Super daligt!

Fattar inte nya blogg designen - jag kan inte langre lagga ut bilder!!! Grymt irriterande! FIXA DETTA BLOGG.SE!

Sista dagen

Sista dagen pa var semester. Vi har haft varldens basta semester och traffat hur manga nya vanner som helst. Vi kommer hem sent imorgon och jag maste jobba torsdag och fredag. Urk. Men men skont att komma hem. Vi saknar lilla Kaya. Och katterna. Vi har varit pa en massa utflykter och aventyr. Bilder kommer nar jag kommer hem.
 
Nu sitter vi har och har en Sista drink. Good bye beautiful Cozumel.

Semester!

Imorgon bar det av till Cozumel, Mexico. 6 dagar och 5 natter! Ska bli sa otroligt skont att fa komma bort- bara jag och Ryan. Bryan och Kerri for ner dit i Onsdags sa vi ska mota upp dom dar! Har dock kollat vadret och det verkar aska och regna en massa. Men det blir sakert bra anda!! Man far gora det basta av situationen!

Kommer verkligen sakna lilla fluff-trollet Kaya!!! Ska se vad hon tycker om att vara nastan en hel vecka utan mamma och pappa! Tur att hon far bo hos Ryans foraldrar sa hon kanner sig lite hemma i alla fall.

Klockan ar snart 12 och jag har precis packat fardigt. Flyget gar kl kvart i 8 imorgon bitti sa vi bor nog stiga upp runt 4 tiden om vi ska hinna!

Kram kram

Kort dag!

Idag fick jag sluta nastan 3 timmar tidigare. Elektriciteten forsvann pa jobbet sa vi kunde inte jobba. Drygt dock att vi inte kunde ta obetald semester, antingen maste man jobba igen tiden eller ta betald ledighet och jag har redan planerat semester sa jag kan inte ta ut mer semester. Sa nasta tva dagarna blir 11 timmars dagar och sen torsdag nastan 11 timmar. Men eftersom jag ar ledigt pa fredag och aker till Mexico sa far det val vara ok!

 

Nu ska jag fixa iordning mig for tjejkvall ikvall, sen hamta lillgumman fran hund-dagiset sa jag hinner leka med henne. Ar dock alldeles pa tok for varmt har.. 35+ grader! Jag DOR- kvavt ar det! Men man ska val inte klaga pa det. Kaya far leka i sin lilla pool!

 

KRAM


Skon Helg!

Det var en skon helg-  vi hade inga riktiga planer, bara vara hemma och dona pa sa det var skont! Hade en SKYPE helg men jag tyckte det var daligt med samtal! Verkar inte vara sa saknad dar hemma. Men dom basta ringde i alla fall: Marie, Anna och Aykay! Det tackar jag for! Detr var himla mysigt att kunna se varandra, da kandes det som om man inte var sa langt ifran varann. Jag och Anna lyckades fa det att funka sa vi kunde se varann. AK kunde se mig i Australien men dock kunde jag inte se henne. Marie, vi far foroska klura pa det sa vi kan se varann nasta gang ocksa! Och sa ar det ju alldeles GRATIS ocksa!

 

Hann faktiskt stada lite ocksa, sa det borjat ta sig i huset - SAKTA men sakert! Det var en riktigt varm helg, nastan 30 grader hela helgen och kvavt var det. Men det ar skont, ar sa roligt att vara ute och dona och sa kan Kaya ocksa vara med och springa runt!

 

Imorgon efter jobbet ska jag traffa upp med tjejjerna pa tjejkvall! Sen drar jag och Ryan till Mexico pa fredag! Ska bli skont, onskade vi hade en hel vecka men 6 dagar och 5 natter far racka! Ska bli sa skont och fa komma bort fran jobbet och njuta. Sen nar vi kommer tillbaka sa jobbar vi bara 2 dagar, helg, jobbar 2 dagar och sen ar det 4:e Juli sa da ar vi lediga igen. 1 Augusti fyller Kaya 1 ar och 4 Augusti kommer pappa och Rose hit!

KUL!

 

 

 

 


SKYPE DEJT

Denna helg kommer jag vara ute pa SKYPE om ni vill prata med mig. Marie & Anna har redan bokat in sig med mig men om nagon annan kanner for att surra av sig/se mitt vackra ansikte sa far ni garna ocksa ringa!

 

Jag heter marielle.klagmann pa skype.

 

KRAM


Brollop

Forra helgen gifte sig vara fina vanner Kerri och Bryan! Dom ar verkligen helt underbara och brollopet var fantastiskt! Vi var mycket omtalade- vilket vi var forvanade over. Alla kom fram och fragade om vi var "the couple from Milwaukee" och ville hora historien om hur vi traffades.

 

Har ar historien som Bryan tycker om att beratta: Drygt 2 ar sedan, i Oktober 2010 (tror jag) sa var jag och Ryan pa brollop i ett hotell i Green Bay. Pa samma hotell var Kerri och tog nara lararutbildnings-kurser. Den kvallen sa bestamde sig Bryan for att mota Kerri i baren efter hennes kurs pa en drink eller tva. Kerri blev severad en ol-flaska som hade en dod fluga i sig sa dom gick upp till baren och fragade vad som hande om man fick en dod fluga i sin ol. Bartendern svarade: "throw the fly away". Ingen ny ol fick dom.. jag och Ryan stod vid detta tillfalla vid andra sidan av baren och horde denna konversation. Ryan och Bryan utbytte nagra blickar och bada tankte "vilken dalig service". Bartendern borde ju ha gett dom en ny ol! Senare pa kvallen gick jag och Ryan tillbaka till baren for att kopa en drink (brollopet hade sin egen bar men vi tyckte att utbudet inte var lika bra som vid det vanliga baren).

 

Jag uppmarksammade att Kerri och Bryan fortfarande var kvar i baren tillsammans med ett annat par sa Ryan bjod dom pa en shot! Efter den shoten lamnade ingen av oss baren och vi umgicks till efter midnatt. Kerri hade klass igen tidigt nasta morgon! Sen efter dess har vi varit vanner!  Om 2 veckor aker vi till Mexico pa deras smekmanad!  Jag haller pa att gora ett scrapalbum som jag ska ge dom som honeymoon present!  Var uppe till 12 igar natt, men OJ sa fint det blir!!  Scrapbooking albums ar dom basta presenterna! Jag samlade pa mig innbjudningskortet, servetter med deras namn pa. Sen hade jag turen att traffa en tjej som tog 100 bilder och la ut pa henne facebook, och bilderna ser jatte proffesionella ut!!

 

Har kommer fina fina bilder pa vara fina vanner!

 

 

 


Hund dagis!

Ja tydligen sa har vi hund dagis i Sverige ocksa. Kaya gar inte speciellt ofta till sitt hund dagis men kanske en gang varannan vecka. Idag nar jag lamnade av henne innan jobbet sa inkluderade jag en kamera i hennes "bag". Vill ju veta vad dom gor om dagarna - jag vet, Kaya ar bara en hund, hur ska jag hantera en riktig bebis? - sa det var roligt att fa tillbaka kameran med nagra bilder!

 


Oplanerad Shoppingrunda!

Idag efter jobbet kilade jag in pa Mayfair Mall. Jag jobbar precis nastan granne med Mayfair. Tanken var att jag skulle springa in pa Victoria Secret och anvanda mitt 10 dollars presentkort som dom skickat till mig i posten. Det hela slutade med ett besok till Forever 21 och Wet Seal och 3 STORA shopping pasar senare! Tur i alla fall att det ar sa billigt!!

 

Pa senaste tiden shoppar jag efter inspirerande modesklader som jag hittar i tidningar eller pa natet. Igar var jag ute efter denna look:

 

 

Detta hittade jag pa Wet Seal:

 

 

 

 


RSS 2.0