ha secret Santa med tjejganget hemma hos mig) och nu sitter jag antligen ner och kan andas -- fortfarande med en massa energi i kroppen.

Pa jobbet gar det prima. I slutet pa aret var jag sa pissless att jag ville saga upp mig men nu kanns det mycket battre. Tillochmed roligt att jobba. Det ar ju forstas roligare ju mer jag lar mig och utvecklas aven om jag fortfarande har tusen miljoner saker att lara mig.

Det enda just nu jag kanner kunde vara lite battre ar romantiken. Jag och Ryan har kommit in i en san dar trakig vardag, nar typ hej kanns som det gar pa rutin. Svart att komma ur det eftersom vi jobbar som vi gor och nar man kommer hem vill man bara ata och se pa tv och dacka. Eftersom Ryan jobbar pa helgerna sa blir det inte direkt helg mys.. det blir mest samma sak, se pa tv, ata och inte gora nat. Man ar sa trott pa helgerna att man inte kanner for att gora nat.

Imorse stangde Ryan in kisserna i deras rum eftersom dom alltid borjar leka vid 5 pa morgonen. Nar vi lag och myste innan Ryan var tvungen att kliva upp sa han: "it's not often I get to snuggle with you cause the kitties are always laying between us." "Well yeah" sa jag, "but they are are babies" Da sa han: "yeah but you are my baby".... haha va klyschigt det lat!

Saknar tjejkvallarna nar vi traffas och pratar pojkar.och myser... *sakna*

Puss pa er allihopa!

SKARPNING!

Mitt nyarslofte (samma som varje ar hehe) att ga ner i vikt. Nagonting hande efter brollopet och det har gatt spikrakt uppat. Jag funderar pa om det har att gora med mig nya jobb. Pa Boulder Junction satt jag inte ner en sekund och sprang mellan varje bord och nu pa mitt nya jobb sitter jag pa andan 8 timmar i strack varje dag och forr i tiden kom jag hem och gick ut och gick en timme varje dag och nu gor jag ZERO NOLL INTE ETT SKVATT nar jag kommer hem. Oftast ar jag helt slut i kroppen och vill bara ata middag och krypa ner i soffan. Vilken soffpotatis jag har blivit.

Men nu ar det minsann skarpning, jag har ca 3,5 manad pa mig att ga ner mellan 5-10 kg. Gaaaaaaaaah! Och Ryan mycket mer an sa! Hur ska nu detta ga?!

Idag for jag i alla fall och handlade ett par traningsbrallor och sen sa fort jag kryat pa mig ska jag borja ga 2 dagar i veckan pa gymmet.. ska bli skont och fa gora lite styrka! Ar ju ganska perfekt, slutar jobba halv 5 och kan vara pa gymmet vid 5. Tranar till 6 och sen far hem efter det. Och mina matvanor maste jag andra, ater vanligtvis inte forrans vid 1-2 tiden som tidigast och sen ater jag anda tills det blir sangen. Maste forsoka ata sa fort jag stigit upp och sen sluta ata vid 7.

Hur ska detta nu ga...

Annars sa har jag nastan lyckats ta dod pa min sma kattungar.

4 ganger... jag kanske berattar nasta gang hur dom nastan dog!


Polarbearing 2009

Det blev en riktigt adrenalinkicksstart pa nyaret. Jag, Lauren & Maria bestamde oss for att joina grabbarna i arets Polarebering.  Valdigt nervosa var vi och det kravdes en hel del alkohol men in i Lake Michigan hamnade vi da tillslut. En riktigt harlig start pa nyaret maste jag saga! Efter Polarbearing blev det Bloody Marys och sen hem till Franz och Susi och ata Roclette-middag! MUMS fillibabba.... efter var jag helt slut och vi dackade runt 7 pa kvallen!

GOTT NYTT AR!











RSS 2.0