Happy Birthday!!!!

Om 31 minuter fyller jag ar!!!! Har precis gjort 2 tartor som jag ska ta med mig till jobbet. Och sen blir det nog sangen. Har gatt och lagt mig sent hela den har veckan, runt 1-tiden, sa det ska bli skont att hoppa i sang fore 12 inatt. Och sen ar jag ledig lordag, sondag och mandag! Ska bli riktigt riktigt skont!

Dessvarre sa har vi fatt propp i zinken. I koket.. eeeh vad heter det. Kokszinken?!  HAHA! Avloppet i koket. Jag lagade ju middag till tjejerna i mandags och Deanna hjalpte mig att skala potatis. Och nar hon var fardig sa trock hon ner allt potatis skal i diskkon. Nu brukar jag ju ocksa gora det, men jag "trycker" aldrig ner allt pa en och samma gang. Jag later vattnet rinna och sa far skalet fara ner allteftersom. Sa nu har det blivit riktigt J***KLA stopp. Ryan har foroskt allt. Han har tagit isar allt men inget verkar funka. Och vi vill verkligen inte ringa till en avloppsgubbe for det ar dyrt. Ganska irriterande for vi har en full diskmaskin som vi inte kan kora. Ryan ska forsoka igen pa lordag.

Tycker synd om honom for det var ju vart fel att det blev sa och nu far han slita och svettas for att forsoka fixa det. Basta Ryan ar han... har haft san himla tur som har hittat en sa bra kille!! Varldens basta och finaste ar han! Sa nu maste jag verkligen vara snall och forsoka att inte vara sa klantig. For jag har varsta skuldkanslora over det har. Kan han inte fixa det sa maste vi fa det fixat och da blir det dyrt :(

Naj imorgon ska jag njuta av min fodelsedag!!!!

Kram kram




YUM!!!

Kommentarer
Postat av: Mii

Grattis min gumma! :) så goda tårtorna ser ut att va, muuums! Ja det var synd att ni har stopp i köket.. har ni en sån där som maler ner sakerna i zinken? eller som vi här hemma? för vi tar ju alltid upp allt skal och slänger de i soporna istället. men de kanske ska funka att trycka ner? :) hoppas ni får til det själva istället för nån snubbe ska göra det. Ha en toppen dag nu!! Puss.

2011-05-27 @ 09:28:14
URL: http://miiimary.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0