Summerfest

Hoho, nu ar det snart Summerfest! Ska bli jattekul. Ar en massa bra band. Nu ar du lite avis eller hur Anna D!!!!
Fa se nu, jag och brudarna ska ga och se Katy Perry.  Jag och Ryan har planerat att ga och se Maroon 5.  Sen sa kommer aven dessa band/artister: Britney Spears, Meatloaf (ar dom inte jatte gamla??), Kanye West, Panic at the Disco, Los Lonely Boys, Hinder, Taking Back Sunday, O.A.R, Tonic, Go go Dolls, Parachute, Sugarland med Sara Barailles, Amos Lee, Jason Mraz, Kid Rock & Cheryl Crow, Def Leppard... ja det var nagra stycken. Inte alla men det ar manga band/artister som jag inte ens kanner till.

Kul ska det i alla fall bli. Nu funderar jag pa om Ryan och jag hellre gar o se Go Go Dolls istallet for Maroon 5.. hmmmm.  Far fraga min underbara fina man! Som jag alskar mer an nat annat pa jorden. Karlek ar maktigt nar man har hittat den "ratta".

Kram kram

Trakig vecka....

Denna vecka har varit en trakig vecka... regnigt och gratt. Det kandes som en riktigt lang lang vecka ocksa. Helgen gick som vanligt jatteort. Ryans farfar i Tyskland har gatt och blivit sjuk och det ar lite jobbigt att vara har i USA och inte kunna hjalpa Ryans foraldrar. Forra veckan funderade vi pa om vi skulle fara till Tyskland och det var nastan sa att vi bokade men da har jag inte nog med semester och flyget skulle ha varit over 10,000 per person sa det hade blivit lite val dyrt.

Det ar lite jobbigt nu o jag har inte varit sa myket pa internet. Men men, tur att telefon och sa finns eller hur!!!

Ska ga o mysa lite med familjen nu, Ludwig, Tiki & Ryan!

Ciao!


En ny vecka...

Sa var det en ny vecka och ny arbetstag! Varfor kanns det alltid som om helgerna gar speedy fast och veckorna saka sakta sakta.  Inte riktigt rattvist eller? Men pa lordag kommer min fina Lauren hem!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Wiii, hon har ju varit bort i 6 hela veckor!  Onskar jag hade nat kul att saga men icket. 

Vara sma sota katter sover ju alltid med oss. Tiki ar en liten "daddy's girl" och kryper alltid ner under tacket mellan mig och Ryan. Hon vill alltid ligga nara Ryan. Men hon tycker inte om nar man lyfter i henne, hon vill sjalv komma. Ludwig ar en "mama boy". Han kommer ALLTID till mig, vart jag an befinner mig. Igar lag han och sov bredvid mig och sa hade jag precis somnat nar jag horde nagra konstiga ljud i morkret.. jag bad Ryan tanda lampan for jag hade mina aningar och det visade sig vara sant. Hittade lite spyklumpar bredvid min kudde.. hehe, tur att jag vaknade sa jag inte lade mitt huvud dar.

Sa kan det ga ibland. Mina sma bebisar!!!



























Sova sova

Kara Blogg,

klockan ar nu nastan 2 pa morgonen och jag ar KLARVAKEN!!!!!!!!!!  Efter 4 timmars tv-tittande i sangen (med en sovandes Ryan bredvid), 30 minuters vridande och vandande, en pratstund med pappa och nu internetsurfande sa ar jag forfarande klarvaken. Jag kommer vara valdigt valdigt ledsen imorgon bitti klockan 7. Buuuuuu!!!  Men men, det ar ju fredag sa jag far sova lordag och sondag! Jippiiiiiii!!!!!!!!

Annars hander inte sa mycket, som vanligt. Sista 10 dagarna pa jobbet har 12 stycken antingen blivit sparkade/sagt upp sig. Vi ar bara typ 50/60 stycken totalt sa det ar ju en ganska stor procent av oss. Skrammande.

Jag kan inte bestamma mig om jag ska ha langt har eller kort, ska jag klippa kort igen eller spara ut?!  Decisions decisions! Vad tycker ni?!





DECISIONS DECISIONS!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Sommar 2011

Da verkar det som om sommaren antligen har anlant! Varmt varmt varmt har det varit hela veckan langt. Verkar som om det ar lika sommarharligt i Boden!!!! Ar sa glad for jag har atit en massa hamburgedressing och beasas (Miii beasasen ar nastan slut hahahaha) och bara njutit av sommarvarmen. Dock hander det inte alltfor mycket maste jag saga. Saknar Lauren. Hon kommer hem nasta vecka, den 19:e.

Nar jag sitter pa jobbet sa far jag en massa funderingar.. sa jag tankte skriva dom har och se om man far nagra svar. Mest grundar sig mina funderingar i det faktum att jag inte langre har "daglig" kontakt med Sverige och mina vanner och livet som pagar dar i Sverige. Om ni kanner att ni kan svaret pa fragan far ni garna svara.

1. Hur gammal ar Loke nu egentligen?
2. Hur gammal ar Emil nu egentligen?
3. Hur gammal ar Ida nu egentligen? Och Kasper och Elias?
4. Hur gammal ar Oliver nu egentligen?
5a. Nar ar egentligen Midsommarafton?
5b. Vad ar planen infor midsommar?
6. Nar ar egentligen Boden Alive?
7a. Har du+respektive semester i sommar?
7b. Om ja, har ni planerat semester borta eller i Boden?

Ja det var val roligt.. kanner att jag behover en riktigt bra uppdatering fran mina svenska vanner!!!! Jag saknar er alla sa!!!

Haha tack Mia for komplimangen, men om jag ska vara helt arlig sa har jag nog bara tranat 3-5 ggr senaste aret! Jag ar jatte jatte jatte lat har i USA!  Inte mycket traning hinns det med! 

AAAAAAAAAAAAAH jag saknar er allihopa!

PUSS!

Resultat!

Da har antligen vart resultat blivit inlagt pa bravadochallenge.org - mer information finns aven for er nyfikna som undrar vad for slags triaton jag och Ryan ger oss in pa varje ar. Idag ar jag helt DOD i min lilla kropp och det gor ont ont ont overallt men det ar SA vart det. Det ar sa himla roligt.

Forra aret kom jag och Ryan pa 117:e plats av totalt 147 stycken lag. Jag var ratt nojd anda, for det var vart allra forsta ar och jag hade ju aldrig suttit i en kanot tidigare. Mitt mal var att inte komma sist. Pinsamt haha!

Tanken var att vi skulle trana garnet i ar - men sa blev det ju inte alls. Nastan mer otranade an forra aret, men vi bestamde oss for att gora det i alla fall. For skojs skull. I ar kom vi pa 95:e plats utav total 173 stycken lag!!! Oj va stolt jag ar over oss!!!!!

Idag ar det annu en harlig dag. Hela helgen var do varmt. Igar kopte jag en ny bikini och lag ute och solade. Idag nar jag kom hem fran jobbet sa ar runt 35 grader igen!

Harliga harliga sommarvader!  Dock onskar jag hade sommarlov - inte alls kul o jobba pa sommaren!

Ciao

Sommaren ar HAR!

YAY finally Summer!  Idag har vi nastan 40 grader har i skuggan!!! VARMT! Jag och Ryan har precis kommit hem fran var Bravado Challenge. 25 kilometer av "hiking, biking and canoeing". Wohooo!!!! Vi startade runt 10.15 och var klara efter drygt 2h 40min. Inte illa! Ska bli spannande att se vilken plats vi fick i ar. Forra aret kom vi pa 117:e plats utav 147 stycken.

GETTING READY!



YAAAAY WE DID IT!!!!



Susi & Franz ar i Tyskland sa ikvall blir det go grillat kott och pommes OCH BEASAS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 

Jag fick varldens bastigaste paket at Miiii!!!! (puss love you gumman!!!!!) Vart sa himla glad! Hade ju fatt en paket fran pappa, Rose & Viktor tidigare med jattebra grejjer (tack tack) och nu fick ett superfint paket med massor av grejjor. Beasas, hamburgedressing, dipsaser, godis och jatte jatte fina armband som hon gjort. Tack bastis! Blev sa himla glad!!!!!!!!!!!! Oj vad jag har saknat Beasas minsann! Min favorit!  Tack gumman! Du ar bast!

Kanske en bonfire ikvall. Ar sa mysigt!

Jaaa och sa ar vi mitt uppe i takrenovering!!!! YAY!




I send you off with my favorite song for the moment!!  PUSS!






Huvudvark!

Usch jag har san huvudvark! Det blir nog att sova tidigt ikvall. Idag efter jobbet for jag till Boulder (mitt gamla jobb) for att traffa Maria - skumt att ni aldrig har traffat henne, vi blev ju kompisar efter mitt brollop och hon ar nog en av mina basta vanner - och sa hamnade jag i alla fall i baren. Dar blev jag bjuden pa 2 drinkar! Nar jag kom hem sa hade vi en massa karlar pa garden, dom har antligen borjat pa vart tak. Dom borjade imorse vid halv 8 och dom ar redan fardiga med baksidan. Jattefint blir det.

Igar pa jobbet fick vi varsta chocken. Vi blev alla inkallade till konferensrummet och tydligen sa har vi tappat var storsta klient och i September sa har jobbar vi inte langre for dom. Jag ar valdigt "effected" (berord?) av detta eftersom allt jag har lart mig handlar om denna klient. 9 personer blev sparkade igar och fick lamna jobbet pa direkten. Nagra har varit dar 2-3 ar. Jattelaskigt. Ingen vet vad som kommer handa i September, om man far behalla sina jobb eller inte. Det enda som var lite postivit var att det var inte pagrund utan var prestation som vi tappade klienten, dom ville helt enkelt inte langre outsourca.  Ingen ar saker langre och det ar mycket spanning pa jobbet. Manga behover det har jobbet eftersom annars har dom ingen sjukforsakring.

Pa torsdag lamnar Ziggy oss ocksa. Bade Ryan och jag kande att efter 1 ar sa var det nog med att ta hand om nagons annans katt. Vi tycker att vi har gjort nog nu, det skulle ju bara handla om nagra manader men nu sa kanner vi att Deanna maste ta sitt ansvar for honom. Vi har ju vara egna 2 katter att ha hand om och 3 katter blir mycket. Vi har ocksa bestamt att aldrig blanda vanskap med "business", det blir alltid krangel pa ett eller annat satt sa vi kommer inte ta pa oss nagra andra "tjanster".

Vi har haft valdigt fint vader senaste dagarna. I mandags nar vi var lediga sa var det runt 30 grader!!! Jag och Ryan for ut och cyklade och geocachade.  Vi cyklade runt i cira 16 kilometer och hittade 3 stycken Geocacher!  Sa himla roligt. ALSKAR GEOCACING!!!!!  Mia & Magnus - ni far ta ut oss i Sverige sa tar vi ut er nar ni kommer hit! hehehe!!

Love you all! KRAM


 

RSS 2.0