Pask!

Har i USA far man da inget paskledigt! Jobbade i fredags och jobbar pa mandag igen! Igar for jag och Ryan pa bio! Mysigt - Oz - den var bra, lite langsam sa jag nastan somnade. Men bra film! Efterat for vi och handlade nya lampor till koket och ena sovrummet!! Fin fint bli det! Och sen en overraskning till sommaren! Ni som kommer till oss i ar far ta del av denan fina overraskning!! Den lag lite utover var budget - med alla resor som vi planerat men vi slog till anda!!! Kommer bli en riktigt hit i sommar!!!

Nu ar ni allt nyfikna! Jag lagger ut bilder med vara svenska/finska gaster i sommar!!

Varen har antligen borjat komma, snon har borjat smalta och det har blivit varmare ute! Hat/Karlek till varen och sommaren, alskar sommaren for jag alskar varme och kunna kla mig i harliga sommarklader. Men hat for Kaya trivs battre i vintern an sommaren med hennes pals. Och det ar jobbigt att se henne tycka det ar sa varmt och hon hela tiden soker skugga. Men da ar det ju tur att vi kan ta henne till stranden!!

Glad pask pa er allihopa!

Bio!

Idag ska jag och Ryan ga pa bio. Vi ska se Oz- The Great & Powerful Wizad.
 
 
Snart kommer en av mina jobb-kollegor hit, Bonnie och hennes man Tim. Deras dotter Courtney ar och halsar pa fran Minneapolis och hon och jag har surrat pa Facebook men aldrig traffats i verkligheten. Sa da ska dom komma over sa vi far traffa varann och sa vill dom halsa pa Kaya! Courtney alskar djur, har en hund, 2 katter och 2 flygande ekorrar! Och Ryans bror bor ju i Minneapolis sa da kanske vi kan fara och halsa pa henne nar vi ar och halsar pa Collin och Helena.
 
Fattar inte att det redan ar April. Ryan fyller ju ar pa tisdag, den 2ndra. For pa Kohls och hittade honom en skinnjacka som han har haft ogonen pa! Varldens basta deal gjorde jag. Den kostade 1170 kronor men var pa rea for 235 kronor och sa hade jag aven 30% rabatt pa det. Sa jag betalde bara 163 kronor for den jackan! Skulle ge honom jackan pa tisdag men kunde inte halla mig sa han fick den direkt efter jag kom hem fran jobbet!
 
Nu ar det bara 3 manader tills Las Vegas!!! 
 
Langtar!

Burger King!

I det har landet ater man da gott och flottigt! Billigt och ata ute! Har mellanlandat hemma efter jobbet, och ska snart ivag och hamta lille fisen fran hund dagis! Sen blir det Burger King till middag! Forunderligt att jag inte har blivit tjock an!

Aven om jag har gatt och blivit Mcdonalds-fan (enkomt for dressingen som paminner om svensk) sa saknar jag Frasses & Max! Och svensk pizza! Sa nar jag kommer hem ska jag bara ata flottig och god mat!

Tyvarr ser det inte ut som vi kommer hem nasta ar - blir inte Sverige forran 2015. Men da kan vi i alla fall komma i 2 veckor!
For efter 5 ar pa mitt jobb far jag minsann 3 veckors semester!

Imorgon ar planen att vi ska och hamta Ryans foraldrar fran Chicago! 2,5 vecka gick jattefort! I helgen funderar vi pa att ga och se Oz 3D! Har den kommit till Sverige o har nagon sett den?!

Kram

Var!

Na nu banne mig maste jag bli battre pa att blogga. Sitter och laser alla andras bloggar och tycker det ar sa bra att dom uppdaterar mig laget. Sjalv ar jag kass som Jan banan! Skarpning! Nu ska jag blogga VARJE dag sa nu blir det minsann andra bullar!

Imorgon fyller min finaste basta kompis Marie 30-ar! Oj va vi ar gamla! Hehe! Grattis pa din dag! Hoppas den blir bast!

Pa mandag fyller Ryan 35 ar! Oj va han ar gammal, nastan 40 horrni! Hehe!

Pa torsdag kommer Franz och Susi hem fran Tyskland. Vet inte om jag uppdaterade er om det, Ryans Opa gick bort for drygt 3 veckor sedan sa Franz & Susi for till Tyskland sa dom kunde vara pa begravningen. Sa vi ska aka och hamta upp dom fran Chicago pa torsdag!

I helgen hade vi Pampered Chef Party har hemma! Oj sa kul vi hade det! Festen slutade runt 9-tiden, da borjade Partyt! Hehe. Vi var upp till 5 pa morgonen och spelade spel och skot fyverkerier. Vi har VARLDENS roligaste spel som vi spelar. Har inte garvat sa mycket pa hundra ar och dar! Typ det dar spelet som jag gjorde nar jag sist i Sverige - kommer du ihag Marie nar vi satt mitt pa natten och gjorde spelet! Haha! Jag kommer inte ens ihag vad for slags grejjer vi skrev pa det! Kommer du ihag det? Fast det har en vuxen version av det spelet!

Naj, ikvall blir det lata sig!

Kram

Fantastiska bilder!

Nu har jag och Ryan antligen bestallt vara bilder fran var fotograf Peggy Morsch! Ratt dyrt men vilka otroliga minnen!! Vi bestallde 2 st canvas - men i metall. Och sen 3 stycken sma bocker med bilder som man kan ha i vaskan!!

Har ar en av canvass som vi ska hanga pa vaggen nagonstans i huset.


Jag har en JATTE STOR tjanst jag vill be er om: Ryan's bror Jamison har tagit sig vidare i en jatte jatte stor och viktig tavling for nya forfattare - "Amazon Breakthrough Novel Award" - en vinnare vill bli korad och han behover all hjalp han kan fa.

Du far garna lasa berattelsen men det han behover ar sma kommentarer. Inget langt eller sa bara nagra enkla sma ord. Det ska lata professionellt!

Vi skulle uppskatta om ni tog er tid och skrev nagot at honom!
PA ENGELSKA och inte pa svenska! Hehe!!

Kram

http://www.amazon.com/Downing-Wild-ABNA-Entry-ebook/dp/B00B9N8RQG/ref=sr_1_6?ie=UTF8&qid=1363231745&sr=8-6&keywords=Downing+of+the+wild

Om denna link inte fungerar, ga till www.amazon.com och sok Jamison Klagmann i sokmotorn!

Tack pa forhand!

 

Vegas!

Nu har vi bokat vart hotell i Vegas: Marriott Grand Chateau!  Har inte bokat flyget annu men snart sa! Ah vad jag langtar! Basta 30-ars festen nagonsin!
 
 
 
 
 

Perfect Night!

Kom precis hem fran en helt toppen dejt! Det ar sa sallan vi gor natt bara vi tva. Vi brukar ofta ga ut med Ryans foraldrar, mina kompisar eller vara kompisar, men aldrig bara vi tva. Sa ikvall var helt perfekt! Vi at middag pa ett spanskt Tapas stalle. Showen med Cesar Millan var fantastisk och efterat gick vi ut och drack en drink pa ett turkiskt stalle. Tanken var att vi skulle overraska Lauren som jobbar dar men hon hade farit hem tidigt. Det gjorde dock inget for vi bestallde lite forratt och drinkade anda!!!  Hade hur mysig som helst!!!! 
 
En helt toppen kvall!
 
 
 
 
 
 
 
 

Date night!

Imorgon kvall ska jag och Ryan pa en akta date night! Till julklapp fick jag biljetter till Cesar Millan's show har i Milwaukee. Vet inte om ni kanner till honom, har i USA kallar dom honom for "The Dog Whisperer".

Sa fore showen ska vi aka ner och ata middag och sen efter showen tankte vi ga ut och drinka lite drinkar! Det ska bli riktigt. Aven trots vi bor sa nara Milwaukee sa ar det sallan vi ar dar! Vi ar sakert inte ens dar mer an 1-2 ggr per ar.

Kan knappt fatta att det ar Mars redan! Om drygt 3.5 manad kommer AK o Johan hit! Har inte hort nagon annan som kan komma sa jag vet inte om det blir de enda som kommer! Och i slutet pa Juli bar det av till Mexico!

Langtar till solen och varmen! Men alskar vintern ocksa - Kaya alskar vintern!!

Denna lat spelas just nu pa min phone - vad lyssnar du pa?


RSS 2.0