Overwhelming!

WOW! Jag sager bara WOW!!!!  Hur lange ar det nu jag har pratat om mitt Lia Sophia Party och sa ar det redan imorgon! Oj vad nervos jag ar. Jag forvantade mig typ att 3 personer skulle komma, nu satt jag och raknade alla som svarat ja och det 17 stycken. Det ar nastan sa man hoppas att nagon inte kan komma! Jag hade inte riktigt raknat med sa manga, inte fler an 10 stycken. Nu jobbar hjarnan pa hogvarv minsann; har jag nog mycket hamburgebrod, nog manga korvar med brod, nog mycket pengar till min auktion, nog mycket priser????? Aaaah. Dessutom har jag redan fatt in 11 stycken bestallningar (sanna som inte kan komma till partyt) Jossan fran Sverige har till o med handlat och hon ar med i en utlottning av 2 finfina priser!!

 

Jag tror det har kommer sla mitt rekord i forsaljning, jag har redan over 5000 kr i forsaljning!!! Kanner mig lite overvaldigad. Fick precis reda pa att Tracy och Samantha ska komma. Det hade jag inte heller forvantat mig. Tur som bara den att jag stadat som en galning. Det ar riktigt fint och vi ska vara ute pa baksidan. Har roda mattan och ett talt. Far ta en massa bilder. Trist bara att Lauren maste jobba och inte kan komma. Hon ar alltid bast pa att hjalpa mig med att forbereda!

 

Shit nu maste jag ga o gora mer mat! Fasikens va skoj!!!!!

 

Puss puss!

 

 


I got you!

***Never take a person for granted.  Hold every person close to you heart, cause you might wake up one day and realize that you've lost a diamond while you were too busy collecting stones***

 

... a place to crash I got you...

... no need to ask I got you...

... just get on the phone I got you...

...come and pick you up if I have to...

... what's weird about it, is we're right at the end...

... and mad about it, just figured it out in my head...

... I'm proud to say I got you...

... go ahead and say goodbye I'll be alright...

... go ahead and make me cry I'll be alright...

... and when you need a place to run to...

...for better, for worse I got you...

...ain't fallin apart or bitter...

... let's be bigger than that and remember...

...the cooling outdoor when you're all alone...

 

We'll go on surviving, no drama no need for a show.

Just wanna say: I got you!!

 

(Om det inte finnas en bild pa just DIG sa ar det nog for att jag inte har nagon - inte for att jag inte tycker om dig. Om du har en favorit bild pa oss far du garna maila mig: [email protected])

 

 

 

 

 

Iiiiiih vem saknar mig nu????????????????????


SYTYCD sasong 8

Aaaah va grymma och "talented" dom har ar pa att dansa!!!!!!! Grymt! Alskar underhallnings shower!

De har ar mina favorit danser denna sasong!

 

 

 

 

 

 


Quality Time

I helgen spenderade jag och Ryan en riktigt kvalitets tid tillsammans. Igar kvall hade vi en romantisk, ateruppliva gamla minnen kvall. Idag bjod Ryan mig pa bio: Harry Potter 3D, sen for vi en svang forbi Brady street och halsade pa Lauren pa Berry Me. Sen for vi till Sam's Club och shoppade infor mitt Lia Sophia Party nasta lordag. Nu ar vi hemma, dricker drinkar och grillar.

 

Det hander en massa spannande saker nu, kanske berattar om nagra manader.. (nej jag ar inte med barn!). Vi ar riktigt lyckliga och spanda infor framtiden.

 

Life is good!

 

Och sa saknar vi Susi som fortfarande i Tyskland. Hon har ju varit dar sen i slutat pa Maj! Franz och Susi har varit ifran varandra i 6 veckor. Vi tror Franz saknar Susi! Tur att vi bor grannar och kan halla varandra sallskap!

 

Imorgon ska jag och Ryan pa vinprovning hos en av mina Lia Sophia vanner. Jag traffar manga vanner genom Lia Sophia. Och just det ja, Lia Sophia blommar for fullt. Jag har ju ett party nasta lordag och jag har redan salt for nastan $400 dollar. Jag hoppas pa ett $1000 - $2000 dollar party! Skulle vara riktigt frant. Jag har runt 10 personer som kommer.

 

Glom inte bort att ni maste bestalla senast nasta fredag!

 

Iiiih ar sa glad!

 

KRAM


Make You Feel My Love

When the rain is blowing in your face and the whole world is on your case.

I could offer you a warm embrace, to make you feel my love.

When the evening shadows and the stars appears and there is no one there to dry your tears.

I could hold you for a million years, to make you feel my love.

 

I know you haven't made your mind up yet, but I would never do you wrong.

I've known it from the moment that we met, no doubt in my mind where you belong.

I'd go hungry, I'd go black and blue.  I'd go crawling down the avenue.

No there's nothing that I wouldn't do, to make you feel my love.

 

The storms are raging on the rolling sea and on the highway of regret.

The winds of change are throwing wild and free, you ain't seen nothing like me yet.

I could you make you happy, make you dreams come true.

Nothing that I wouldn't do, go to the ends of the earth for you.

To make you feel my love.To make you feel my love.

 

 

 

 

 


Helgen som gatt

I fredags for jag ut med gamla ganget fran Boulder Junction. Det ar farligt att festa med dom for det blir manga, manga shotar. Agarna till Boulder Junction ager en bar som heter Mad Dogs och da blir man alltid bjuden pa shotar. Och eftersom man kanner halften av bartenderna sa blir notan ganska billig ocksa. Fick 2 drinkar och 2 shotar for samma pris som man far en drink hemma i Sverige! Fore Mad Dogs skjutsade Ryan mig och Trisha till Tulip, dar Lauren jobbade. Lauren slutade inte jobba forrans vid 11-tiden sa jag och Trisha hade en mysig kvall med vin och surrade och larde kanna varandra battre. Trisha ar bartender pa Boulder Junction och jag har alltid gillat henne. Men hon har 2 dottrar sa hon gar inte ut lika mycket utan ar hemma med hennes barn och ar en bra mamma. Pa Mad Dogs blev en massa valkanda ansikten: Maria, Carly, Tammy, Joe, Jess C, Angel, Mikey, Kelsey, Erica, Scott... Lauren var chauffor och var inte hemma forrands vid 3.

Pa lordag blev det en riktigt slapp dag. Jag och Ryan grillade och bjod over Franz pa middag. Sen blev det en ganska tidig kvall for mig i alla fall. Idag tittar vi pa fotbolls VM USA- Japan och sen ska vi se film ikvall och bara slappa.

Bara 2 veckor kvar till min stora Lia Sophia party. Jag har redan nastan 10 personer som ska komma och mer blir det. Jag har en massa som vill kopa och sa har jag redan nya party bokade, nastan 5 stycken!!! Ah det ar det mest roliga jobb jag nagonsin haft!!!!!!!!!!!!!!!! Sa kul sa kul!

Fick ni era kataloger?!

Kram kram kram


Fartfylld vecka!

OMG! (Oh My God) vad jag har haft en fullspackad vecka och det ar REDAN fredag imorgon! Harligt med helg! I mandags traffade jag upp brudarna pa Happy Hour. Sedan for vi till mig och at efterratt och drack lite drinkar. Vi hade lite avskedsfest eftersom Deanna flyttar imorgon till Chiacgo, IL for att bosatta sig med sin pojkvan. Sen pa tisdag sa for jag och traffade Lauren pa Boulder Junction och drack en drink. Det ar billigt nar 2 drinkar bara kostar 45 spann! Hehe. Sedan hyrde jag en film som jag och Ryan myste till. Den var ratt bra faktiskt: The Rite med Anthony Hopkins.  Laskig och en bra storty! Rekommenderar jag hogt.

Pa onsdag sa blev det en lugn kvall. Jag och Ryan tittade pa film Despicable Me, en jatte jatte sot film som man blir GLAD GLAD GLAD av! Det ar sa grymt mysigt att titta pa film maste jag saga.




Idag for jag pa ett hemma party: Pure Romance! Det skulle ni gilla tjejjer, man far smaka/testa lotion, glidmedel, dildosar, g-punkters grejs och annat kul. Funderade pa att ha ett sant party nar ni kommer om 2 ar. Och sa networkade jag lite sa jag fick ett Lia Sophia Party och sa gav jag ut nagra foretagskort!!!!

Imorgon kvall ska jag forst traffa Lauren pa hennes jobb, Tulip, kaka lite middag och sen ska vi ut pa en bar och traffa upp massa kompisar fran Boulder Junction. SEEEN tar jag ledig och vilar i helgen. Eller jag ska hjalpa Ryan med huset. Sa jag att han brytit foten.. eller inte helt, han trampade snett i sondags och hela hans fot har typ blivit bautastor, typ 3 ganger storre och sa ar det jatte blatt och ont har han. Sa han var tvungen att fara till doktorn i onsdags och rontga. Men han hade inte brytit foten, men vrickat den hade han!

Hoppas ni haft en lika bra vecka och far en underbar helg!






KOM!

Hej o ha! Idag var det avskedfest for Deanna som flyttar till Chicago, Illinois pa fredag. Forst for vi ut pa Happy Hour och sen for vi hem till mich och at efterratt och shottade varldens GODASTE shot! OJ om ni bara visste vad ni missade. SERIOST borja spara pengar nu till min 30-ars fest: 27 JUNI 2013 sa ska jag visa er hur det gar till! Senaste dagarna har jag spenderat MASSOR tid med min wifey, Lauren som jag inte har sett pa over 2 manader. Vi sags i torsdags, fredags, idag och imorgon ska vi ses! Ar glad att jag har hittat en san fin van som henne! **gla**. Gor ju det lattere nar jag saknar er mina vanner i Sverige!

Annika!!! KOM KOM KOM - du och Patrik (o Malte) har 2 ar pa er att spara pengar till min 30-ars fest. Anna D o Rickard kommer, AKA o Johan... AH va underbart det skulle vara om ni kom. Jag lover att det gar bra, efter 4.5 langdistans och en massa flygresor sa lever jag an!!! 
Ps: Ryan gar uppdaterat min laptop sa jag har blivit av med alla mina lankar, kan du snalla emaila mig Malte's blogg igen pa: [email protected]

Alla som laser detta, om ni har en blogg snalla (utom Mia & Marie-for er kan jag utantill) messa eller maila mig er blogg!

Life is GREAT!!!!!!!!!!!!!!! 

Langtar till jag far se er igen!

KRAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAM


Event Planning

Igar var jag uppe till 2 pa morgonen och gjorde inbjudningar till mitt Lia Sophia Party som ar den 30:e Juli. Att jag alltid ska gora mer jobb for mig sjalv an nodvandigt men det ar ju sa kul att pyssla. Jag hade ju liksom kunna kopa fardigjorda inbjudninar! Hehe. Men men dom blev valdigt fina! Vi far se hur det gar. Det kommer i alla fall 2 stycken. Maria & Robin hahaha... kommer det inte sa manga sa spar jag ju en massa pengar i alla fall! Har redan nagra som vill bestalla fran katalogen och det ar ju ocksa bra!!!





Nu nar jag antligen ar fardig med inbjudningarna sa ska jag forsoka stada undan lite och sen laga lite LCHF mat. Maste gora Opsie Bread. Igar kopte jag laxfjarilar och sa grillade vi pa kol grill, fy fanken i banken vad gott det var. Lax ar iofs en ganska fet fisk men I LOVE IT. For jag alskar FETT! Haha. Det ar lite klurigt det har med att lista ut LOW CARB/NO SUGAR produkter. Typ jag har en pase med tzatziki dip som man ska blanda ihop med creme fraiche men det star att det ar 36 g carbs, vilket ar jattekonstigt for ar det inte bara kryddor i den pasen?!

Om ni har nagra goda recept far ni jattegarna dela med er. Helst enkla!!!! Man blir ju lite less pa bacon & agg och kott kott kott hela tiden. Var nice att ata lax igar. Nu ar ju inte jag pa dieten hehe men man ater ju lite sant eftersom Ryan ater det.

Har ar nagra jag har gjort som var mums fillibabba:

GRONSAKS GRATANG

Egg Plant
Zuccini
Mushroom
Cheese
Cream (Gradde)
Salt & Peppar

Jag stekte alla gronsaker och sen satte det i ugnsaker form med gradde o ost. Och sa in i ugnen. GUD sa gott det var!

BLOMKALS MOS

Blomkal
Gradde
Smor
Salt & Peppear

Koka blomkal till mjuk.  Mosa tills det ser ut som potatismos. Tillsatt ev lite gradde & smor.  MUMS Fillibabba, smakar som potatismos!

CHOCKLADMOUSE

100 gram mörkchoklad (gärna över 80 % kakao )
3 dl grädde
2 äggulor

Serveras med finmixade hallon. ev. lite vispad grädde

Gör så här :

Smält chokladen över ett vattenbad.
Medan chokladen svalnar lite så ska du vispa grädden riktigt fluffig.
Blanda ner äggulorna. Och vänd sist ner chokladen , lite i taget.

Ställ kallt en timme innan servering.
Serveras med hallonmix.







Katy Perry Concert!

Oh Yes! Jag visste att jag skulle ha roligt pa Katy Perry konserten men nu ar jag helt i aaaaw av henne. Hon ar sa otroligt vacker och "talented". Har en grym rost och en helt fantastisk personlighet!!!!! SKITGRYM konsert! Insag forst nu hur mycket jag ALSKAR att ga pa konsert.. varsta adrenalin kicken man far juh!!!!!!!!! I torsdag for jag, Lauren, Robin & Maria pa Katy Perry konsert. Hade ju fatt 4 biljetter av Ryan i fodelsedagspresent. Sjalvklara valet var ju naturligtvis Lauren, och sen fyller Maria och Robin ar senare i ar sa det fick bli deras fodelsedagspresenter! Hur grymt grymt grymt som helst!!!!!!!




















Jo da jag lever!

Hej och ha!
Nu maste jag ta en snabb uppdatering. Jag lever och har inte hunnit med att skriva sa mycket for att jag har haft FULL RULLE I KALOSCHEN!  Den 14 Juni for jag och Ryan till Tyskland for att halsa pa Ryans Opa. Han har ju haft en stroke och vi kande att vi var tvungen att fara dit. Tyskland ar alltid lika underbart och vackert och vi spenderade en massa tid med Opa. Det kandes riktigt bra att kunna vara dar.



Sedan for jag pa en OVERRASKNING visit till Sverige. Dock hade jag bara 11 dagar pa mig sa jag hann bara med Boden och familjen och vannerna dar. Sa kann er inte utanfor att jag inte kom forbi. Det ar svart att hinna med allt man vill nar man inte har sa mycket semester. Nu ar jag i alla fall tillbaka i USA, kom forra fredagen sa jag hade ledigt anda till tisdag eftersom att det var 4e Juli pa mandagen. Helena & Collin kom forbi och det blev bonfire och fyverkerier for hela slanten. Jag tror Ryan skjuter da dom basta fyverkerierna!

Imorgon ska jag och brudarna pa Katy Perry concert! Wihaaaaa!!!!

Pappa & Jag

Storebror & Jag

Andra Storebror & Jag








POSS!!

RSS 2.0