Harligt November vader!

Vilket underbart November vader vi har! Vilket ar jattebra for Kaya! Idag ar det 15 grader och solsken!  Vi har hittat en hund park som ar jattenara oss! Dar kan man fara och slappa sina hundar losa och sa springer dom omkring och leker med varandra!!! Jatteroligt!!! Sa dit har vi tankt fara idag en liten stund pa eftermiddagen!

 

Helgen var jatteskont och avslappnad - hade inga partyn, inga masten och inga arenden! Har kunnat vara hemma och umgas med Ryan och Kaya!

Jobbar bara 1,5 vecka till och sen far vi och halsar pa Collin!!!!

 


UTMANAD

Jag har blivit utmanad av Mia! =)

1. När ingen ser eller hör mig....
... pratar jag for mig sjalv.


2. Jag går aldrig hemifrån utan....
... min korkort!

3. Min blogg heter som den gör för att....
... www.marli.blogg.se: hade nan svacka nar jag kallade mig sjalv Marli... 

4. Om jag vågade skulle jag....
... starta eget eller ga tillbaka till skolan for att bli "Event/Party Planner"

5. Om 10 år kmmer jag att....
... vara mamma till minst 2 barn
... ha mitt dromhus paborjat/fardigbyggt



Jag utmanar:

Annika
Anna D

AyKay


Tidigt julfirande..

Kaya har redan fatt traffa jultomten.  Hon var inte alls radd och tycker om att bli fotograferad lika mycket som mamma sin!!! (Jag alltsa) Haha vi ar stolta foraldrar!!!!

 


Handelserik vecka!

Vilken dag i veckan ar det?? Tisdag? Redan onsdag imorgon! Kanns nastan som en fredag. Har en massa grejjer for mig. Imorgon ska vi ut med ett helt gang; Lauren, Duke, Maggie, Mike, Russ, Laura, Eric. Ska bli kul. Och sa pa torsdag ha jag ju ett PartyLite Party!!!

 

 

En massa brudar som kommer over och sa ska Ryan vara var bartender. Kul att folk kan komma och traffa Kaya ocksa, och det ar aven bra for henne att traffa folk! Jag ska gora Beer Margaritas, har ni smakat det forut?

 

Pa fredag har Kaya Puppy Play dar hon far leka av sig med andra vovvar och sa socialisera med andra hundar. Vi kommer vara dar hela tiden men det ar typ som ett dagis i 1 timme.

 

Fattar knappt att det jul runt hornet.. pa tal om jul, ska nog ga och handla lite julklappar till Ryan nu nar han sover sa sott!

 

Puss puss

 


Host med Baby Kaya!

Vi har haft en ratt sa harlig host har i Milwaukee - en av anledningarna till att jag trivs sa bra har i USA ar att hosten ar varmare langre pa aret. Vi har haft runt 15-20 grader och inge sno an pa langa vagar. Fina fina host farger har borjat ploppa fram. Kaya har avklarat sin forsta valp kurs (6 veckor) och paborjar nasta kurs - puppy advance i slutet pa November. Hon ar sa himla duktig och smart. Vi har funderat pa att kopa en film kamera sa vi kan filma henne innan hon blir alldeles for stor!!!

 

Annars hander val inte sa mycket. Vi ska ut pa "couples date" nasta onsdag. Nagra par som ska ut och ata middag. Pa torsdag har jag ett "Candlelite party" har hemma hos mig. Sa himla skont denna helg for jag har absolut inga planer sa det blir att spendera hela langa harliga helgen med Ryan och Kaya. Forra 2 helgerna har vi ju haft full rulle med party och gaster. Sa det ska bli extra skont med en ledig helg!

 

Hoppas ni alla far en bra helg! Kram

 


RSS 2.0