Hej och ha vad tiden gar!

Lordag idag! Igar hade vi en lang dag. Ryan var ledigt fran jobbet och aven om vi fick mycket gjort sa fick vi inte nog gjort. Men han har i alla fall tagit tag i kaklet som ska laggas i hallen innan alla svenskarna kommer. Vi ringde till en granne som jobbar med sant och han ska komma och hjalpa oss lagga det sa nu for han och Ryan till Menards for att inhandla allt som behovs och sen ska det laggas senast nast helg. Det ar sa mycket att gora! Vi hann aven till Best Buy (5 minuter innan dom stangde-jag korde som en galning for att hinna dit innan stangning) och kopte Nintendo Wii. Det var min fodelsedagspresent! Av Ryan fick jag aven Singstar, Playtstation 2, ett sangspel till PS2, nackmasserare. Av Deanna fick jag ett halsband och orhangen.  Marie skickade ett paket med posten ocksa och av henne fick jag orhangen, halsband och en jattefin fotlank. Av Susi och Franz fick jag pengar och ett gift certificate till Forever 21-kladesaffar. Sen fick jag
ocksa 2 stora blombuketter fran Colleen och Michael pa jobbet. Sen vantar det ett paket fran pappa och Rose o Viktor ocksa.

Idag blir det ocksa en lang dag-forsoka gora fardigt brollopsgrejor och imorgon ska Ryan pa Tuxfitting, lite sent, men battre sen an aldrig.

Nu ska jag i alla fall hoppa i duschen och sen ut i koket och stada!

Mindre an 2 veckor nu till brollopet.



Haha jag skrev ju aldrig vad vi gjorde pa min fodelsedag. Ryan tog mig till Eddie Martinis, en super super fin och first class restaurang. Vi at jattegott och sen efter det overraskade Ryan mig med att beratta att han tagit ledigt torsdag och fredag fran jobbet. Pa vagen hem fran restaurangen stannade vi till pa jobbet for en drink- en drink blev dock 3 shotar och 2 drinkar senare eftersom alla ville bjuda mig pa drinkar. Sa det slutade med en valdigt billig kvall och sen for vi forbi donken pa vagen hem! En valdigt rolig fodelsedag blev det tillslut.

The Climb

Alskar texten till den har laten: inspirerande och stark och det ar sa jag ser mitt aktenskap. Att alltid fortsatta klattra-tillsammans

I can almost see it, that dream I'm dreaming.
But there's a voice inside my head saying: you'll never reach it.
Every step I'm taking, every move I make feels lost with no direction.
My faith is shaking but I gotta keep trying, gotta keep my head held high.

There's always gonna be another mountain,
I'm always gonna wanna make it move.
Always gonna be an uphill battle,
sometimes I'm gonna have to loose.
It ain't about how fast I get there,
it ain't about what's waiting on the other side.
It's to climb.

The struggles I'm facing, the chances I'm taking,
sometimes might knock me down but no I'm not breaking.
I may not know it, but these are the moments,
that I'm gonna remember most, just gotta keep going.
And I gotta be strong, just keep pushing on.

There's always gonna be another mountain,
I'm always gonna wanna make it move.
Always gonna be an uphill battle,
sometimes I'm gonna have to loose.
It ain't about how fast I get there,
it ain't about what's waiting on the other side.
It's to climb.

Keep on moving, keep climbing.
Keep the faith baby.
It's all about the climb.




GRATTIS!

Grattis till mig! LOL. Tack alla for era fina varma ord och grattisonskningar! Jag ar en lycklig tos som har sa manga underbara personer i mitt liv! Idag pa jobbet fick jag blommor och ett kort av Colleen! Och sen sjong mina stammisar for mig! Hehe. Anna, pappa och Marie ringde och grattade mig idag! Annika och Lauren sms:ade mig och resten grattade mig pa Facebook! Tack tack tack alla!

Idag blir det dock en low key celebration. Ryan ska ta ut mig pa middag ikvall, langtar. Det ska bli helt underbart och fa komma ut ur huset och ga ut och ata pa nan mysig restaurang. Sen hander det nog inte sa mycket mer!

Brollop brollop: 16 dagar kvar! 2 veckor till jag far gaster! Eller till och med mindre. Jag har bara hela nasta vecka och sen ar det gaster pa mandag! Aaaaah! Sa spannande *pirr i magen*

Hihihi idag ar jag 26! :P

Idag ar jag ledig

Kanns om jag ar lediga mest hela tiden! MOHAHAHA! Imorse for jag pa en manikyr och pedikyr! Skont och fa skamma bort sig lite. Vet inte vad det kostar dar hemma men har kostar det 35 for bada tillsammans. Inte speciellt farligt. Men jag gjorde fransk manikyr sa da blev det 40 dollar.  Sen har jag pysslat lite med brollopsgrejor; haller pa och organisera och packa ihop allt infor brollopet sa jag vet vart allt haller hus. Just nu har vi gjort biljardbordet till dess hem. 17 dagar kvar nu!  Borja kannas i nerverna!

Imorgon fyller jag ar -stora flicka 26 ar! Tankte att jag skulle baka lite senare ikvall och ta med mig till jobbet imorgon! Sen tankte jag och Ryan ga ut och ata middag. Mysigt!

Blev en massa surrandes i telefon idag ocksa. Pratade med pappa, Susi, Marie och Jeremy fran Tyskland! Nu ska jag val forsoka hitta pa nat annat vettigt, kanske kolla posten! :)

Tjingeling!

Feels like Saturday!

Idag ar det sondag men det kanns som lordag! Konstigt, men det beror sakert pa att vi ar lediga imorgon, mandag, Memorial Day! Ska bli hur skont som helst! Dessutom har jag bytt pass med en tjej pa jobbet sa hon jobbar at mig pa tisdag sa jag behover inte vara tillbaka pa jobbet forrans onsdag! Nice! Igar spenderade jag och Ryan dagen till att springa arenden! (run errands?!) och vi fick HUUUR mycket som helst gjort! Ar supernojd med allt vi adstadkom.

Nar vi malade om i koket sa borjade vi tycka att skapsluckorna var sa himla fula och gammelmodiga (men vi har inte rad med att byta ut dom eller mala dom, framforallt om vi har tankt att renovera om senare) sa da kom vi pa en tillfallig losning genom att byta handtagen pa luckorna och oj vilken skillnad det blev! Men nu nar vi bytt handtagen sa vill vi aven byta... dom dar grejjerna som oppnar och stanger koksluckorna, (pa sidorna) for att annars ser det lite konstigt ut! Sa nu haller vi pa och storstadar i koket, vi byter handtag och jag stadar och putsar! Hehe! Blir himla fint! Men mycket jobb for vi raknade att vi hade ungefar runt 30 skapsluckor i koket!!!!

Imorgon ska jag och Aspen forsoka fixa lite med brollopsgrejor! Tisdag har jag inte riktigt planerat in an men brollop blir det sakert, eftersom Ryan maste tillbaka till jobbet. Vi ska aven forsoka fixa iordning gastrummet idag och fa upp gardinstanger och annat smatt och gott!

Good times, good times!

19 dagar kvar till BROLLOP!

Oooooh jaaaa: Ryan ringde till Gustav igar och fragade honom om han ville bli den 6:e "groomsmen" som star upp i vart brollop!  Iiiiih va roligt!!!! Gustav ar ju som en bror till mig!

Our little Robins!

Forra aret nar jag fortfarande var i Sverige och Anna, Rickard, AK, Johan, AK-s lilla syrra, Rickard och Tove kom och halsade pa sa hade Ryan ett litet fagelbo pa baksidan under taket. Jag fick se massa bilder och var valdigt avundsjuk. Anna sa dock att kanske det kommer flera bon i ar. Sa himla roligt for mig sa hittade vi ett fagelbo i ar pa framsidan vid ytterdorren. Trist bara for alla som forsoker komma och ringa pa hos oss nar dom far tva stora pappa och mamma faglar som attackerar dom. Men dom ar himla sota. Det ar roda Robin faglar som har lagt agg hos oss. Susi kom over harom dan och tog nara jattefina bilder pa dom!







Fina faglar!!!!

Idag ar det en regning dag! Jag tog ledigt idag vilket ar skont, jag jobbar namligen imorgon kvall och vanligtvis jobbar jag inte lordagar. Sa idag blir det mer brollopspyssel och forberedelser. Jag hann med ganska mycket igar, jag gjorde fardigt min "overraskning till Ryan", for och kopte sista blommorna till brudtarnorna, satte mig ner med Susi och gick igenom the seating chart, stadade och organiserade min stora brollopsbunk/lada. Hann tillochmed forbi H&M och kopte tva sommartoppar och sen for jag ivag och jobbade klockan 4!

Ryan skulle ju ocksa vara ledig igar och idag men det ar tydligen inte sa latt for honom att ta ledigt fran jobbet- han har forsokt sen forsta maj och har fortfarande inte fatt ledigt. Nu ar det bara 3 veckor kvar och det ar mycket som maste goras fardigt i huset sa jag hoppas han far ledigt snart! Forhoppningsvis hinner han hem innan 5 idag sa vi kan aka och titta pa "Tile" stenar till hallen. Jag skulle garna fa det gjort sa vi har en fardig hall till sommaren!

Vi har langhelg nu, vi ar lediga pa mandag eftersom det ar Memorial day och sen har jag dessutom tagit ledigt pa tisdag! Skont!!!!!

Nu ar det inte lange kvar!

SKINNY JEANS!

Haha, igar for jag till Mayfair ( MAN I LOVE THIS COUNRY) och kikade in pa nagra affarer. Jag fyndade 2 par jeans, ett par morka och ett par ljusa for 25 dollar! 200 spann! FY FAN! Check them out.







Helloooo 10 dollar. Fatta typ 80 spann for dessa harliga fina byxor!

Jag ska lagga in dom andra nar jag kommer hem fran min shoppingrunda#2 / brollopsarende springandes. Jag tog ju ledigt i formiddag sa jag steg upp 7 nar Ryan for till jobbet och har organiserat och pysslat med brollopet. Kanns himla bra och fatt allting organiserat... jobbigt nar man inte vet vart saker och ting haller hus!

Hittade lite bilder fran i helgen!!


Lien och jag (Ryans kusin)


Ryan och Delana (Ryans kusin)


Far & Son, Tom & Dino: mina chefer


Sabrina & Sue: Bartenderna


Aaaah mina sota vanner pa Boudler! Love them!!!!

Nu ar jag off!!!!!

....onsdag

Idag var det segt att ta sig upp! Kanner mig trott och sliten. Men jag lyckades fa bort torsdag pass formiddag och sen hela fredag sa da kan jag i lugn o ro pyssla med brollopet! Forsoka fa lite ordning och bli organiserad! Idag ska det vara en molnfri day och 80 fahrenheit (ni maste lara er fahrenheit nar ni kommer for det ar ganska kranligt och fa det till celsius!!!!) men det i alla fall runt 26 grader! Igar var det tokvarmt och idag kommer det vara 6 grader varmare. I'm in heaven! Men det ar ganska fuktigt har, i motsats till Sveriges torra somrar! Det blir ganska kvavt!

Igar traffade jag Tracy och Carter, alltid lika harligt och umgas med dom!

Ett tips ha garna med er kontanter till mottagningen for vi kommer ha ett Photoboot dar man kan ga och fota sig tillsammans med sina vanner i lustiga hattar eller andra utkladnader (for en mindre summa pengar) och det kan vara ett roligt minne att ha kvar! Samt sa har vi en cashbar sa det kan vara smart att ha kontanter pa sig och inte bara kort! For ovrigt ar det val kanske alltid bra att ha kontanter pa sig!

PS: Lisa, Maria, Magnus, Gustav, Anna och Johan: for er som inte kan folja med oss pa fotografering efter kyrkan har jag en kompis fran jobbet som har tankt anordna en fest mellan cermonin och mottagningen och jag fragade om ni fick komma och ni var valkomna! Hon bor jattenara kyrkan och ar en jattebra van till mig och da kan ni dessutom folja henne till mottagningen och lara kanna lite mer av mina vanner. Jag tror det blir jatteroligt! Om ni har lust med det!

Jag ar SA glad att jag lyckades ordna nagra natter at er hemma hos Ryans foraldrar, dom ar sa himla underbart goa (jag sa att jag kunde ga i god for att alla ni ar helt underbara) och Mia+magnus kommer fa ett rum och Lisa, Marie och Therese far dela pa ett rum med en sang+ uppblasbar madrass! Det kanns skont att jag kunde hjalpa till lite och underlatta kostnaden for er lite grann i alla fall! Inte sa mycket, men lite!

Pa fredag ar det exakt 3 veckor kvar till brollopet, 2,5 tills alla svenskar borjar stromma in!!!!!!!!!!

Jag langtar ihjal mig!

Exakt 3 veckor kvar!

Exakt 3 veckor tills de forsta sverige gasterna kommer!!!! Iiiiih!

Jag funderar pa om det ar pre-summer nu? Det ska vara 20 grader hela veckan och sol och det kanns verkligen som sommar. Det ar lite kyliga vindar fortfarande men blommorna blommar och traden knoppar for fullt! Harligt ar det! Maj ska tydligen vara en manad da det regnar mycket sa jag hoppas att Juni ar en manad med sol, sol, sol! Men jackan har forsvunnit for lange sedan!

Klockan ar runt 7 och jag bestamde mig for att kliva upp. Vi haller pa med brollopsforberedelser for FULLT! Just nu ar vi hos Ryans foraldrar och fixar och trixar... mycket mycket jobb men jag tycker definitivt det kommer bli vart det i slutandan. Maste ta MYCKET kort!!!! Har nog aldrig forberett ett storre even forut! Och jag alskar evet- eventplanning skulle helt klart vara min grej! Eller kanske en BanquettManager eller nat liknande!

Det ar Memorial Day pa mandag sa da ar vi lediga, bade fran jobb och tyskan. Skont men en veckas paus fran tyskan, sa da hinner jag fokusera pa brollopet. Sista tiden ar det mycket brollop i mitt huvud, mer an normalt faktiskt. Igar pa jobbet gick jag in i koket och sa: Can I please have a napkin... sen tittade jag ner i min hand och upptacker att jag redan haller i en servett... tva minuter senare kommer jag pa vad jag faktiskt behovde fran koket: oh.. can I please have a tomato! Haha, inte riktigt samma sak! Kanner mig helt snurrig nu men OOOOOOOOOJ vad jag langtar!

Ikvall kommer Tracy o hamtar upp mig, Carter ska spela fotboll i Germantown, vilket ar nara mig sa da tankte jag hanga pa och uppdatera mig lite i deras liv. Om dom hinner ska hon fa kika in och se vad vi hunnit gora i huset! Nasta tisdag har Jessica C bjudit hem mig pa middag!

Tchuss!!!

Don't Stop Believing!

Lordag blev en handelserik dag! Vi vaknade runt 8 och gick pa en promenad runt 11. Nar vi kom hem vid 12 sa var installationsgubben har och installerade vara "blinds" i vardagsrummet och koket! OH MY GOOOOOOSH!  It is absolutely gorgeous!  Hur bra som helst blev det, helt perfekt.  Det ser jattemodernt ut och frascht och ljust och bast!  Ar supernojd!  Vi valde exakt ratt!!!!!  Varje gang jag gar ut i koket eller vardagsrummet sa ryser jag, vilken skillnad!!!!!!

Klockan 3 for Ryan till var kyrka, dom hade Family Fest pa deras parkeringsplats och Franz och Ryan var grillmastarna. Ni som varit har vet ju vilken STOR grill Ryan har sa den kom till bra anvandning! Jag dok upp runt 4 och at brat med sourkraut och sen en varmkorv och sen en hot fudge sunday. Sen hjalpte jag till lite ocksa att valkomna folk. Ryans kusiner Delana och Brian kom i fredags fran Michigan for att halsa pa sa dom traffade vi ocksa pa festivalen. 

Efter festivalen runt 8 sa gjorde vi oss iordning for att fara till Boulder Junction on the southside for att ga pa Karaoke och traffas upp med Delana och Brian for en drink eller tva. Det slutade med 3-4 drinkar och en MASSA shots.. vi var typ 6 personer och alla bjod pa en runda med olika shots!!! Haha! Sen traffade jag en massa jobbarkompisar ocksa! Och sjalvklart sjong vi Karaoke, jag hade tillochmed mitt eget fanclub bord, ett par aldre gubbar och deras fruar tyckte jag skulle anmala mig till American Idol... haha not! Men det var en jakla kul kvall. Avslappnat och galet som vanligt nar man ar ute med Boulder Crew ganget.

Min favoo lat som jag och Colleen sjong var Journey - Don't Stop Believing



FREAKING OUT!

Jag har 3 HELA veckor kvar att forbereda brollopet. Sen kommer alla svenskar over!!!!!!!! AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH!!!!!!!! Arligt talat drunknar jag just nu i  brollopsgrejjer. Och sjalvklart far jag ju skylla mig sjalv eftersom jag gor allt for hand, men i slutet pa dagen skulle jag inte vara nojd med nagonting annat. Jag tycker det ar sa himla speciellt och dessutom personligt nar man gor saker sjalv. Det blir himla tjusigt, ar supernojd aven om det ar mycket jobb. Igar for jag, Susi och Lauren till Bluemound Gardens for att kolla lokalen och dubbelkolla lite grejer. Det coola var att dom hade dukat upp for ett brollop som skulle vara idag sa da fick man en kansla av hur det kommer se ut. Himla tufft, och helt plotsligt blev allt saaaa verkligt! Det var som att hora en sang ni vet, som ar sa himla bra att man far gashud! Jag ryser, det ar verkligen en himla speciell dag! Den dagen jag dromt om sen jag var... kanske 4. Mitt drombrollop!

Let see... what else? Vi fick ett mail av en granne haromdan som har en son som gar filmskola just nu. Hon undrade om vi mojligen kunde lata honom filma under vart brollop, eftersom han behover erfarenhet. Hmm, vad svarar man pa det? JA?! Vi hade namligen inte tankt ha nan som filmade eftersom det skulle bli for dyrt, vi valde att bara ha en fotograf, men det har blir ju helt perfekt. Han ar tydligen valdigt duktig pa att "edit" sa nu far vi en brollopsvideo ocksa! YEAH!

Efter mycket funderade och mycket hjarta, sa har jag (tillsammans med Ryan) valt att utoka vart brollopsparty med 2 personer. Imorgon ska jag fraga om Lauren vill vara min brudtarna och Ryan kommer fraga en av hans vanner. Lauren har varit en helt fantastisk hjalp och funnits dar nar jag behovt henne. Jag vet arligt talat inte vad jag skulle ha gjort utan henne. Hon fortjanar helt enkelt att sta dar med oss. Jag tanker ofta pa er i Sverige, att jag onskar ni kunde varit har ocksa och hjalpt till, for jag vet att ni sa garna vill och jag saknar er! Dessutom sa hade det varit helt underbart att ha er under hela brollopsprocessen... men under omstandigheterna sa gar det ju tyvarr inte! Jag ar bara sa glad att ni finns och att ni kommer kunna vara med mig under min dag. For utan er sa hade det inte blivit mitt drombrollop! Det har betyder att vi nu kommer ha 6 brudtarnor och 6 groomsmen. 14 personer i brudparty. WOW! Tur att vi ryms 18 personer i limon! HAHAHA!

En sista: Marie, Tessi och AK: Jag glomde bort att skriva i ert schema... eller egentligen visste jag inte om det men det ar en sak till efter forsta dansen for brudparet (eller kanske fore). Hela brudpartyt gor en s.k "wedding march" vilket innebar att alla vi kommer in pa dansgolvet och vi blir introducerade av bandet och sen ska vi dansa forsta dansen tillsammans med den person ni gar in och ut i kyrkan med! KUL VA! Det har ar valdigt traditionellt och gors pa varje brollop! Lite for att alla ska veta vem ni ar och fa showa lite!


LEDIG!

Igar tog jag ledigt fran jobbet. Lauren ville jobba extra och jag kande att jag behovde fokusera pa brollopet sa det passade helt utmarkt. Jag fick en massa gjort fast det inte kanns som det. Bordsplacerings numrerna gjorde jag fardigt och pysslade pa Kyrkprogrammet!  Igar var det dessutom en regning och askig dag sa energimassigt var jag ganska lag. Idag skiner solen och det ska tydligen vara uppat 20 grader!!!!!!! Harligt! Och sa ar det sjalvklart Chicken Enchilada Soup pa jobbet! Kan inte bli battre!

Just nu ar det verkligen CRUNCH TIME! Varje vecka som vi har ar vardefull. For nar en vecka passerat innebar det att det ar en vecka mindre till brollopet och en vecka mindre att forbereda och just nu behover vi all tid i varlden kanns det som. Mina veckor ar fullspackade kanns det som!

NEDRAKNING

3 VECKOR KVAR:
Torsdag:
Jobba-Klippa haret hos Aspen
Fredag: Frukost med Deanna & Lauren, min andra prov"fitting" for mina klanningar, jobba, aterbesok BlueMound Garden med Susi och Lauren
Lordag: Vara bestallda och dyyyra persienner installeras, hjalpa till pa Family Fest i var kyrka fran 3 pm - 8 pm
Sondag: Traffa Organisten Jay klockan 1 pm.

2 VECKOR KVAR
Mandag: Jobba, tyska
Tisdag: Jobba, traffa Tracy och Carter 5:15 pm
Onsdag: Jobba
Torsdag: Jobba split 11-2/4
Fredag: Jobba
Lordag: Jobba
Sondag: LEDIG
Mandag: Memorial Day: LEDIG

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHHHHHH!!!!
Sen ar det bara 1 vecka kvar!

Onsdag 27 Maj: Jag fyller 26!!!!!!





Min helg

LORDAG: X-MEN MARATHON

I lordags var det ju min och Ryans dag. Vi for till Kohls och skulle shoppa men mitt i allt blev jag alldeles knasig och kande mig illamande sa efter det for vi hem och jag lade mig ner och vilade i sangen. Jag sov nog i 2 timmar. Efter jag vilat kande jag mig battre sa da bestamde vi oss far att fara till Fox Bay och se Wolverine-The Origin! Sjukt bra film! Actionfilmer ar som bast pa stora duken. Vi at popcorn, battered mushrooms och delade pa en kycklingmacka och sa drack vi vin och choklad milkshake! MUMMA! Efter det sa var vi sa inne i X-MEN att vi for forbi Blockbuster och kopte XMEN 1 och 2 och sen for vi hem och tittade pa dom! Det blev en mysig film dag for oss!

SONDAG: MOTHER's DAY

Pa sondag skulle Ryan skota median i kyrkan klockan 9:30 sa da bestamde jag mig for att folja med och ga pa kyrkservicen. Men sa sprang jag pa Susi och bestamde mig for att folja med henne pa bibelklass istallet med Pastor Ben, han ar nog min favorit pastor och det var en riktig intressant lektion dar vi kunde ventilera vara tankar. Det handlade om "the struggle to believe" och vi pratade om James i bibeln.

Efter kyrkan sa for vi hem och gjorde *hemligt hemligt* och jag ar himla nojd med det vi adstakom!!! :P Sen gav jag Susi hennes Mother's Day present. Hade gjort ett kort och kopt tee och en jattefin teekopp!!! Klockan 3 var jag tvungen att fara och jobba och det var helt kaotiskt pa jobbet. Har aldrig haft sa mycket att gora. I vanliga fall brukar jag ha en total "sale" pa runt 200 men igar efter 5 timmar hade jag en sale pa narmare 1000 dollar. Jag hade 2 partyn med 8 personer och 2 runda bord med 5 personer och sen ytterligare 4-5 4 personers bord. Jag har aldrig kampat sa hart for mina pengar. Men jag tjanade ca 120 dollar pa 5 timmar.. CASH! Inga skatter o ratt i handen! Det ar nastan 200 spann i timmen. Inte illa det! Men jag sprang arslet av mig ocksa! Ryan, Susi och Franz kom in ocksa i slutet av kvallen vilket var jatteroligt. Jag skulle overasska dom med deras standard drinkar pa bordet men sa gick dom till baren forst och kopte sig drinkar sa da fick dom dubbla drinkar! Sa det kan ga!

Ja just det ja, sen visade det sig ocksa att min Manager, Devin kanner Ryans och hans familj. Direkt nar dom klev in pa Boulder Junction sa han till mig att han gatt grade school med Collin. Och sen visade det sig dessutom att Ryan gatt i samma klass med hans syster Amber och att han nastan dejtat henne. Och det roligaste av allt var ju att hon och hennes familj satt i ett bord bredvid! Ibland ar varlden allt liten. 

Snart ska jag ivag pa jobbet igen. Och ikvall ar det tyska. Och sa ar det Colleens (varan hostess) fodelsedag sa jag kopte ett litet halsband till henne. Hon och nagra andra kompisar vill att vi ska ga ut pa lordag men med allt brollopsgrejs kvar att gora sa tror jag att jag maste saga nej till allt "roligt" inom den narmasta manaden! Imorgon ska vi traffa Pastor Schneider. Och eventuellt pa torsdag ska vi traffa Jay, som ska skota musiken under brollopscermonin. Och pa fredag ska jag, Susi och Lauren fara till Bluemound Garden, utan Ryan, och planera lite hemlisar!

Jaaa, for att sammanfatta det kort: Just nu ar det BARA BROLLOP i mitt huvud!
Imorgon ar det den 12: en manad!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (fast om man kollar pa kalendern ar det mer som en manad och en halv)

hehe! 

Goodmorning Sunshine!

Nu ar det ju inte vadret jag pratar om direkt! Vadret darute ser molnigt ut och det ar val runt 8 grader. Brrr.. igar var det stralande sol och runt 20 grader. Hursomhelst, imorse fick jag sovmorgon och ligga laaaaange och bara gosa med Ryan!!! Hela den har veckan har han ju jobbat som ett tok, till 7-8 pa kvallen och sen nar han val kommit hem har han dackat i sangen! Sa det var sa himla myyyysigt och bara ligga och mysa imorse! Kandes verkligen behovligt! Mmmm ar pa ett myshumor idag!

Idag ar det namligen VAR dag! Ryan sa ifran att jobba idag, eftersom han redan jobbat sa mycket sa vi bestamde oss for att det har skulle bli var dag. Nu ska vi ga ut och ga pa en promenad och ikvall tankte vi antingen ga pa bio eller ga och bowla. Det lutar nog mot bio pa Fox Bay Cinema och Grill. Mitt favvostalle for dar kan man bestalla mat samtidigt som man tittat pa film. Och vin! Mmmm!!!! Sen ska vi val forsoka fa upp gardinstangen i koket och pyssla pa lite hemma! Bara va!

Igar for jag och Lauren pa en ganska impulsiv tripp ner till Summerfest Grounds for att kolla pa en minikonsert med American Idol Danny Gokey! Det var GALET mycket folk dar och hur svart som helst att hitta parkering och trafiken sniglade sig fram for det var sa mycket folk. Men mitt i allt (i vart extrema teamwork) hittade Lauren oss en parkeringsplats ganska nara Summerfest och vi halvsprang for att hinna atminstone fa en glimt av var American Idol! Det var jatteroligt att hitta pa nat kul, mitt i all vardag, och vadret var det allra basta. Dock ar jag glad att vi bor West och inte East (Milwaukee ligger east i Wisconsin) for det ar alltid typ 5-10 grader varmare dar jag bor!!!!!



Honeymoon!

Nu har jag nastan overtalat Ryan att aka pa en liten "mini honeymoon" efter brollopet. Vi hade inte planerat att aka nagonstans alls, vi har ju tankt aka till Tyskland i host och da blir det en mini weekend till Prag och halsa pa Johan och AK. Men sa har manga sagt att en honeymoon, smekmanad, ar viktigt. Att liksom inte bara ga tillbaka till vardagen efter brollopet utan aka ivag nagonstans och bara va! Sa da har jag borjat kolla upp vad det skulle kosta att aka ivag 4 dagar och 3 natter, exemplevis fran en onsdag eller torsdag och komma hem pa sondag. Det ar ju fortfarande skont och bara fa komma bort! Och bara fa vara tillsammans. Jag tyckte slutet pa Juli skulle passa himla bra och ta nagra dagars semester! Jag har kikat pa flyg+hotell till Miami, Orlando eller Las Vegas och 5 dagar+4 natter eller 4 dagar+3 natter inklusive flyg till dessa stallen skulle ga pa totalt: 300 dollar per person! Det ar typ 2330 kronor.... jag tyckte det lat himla bra.. det ar ju som att semestra i Europa; det tar oss ca 3 timmar och flyga till Florida!

(Ahaha, DOLLARN verkar ha gatt ner nu, ligger ju bara pa 7.76 nu!! Det ar ju inte sa farligt. Hoppas den haller sig i den nedre 8 eller i 7 och inte 10. Det ar ju bara 5 veckor kvar IDAAAAAAAAAAAAAG!!!!!!)

Ajja.. vi kanske tar en sista minuten nanstans! Men det verkar i alla fall som Ryan inte ar helt emot att ta en liten minisemester!!!! Wiiiiii!!!!! Harligt, jag skulle garna vilja fara till en strand och bara va. Men Disney World later ju inte helt fel det heller!

Ryan kom inte hem forrans 8 igar kvall. Puh, han jobbar massor nu! 13 timmar igar. Runt 60-70 timmar i veckan! Det ar lite tungt nar han ar borta sa mycket och vi har sa himla mycket kvar att gora till brollopet och i huset! Men men, inte sa mycket att gora at.

Idag kommer Lauren over! Da blire brollop for hela slanten och sa ska vi ata Plattar! MUMS! Och dricka Smirnoff och Cosmos! Skont med lite girl time! 

Nu ska jag hoppa i duschen och gora mig iordning infor jobbet!

 

Stralande vader!

Idag efter jobbet for jag och gjorde lite arenden infor brollopet. Var tvungen och handla mer papper, haller pa och kompletterar nagra inbjudningar! Det var hur harligt som helst ute! Det ar runt 22 grader ute! Jattevarmt och skont och blommorna har borjat komma fram och traden knoppa! Snart ar def sommar! Eller det kanske redan ar sommar!

Imorgon kommer Lauren over och da ska vi borja gora the seating charts! Hur vi ska placera alla som kommer. Spannande! Sen har jag henne bara i en vecka till for sen far hon till Massachusetts och halsar pa sin pappa i 2 veckor. Trist! 

Imorgon ar det fredag! Ska bli sa harligt, men det blir kort helg for mig eftersom jag jobbar sondag eftermiddag. Ajja, jag ar ju atminstone ledig lordag! 
 

iiiiiiiihhhhhhhhhhhhh

Danny Gokey is in the top 3!  Det innebar att den har veckan far alla 3 finalisterna fran American Idol aka hem till sina respektive hem och Gokey kommer ju fran Milwaukee sa da kommer det bli ett himla stahej har i stan!!! Wiii, jag holl tummarna for att han skulle klara sig! Jatteroligt!!!!



Lite besviken for jag tyckte att Kris kunde ha akt ut och Allison gatt vidare men jag ar anda jatteglad over de 3 finalisterna!!! Hejja!!!


Nu ar det bara 5 veckor kvar till brollopet och 4 veckor tills mina kompisar kommer! Det ar helt galet vad fort tiden gar och hur kort tid det ar kvar till brollopet. Jag langtar som ett tok, men samtidigt ar jag radd att det ska ga alldeles for fort och nar jag tittar tillbaka sa ar det bara en mustig dimma. Vill njuta av varenda sekund av dom veckorna runt brollopet.

Igar sag jag och Ryan en bra film: Forgetting Sarah Marshall!! Jattesot och rolig film! Sen sov jag som en stock imorse och markte knappt att Ryan for till jobbet. Idag ar det Chicken Enchilada Soup pa jobbet! Mums! Och jag ar riktigt riktigt lat, har inte tranat pa en manad tror jag! Men det ar ju sa mycket anant som jag maste pyssla med... nu are tillbaka till soffan och brollopspysslet!

See ya!

Headache

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaah! Igar for jag och Ryan till Bluemound Gardens, dar var "reception" kommer vara. Inte forrans da insag jag hur MYCKET vi har kvar att gora och hur mycket smadetaljer som vi inte ens har tankt pa. Jag fick himlans ont i huvudet i alla fall. Sen sa Tom (event/lokal managern): jaha, da ses vi igen 2 veckor innan brollopet.. o det ar ju bar runt knuten. Jaaa det ar faktiskt bara 3 veckor dit! Oh herrejedars!

Sa nu har jag satt pa ett kol! Maste gora "seating charts" for 200 pers, reception only invites for dom som inte ar bjudna till middagen och bordsplaceringskort och annat "hemligt" som maste goras! Sen maste jag ta tag i och kolla over detaljerna for brollopskvallen: nar ska vi skara tartan, nar ska det skalas (toastas), hur manga bord vill vi ha "reserved" (for nara familj som vill sitta narmast huvudbordet) och samtidigt maste man ju ha klart for sig att allting ska flyta pa himla smidigt eftersom vi ar ganska manga personer. Vi fick i alla fall smaka pa maten som vi ska ha och den var god!

Naj nu maste jag verkligen satta igang. Sen tog jag pa mig att jobba pa mors dag pa sondag ocksa... vilket jag egentligen inte har tid med men nar har jag nagonsin sagt nej till pengar? Det roligaste var att ingen ville jobba i baren (ingen kommer tjana pengar pa mors dag om dom jobbar i baren) sa jag stallde ultimatumet: hey, I am doing you guys a favor by coming in working for you, since I don't work on weekends.  You better not put me in the bar-section!  Haha, sjalvklart fick jag som jag ville!  Det kommer bli sura miner for tanten dom bytte ut mig med och satte i baren istallet.. hon ar en riktig surtant!  Whatever! Man far ju inte vara dum heller!

Draaaaaama

Igar kvall runt 9-tiden kom Lauren, Deanna, Robin, Aspen och Tammi over for en liten girlsnight. Partyt slutade inte forrans vid 4-tiden. Helt galet var det. Aningen for manga shots och drinkar tror jag. Ryan var en superb bartender och sag till att vi alltid hade vara glas fyllda. Stackars honom dock, ensam kille med 6 tokvilda brudar. Och i de flesta fall, inte alltid men i de flesta fall, sa innehaller alltid tjejpartyn en dos av draaaaama! Sjalvklart blev det "a fare share of tears och stupid little misstakes". Vet inte om det ar pa grund av alkoholen men jag skulle gissa det!

Kul var det i alla fall, vi som vagade sjong Singstar, langtar till mina svenska flickor kommer over, ni vagar da allihopa sjunga! Vi spelade biljard, drack maaaaanga shots och skot fyverkerier. Nagra rokte pa(!!!!) - INTE JAG! Dricka racker gott och val for mig och sa ringdes det det till personer pa mobilen.,,. what can I tell you- a typical ordinary girls night!

LOL! :-)


Tammi, Me, Deanna, Aspen, Lauren & Robin




Busy Friday!

Klockan ar halv 7 pa morgonen och jag har en laaaang fredag framfor mig. Forhoppningsvis en bra dag i slutandan. Det ar himla svart nu att klamma in saker utover brollopet, men jag forsoker anda. Lite stress har val aldrig skadat. Vila kan man gora nar man ar gammal! Eller dod! Ryan gick upp runt halv 5 imorse och sprang i nastan en timme sa nu har jag tankt gora frukost till honom. Sen kommer Franz over och ska hjalpa mig att "prima" (aaaaah vad heter det pa svenska) koket innan vi malar det gront- vilket forhoppningsvis kommer ske inom den narmsta veckan. Sen ska jag skutta ivag till jobbet, hem igen med Lauren och da ska vi hjalpa till att rulla kottbullar till brollopet. Ingen ide att vanta pa Ryan eftersom han inte varit hemma fore 7 denna vecka. Lauren aker tillbaka till jobbet klockan 4 sa da ska jag stada for senare ikvall kommer det nagra tjejjer over fran jobbet pa en liten "girlsnigt". Oj vad jag behover det!

Igar var det tydligen Valborgsmassoafton! Det firade jag ju direkt inte.. det regnade har och var allmant gratt och deprimerande, likasa var mitt humor.

Men nu verkar det som om regnet har tilltagit for idag ska det vara 15 grader och inge regn och imorgon ska det bli 18 grader och inge reeegn!!! Skont!

Det ska bli otroligt skont med helg!!!!!!!


RSS 2.0