Little Miss Sunshine!

Jag har ett nytt smeknamn.  Mina jobbarkompisar kallar mig for Little Miss Sunshine.  Ar det inte konstigt hur man kan utat sett "verka" pa ett satt medans man inuti kanner att man ska spricka. Forra veckan var en riktigt dalig vecka men denna har borjat mycket battre. Hade en bra dag pa jobbet som gick jattefort.  Mitt Lia Sophia Party i lordags gick jattebra och jag hade riktigt roligt.  Jag fick 3 nya bokningar i kalendern.  Och sa gick vi ut och at pa kvallen med Ryans chef och hans fru. Dom tog oss pa ett flottigt "steakhouse".  Kvallen slutade med MYCKET MYCKET rodvin! Trevligt, och chefens fru ville ha ett Lia Sophia Party!

Tack snalla for era fina ord, forra inlagget, Tove och Marie. Det varmde verkligen. Aven om vi inte pratar med varann super ofta sa kanns det bra att veta att ni finns dar och haller koll pa mig!

I helgen ska jag och Ryan ivag pa en liten minitripp, bara vi tva. Vi behover komma bort och fa umgas lite med varann, quality time heter det val. Det ska bli mysigt, Lauren ska ta hand om vara katter!

Igar var en HEMSK dag. Jag vacktes upp runt 6 av Deannas katt som stod i sangen och spydde. GREAT.. dagen foljde med mera hemskheter men men.. sanna dagar stoter man pa ibland.

Nu blir det middag och 24!

Puss

ROAD KILL?

Inte en battre dag idag... fastan jag har sa mycket att se fram emot sa kanner jag mig.... VARDELOS! Har ni nagonsin kant er sa?  Det varsta med denna kansla att det ar jag som ar boven till brottet. Det ar ingen som har sagt till mig att jag ar vardelos eller gjort nagot sa att jag kanner mig pa detta satt. NEJ, jag tycker att jag ar vardelos.

Idag pa jobbet gjorde jag en liten tabbe, jag sa nagot och nar det kom ut ur min mun insag jag hur illa det lat. Det jag sa var inte riktigt vad jag menade. Jag sa nagot i stil med: I don't feel like I am working in a team, men det jag menade var att nar jag sitter i min egen lilla cubicle sa blir det ju inte riktigt nagon team kansla, for vi pratar inte med varandra och man sitter ju dar och fokuserar pa sin jobb uppgift. Jag har aldrig forr jobbat i en kontors miljo och nar jag jobbade som sevitris eller till och med pa ICA- vi hade grym team kansla eller hur? Det var nagra som blev stotta over min kommentar och menade pa att vi alla hjalper varandra och jobbar mot samma mal.  Men det var en tjej som tillslut sa i motet: Marielle, you don't even know what you mean to this company.  You make me smile every single day, even when I am having a terrible day I happen to run into you, miss smiley over there, and you just make me smile.  You are such a valuable person to this company but you just don't seem to know how much. Det varmde men jag kanner mig bara deppig.

Jag saknar mina svenska vanner och Sverige lite grann. Ar less pa att prata engelska nu.. och kunna svara pa mitt eget sprak ibland.

Jag hade mote med Lia Sophia ganget igar, dom ar ett helt fantastiskt gang och jag kanner att jag lar mig sa himla mycket om mig sjalv. Dom ar helt underbara. Imorgon ska jag fara pa middag hemma hos Tracy i Whitefish Bay... det ska bli jattekul. Har inte sett dom pa over ett ar! Ska passa pa att ge dom julklapparna fran forra aret!

Kram fran mig


ROAD BUMP!

Har egentligen jattemycket att saga men jag kanner mig lite i oform. Jag har hamnat i en liten svacka tror jag. Ingenting som hant egentligen men kanner mig inte riktigt i topp. Mycket som hander och mycket nya saker, nya intryck som gjort att jag kanner mig lite osaker. Som om jag ar och simmar pa okant vatten och det tycker jag inte om. Aven om det ar bra for mig att vaga mig pa nat nytt sa ar det alltid laskigt till en borjan! Men det kommer nog ga bra. Fa kampa vidare och ta det som det kommer!

Kanner mig mentalt slut. Vet att det sakert har att gora med hosten ocksa, morker gor mig nedstamd. Andra tycker det ar mysigt med hosten men jag blir deppig.. jag foljer med i arstiderna, somrar gor mig glad och host och vinter gor mig deppig. Varen ger mig energi!

Uppdaterar mer nar jag har kommit upp ur min svacka!
Godis och dipp hjalpte oerhort!  Love you babe!  Mer an ord kan beskriva!

Puss


Striptease!

Ja alltsa, vad ar det for land jag har flyttat till? Igar var vi bjudna till ett "Pure Romance Party". Det var lite av varje, dildosar och vibratorer och lubricants (vad heter det pa svenska..glidmedel kanske?) och annat skoj. Jag och Lauren for dit tillsammans och sen skulle hon sova over eftersom Ryan ar borta med jobbet. Efter Pure Romance Partit sa hade hon som anordnat allt hyrt in en strippa. Alltsa, okej tankte jag.. kul. Fick en gamla massa minnen pa min overaskningsmohippa med min alldeles egen privata strippa!!!! Men shit pommes - det har var inte alls i samma klass. Det var nastan sa jag ville ga och gomma mig i ett horn under en filt. Det kandes som om jag var med i en riktigt stor grupp orgie. Endel tjejer var valdigt "sexuellt" frustrerade av denna strippa (onskar jag tagit bilder) medan jag mest var generad over hela spektaklet. Den sa kallade "strippan" amade runt i sina tang-speedos och juckade pa verendaste brud pa stallet.  Pa en stol, pa golvet eller i soffa.. you pick! Det var inte speciellt barnvanligt om man sager sa. Det var en annorlunda upplevelse som jag nog inte kommer gora om. Men kul att ha testat... det var flera tjejjer som gick hem fore som inte vagade stanna. Ja.. bade jag, Lauren och Robin kom overens om att det inte riktigt var "our cup of tea".

Idag kommer Ryan hem. OJ VAD JAG HAR SAKNAT HONOM!!!!!!!!!!!!!!!! Har inte lyckats somna forran vid 1 tiden varje natt och och sa upp vid 6... jag ar aptrott och jag vill bara att han ska komma hem. 

Imorgon drar jag ivag till Chicago.. det ska bli skojsigt! Himla roligt faktiskt. 

En liten varning - om det skulle vara sa att ryktet kommer till Sverige att jag blivit kidnappad eller mordad da varnar jag er nu och sa far ni garna saga till Ryan hur det gick till ocksa. Jag sitter nu har med en kokskniv vid min sida. Jag for till jobbet 7 imorse och Lauren borjade inte jobba forrans vid 9 sa hon sov nar jag for. Jag sa at henne att ga ut bakdorren och bara stanga efter sig. Har ingen nyckel eller sa. Hursomhelst nar jag kom hem efter jobbet sa ar bakdorren pa vid gavel.. laskigt!  Vi har som en ytterdorr och sa en dorr som ar precis innan for den och den som var inne var oppen. Sa nu ar jag supernojjig att det ar nagon som ar och gommer sig i huset. Ryan kommer hem vid 6 sa jag har ungefar 1 timme pa mig innan jag ar "safe".  Kanhanda att Lauren inte stangde dorren helt efter sig och den for upp men det kanns lite laskigt sa nu vet ni vad som hant om jag skulle vara sparlost borta imorgon! OK! For jag tycker jag hor underliga ljud i huset.

eeeeeh!!!! 


Dagen borjade inte bra...

Denna dag borjade inte bra! Var sjukt irriterad imorse nar jag "antligen" tog mig till jobbet men det gick over fort - tur man har sanna fina jobbar kompisar! Jag hade svart att somna inatt, tycker inte om att sova sjalv men jag somnade tillslut vid 1 tiden. Vaknade halv 7 och var precis pavag till jobbet nar jag horde nat underligt ljud fran toan. Jag kikade in och det lat som om det kom fram toalettstolen. Jag oppnade locket till toan och da FORSADE det ut vatten pa golvet, tydligen sa var nat trasigt sa vattnet inte slutade rinna.. och sa forsade det over. HJALP! Ringde Ryan som ar i Michigan och han forsokte prata med genom det hela. Fick vattnet att sluta rinna och sen ilade jag ivag till jobbet. Jag stamplade in klockan 7.08. Efter 7.07 sa far man en anmarkning om man ar sen... en jakla minut. Var sa sjukt irriterad for jag hade verkligen speedat till jobbet och sen nar jag kom fram sa tog jag en genvag men sa visade sig att genvagen blev en omvag for dorren var last sa jag var tvungen att springa tillbaka igen, vilket sakerligen kostade mig en minut! SURT! Nu har jag en anmarkning!  Typiskt, jag var den enda i mitt team som inte hade en endaste.. efter 6 sa far man sparken! Men jag har i alla fall aldrig ringt in och sjukanmalt mig!

Har varit dalig pa att uppdatera bloggen - jag har SA SJUKT mycket  nu. 2 jobb och 5 katter att ta hand om. Susi & Franz for till Tyskland idag och blir borta i 1 manad. Ryan kommer inte hem forrans pa torsdag kvall och sen far jag till Chicago pa "training" tills lordag. Jag hade mitt forsta Lia Sophia Party igar - just nu kanns det som det ar det BASTA beslut jag nagonsin tagit. Jag visste inte att nagot kunde vara SA roligt. Jag umgicks med kompisar, traffa nya personer, drack vin och minglade runt och salde smycken! Och fick betalt! Vi far betalat varje vecka nar jag jobbar for Lia Sophia. Pa mitt andra jobb far vi betalat varannan vecka. Det gick JATTEBRA, jag fick en bokning av ytterligare en tjej och nasta party ar nasta sondag hos Deanna!  Det ar sa sjukt roligt; jag kan vara mig sjalv, jag jobbar for mig sjalv och far kla upp mig och mingla runt! Och basta ar att jag far vara i centrum.. det tycker vi om! Jag trivs super bra just nu - nastan for bra for att vara sant, men vi far se hur det gar narmsta veckorna.

Igar kvall kom Robin, Lauren & Maria over och sjong Singstar. Det saknar jag.. nar Lauren och jag kommer till Sverige sa forvantar jag mig att vi visar Lauren hur akta Singstar partyn gar till.. det finns en risk att hon aldrig kommer vilja lamna Sverige!


Snart kommer Deanna over en svang- det blev sa ensamt utan Ryan sa jag bjod over henne..

Och nu blev jag aven jattehungrig.. vet inte riktigt vad jag ska ata.. kanske en hamburgare med AKTA amerikansk hamburgedressing.. hahahah!!!

Saknar er allihopa sa otroligt mycket- men jag ar sa sjukt lycklig har. Sa ni behover atminstone inte vara oroliga for mig. Jag har varldens underbaraste Ryan, varldens finaste kissekatter som haller mig sallskap nar jag ar ensam, varldens basta familj och valrdens finaste vanner!

Puss och Kram!



Back in town...

inte lika roligt. Men mysigt att komma hem till vara busiga katter. Jobbade extra bade igar och idag sa att jag kan fara hem tidigare fran jobbet imorgon. Uncle Norm fran Florida har gatt bort sa vi ska pa begravning. Pa lordag ar det full rulle igen, picknick med jobbet och sen ar vi bjudna pa BBQ hemma hos Deanna. Pa sondag ar mitt forsta Lia Sophia party! Ar supernervos, laddad, taggad, forvantansfull och spand! Ska bli jatteroligt. Ser verkligen fram emot det. Ska forsoka ta en massa kort. Vet dock inte hur jag ska forbereda mig med tanke pa att jag har sa mycket for oss.

Vi har aven bestamt oss for att anordna HALLOWEEN FEST i ar. Vi hade ju ett forra aret och vi fick sa manga komplimanger och folk som ville att vi skulle halla en i ar igen sa da bestamde vi oss for att gora det. What people want, Klagmann do!

 
Funderade pa om jag skulle va en skunk i ar.. hehehe! Kanske klar ut mig till en skunk pa jobbet!

Fattar inte att det redan ar host! brrr, men samtidigt mysigt. Och snart ar det vinter och jul och sen 2011. Weird!





Biking and Boating!

Igar var en jattefin dag. Vi cyklade 30 miles (nastan 50 km) till var favorit restaurang Fratellos.. Vi cyklar alltid samma runda nar vi ar har i Winneconne. Fratellos har varldens godaste margauritas on the rock och min favvo drink: Plum Passion. Efterat sa cyklar vi hemat igen och da ar man matt belaten och lite trott. Jag gick och la mig och vilade en stund och sen for vi ut en svang med baten. Det blir nog inge mer batande for idag regnar det och askar. Sen for vi ut och at pa en restaurang har i narheten; Motte Des Morte. Blev en lugn kvall, vi spelade ett nytt spel som jag och Ryan kopte.

Idag vet jag inte riktigt vad vi ska hitta pa, det ar daligt vader och imorgon far vi hem igen. Kanske fara ut och fiska en svang. Daligt vader betyder val inte daligt fiskarvader? Kanske fara ivag en svang och shoppa! Haha. Behover hitta nan sot liten souvenir till Lauren.

Skont i alla fall att vara ledig imorgon ocksa. Sen tillbaka till jobbet pa onsdag.

Kram





Varldens storsta hamburgare???????

Shopping, Bowling & Fiske

Det blev en valdigt lyckad shoppingrunda for mig. Hittade 2 par skor, ett par stovlar och ett par sandaler. 5 par linnen, 2 par koftor och en klanning. Och sen 2 par jackor ocksa. OJ! Budgetshopping naturligtvis. Det var 5 toppar for 145 kronor och jackorna var kop en, kop den andra for 1 cent. Skorna var kop 1 och fa det andra paret for halva priset. Och koftorna kostade bara 60 kronor styck! Och fiiiinfina grejjor var det minsann. Ryan handlade inget speciellt.

  
  


Pa kvallen drog vi ivag och bowlade. Det var riktigt roligt. Ryan blev kar i Freddie sa han fragade om han kunde fa kopa Freddie och ta med honom hem: det fick han och OJ va glad Ryan blev da!



This is Freddie!

Freddie and I do not get along, since mostly he scares the c***p out of me

Imorse vackta Ryan mig halv 6 pa morgonen och sa gick vi ut och fiskade en stund. Men det var alldeles for blasigt vader sa vi bestamde oss for att ta en promenad och ata frukost istallet. Susi hakade pa hon ocksa. Efterat sa gick vi ut och provade fiskarlyckan igen, denna gang med Franz. Bade Ryan & Franz fick varsin smakotte som vi kastade tillbaka i sjon igen. Nu ska vi snart dra ivag en svang for mer shopping och ikvall ska vi ivag och ata USAs STORSTASTE hamburgare.... No I am not even kidding!









Nasta sondag, om drygt en vecka borjar jag mitt nya jobb pa allvar!!!!!  Nervos men superladdad! Det ska bli riktigt riktigt roligt!

KRAM


Winneconne!

Igar kvall korde vi upp till Winneconne. Vi gick ut och at sen middag med Ryans foraldrar och sen var det natti natti. Vi kom inte fram forrans vid halv 10, sa det blev en riktigt sen middag. Imorse steg vi upp och for till Piggley Wiggley och handlade lite mat. Vadret ar kallt och blasigt idag sa det blev ingen cykeltur. Vi bestamde oss for att fara och shoppa istallet pa ett shoppingmall och sen ska vi och bowla ikvall. Ska bli jatteroligt!!!

Resten av helgen ska bli battre sa vi far hoppas pa solsken!!!

Nu ska vi ivag och SHOPPA!!!! 

Oooooh I love my life!

Krogen!

Igar blev en rolig utekvall. En av mina kompisar fran Boulder Trisha, som jag inte traffar sa ofta fyllde ar och bjod oss pa hennes kalas. Baren var inte sa langt ifran vart hus sa vid 9 pa kvallen bestamde vi oss for att dra ivag. Vi hade tankt stanna en timme och dricka en drink. Det slutade med nagra shots, och massa drinkar och sa var klockan vid halv 1 nar vi kom hem. OJDA! Haha, men det var riktigt roligt. Det var jattemanga fran mitt gamla jobb som var dar och det blev en roligt spontan utekvall.








KUUUL!

Nu ar vi pavag till Winneconne!!!! Vi aker ikvall torsdag och kommer inte hem forrans tisdag. Ska bli jattemysigt och fara bort. Forra aret for vi fredag kvall och kom hem pa mandag sa vi far 2 extra dagar i ar! Jippi!! Vi ska aka bat, fiska, cykla och ata goo goo mat!

Puss puss!



RSS 2.0