2 jobs and a newfound friend!

Vet inte riktigt hur jag ska summera ihop min dag. Jag tog ledigt idag eftersom UWM hade "openhouse" downtown som jag ville fara pa. Det var val inget markvardigt men jag pratade med en anstalld pa UWM som fragade lite om min karriarsituation och sa vidare och sa fick jag fylla i ett formular for vidare kontakt for coaching. Kanns skont att fa komma i kontakt med nagon som kanske kan guida mig i ratt riktning. Jag kanner mig lite vilsen. Jag trivs bra pa Boulder Junction men det ar ju inte direkt ett jobb jag vill bli kvar pa resten av mitt liv. Jag ar nojd men inte tillfredsstalld! Jag hade bjudit med mig Robin fran jobbet ocksa, vi har val inte alltid sett eye to eye men alla som kanner mig vet ju att jag forsoker se det positiva i alla manniskor. Robin ar en unik tjej och nar man val lar kanna henne borjar man forsta sig pa henne. Vi gick och shoppade och at lunch och hade faktiskt riktigt trevligt. Hon ar ju lika gammal som mig sa det ar roligt att lara kanna nagon jamngammal. Vi far val se vart varan nyupptackta vanskap tar sig, dock har jag vant mig att vara lite pa den misstanksamma sidan for annars kan det sluta med att man bara blir besviken! Vi upptackte i alla fall att vi tycker om samma sorts klader, mat och har bada en hogskole examen och kanner oss lite vilsna i var karriar! Mer gemensamt an vad jag nogonsin hade kunnat tro!

Idag for jag antligen pa Prestiges intervju... den tog mindre an 1 minut. Skumt men jag gick vidare till en andra intervju som ar imorgon. Det lat ju jattespannande och sa, det forsta intervjuaren fragar mig ar om jag tycker om att resa? For tydligen far man fara till New York och L.A och sanna dar coola stallen! Det later alldeles for bra for att vara sant sa jag gissar pa att det ar ett forsaljningsjobb, fast hon sa att det ar ett Event Marketing job, alltsa att dom marknadsfor andra produkter.. men i grund och botten kan det vara forsaljning och det ar jag inte direkt intresserad. Jag gav i alla fall bort mitt pass till Robin imorgon bara for att atminstone fara dit och kolla in jobbet lite narmre. Jag har en kansla av att jag mest troligt kommer tacka nej till jobbet-- maste diskutera saken med min man forst bara. Sen nar jag och Robin var och shoppade fick jag ett annat telefonsamtal sa nu har jag en annan jobb intervju pa mandag morgon. Ett kontorsjobb.. hahaha!

Rolig och intressant dag har jag haft! Det enda som gor mig nervos ar att vi aker till Tyskland om drygt 2 manader och det kanns lite surt att saga att jag maste fa ledigt i 2 veckor i borjan pa ett nytt jobb.. men men, jag ar val inte helt desperat efter ett jobb.. jag har ju alltid Boulder!

Nu ska jag ga ut och ta en promenad!

See ya!

Cykla

Den har veckan maste jag komma igang med cyklandet. Nasta helg (den 8:e) sa har vi ju Wheeling for healing 32 miles: 51.5 km som jag maste trana till. Helgen efter det funderade vi pa att fara och cykla i Elroy Sparta, fodelsedagspresenten till Susi. En hel helgs cyklandes. Tror att det ar en totalcykling pa runt 10 mil. Men det kommer mest troligt bli att vi kor dit fredag kvall och sen stannar 3 dagar och 2 natter, far hem pa sondag! Ska bli jatteroligt.. men som sagt, maste borja cykla massa nu sa min rumpa hanger med. Tankte cykla till jobbet nu hela den har veckan!

Igar for jag och Ryan och sag Harry Potter. Det var mysigt men samtidigt fick vi lite daligt samvete att vi spenderade hela dagen inomhus nar det var sa fint vader ute. Jag har sovit en hel massa pa sista tiden, inte riktigt saker pa varfor: om jag forsoker sova ikapp mig eller vad det ar, for egentligen ar jag inte sa trott men jag sover hela tiden. Minst 10 timmar om natten och sen gar jag garna och tar en "nap" pa eftermiddagen och sover en timme eller tva. Sa efter Harry Potter filmen sa gick jag och Ryan och tog oss en tupplur och vaknade forst 2 timmar senare. Kvallen spenderade vi med att stada i kallaren och sen fick vi Tacos som Franz hade gjort. Vi at middag framfor tv:n till The Haunting in Conneticut.
 
Idag jobbar jag 11-2/4 och sen hela veckan forutom Torsdag da jag tog ledigt. Jag ska ga pa UWM:s Open house downtown. (...University of Milwaukee) Vet inte riktigt vad det var for nat men tankte spana in laget lite.

Nu i helgen far Franz och Susi till Collin i Minneapolis sa jag och Ryan far en ensam helg. Kanhanda att vi gar pa State Fair om det ar nu i helgen, men ar osaker pa om det ar den har helgen eller nasta. Hursomhelst, vi har i alla fall tankt borja stada och roja och organisera upp i huset. Maste ju ta tag i Green Card papprererna som vi har halkat efter med!

....monday funday!


 

Germanfest

I helgen var det Germanfest! Franz hade signat upp oss for att jobba (volanteer) i ett av Scnhitzel basen sa klockan 4 drog vi ner till Summerfest grounds. Vi behovde dock inte borja jobba forran vid 6 sa jag och Ryan gick runt och strosade. Hittade ett jattefint halsband och en asiatisk klanning... lite sur nu i efterhand dock for jag markte inte att klanningarna hade olika storlekar och jag kopte en M, sa den ar lite stor... men men! Sen jobbade vi fran 6 till midnatt. Trotta var vi nar vi var klara men det var en rolig upplevelse.

Nu ar klockan 10 och vi tankte fara ut och cykla en timme. Efter det tankte vi aka till Fox Bay Cinema & Grill och ge Harry Potter en andra chans! Mmmm Breaded Mushrooms och en hamburgare far det nog bli!

Ryan ar over hos grannarna nu och ska hamta sin frys som han kopte av dom. Trakigt varre har mannen i huset bredvid blivit av med sitt jobb och nu maste hela familjen flytta! Sa dom hade en garage forsaljning for ett tag sedan och da var Ryan over och kopte oss en frys som vi ska stalla ner i kallaren!

Holl pa och kolla upp Prag resan och det tar ca 8 timmar med tag fran Tyskland till Prag och Ryan vill inte "wasta" 16 timmar pa taget nar han bara har 2 veckors semester sa nu maste jag kolla om det gar flyg till Prag! Det ska bli riktigt roligt att fara till Tyskland, skont med semester! Och riktigt roligt att fara och halsa pa AK och Johan!

Kram 


Spontan utekvall

Torsdag eftermiddag efter jobbet spenderade jag med Deanna och Lauren, vi sag High School Musial och lag i soffan och myste. Efter dom for hem fortsatte jag titta pa tvan och skulle precis borja titta pa trean nar min telefon borjar buzza. Ett meddelande fran Tammi: U want to go out for one? Ooooh mutter tanker jag. Hade dragit pa mig min pyjamas och var valdigt bekvam. Men klockan ar bara 8 och Ryan ar i Kanada sa why not? Sa jag hoppade in i duschen och hon kom och hamtade mig en halvtimme senare. Hon ville aka till Mad Dogs och kolla in det nya stallet, saga hej till Devin och dessutom var Jess C och Trisha dar. Vi skulle bara stanna for en drink. Slutade med 3 drinkar och massa shots senare. Vi spelade biljard med Angel och Ricardo och hangde i baren med Devin, Dominick, Trisha, Joe, Jess C, Scott och Jess H. Det blev en jattetrevlig utekvall fast vi kom inte hem forrans halv 2.


Idag efter jobbet ska jag och klippa haret. Sen vette sjutton... Jess C ska borja plugga i host sa hon sa upp sig fran jobbet och tyckte att jag skulle faxa in min resume till hennes gamla jobb. Sa det ska jag gora, far se om det blir av nat med intervjuen nasta vecka. Har dom inte hort av sig nat pa mandag efter jobbet sa ska jag prova ringa. Kommer faktiskt inte ihag om vi bestamde nat men jag tror receptionisten var tvungen att prata med the hiring manager forst. Sen kommer ju Ryan hem ikvall! Antligen! Skont att fa hem honom, tycker inte om att vara ensam i huset! Speciellt om natterna!

Och sa var det helg igen....!!!!!!


B.I.T.C.H

Okej, saaaaaa, this is what happened: jag fixar iordning mig som ett tok fore jobbet sa att jag kan vara redo att fara till jobbintervjuen direkt efter. Efterat fixar jag till mig och ater en snabb lunch pa jobbet och sen bar det av till jobbintervjuen. Dock sa hamnar jag lite vilse och Ryan har GPS:en med sig till Kanada sa jag ringer for att fraga efter vagbeskrivningen. Och tjejjen/receptionisten som svarar sager: oooh, I tried to call you to confirm your appointment and you never got back to me so I sent the hiring manager home! WHAT?! Va fan betyder det. Dumma receptionist brud. Jag ba: yeah well I was at work and I couldn't possible answer my phone! Irriterad som ett bi sa fick jag kora hem igen och vi ska ta intervjuen nasta vecka istallet. Sjukt irriterad blev jag over det. Har man bestamt ett mote sa kan man ju inte bara avbestamma motet! Det var ju igar vi bokade det och det var ju inte direkt sa att jag glomt bort motet pa bara en dag! iiiiih vad irriterad jag blev-- och jag blir inte irriterad sa ofta! Varfor ska man halla pa och confirma ett mote som redan ar BOKAT?! Sa jakla dumt!

Aaaaaah! Jaja, ser fram emot min Sushi kvall med brudarna ikvall iaf! Nat att se fram emot-- jag hyrde The Haunting in Conneticut sa jag ar super laddad! Tur att ens tjejkompisar aldrig sviker en! Nu ska jag stada!

See ya!

TAGGAD!

Ah jag ar supernervos och taggad infor den har intervjun. Igar nar dom ringde hade jag ingen aning om vilket slags foretag det var men sa kollade jag upp foretaget lite extra och det verkar vara ett event marketing foretag! Jag ar sa sjukt laddad pa att fa gora nat nytt och annorlunda!!!!! Det kryper i hela kroppen! Less pa den daliga dricksen pa Boulder Junction och all drama! Jag hoppas verkligen det gar bra pa intervjuen!

Jag ringde Ryan imorse och berattade for han. Fragade om jag ser tontig ut i glasogon, for helst vill jag ju se superhot ut pa intervjun (men misstanker att det ar en kvinnlig intervjuare). Fast da kom min smarta man pa den smarta iden att jag ju faktiskt kan satta in linserna i 1 timme under intervjun.. det skadar ju inte. Men sen sa borjade jag kolla pa datumet igen, 11 Augusti.. det ar ju mer an 2 veckor dit sa da bestamde jag mig for att det inte skadar om jag satter in mina linser bara idag! Och sen lata dom andas resten av tiden! Hoppas att det har jobbet ar nat vettigt!!!!!!

Nu ska jag ga o gora mig iordning!!!

Kram

Jobb intervju!

Igarkvall, uttrakad eftersom Ryan lamnat mig for Kanada, satt jag och kikade runt pa massa jobb. Borjar bli less pa Boulder Junction, alskar mitt jobb och mina vanner, men det borjar bli daligt med kunder och dricksen ar inte den basta just nu. Dessutom vill jag bidra till mitt och Ryans gemensamma hushall! Sa jag borjade soka massa roliga spannande nya jobb och efter jobbet idag hade jag ett meddelande pa telefonen. Sa imorgon ska jag pa intervju pa ett foretag som heter Prestige! Later superspannande.

http://www.achieveprestige.com/

Hoppas verkligen det ar nagot for mig for det later riktigt intressant! Sa direkt efter jobbet imorgon sa drar jag ivag och haller tummarna att det ar nagot vart att satsa pa! Vill verkligen komma igang med en karriar nu!

En snabb uppdatering om intressanta nya grejor:

1. INGA LINSER PA 2 VECKOR: jag ska gora LASIK ogon operation-- forhoppningsvis innan vi drar ivag till Tyskland sa da far man tydligen inte ha sina linser pa sig 2 veckor prior till undersokningen. Riktigt drygt eftersom jag ska pa jobbintervju imorgon och jag vill inte se ut som en jakla tont med glasogon! Men men.. vi far se hur det gar. Om jag inte far jobbet tanker jag skylla pa mina glasogon! HAHA
2. BILLOS! I mandags nar jag skulle starta min bil sa vagrade den starta. Sa da tog jag Ryans bil till jobbet. Imorse nar jag skulle ta Ryans bil till jobbet sa ser jag Franz sta utanfor deras hus och vifta galet med armarna. WHAT? Jaha, da hade jag tydligen fatt rejal punka pa hogra framdacket. Sa da fick jag ta Susis bil till jobbet. Tacka gud for att jag har varldens basta svarforaldrar. Usch jag ar sa spoiled!
3. Tjejkvall...IGEN! Imorgon kvall kommer Lauren, Maria, Robin, Deanna over pa en liten tjejkvall. Vi tankte ata Sushi, dricka vin, spela spel och hyra skrack film. Ska bli skont med lite sallskap, det ar sa tyst och ensamt utan Ryan!

Det var val det! Kram pa er allihopa!


7 ar sedan....

Den 25 Augusti ar det 7 ar sedan vi traffades! Jag ar lika foralskad-- om inte mer. Varje dag raknas- varje dag ar en dag jag vardesatter. Varje dag ar annu en dag som vi far vara tillsammans igen. Aldrig mer langdistans, aldrig mer ont i hjartat av att vara ifran varandra! Aldrig mer tarar av saknad. Fast nu kanns det tomt nar han ar borta. Ibland sa maste man fa sakna for att uppskatta det man har. Men man ska inte ta det man har for givet! Visst ar det underbart nar man har traffat nagon som far magen att pirra, munnen att le, hjartat att svalla!
 
"after all these years and after all we've been through-- you're still the one I love"


Nintendo Wiii!

Det basta inkop som nagonsin hant my sweet ass!!!!!! I'm loving it! Ryan och jag tog en promenix till Blockbuster igar, ca 45 minuter en vag. Hur skont som helst... da bestamde vi oss i alla fall for att kopa ett 1-manaders program dar man far hyra hur manga spel/filmer som helst under en manad for typ 22 dollar! Sa vi hyrde Mario Galaxy till Nintendo Wii. Tanken nmed det hela ar att vi ska ga till Blockbuster en gang om dan och hyra ett nytt spel/film, sa vi kommer igang med motionen och samtidigt har ett mal att ga till!

Imorse upptackte vi att man kan kopa gamla Nintendo 64-bitars och SuperNintendo spel till vart Wii. Nar vi kopte Wii:et sa fick vi 2000 poang att ga online pa weben och handla spel sa nu sitter vi och kollar pa olika spel. Har redan kopt IceClimber och nu hittade vi Bubble Bubble.. eller vad det nu heter! Sa jakla sjukt roligt, och det kanns precis som forr i tiden nar man spelade! Sa himla coolt att man kan skaffa alla dom dar spelen som man spelade nar vi var sma! Varsta kanslorna kommer tillbaka!

Haha! Hur roligt som helst!

Det var aven meningen att vi skulle ga och se Harry Potter igar, pa Fox Bay Cinema and Grill.. min favvo biograf. Vi tankte ata breaded mushrooms och dricka vin. Men nar vi kom dit sa var det fullpackat sa vi bestamde oss for att fa pengarna tillbaka och testa en annan dag. Det slutade med att vi for och handlade grillat och potatissallad och sen satt vi med Susi och Franz runt elden anda till midnatt! Supermysigt var det i alla fall!

Imorgon far Ryan till Kanada. Jag planerar mys framfor tv:n och spela Nintendo Wii! Lauren tankte komma over nan dag och sova over ocksa! Snart bar det av till Tyskland och Prag ocksa! Och jag langtar till April ocksa for da ska vi traffa upp pappa och Rose och Viktor, och eventuellt Annelie och Torry och kanske bada brorsorna kommer ocksa for att fira pappas 60-ars dag! Som det lat sist sa blir det mest troligt Grekland! Men pappa skulle hora av sig med mer info nar dom bestamt sig! Men vi kommer DEFINITIVT att komma! Langtar som tusan faktiskt! Traffa famijen och fa aka pa en riktigt harlig solsemester! Sa jakla kul!

Bye bye  

Fast and Wrong!

Det ar sa typiskt mig! Min pappa uttryckte det valdigt bra! Jag fick hem en order igar som jag bestallt drygt en vecka sedan! 3 flaskor med olika smaker. Senare pa kvallen nar Ryan kommit hem fran jobbet tittar jag lite extra pa en flaska och utbrister: Strawberries and Cream... that's not right.. it's supposed to be Vanilla Frosting! Upprord visar jag felet till Ryan och bara for att vara extra saker pa min sak sa kolla jag min order... pa pappret star det som jag misstankte: Vanilla! Haha, tanker jag och skriver ett argt mail till personen som skickade min order. Imorse fick jag tillbaka ett mail dar det star: Sorry for the confusion, but the bottle that you are talking about does not come in a Vanilla Frosting flavor....  hmmm, hon fortsatter skriva: however, the other bottle I sent you is indeed the vanilla that you wanted. Jag hamtar min order lista igen och borjar lasa igenom hela pappret... OOOPS! Jag lasta bara Vanilla nagonstans pa pappret och trodde att jag var helt ratt. Om jag daremot hade fortsatt lasa igenom HELA pappret sa hade jag snart upptackt att jag faktiskt aven bestallt Strawberry pa en av flaskorna och Vanilla pa den andra flaskan.. sa hon hade skickat HELT ratt grejor, bara jag som inte ides lasa igenom hela pappret och sett att allting faktiskt stamde om jag varit lite mera noggran. Var sa inne pa att hon skickat fel grej! Jag berattade for Ryan mitt misstag och han borjar skratta och sager: What is it that your dad always say? Fast and Wrong.

Fy vad jag hatar nar han har ratt!!!!!!! Och att jag aldrig lar mig! Samma gamla visa!!!!

SUCK!

Hursomhelst, idag ska Susi och jag traffa Aly och bjuda henne pa lunch och ge henne hennes baby present! Sen ska jag och Ryan mysa.. fast han maste fara pa jobbet en svang. Jakla dumma jobb.. forra veckan jobbade han, eller om det var veckan darpa sa jobbade han iaf over 65 timmar och dom ville fortfarande att han skulle jobba lordan. Nej tack sa vi! 65 timmar man-fre.. Han far inte ens betalt for overtid.. annars hade det ju varit kanoners! Och pa mandag-fredag far han till Kanada!

Vi funderar pa att ga pa bio ikvall, jag vill se Harry Potter och jag ALSKAR att ga pa bio!

Ha en bra helg!

Marie: Aker ni utomlands pa tisdag???! Va fort sommaren har gott!!!! Harligt! Hoppas ni far en harlig resa!

Tjejkvall och en Aha/hemlangtan-upplevelse

















Vi borjar val baklanges dara. Igar runt 6, halv 7 tiden pa kvallen sa kor Deanna hem mig fran Laurens stuga i Sheboygan, drygt en timme harifran. Vi har haft en helt underbar dag pa stranden. Vi kor hem samma stracka som jag brukade kora nastan varje dag nar jag dejtade Ryan (7 ar sen) och plotsligt slog det mig-- shit, jag ar inte har som au pair langre, jag har heller inte har pa semester-- JAG AR HAR FOR ALLTID!!!!!!!! Panik... *bank bank bank bank i hjartat* -- sen hjalpte det val inte heller att jag umgatts 24 timmar med en massa marijuna rokare.. guuuu vad dom roker i det har landet! Aven om jag inte rokte (...en endaste gang, jag ar en duktig flicka pappa sa oroa dig inte for det) sa blir man ju lite paverkad av ha 3 brudar som roker runtomkring mig sa jag kande mig hog ocksa, aven om jag inte tror att det riktig funkar pa det sattet. Tror inte jag kan bli hog av att andra roker. Sa panik fick jag av min nya upptackt- AHA upplevelse! Jag sa till Deanna: tank om jag om 5 ar inte vill bo har langre! Men som tur ar sa har jag ju en san underbart klok van som sa: men Marielle nar du ar i Sverige saknar du inte USA da?! Hmm.. det har hon ju ratt i saklart! Jag klarar kanske en manad i Sverige och sen skulle jag bli tokless och vilja fara tillbaka till USA sa det kanske racker att jag kommer och halsar pa lite da och da! Sa da kandes det mycket battre! Sjalvklart saknar jag Sverige som ett tok-- framforallt nu nar jag laste Maries och Tessis blogg och jag saknar er och alla tjejkvallarna sa himla mycket att det gor ont i kvall! Att jag inte kan vara med-- men man far fokusera pa det postiva i livet-- att jag antligen far vara tillsammans med Ryan och att jag alskar honom sa himla mycket att det ocksa gor ont! Haha!

Deanna slappte av mig har hemma och da var vi utelasta i huset igen! Suck! Jag var tvungen att springa over till Franz och hamta reservnyckel! Anledningen till att vi var utelasta var att jag och Lauren spelade ett spratt pa Deanna och Robin kvallen innan-- sa att dom bestamde sig for att lasa alla dorrarna. HAHA!

Tjejkvallen pa onsdagen borjade direkt efter Lauren och jag slutat jobbet. Vi for till Pick'n'save och handlade en massa mat! Sen for vi hem till mig och borjade laga mat: vi gjorde forratter, smorgasttarta, bal och sen gjorde vi hemmagjord sushi som vi at till lunch/middag. Sjukt gott var det och billigt sa det maste vi gora om. Vi hade lite leftovers igar sa da fick Ryan testa det och tillochmed han tyckte om det!

Deanna var forsta gasten som kom vid strax efter 8. Sen kom Carly, Trisha och Robin! Trisha var redan hog nar hon kom sa da bestamde sig alla (utom jag och Carly) att roka ocksa sen luktade skit i hela kallaren dagen efter da vi skulle stada! Men det tankte vi ju inte pa da! Vi hade jatteroligt iaf, skvallrade en massa om jobbet, satt ute vid elden och spelade catchphrase och sen gick vi in och at mera mat och sen gick vi ner i kallaren och spelade The game of things som var superroligt!

Carly och Trisha for hem nangang efter 1 och sen vid 2 halv 3 tiden gick vi andra och la oss. Lauren och jag delade min sang och Deanna och Robin delade sang i gastrummet. Det var da som jag och Lauren kom pa att vi ville skojja lite med Deanna och Robin sa vi smog oss ut med en ficklampa och gick och knackade pa deras fonster.... dom fattade ingenting och blev skitradda och trodde vi var kidnappade medans vi sprang omkring och knackade pa alla fonster och ringde pa alla dorrklockor! Tillslut sa laste Robin in sig pa toan med en harborste och tankte ringa polisen och Deanna sprang och borjade lasa alla dorrarna.. som tur ar hann vi smyga in bakvagen innan hon laste den dorren och sen gomde vi oss nere i kallaren! Riktigt radda blev dom tydligen! oooOOoppps...men kul var det!

Sen pa torsdag morgon steg vi upp och stadade och sen gjorde jag plattar till frukost! Efter det bar det av till Laurens stuga i Sheboygan dar vi spenderade en hel dag pa stranden!

Nu ar jag helt slut och kanner mig antisocial for det har aret.. men det gar val over snart. Orkade inte ens fara till den dar strippklubben utan stannade hemma istallet med Ryan som kom hem fran Kanada samma kvall. Han maste fara till Kanada igen pa sondag-fredag sa da blir det tomt! Saknade honom nog mycket bara pa en dag! Fragade honom om han kanske hade en canadian mistress men det verkade inte sa!

Nu ar ni uppdaterade pa mina sista 48 timmar.. eller 24?! Jag lagger upp bilder nar jag kommer hem fran jobbet! I helgen blir det bara att ta det lugnt och umgas!

KRAM  KRAM

Strippklubb

....att understryka: strippklubben jag eventuellt ska till pa torsdagkvall ar en "gentlemen's club". Bara kvinnliga strippor.. sa det ar ju inte vidare kul for tjejer, men vi aker dit for att stotta Lalicata familjen, mina agare! Igar vid baren sa delade Sue ut en massa gratisbiljetter dock sa nu kommer jag sakert aka eftersom det ar gratis intrade!

Idag maste jag stada! Vill ha fint till imorgon pa min tjejkvall. Har kopt ett jatteroligt spel (aldrig spelat det sjalv dock) som heter The word of things. (hmmm... har en kansla av att jag har redan berattat om det har spelet.. borjar jag bli senil kanske?!) Man laser en massa kort i alla fall som det kan sta till exempel: "With Chocolate I like to....." sen ska var och en skriva ner vad dom gillar att gora med choklad och lagga det i en hog. Endel kanske skriver: eat... andra skriver play with... etc etc! Sen borjar spelaren till vanster om "the reader" att gissa vem som har sagt vad.. och man far poang om man gissar ratt. Gissar man fel ar man ute ur rundan och det gar vidare till nasta spelare.... later himla kul.. Hihi.. ska bli sa himla skojsigt! Sen har jag Tabu ocksa, Singstar och Catchphrase! Catchphrase ar ungefar som med andra ord fast det ar en elektronisk dosa man skickar runt... och man vill inte ha den i handen nar tiden ar ute for da har man forlorat!

Ryan maste packa for han aker till Kanada imorgon bitti och kommer hem torsdag kvall. Trist att han maste aka bara en dag... sitta pa flyget en massa timmar bara for en dag. Sen berattade han att han aven kanske maste fara till Kanada hela nasta vecka! huuuuh.. supertrist!

Nu ska jag gora mig iordning for jobbet och sen cykla! Sjukt skont att cykla till och fran jobbet. Imorgon kommer dock Lauren och hamtar upp mig eftersom vi ska aka och handla mat efter jobbet imorgon. Tur att hon kommer over och hjalper mig fixa iordning! 

Det har blivit sa himla fint i vardagsrummet sen vi kopte bokylla och vintrinskap.. ska forsoka fa na bra bilder pa det och lagga ut!

Tjingtjong langkalsong!
 

Monday Funday

Idag cyklade jag till jobbet halv 11! Var framme pa jobbet runt kvart i 11. Jatteharligt vader igen, 25 grader varmt! Var meningen att jag skulle jobba 11-2/4 men jag bytte pass med Sabrina sa jag fick jobba 11-8 istallet och slapp aka hem emellan! Efter jobbet motte Ryan upp mig pa jobbet och vi gick till baren och tog oss en drink. Slutade med 2 Patron shots senare (typ tequila shots med lime--lime ar sa mycket godare an citron) sen cyklade vi hem igen.. lite vingligt! Haha! Nu ar vi hemma o ska ata middag. Klockan ar snart 10.

Langtar som tusan till onsdag.. massa brudar fran Boulder kommer over och da blir det spel och Franz tyckte att vi skulle komma over och ha en bonfire hos dom sa det blir det sakert!!!!

Sen pa torsdag aker vi till Laurens stuga och ligger pa stranden.. sen tillbaka till Milwaukee o da ska jag o Susi och Aly ut och ata middag och efter det ska jag till Crazy Horse grand opening.. en strippklubb som Dino och Dominick ager!

Full rulle som vanligt!

See ya!

Bra tips!!!!

Pa onsdag kvall tankte jag ha tjejkvall hemma hos mig med plockmat och drinkar och undrar foljande:

Jag behover bra recept pa:
 
# en GOD, ENKEL och BILLIG BAL!
# goda, enkla, billiga plockmats recept
# Roliga tjejspel/lekar


Desto mer, desto battre!  Nu forvantar jag mig att det ska osa in svar!!!!!!

Tihi / Marre

1.....

WOW! Idag den 11 Juli ar det EXAKT 1 ar sedan jag flyttade hit, som jag satte mig pa flyget och antligen fick aka till USA!!! Wiiiii.. det maste firas! Nu ska vi ut pa en cykeltur och sen ska vi pa bio och sen blir det antingen att ga ut och ata middag eller grilla hemma pa bakgarden!!!!

I fredags var det 1 manad sedan vi gifte oss igen! WOW, tiden bara flyger ivag!!!! Jag har en helt underbar sommar! Idag har vi runt 26 grader! Sooolsken!

Hoppas alla far en riktigt bra helg! Kram!


Har precis kommit hem fran en 9 miles cykeltur. Skitskont! Ca 15 km blev det! Vi cyklade till Boulder Junction och det var inte alls speciellt langt. Knappt 4 miles en vag (mindre an 6 km) sa nu ar min nya plan att borja cykla till jobbet varje dag! Cykla en mil om dan ar ju inte helt fel! Det ar helt underbart vader ute och det var sa skont att komma ut i solskenet tillsammans med Ryan! Skont och fa umgas.. han skulle egentligen jobba imorse och for till jobbet runt 8-9 tiden men kom tillbaka en timme senare.. jag lag fortfarande i sangen och fattade ingenting. Han sa att han kort till jobbet och sen nar han kom dit sa bestamde han sig for att han inte ides aka in till jobbet sa han vande om och for hem igen! Och som sagt, han har ju redan lagt in 60 timmar den har veckan.. det ar nog mycket tycker vi bada tva!

Nu har vi atit frulle och duschat och ska ivag pa bio!

:)

D & L

Idag har jag spenderat hela dagen med Deanna och Lauren... forst jobbade vi ihop lunch och sen kom dom over mellan 2-4.. och sen for vi allihopa tillbaka och jobbade klockan 4. Vilka sjukt harliga vanner jag har hittat har! Nasta onsdag nar Ryan aker till Kanada ska jag ha tjejmyskvall har med vin och film och spel!

Nu ska jag ga och mysa med Ryan, har inte sett honom pa 3 kvallar!

Langtar till helgen! Da blire myspys!

PUSS

Urkbulle

Idag ar det fredag! Veckan har gatt ganska fort anda! Vet inte riktigt vad jag har gjort. Ryan har jobbat 7-7 nastan hela veckan och jag har knappt varit hemma. Mad Dogs var roligt, kul och se hur dom byggt om stallet till en supercool Sportsbar. Runt 10 var jag redo att aka hem men eftersom jag akte med Colleen sa for vi inte hem forrans 12. Jag passade pa att prata lite med nagra andra tjejer fran jobbet som jag inte umgas med sa mycket sa det var riktigt roligt. Ryan var uppe nar jag kom hem vid 1. Stackarn--han skulle ju upp igen vid 6. Idag efter jobbet kommer Deanna och Lauren over... kanner dock inte for att dricka nat.. men man vet ju aldrig--sant andras ju fort. Langtar till imorgon, bara jag och Ryan. Hoppas vi kanske kan stiga upp och ga pa en promenad!

Nasta vecka aker Ryan till Kanada igen med jobbet. Passade ganska bra anda for Lauren bjod med mig till hennes stuga 1 timme harifran pa onsdag sa da ska vi dit pa kvallen och sen tog jag ledigt fran jobbet pa torsdag for det ska tydligen bli helt gorgeous weather sa da tankte vi ligga pa stranden hela dan. Sen nar jag kommer hem pa torsdag ska jag och Susi traffa Aly over middag och ge henne hennes babyshower present--en barnstol till bilen!

Hela Augusti ar uppbokad ocksa och September! Vad sjutton?! Maste forsoka njuta sista tiden av Juli!

25-26 Juli: GermanFest. Franz har volantarat oss till att sta och salja Bratz pa lordagen..  Dock har jag kansla av att vi ar dubbelbokade till BBQ hos Becka i Green Bay samma helg..?!
1-2 Augusti: BBQ i Green Bay ?!
8-9 Augusti: Wheeling for Healing: 32 miles bikeride
15-16 Augusti: Kraftskiva hos Eva och Tomas i Madison (Madison ar en av mina favorit stallen i Wisconsin BTW)
22-23 Augusti: Elroy Sparta?! 2 dagars cykeltur i Wisconsin med overnattning
29-30 Augusti: Ledig?!
1-2 September: Labor Day. Underbara bat/cykeldagar i Winneconne med familjen!
24-8 Oktober: Tyskland/Prag

Full rulle--urkbulle!

Mad Dog

har precis kommit hem fran jobbet och gjort en snabbstadning.  Colleen ska komma forbi efter jobbet och da ska vi dra en svang till Mad Dogs, gamla Boulder Junction som dom gjort om till en sportbar. Grand Opening ikvall! Kanner mig inte alls laddad.. trott och hade hellre stannat hemma med en film med Ryan. Men han maste laga garagedorren som pajjat igen.. sa det har sakert inte blivit nat skoj anda att stanna hemma. Nar jag kom hem var jag utelast, garagedorren pajjade igar och nagon hade last bakdorren som jag lamnade oppet nar jag for till jobbet... som tur var hade grannarna en extra nyckel (misstanker dock att det var just grannarna som laste ut mig.....) 

Usch kanner mig riktigt trakig.. som om jag ar 40. Igar for jag och Tammi till Danielle och motte upp en hel massa andra Boulder tjejer for ett "Pure Romance Party". (sex party......)  Ett antal for manga jelloshots och jag handlade glatt en massa helt onodiga saker ;) Men kul var det! Kom dock inte hem forrans vid 11 och sen jobba idag och sen ut ikvall igen. Men i helgen blir det DOLUGNT for min del.. Ryan och jag kanske gar och ser pa bio.. mmmm mysigt!

Na fy nu maste jag gora mig iordning! Colleen kommer sakert nar som helst och jag tankte damsuga men vette sjutton! BLA!

Langtar till helgen!

Bra start pa veckan

Steps: 16 987
Aerobic Steps: 9662
Miles: 6.97 (11.2 km)

Nar jag kom hem fran jobbet hade jag fatt ihop runt 5000 steg.. mitt mal varje dag ar att fa 10.000 steg. Skont med stegraknare, man motiverar sig sjalv att ga lite mer an en vanlig dag. Efter jag vattnat blommorna, pysslat lite med tack-korten sa fragade jag Ryan om han ville ga med mig nar han kom hem fran jobbet... svaret jag fick var: but I don't know when I'll be home. Jaha, tankte jag, da gar jag val en svang sjalv. Det slutade med att jag tog en promenad till hans jobb, i hopp om att kanske fa en aktur hem. Hehe... men nar jag kom dit sa var hans bil fortfarande pa parkeringsplatsen och jag hade korta shorts pa mig och linne och kande inte for att ga in pa hans jobb dar alla maskinerna ar sa jag lamnade en lapp i hans bil: pick me up on your way home. Jag hann ga anda hem igen innan han var fardig pa jobbet. Men skont var det och ga! Till middag gjorde vi halleflundra med ris och sallad! Mycket gott!!!!!

Idag ser det ut som annu en harlig dag! Det blir att jobba och sen ska jag hem och pyssla nagra timmar och sen ska jag ut igen pa en liten promenix!!!!

Imorgon ska jag pa ett sex party... (hmmm... har kanske redan skrivit det) och pa torsdag ska jag pa Mad Dog Grand opening i Greenfield! Tveksamt om jag far Ryan med mig... men jag ska dit i alla fall!!!!

Snart maste vi boka resan till Tyskland ocksa-- vantar bara pa svar fran AK och se om hon kan hosta gaster i slutet pa September!

Have a nice day!


Back to normal

Idag ar det en helt vanlig dag-- Ryan jobbar, jag jobbar och vi jobbar hela denna vecka. 6 Juli.. mitt i sommaren. Nar jag steg upp imorse klockan 8 sa strommade solen in genom fonstrerna. Jag bara alskar att vakna upp till en harlig sommardag. Det ska bli nastan 30 grader idag. Skont! Jag ar precis pavag till banken och sen knopa lite pa tack-korten idag, forsoka fa dom fardiga i veckan. Sen kommer Susi forbi mig runt 9:15 och da ska vi aka till USA BABY och kopa en present till Aly som haft sin Baby Shower for 2 helger sen. Sen bar det av till jobbet. Har ju onskat fler timmar pa jobbet sa forhoppningsvis far jag jobba lite mer de narmaste veckorna.

Nar jag stod i duschen sa bestamde jag mig aven for att verkligen ta tag i min traning/halsa! Idag blir det harda bullar-- inge mera skitmat.. nu ska vi ata ordentligt och trana. Har verkligen legat pa latsidan senaste 3 veckorna! Sa nu jaklar!!!!!! Kanns som en bra dag att borja pa! Vi borjar pa ruta 1! Mitt mal ar Tyskland resan om ca 2,5 manad. Att se ut som en pingla tills vi aker!!! Sen har vi en 2 dagars cykeltur vi tankt gora i Augusti sa jag tankte forsoka trana upp mig till den! Funderade pa om jag ska borja cykla till jobbet varje dag! Ajja, hoppas detta umpf haller i sig nu ett tag... jag ska jaklar i mig inte ge upp! 10.000 steg om dan!!! Da ar Marre glad!

..... da var det tillbaka till verkligheten igen!


Heliga Sondag

Idag tog jag och Ryan annu en harlig sovmorgon! Sov till halv 10.. sen steg vi upp och han gjorde mig frukost i koket. Nu sitter jag och kampar med alla tack-korten.. ska forsoka fa ivag dom senast i slutet pa veckan. Och matt ar jag, at macka med kraftost, skinka och varm choklad. Idag ska vi pa Pig Roast hos Dave och Kari.

Igar hade vi en helt underbar 4 juli. Vi lagade middag och at hemma hos oss, sen sa drack vi kaffe och at leftover wedding cake. Sen gjorde Franz en bon fire och vi satt dar till runt midnatt. Vi tittade pa fyverkerier som grannarna skot och Ryan hade aven sin egen lilla fyverkeri.. det var hur mysigt som helst. Vi satt och pratade om gamla minnen; Susi och Franz berattade om nar dom traffades nar dom var 16 ar gamla. Dom var tillsammans i 11 veckor innan hon var tvungen att fara hem till USA igen och sen hade dom langdistans men pa den tiden var det mycket svarare eftersom dom var tvungen att brev-vaxla och att ringa var alldeles for dyrt. Franz familj hade inte ens en egen telefon sa han var tvungen att ga till postkontoret. Och sen gick Susi pa hogskola har i Milwaukee och traffade nan annan kille... men hon sa att hon hela tiden visste att Franz var den ratta! Haha.. sa himla kul och hora deras historia! En helt underbar 4 juli var det i alla fall.

Jag testade Wii fit igar ocksa och min Wii fit age var 48. Inte sa bra.. maste nog ta tag i traningen nu!

Kram

4 Juli

Idag ar det USAS nationaldag... eller "Independence Day". Igar, den 3 Juli for jag, Ryan, Tammi, Tom & deras dotter Taylor till Menomonee Falls parad vid 8 pa kvallen och sen motte vi upp Deanna for fyverkerier. Efterat blev vi bjudna pa bonfire av Deanna men gammalt trakigt par som vi ar for vi hem istallet... det tog oss nastan en timme att ta oss hem i all trafik pa vagen hem. Hela Menomonee verkade varit ute for att se fyverkerierna... val hemma la vi oss i sangen och myste framfor tv:n. Usch vad trakigt jag kanner mig... ar hellre hemma med Ryan och bara myser an ute och festar. Jaja, gammal trakig hemmafru har jag minsann blivit. Men jag ar hellre hemma med min man!

Imorse tog vi sovmorgon och lag i sangen anda till 9. Sedan for vi och handlade mat till ikvall, ska bjuda Franz & Susi pa middag ikvall och tacka dom for allt deras stod under brollopet. En liten gava har vi ocksa, nagra inramade foton som vi ska ge bort. Mer roligt an sa kommer det nog inte bli.. kanske natt litet fyverkeri och bon fire.. och dricka sjalvklart!!!

Pa onsdag ska jag och Tammi pa nat sex-dirty-romance kalas.. Danielle fran jobbet har nat party hemma hos sig dar man far kolla pa sex grejjor och kopa om man vill.. ska bli intressant.. jag har mest tankt aka dit for att vara social och dricka!!

Ha en bra helg!

LYCKLIG



Vad underbart det ar-- nar kanslan av karlek bara vaxer och vaxer.  Jag blir karare i denna man for varje dag som gar-- hans underbart vackra glimmande ogon, hans arliga, sarbara leende.... aldrig kunde jag dromma om en underbarare eller finare man! One does not fall into love; one grows into love, and love grows in him-- Karl Menninger



Jag har aldrig varit lyckligare i mitt liv. Han kompletterar mig, far mig skratta, far mig le, far mig att vara mig sjalv. Brollopet var som den basta drom jag nagonsin haft-- den basta dagen i hela mitt liv.  Det basta av allt-- det ar en drom jag lever varje dag!



Hihi!!! Varldens basta dag var dagen jag gifte mig med Ryan. Nu sitter jag och vantar pa att min man ska komma hem, han och Russ for och kopte fyverkerier ikvall. Medans jag vantade pa honom for jag till Blockbuster och hyrde en film och kopte en Big Mac fran Donken! MUMS!!! Skitbra film ocksa, en shoppolics dagbok.. eller vad den nu heter. En perfekt tjejfilm for mig!! Imorgon ar Ryan ledig, jag jobbar lunch. Mellan lunch o middag kommer Lauren och Deanna over och hjalper mig med Thank u cardsen, och som beloning far dom naturligtvis varsin Cosmos! Dom ar latt kopta! LOL!



You are the eyes I seek, whenever fear is closing in.
You are the faith that guides me, whenever hope is thin.
You are the strenght that lifts me, whenever I feel weak .
You are the voice inside me, that always helps me speak.
You are the solution to all my wrongs, whatever they might be.
You are the one I've choosen, the one that's right for me.
You are the one I'll love forever, as I will always stand by you.
You are the only one who's right for me, nothing else will simply do.
Forever and always, til death do us part.
For now and forever, you will always have my heart.









Last day

Klockan ar snart 1am och imorgon ska vi kora pappa, Rose o Viktor till flyget... trist :( :( :( Men men... det var harligt o ha dom har sa lange! Idag tog jag dom till Boulder Junction... min chef Tom fragade om jag hade gatt i pension eftersom jag varit ledig sa lange, Deanna kom springades o kramade om mig och Lauren ocksa.. Tammi fragade mig idag pa facebook nar jag kommer tillbaka till jobbet for hon tycker inte om att arbeta med "weirdos". Haha... saknar dom allihopa men pa torsdag kommer jag tillbaka och da ska jag borja plocka upp extra shift.

Nu ska jag o Ryan ga och sova!!!!

Har lagt ut bilder pa facebook fran brollopet.... titta o njuuuut!a

www.facebook.com/mklagmann


RSS 2.0