Stort Party

Pa lordag ska jag ha min arliga Lia Sophia fest. Stadar som en galning- bade jag och Ryan! Tur att Ryan ocksa tycker om att ha fest! Verkar som det blir manga som kommer, har runt 20 stycken som sagt att dom kommer sa det ska bli kul.

Om 1,5 vecka kommer ju pappa och Rose hit ocksa! Oj va kul det ska bli! Bara umgas, och mysa! Forst kommer dom hit i 10 dagar och jag har tagit ledigt nagra dagar! Och sen aker dom en snabbis till Las Vegas och Nevada och sen kommer dom tillbaka i nagra dagar innan dom aker tillbaka till Chicago! Langtar! Sist dom var har var ju pa mitt brollop - 2009.

Kaya vaxer sa det knakar - hon fyller 1 ar 1:a Augusti! Det ska vi fira med hund-tarta! Annars sa rullar livet pa som vanligt, mest jobb och Ryan som tar upp min tid!

Ja det var en liten snabb uppdatering fran mig!

Hejs!

Tjansteresa...

Nu ar jag i Fort Wayne, Indiana. Jag och Jenn (min supervisor) korde hit pa sondag eftermiddag och motte upp var chef Kim.  5 timmar tog det. Det har varit skont att inte vara pa kontoret men man kanner sig psykiskt trott nar man ar ute och reser och inte kan fara heme nar man har jobbat fardigt.
 
Ikvall ska vi ut och ate pa ett japansk stalle som heter Koto. Tydligen at det natt hibachi stalle dar Dom lagar maten framfor en. Sa bli kul o testa pa.
 
Saknar mitt hjarta. Och Mina lilla furr bollar. Men ibland ar det bra med lite distans tycker ja sa man far sakna varandra. 
 
Vi aker hem igen pa fredag.
 
Kram
 

Sommar Bilder

Har kommer lite harliga sommar bilder:
 
 
Och har lite bilder fran i torsdags, tjejkvall & min kompis Marias fodelsedag:
 
 
Och sa jag och mitt hjarta forstass! Nu nar jag antligen listat hur man gor med bilderna har!!
 
 
 
 
 

Kara Dagbok

Nu var det minsann lange sen jag skrev. Det har varit fullt upp! Jag blev riktigt sjuk efter jag kom hem fran Mexico. Vi kom hem pa onsdag kvall och jag blev sjuk pa fredag kvall. Var tvungen att vara hemma fran jobbet pa mandag. Fick antibiotika av lakaren och har nu 2 veckor senare antligen borjat kanna mig nagorlunda normal.

Vadret har ar helt underbart. Vi har haft ett snitt temperatur pa runt 30 grader. Och inge regn alls. Allt ar sa torrt.

Pa sondag ska jag, min chef Jennifer och hennes chef Kim aka ner till Indiana pa en jobba resa. Ska bli spannande! Idag kom det upp en kille till mig fran jobbet och sa: "Varfor valde dom dig? Varfor far du aka pa en jobb resa? Jag har jobbat har i 6 ar och aldrig fatt aka pa en resa." Visste inte riktigt vad jag skulle saga till det. Vad sager man da egentligen? Kul i alla fall att dom ser potential i mig.
Var agare Christine sa: Jag skickar mitt basta team!

Den 28:e Juli har jag min arliga Lia Sophia fest! Ska bli jatte roligt, roda mattan och MASSA gratis smycken som jag ger bort! Far forsoka lagga ut bilder sen!

Och sen har jag 3 stycken tjejjer som vill jobba med Lia Sophia som kommer joina mitt team! Spannande, ska forsoka "earn a trip" till Hawaii. Om man tjanar X antal pengar + har ett team som tjarnar X antal pengar under 1 ar sa far man aka pa en all inclusive resa nagonstans haromkring. HELT GRATIS! Dom betalar for all, flyger och all inclusive boendet. I ar kan man tjana ihop en resa till Hawaii! Dit vill jag aka!

Puss puss

Fodelsedagsfirande 2013!

Hejsan! 
 
Eftersom det ar mindre an 1 ar tills jag fyller 30 - sa kommer det har lite fodelsedags detaljer for nasta ar 2013.  Inbjudningskort kommer inte forrans i borjan pa aret, men jag vet att ni behover mer tid till att planera + boka resor (sjalvklart forstar jag att alla inte kan komma, men alla som har mojlighet ar hjartligt valkomna).  
 
Min fodelsdag ar egentligen 27:e Maj men vadret ar inte alltid sa bra har da och det finns inte speciellt mycket aktiviteter sa firandet blir 1 manad senare, runt den 27:e Juni. Dessutom har jag ju inte oandligt mer semester som ni i Sverige har sa ja kan bara ta ut 5 vardagar. Men med tva helger och 5 dagar borde det ju blir 9 dagar sammanlagt och det later val bra!
 
Har ar planen: (notera att det bara ar prelimara datum)
28-2 Juni/Juli 2013: LAS VEGAS! For er som har mojlighet att komma sa blir motesplatsen, Las Vegas Nevada. 
(For mer info om hotellet dar vi mest troligt kommer bo: Planet Hollywood)
2- 7 Juli 2013: Milwaukee/Menomonee Falls. For er som inte har mojlighet att aka till Las Vegas kan boka flyg direkt till Milwaukee eller Chicago.
4 Juli: Fodelsedags fest hemma pa var bakgard/4th of July Party
 
Om ni har fragor eller behover rad om natt sa hor garna av er. Boende kan inte tyvarr inte garanteras till alla som kommer - men jag hjalper mer an garna till att hitta bra paket resor eller billigt boende for er som ar intresserade.
Nagra av mina vanner som vill stanna langre i USA gor MIlwaukee till ett stopp pa vagen. Har ni 14 dagar, stanna till har och far vidare. Det finns sa manga platser att besoka har i USA! 
 
Mer rese-information kommer!
 
Marielle
 
 
 

SJUKSTUGA

I fredags nar jag kom hem fran jobbet sa borjade det sma-bubbla i magen och pa lordag morgon hade jag officiellt  resesjukdomen Montezuma's Revenge. Fy fan inte va kul. Hela sondagen blev det sangen och toan varannan timme. Och pa mandag sa kunde jag inte ens ga till jobbet. Istallet for jag till doktorn och fick antibotika- 800 kr senare. Fy va dyrt det ar att ga till lakaen har i USA. 
 
Idag bojar det kannas lite battre men inte riktigt 100. Det hjalper ju inte heller att det ar 35 grader stekhett - ingen aircondition i bilen och ingen flaktande vind ute. Det kanns som om det ar 100 grader varmt, jag klagar inte om jag har pool och strand man kan ligga och steka vid men nar man behover fa saker gjort pa garden och hunden vill leka. Da ar det inte sa kul - hade kunnat vara 10 grader svalare tycker jag.
 
Idag pa jobbet sa kom Christine (agaren) upp till mig och bad mig se henne i hennes kontor. Ojoj, tankte jag, hon brukar inte vilja se ens sa ofta. Undra va man gjort nu. Tydligen vill dom ha mig pa nat nytt projekt dar 3 stycken fran vart foretag ake pa en foretags resa i en vecka till Indiana. Soderut. Oj, spannande. De andra tva ar Kim (delagare) och Jennifer (min supervisor) - tydligen va det Kim som hade rekommenderat mig. Det ar kul for jag lar mig sa mycket och far gora sa mycket nya saker hela tiden. Ibland sa ju jobbet lite tungt och jobbigt men om man envisas sa hander det grejjer ibland! Kul att dom ser potential i mig.
 
Har fortfarande inte listat ut hur man lagger ut bilder - jag ladda upp bilden men sen nar den ar klar sa finns det inte bland mina bilder. Mina bilder ar runt 5mb stora och det star att 8mb ar max sa jag fattar ingenting. 
 
Imorgon ar vi lediga - sa da blir det nog mest sangen for min del och vilande.
 
Om en manad kommer pappa och Rose!
 
Kram

RSS 2.0