Olycksdrabbade i Prag!

OJ vad det ar mycket som har hant pa den har resan och vi har inte ens varit borta en vecka. Vart ska jag borja nagonstans??

Vart plan till Prag gick runt halv 7 pa torsdagkvall och vi hade anordnat skjuts till Milwaukees tagstation, dar vi tankt ta bussen till Chicao, med Ryans kompis Russ. Det forsta som hander ar att vi missar bussen med enstaka minuter och det slutar med att Russ maste kora oss anda till Chicago och till flyget, vilket var jattesnallt av honom eftersom han var tvungen att ta ledigt fran jobbet. Att kora oss till Chicagos flygplats ar tar ju atminstone en halv dag.

Val framme i Prag tar vi en taxi ut till Johan och Aykay och Johan moter upp oss utanfor deras hus. Aykay var tvungen att jobba anda till klockan 6. Vi gjorde oss iordning och begav oss ut pa stan for att mota upp Aykay och "go out to dinner". Prag ar underbart vackert och det var harligt att kunna strosa runt utan att behova ha tillgang till bil. Vi hade en riktigt harlig fredagkvall med god mat och avslutade kvallen med ett attempt till att se " the green fairy". Ps: Absinth ar inte gott!!!!

Lordag morgon ar var forsta riktiga sightseeing dag och var forsta anhalt ar "the castle". Vi hoppar pa en s.k tram (sparvagn??) och nar vi av nagon okand anledning maste hoppa av sparvagnen och byta upptacker jag att min handvaska ar oppen och varningsklockor borjar ringa i mitt huvud. Frenetiskt borjar jag rota runt i min handvaska (som kanns orovackande latt helt plotsligt) och upptacker naturligtvis att min planbok ar sparlost borta. Vi knallar hem till Johan och Aykays och borjar ringa runt for att sparra alla mina kort. Jag sparrar mitt svenska bankkort, 2 amerikanska bankkort. Jag forlorade mina 2 korkort och mitt jobbtillstandskort i USA (tur att jag redan fatt ett heltidsjobb). Efterat gick vi runt och undersokte i papperskorgar om kanske ficktjuven hade kastat bort min planbok nar den upptackte att jag faktiskt inte hade ett enda ore i planboken, jag tror jag bara hade 1 USA dollar. Typiskt. Nar vi inte hittade min planbok, vi hittade faktiskt nagons annans som var slangd i en sopkorg sa gick vi till polisen och rapporterade den stulna planboken. Inte en bra start pa var Prag resa.

Efter vi hade varit hos polisen sa for vi upp till slottet. Typiskt nog var slottet avsparrat och stangt sa vi kunde inte ga in och ta bilder med vakterna som vaktade slottet. Vi fick veta efterat att det var paven som hade varit pa besok i slottet. Johan och Aykay sa att det var forsta gangen som slottet varit stangt nar dom varit dar.

Pa kvallen gjorde vi oss iordning for att ga ut och ata middag. Johan och Aykay skulle bjuda oss pa var brollopsmiddag. Ett stalle dar man far ata hur mycket som helst, tills man ar matt. Vi var lite sena och skyndade oss till tunnelbanan. Dagen innan hade Ryan och jag kopt 4 stycken 24-timmars tunnelbanke kort och vi hade anvant det forsta kvallen innan runt halv halv 7 tiden. Var middagsreservation var klockan 7. Pavag ut fran tunnelbanan blir vi stoppade av nagra vakter som vill se vara tunnelbane kort. Vi visste ju att vi bade hade dom fran igar och nya sa vi visade upp vara pass. Vakten borjade forst ge tillbaka korten men sen andrade han sig och tittade pa tiden. Tydligen hade vi anvant korten fredag kvall klockan 6.25 och nu var klockan 6.55. Okej tankte vi och visade varat andra tunnelbane kort for idag. Men nej sa vakten, dom ar ju inte giltiga. Vi hade ju inte stamplat dom innan vi gick pa tunnelbanan. Nepp, ni far bota 700 kroner = 40 USD dollar/per person. WHAT? Men vi har ju nya kort? Och vi var ju bara en halvtimme over tiden. Det var ju typ mer an 500 SEK och jag var nog upprord efter att ha forlorat min planbok. Jag borjade nastan grata, hur otur kan man ha? Vi visade polisrapporten om min stulna planbok och tillslut sa dom att jag var okej men Ryan var tvungen att betala. Sa vi fick bita surt i applet och betala. Efterat sa Johan och Aykay att dom nog aldrig blivit stoppade pa minst ett halvar... sa jakla typiskt!

Efter det hade vi i alla fall en helt undebar middag och sen gick vi ut pa olika barer och en ett stalle som bara spelade 80 och 90-tals musik och hade en helt superkvall!

Sondag gick vi pa en marknad, shoppade lite och sen at vi en gudomligt god pizza. Mandag morgon klockan 6 gick vart flyg till Tyskland. Jag alskade verkligen Prag (forutom manniskorna dar) och skulle definitivt kunna aka tillbaka. Vi hade ju dessutom tva alldeles superba guider! Vi at varldens godaste cheeseburger, alltsa ostburgare som var i hamburgebrod men det var bara friterad ost som man at och inte nagot hamburgekott. Mumsigt varre.

Nu ar vi i Tyskland och jag ska forsoka uppdatera Tysklandsresan atminstone en gang innan vi aker hem till USA igen!

Kram




Tack Nathalie!

For den underbart fina blogg-designen!

Sjalvklart har jag inte gjort den sjalv - haha sa blogg-design handikappad som jag ar!

Tack Tessi for all tid du agnade at min gamla!

Annika: Tack!! Jag kan knappt vanta tills jag far utforska Prag!


Just nu ar vi pa mellanlandning i Frankfurt. Om drygt en timme bar det av till Prag!

Vi hores!


My Playlist

Nya latarna som foljer med mig pa resan i min walkman:

I gotta feeling - B.E.P
Down - Lil Wayne
Party in the USA - Miley Cyrus
Don't leave me alone - Pink
Allt the above - Maino
Fallin for you - Colbie Caillat
You belong with me - Taylor Swift
Knock you down - Keri Hilson feat Kanye West
Make her say - Kanye West


PARTY IN PRAGUE! HERE WE COME!!!

Vi haller pa att packa det sista och jag forbereder resan val med Macdonken middag igarkvall och Macdonken frukost imorse! Ryan jobbade anda till klockan 9 igar kvall vilket blev ganska sent men jag hann med att stada hela huset och packa min vaska sa nu har jag en massa overflod av tid medan Ryan springer omkring som en yr hona och packar, pratar med jobbet, tvattar och tar hand om alla viktigt forberedelser. Ryan pratade med Franz tidigare och han sa att det var stralande sol och varmt i Tyskland. Shorts och linne vader. Harligt!

Bon Voyage! BYE BYE USA!


Trevlig Jobb Overraskning!

Igar hade vi vart veckliga-veckovisliga-veckovanliga(?) (weekly) mote med jobbet: CBL Collection and Claim Adjudication Team Meeting. Vi far alltid ett utskrivet papper pa veckans "AGENDA" vilket innebar att vi kan folja med om varje punk vi gar igenom pa motet. Motena brukar halla pa runt 1-1,5 timme vilket ar en skon break fran min dator och min lilla cubicle. Man blir ju lite ensam nar man sitter dar hela langa dagarna, sa det var skont med lite socialisering. Hursomhelst jag fick en trevlig overraskning nar Tammy (min handledare) hade lagt till mig som sista punkten pa Agendan: VIII: Great Job Marielle! - Starting the beginning of her 5th week at FiMed and has already been able to process over 200 claims per week and assist the Collection Team with some special projects.  Marielle is also assisting Maryann to ensure paper claim submission is not falling behind.

Hihi, det var en harlig och glad overraskning - med tanke pa att jag hade sa svart i borjan och trodde jag skulle fa kicken! Haha! Tydligen uppmuntrar dom att vi fragar mycket fragor och dom sa att jag hade utvecklats valdigt mycket pa bara 5 veckor, med tanke pa att jag inte ens kunde grunderna nar jag startade.

Idag, min sista dag pa jobbet sa fick jag ett email fran Kim, som ar chef for var avdelning och dar onskade hon mig en trevlig honeymoon och tackade for allt hart arbete jag lagt in!

Jattekul att ha hamnat pa ett jobb dar man far bekraftelse och uppmuntran varje vecka!


Imorgon drar vi till Prag, fast vi kommer inte fram forrans fredag morgon. Ak och Johan kommer inte kunna sluta tidigare fran jobbet sa da ska jag och Ryan forsoka hitta var vag till deras hem och sen kanske vi satter oss pa nat cafe eller fik och hanger tills dom kommer hem! Ska bli jattespannande och jatteroligt och valbehovligt att fa komma bort i 2 veckor!

Vi hors igen om 2 veckor -na jag kommer kunna uppdatera lite grann nar jag ar borta!

See ya!

Varldens basta overraskning!

Igar var en helt magisk och undebar fredag och jag behovde verkligen en sadan fantastisk dag! Jobbet gick bra, skont med fredag nar det ar sista dagen fore helgen. Det ar helt "priceless" (ovarderligt?) att bara jobba veckodagar, aldrig kvall och aldrig helger!  Under min lunch var jag tvugnen att kila till min ogonundersokning, min "en manader" efter operationen. Allting sag jattebra ut och mina ogon har lakt helt underbart och jag har gatt fran -9.5 till ca -0.01 vilket ar magist bara det. Det ar helt fantastiskt att kunna se sa bra och aldrig behova leta glasogon och ta ut linser om kvallarna. Jag har annu inte kastat bort dom eftersom det nog inte riktigt har sjunkit in i min hjarna att det faktiskt ar pa riktigt, att jag faktiskt kan se sa bra.  I borjan kandes det som jag gick omkring med mina linser varje dag utan att ta ut dom om natterna!

I slutet pa dagen var jag lite orolig eftersom jag jobbat mer an 80 timmar pa 2 veckor och jag vet att vi inte far ga over tiden sa jag bad Tammy kika pa min timmar men allting sag bra ut. Hon tyckte att det lilla overtid jag hade var okej eftersom jag "been busting my ass off". Det ar riktigt mycket att gora och jag trivs med att jobba tidigt och komma hem i lagom tid till middag och att 8 timmar pa jobbet bara svischar forbi!

Efter jobbet for jag hem och sa fort Ryan kom hem sa for vi till Karl's och handlade grillat. Vi kopte en stek och jag marinerade svenskt satt och sen grillade vi, drack lite German Riesling och at middag bestaende av potatissallad, beasas och baked beans. Vi hade en riktigt mysig middag vid koksbordet -- vilket aldrig hander pa vardagarna nar vi alltid ater framfor tv:n-- det var jattemysigt for omvaxlingens skull. Jag berattade en massa om mitt jobb och Ryan lyssnade glatt till mitt tjattrande. Nastan lite for glatt men jag tankte inte mer pa det. Efterat stadade vi undan och jag visade honom mitt rum som jag sa stolt haller pa att stada. Det ar mitt mal innan Tyskland att ha stadat och moblerat om i mitt rum. Gora det till ett mer praktiskt scrapbooking rum nu nar jag ar helt besatt av scrapbooking igen!

Ryan hittade en av mina nya korgar som jag kopt till att forvara mina scrapbookings grejor och tog ut den i koket. Lite underligt men nar jag fragade sa sa han att han ville klippa bort prislappen, vilket jag inte hade hunnit gora an. Inget konstigt med det heller och jag var for ovetandes for att ens ana nagonting annat. Vi kom overens om att vi skulle se Twilight pa datorn sa han bad mig ga och satta in datorn i sovrummet. Jag tankte inte mer pa det. Nar jag kom tillbaka sa hade han klippt bort prislappen pa korgen och bad mig ta tillbaka korgen till mitt rum. Jag borjade lyfta korgen och ser plotsligt att det ar nagonting i den. Jattekonstigt sa jag oppnar korgen och dar ligger det en stor pase med M&M:s, mina favoritgodisar! Haha det tyckte jag var jatte roligt och gulligt av honom. Men sen! Sen ser jag att det ligger nagonting under godispasen och jag blir helt plotsligt jatte nyfiken. Det har var konstigt. Senast Ryan overraskade mig med nanting maste ha varit sen vi forlovade oss 2004. Haha! Under godispasen ligger det ett stort kuvert. "Vad ar det har" fragar jag och tittar med varldens fetaste leende pa honom. Han bara rycker pa axlarna och ler tillbaka. Aaah jag sliter upp kuvertet och forst ar det ett jattesott kort dar det star CONGRATULATIONS: nar jag oppnar kortet sa ar det ett sant dar ljudkort som sager: "Congratulations.. whoooohoooo good job, tell us more about what you did, more good stuff, more good stuff"

Inuti det kortet ligger det ett annat kort dar det star: You are a shining star- There's no limit to what you can do! Congratulations! Ahhhhhh det ar ett grattis till det nya jobbet (en manad senare...haha) fran Ryan. Sa typiskt honom! Han hade planerat lange att ge mig det men som vanligt har han svart att finna tiden till det och gora det nar jag inte ar i narheten! Inuti kortet lag det ett presentkort till 80 minuters avslappnande massage!!!! Jag har gatt och tjatat sista veckorna om att min rygg varker nu nar jag har det har nya jobbet och bad honom om ett presentkort till massage i julklapp. But I guess Christmas came early this year! 

En sadan underbar, harlig och romantisk overraskning!!! Jag blev valdigt valdigt glad och lycklig! Overraskningar ar sa harliga och ger mig san otroligt energikick! En sadan harlig avslutning pa veckan!

I kortet hade Ryan skrivit hur fint som helst: (jag bad om hans tillatelse och han sa att jag definitivt kunde dela med mig till er:)

Dear Marielle,
This card sums it all up in such a little phrase.
 
I'm so proud of you and everything you've done since you've been here.
I love you so much and know that you will suceed in anything that you do!
I'm so proud and happy to be your husband!!! Congrats Honey, you keep impressing me ever day!
-Ryan

 
USCh vad jag ar lycklig!!!!!

 

Men hoppsan!

Oj vad dalig jag har varit pa att uppdatera bloggen! Fy skams pa mig! Ska forsoka bli battre pa det. Jag kommer inte ens ihag vad jag skrev sist jag uppdaterade. Har rullar allting pa som vanligt, jobbar pa for full rulle. Det gar himlans bra. Trivs valdigt bra i mitt team och sakta men sakert lar jag mig vad jag ska gora, mitt storsta problem ar nar jag stoter pa ett problem och inte riktigt vet hur jag ska losa problemet. Da maste jag fraga Tammy som ar min supervisor/trainer. Det som frustrerar mig mest ar att nasta gang jag stoter pa ett nytt problem sa ar det alltid nagon ny tvist pa det och det slutar alltid med att jag maste fraga Tammy. Oftast ar det problem som hon sjalv knappt kan losa.

Jag forstar att ni ar frustrade med mitt jobb - haha jag vet ju inte riktigt sjalv vad jag gor men jag kan ge er ett exempel pa nar ett problem uppstar och hur jag loser det: Jag far upp en patient i min databas genom att knappa in patientens kontonummer. Patienten har opererat sig i April 2009 och har forsakringsbolaget Medicare som forsta forsakringsbolag. Patienten har dessutom Blue Cross Blue Shield som andra forsakringsbolag. Nar jag kollar i min databas sa ser jag att Medicare har betalat forsakring at patienten , ca 80 procent. Allt ser bra ut och jag fortsatter undersoka fallet. Nu ser jag ett meddelande fran Blue Cross Blue Shield dar det indikeras att de inte har betalat aterstaende summa utan lamnat det till Patientens ansvar att betala. Okej, det ar patientens ansvar att betala men innan jag helt kan ta det beslutet gar jag in och kollar patientens alla "coverages" = tackningar (dalig oversattning). Har upptacker jag nu att patienten har ett tredje forsakringsbolag med Tricare Palmetto vilket innebar att innan jag kan skicka faktura till patienten maste jag skicka fodran/fakturan/betalningskrav till det trejde forsakringsbolaget for om dom betalar resten av vad som aterstar att betalas behover ju inte patienten betala nanting alls for operationen. Okej, det har var ett superenkelt fall att losa.. jag stoter pa 1000 olika saker under dagen som jag maste klura ut. Min hjarna mar inte alltid sa bra i slutet pa dagen, igar gjorde den valdigt ont men idag gick det battre!

Men tankte att ni skulle tycka det var kul med en liten insikt i mitt nya jobb - det kanske blir det jag bloggar om narmaste veckorna. Vilka problem som uppstar pa jobbet.. haha!

Annars ar allt bra, jag och Ryan for pa foretags picknick forra lordagen. Jattemysigt och jag fick svinga pa en Pinata.. haha jatteroligt! Det har jag aldrig gjort forut! Senare pa kvallen sa gick Ryan in i ett trad och fick sitt oga (som han opererat en manad tidigare) sondertrasslat sa han kunde inte fara pa jobbet pa mandag. Han ar nu tillbaka pa ruta ett i rehabiliteringsrprocessen vilket innebar att han i princip gjorde om operationen och nu maste hela igen.

Franz och Susi for till Tyskland igar och vi drar ivag om prick en vecka! Langtar som ett tok, till semester, traffa Ak & Johan och traffa Ryans Opa. Maste trana och ova pa min tyska. Passa pa och foroska bli battre pa den!

Annars hander val ingenting! Jag har bestamt mig for att ha Halloween Party har i ar- utan Ryans medtycke men Susi och Franz tyckte det var en bra ide sa Ryan blev utrostad! Haha! Jag tror Ryan ville att vi skulle vara pirater i ar sa vi far se vad for slags kostymer vi kan hitta pa!

Jag och Ryan avslutade precis Ghost Whisperer sasong 4 och jag ar SA frustrerad for sasong 5 har redan startat pa tv:n och vi vill inte hoppa mitt in i sasongen sa nu maste jag vanta till sasongen ar slut innan jag kan fortsatta med MIN FAVVO serie... fyyyyyy va storande! 

Hoppas alla har det bra - jag saknar er allihopa!

Puss puss

You fill up my senses!

To My Darling Husband:

You fill up my senses, like a night in the forest.
Like the mountains in springtime, like a walk in the rain.
Like a storm in the desert, like a sleepy blue ocean.
You fill up my senses, come fill me again.

Come let me love you, let me give my life to you.
Let me drown in your laughter, let me die in your arms.
Let me lay beside you, let me always be with you.
Come let me love you, come love me again.


HELG!!!

Gu sa skont med helg! Hade faktiskt en riktigt bra jobbvecka om jag summerar ihop det. Trivs bra och jag har mycket och gora och har aldrig en lugn sekund. Skont och kanna att 8 timmar bara flyger forbi. Haha, inte en vanlig kansla direkt.. i alla fall inte nar man jobbade pa Boulder. Imorgon ska Ryan och jag pa picknicken som Fi-Med anordnat. Ska bli himla trevligt... sen pa sondag blir det begravning. Trakigt.

Ryan lyckades faktiskt komma hem strax efter 5 idag, harlig overraskning. Vi gick pa en liten promenad, for vadret har ar alldeles sjukt harlig... runt 20-25 grader fortfarande! Vi har fortfarande shorts och linne pa oss!!!! Brukar halla i sig till i borjan pa oktober!

Nu ska jag ga och spela Nintendo Wiiii!

Hoppas alla mina sotnosar far en underbar helg!

Dagens thought: For cirka 2 ar och 8 manader sedan valde jag, med smatt kalla fotter, att gifta mig med min stora karlek. Jag satt och funderade over det pa jobbet idag och kom fram till, med ett brett leende pa lapparna, att det var den basta dagen och det basta beslutet jag nagonsin gjort! Att vara gift ar helt underbart! Att vara gift med Ryan ar sa sjukt sannlost magiskt!


Multitasking

Just nu hanger jag i koket och lagar mat, surfar pa internet, laser en bok och forsoker halla mig ifran att inte ata upp all mat innan den ar fardig. Lagar min goda kyckling med ris och sas -- min specialite for er som kanner mig! Det var lange sedan. Har pa sista tiden gjort en liten tvist da jag kryddar riset med curry samt honsbuljong for lite extra smak pa riset och sen stekta champinjoner iblandat med riset. Mums fillibabba! Och min goooda goda sas.. svart och dyrt bara att hitta Creme Fraiche i det har landet. 2 sma containrar kostasr 70 kr har. HUVVA!

Har precis borjat lasa Twiligt, jag har ju sett filmen men jag har hort att bockerna ska vara gudomligt bra och jag har bara last nagra sidor och ar helt beroende. Grymt sjukt bra bok! Kommer lasa allihopa.. verkligen lattlasta och min typ av bok och berattandes.

Ikvall har vi bjudit hem Jamison pa middag och sa ska vi titta pa nan ny vampyrie serie som han rekommenderade. Langtar till imorgon efter jobbet, da ska vi grilla och cilla... himla tufft faktiskt och jobba 40timmars vecka.. det ar jag inte van med. Och den har veckan har jag faktiskt bara jobbat 32... woooooaw!

Igar kom Maria over och vi scrappade. Jattemysigt, gillar verkligen henne. Lattsam och jattegullig. Jag forsoker fa henne ett jobb pa mitt jobb! Vore jatteroligt om hon borjade jobba med mig!

Nej nu ska jag nog aterga till mitt matlagande och till min gudomligt braiga bok.

Raknar ner dagarna till Tyskland.

Nya rutiner!

Ar inne pa tredje veckan pa nya jobbet. Det kanns verkligen som att aka berg och dalbana. Igar var jobbigt, da fattade jag ingenting och hade verkligen lust att saga upp mig. Men tur att jag har envis som en stucken gris sa jag kampade ut resten av dagen. Idag hade jag en superbra dag och det rullade pa jattebra! Det ar verkligen frustrerande nar man ska lara sig nya grejor! Och sa ar det ju det har med nya rutiner. Upp varje dag klockan 7 pa morgonen och sen brukar jag inte ata nat forran vid 1. Da tar jag min halvtimmes lunch och sen nar jag kommer hem vid 5 da ar ju supersugen pa allt. Sa da hittar jag lite chips och godis som jag vraker i mig till det blir middag vid 7-8 tiden. Inte bra inte! Jag trivs i alla fall pa jobbet - jag far sta ut med att det kommer ta ett bra tag innan jag verkligen kommer kanna mig bekvam. Det ar ju valdigt mycket att lara sig. Idag hade jag mitt forsta mote med min division. Man gor iofs inte mycket pa moten, sitter mest o lyssnar. Forstar nog inte ens halften av vad dom surrar om.

Nu sitter jag och vantar pa Maria som vill scrappa lite ikvall. Far se hur lange det blir, Ryan ville mysa senare ikvall, om han nu inte jobbar till 8- 9 tiden. Han jobbar jatte jatte jatte mycket. Pa tal om hans DUMMA DUMMA DUMMA jobb sa vill dom desperat fa honom att korta ner semestern 1 vecka. EN JAKLA HEL VECKA! Det innebar att vi bara skulle fa 1 vecka i Tyskland, korta ner var Prag resa. Det ar helt sanslost tokigt, men ganska imponerad att Ryan ar sa pass viktig pa hans jobb. Dom erbjuder sig att betala for alla omkostnader vid resan, vi kommer krava att dom betalar bada vara resor om vi bara kan stanna 1 vecka i Tyskland. 3 dagar gar ju at till att resa dit och hem ocksa.. sa da har vi bara 4 dagar kvar o sen tankte vi atminstone 2 dagar i Prag. Fattar inte riktigt hur dom har tankt att det ska ga till. Knappskallar ar vad dom ar.

Igar ringde Susi fran Winneconne och ar alldeles fortvivlad av tarar. Var kara granne som Susi och Franz ar jattenara van med och som aven hjalpte oss lagga in golvet i hallen fick en hjartattack och klarade sig inte. Hur hemskt som helst. Han ar ungefar lika gammal som Franz och Susi och har fru och 2 barn och bor bara nagra hus bort. Han tog till och med hand om katterna at Franz och Susi nar vi alla var i Winneconne. Jatte jatte jatte hemskt, det blir sakerligen begravning narsomhelst.

Man ska fasiken ta vara pa det man har har och nu!


Winneconne

Efter 2 dagar av batandes, cyklandes, fiskandes och atit suuuperb mar jag 1000 ggr battre. Hade ett litet downfall i fredags... en san dar kvinnlig grej nar man inte tycker nan annan forstar en i hela varlden! Men nu mar jag mycket battre och jag hade en helt underbar mini-semester. Sa himla underbart att fa komma bort en svang.

Imorgon ar det tillbaka pa jobbet och tillbaka i vardagen.

Forsoker uppdatera mera snart... :)

Puss


Law of attraction

Typiskt! Two things: 1) man ska aldrig saga att nagonting "aldrig hander mig" -- for da hander det plotsligt en sjalv. 2) man ska aldrig saga hur bra man har det -- for da helt plotsligt skiter allting sig! Mitt "life is good" varade inte ens en dag.. jag kom hem fran jobbet och hela helvetet brot los kanns det som. Det ar inte riktigt sa illa men det kanns sa just nu.

Tydligen far man inte vara sig sjalv sa mycket som man trodde... falsk marknadsforing ar vad det ar!

The Secret

Sociala livet: Igar kvall kom Lauren, Carly, Robin, Maria och Tammi over pa varan Bookclub. Vi valde Marias bok The Secret! Jag hade gjort forratt och vi drack vin och sen kom Ryan hem vid 8 och gjorde oss Cosmos! Det var jattemysigt, vi satt och surrade om Boulder och bara myste! Nasta gang vi ska traffas blir nar jag kommer tillbaka fran Tyskland och da ska vi vara hos Maria! I tisdags for vi till Mad Dogs for och gratta Trisha och Tammi. Det blev en lugn kvall men vi kom inte hem forrans efter 11.

Jobbfronten: Jag har snart avslutat min andra veckan och det gar verkligen upp och ner. Endel dagar kanns det riktigt svart och andra ar inte lika svara. Men svart ar det. Men jag trivs jattebra med gruppen och det ar himla mycket att gora, det ar ju inte direkt sa att man ar uttrakad. Idag klockade jag ut mig halv 5 men stannade anda kvar till 5 for jag hade sa mycket att gora! Det ar kul att ha ett jobb som man aldrig blir sa uttrakad med! Nya saker hela tiden!!!

Familjelivet: Har kommit lite i skymyndan, Ryan jobbar 7-7 varje dag och jag jobbar ju for fullt nu. Men jag ar karare an nagonsin eftersom jag har massor tid att sakna Ryan.. haha! Allt ar verkligen underbart! Imorgon far vi till Winneconne tillsammans med Susi och Franz. Det ska bli himla harligt och fa komma bort nagra dagar! Vi kommer tillbaka pa mandag. Sen ar det bara 2,5 veckor kvar till vi far till Tyskland!!!! Wiiii!!! Tiden gar alldeles for fort nu!! Huvva, vet inte hur jag ska klara av att vara ifran jobbet pa 2 veckor.. kommer glomma bort allt!

Det har varit en massa himla fodelsedagar och fodelsedagar som kommer. Gustav och AK fyllde 26 i slutet pa Augusti. Har forsokt fa tag i AK men utan sucess. Daniel fyller ar imorgon och Peter den 7:e. Sa jag far inte glomma bort och gratta dom!

Life is good!

PS: Jag kan inte se om jag fatt nya kommentarer etc. Det blir error pa forsta sidan nar jag loggar in pa min blogg-ar det samma sak for er nar ni loggar in pa er blogg? Eller har Tessi stallt till besvar?! LOL 

Tessi igen!

Nu börjar jag få kläm på det här=) Gjorde om den här på 15min tror jag. Själv är jag mest nöjd med den här hittills. Känns mest romantisk, känns mest Marre alltså. Fast det är klart, det blir ju lite lättare att göra nånting som är "marre" när hon själv har valt bilden. Undrar om jag kanske skulle göra om min egen...hmmm

Jobbigast att stiga upp!

Det jobbigaste med det har jobbet ar att stiga upp klockan 7! Jag ar ju van att stiga upp mellan 9-10. MEN! Jag alskar att komma hem vid 5 och vara jatte pigg, sen ga och lagga mig sig med Ryan vid 9 och faktiskt somna som ett stock. Nar jag val tar mig ur sangen ar jag pigg!!! Jo jag vet att det tar tid med jobbet... det ar bara det att jag alltid vill vara bra och forsta med en gang. Har svart med talamodet.. och sen varje gang jag fragar nat kanner jag mig som ett pucko som inte fattar nat!!! Men ofta vet dom sjalva inte vad som hant sa jag fragar oftast bara nar det ar nat knasigt som hant!!!

Nu blir det duschen, sen jobbet och sen Mad Dogs ikvall!

Forsta September idag! Wiii- 23 dagar till Prag! 3 dagar till Winneconne!

Idag ar det Business Professinal Dress Code pa jobbet sa vi MASTE kla oss jatteproffestionellt!

Ha en bra dag, saknar er!

Lange sen!

Jaa nu var det lange sen jag skrev! Det ar valdigt annorlunda och jobba 8,5 timme om dagen. Nar jag kommer hem ar klockan efter 5 och da ar det middag och sen lite myspys och sen sangen. Sen upp och hoppa klockan 7 igen. Ojoj! Jobbet gar bra, men jag tycker det ar valdigt svart. Jag har ju ingen som helst erfarenhet av varken kontorsarbete, forsakringsarbete eller medin-termer. Det gar hyfsat bra eftersom jag inte har nan erfarenhet men det ar svart. Dom tycker i alla fall att jag ar duktig for att inte ha nagon erfarenhet.. jag antar att jag maste ge det tid! Men jag forstar inte hur jag ska lyckas lara mig allt.. varje dag ar det alltid nat nytt som jag fastnar med. Ibland kanns det som om jag ar tillbaka i skolan pa mattelektionen och jag fattar ingenting!

Jag har aterupptagit min scrapbooking-- OMG-- det ar verkligen min ABSOLUT storsta passion i livet. Jag ar sa jakla lycklig nar jag sitter och pysslar. Jag har 2 kompisar, Tammi och Trisha, som fyller ar den 1 September sa jag har gjort varsitt album at dom. Tammi fick sin pa sin overrasknings kalas/fest i lordags och det ar helt underbart att se hur glada dom blir och hon tackade sakert 5 ggr for den ovardeliga presenten! Sa nu haller jag pa och gora Trishas och det blir sa jakla snyggt!

Imorgon ska vi till Mad Dogs efter jobbet och fira brudarna som fyller 30 och 31. Sen pa onsdag ar det bookclub hemma hos mig och pa fredag drar vi till Winneconne. Vi blir dock bara dar i 3 dagar, men det ar ju fortfarande himla skont att fa komma bort. Vi far dit fredag kvall och aker tillbaka mandag eftermiddag. Vi ar ju lediga pa mandag eftersom det ar Labor Day. Och sen ar det typ bara 20 dagar eller nat sant kvar till vi drar ivag till Tyskland! YES! Langtar som ett tok!

Haha! Livet ar super, toppen och bra. Jag har underbara vanner, ar jattelycklig och jattekar!

Saknar er allihopa!

RSS 2.0