Mitt jobb!

Hittade ett You Tube klipp pa vart jag jobbar.  Adrian & Christine ar mina chefer!  Kanske lattare att forsta vad lilla jag jobbar med!


Flooding Menomonee Falls 2010

Haha Mia forlat att jag harmas men jag kom pa att det sakert ar folk hemma i Sverige som skulle vilja se oversvamningen har hos oss! (Puss gumman!!!)

Tyvarr var jag dum nog att inte filma sjalv men hittade lite klipp pa Youtube!






Crazy!!!!!!

Mera mindre bra nyheter......

Har gar da dagarna undan! Igar nar jag kom hem fran jobbet var Ryan redan hemma. Han hade fatt varsta ryggskottet och varit tvungen att fara hem fran jobbet redan vid 12. Han for till doktorn idag och nu far han inte fara pa jobbet forrans tidigast lordag. Stackarn gar omkring som han ar 80 ar med krokig rygg. Och tydligen gor det ont som tusan! Ryan ar annars valdigt bra med smarta, tar aldrig bedovning nar han far till tandlakaren och etc, men tydligen gor det har JATTE ont. Sa da har jag 3 man och 1 kvinna hemma i huset medan jag jobbar om dagarna. Haha, 3 man= Ryan, Ludwig & Ziggy. 1 kvinna= Tiki.

I sondags hade jag en bra start pa dagen. Traffade upp Lauren & Maria och at VARLDENS UNDERBARASTE GUDOMLIGASTE sushi: Eternal Love, Vulcano, Screaming Maki... alldeles underbara. Brukade ata California Rolls forut men det har slar allt med hastlangder. Vanta bara tills ni kommer hit - da ska jag ta er till Ginza! Efter lunchen (som lite val dyr..hehe med forratt, vin, sushi och efterratt) sa drog jag och Lauren till Mayfair for att shoppa lite nodvandigheter! Gick in pa en smyckesaffar och handlade ett par skor. Sen gick vi till affaren bredvid och jag hittade ett par armband jag behovde. I kon nar vi skulle betala sager Lauren: can you pay with your card and I'll give you cash? Sure thing.. tittar i min vaska och min planbok ar BORTA!!!!  OH NO not again! Jakla skit jag har blivit ranad IGEN!!!!!!!!!!!!!  Fattar inte detta.  Skitsur och nu har jag snort bort den dar dumma vaskan dar jag har blivit ranad fran 2 ganger och nu tanker jag aldrig mer kopa en planbok heller!  Jag har fatt min planbok stulen 3 ggr nu pa mindre an ett ar!  Jag vet vad du tanker pappa: du tanker likadant som Ryan: slarvmajja!  Men jag havdar att jag ar ett offer! Utsatt for kriminalt brott!

Det kanns som om jag och Ryan har ratt mycket otur nu sista tiden.. men men, we make it up in LOVE!

PUSS


What happened?

Igar hade vi tur med vadret. Det kom inget "stortregn" sa jag och Ryan for ner till Tulip dar Lauren jobbade runt 8-tiden och at en god middag. Tanken var "in och ut". Vi skulle bara aka dit och ata, kolla pa hennes konstverk och sen fara hem igen. What happened? Mitt i middagen ser Ryan plotsligt nagon han kanner vid baren. Det var Chris, sonen till agaren dar Ryan jobbar. Sa da borjade dom surra. Efter middagen kom Deanna ut och joinade oss. Sen blev det nagra fler drinkar. Sen bestamde vi oss for (Deanna, Ryan och jag) att fara forbi Whiskey baren (mitt favvo stalle) och drinka en drink eller tva. Slutade med att vi dansade till stangning. Jag slutade dock dricka efter Tulip men hade riktigt roligt. Chris kom och joinade oss ocksa sa det blev en hel del dansande!!!!  Vi hade apkul!

Ryan och jag kopte till och med ett av Laurens konstverk, 3 foton som vi ska rama in och satta upp i vart hem. Sjalvklart vill vi stodja Laurens artery. Dom var riktigt fina!! Kom inte ihag vad settet hette men jag ska ta bilder pa dom nar vi far dom. Lauren ska hjalpa med med inramningen, det blir mest troligt "custom made ones"

Vi gick inte och la oss forran vid 4-tiden. Nu ar klockans snart 11 och jag ar pavag till en 50-minuter lang Hot Stone Massage. Efter det blir det bara att chilla och sen ikvall klockan 7 ska Susi, jag och Ryan fara till Liens och Steves Engagement Party! Imorgon ska jag traffa Maria och eventuellt Lauren och fara pa Ginza, mitt favvo Sushi stalle. Sa himla kackt stalle, skit fint ar det och varldens godaste Sushi!!!!

Good times!!!



****NINJAS VS PIRATES*******

Mindre Bra Nyheter!

Igar sa spenderade jag och Ryan hela kvallen i kallaren. In the basement. Och inte for att vi ville och tyckte det var kul direkt. Nej vi hade oversvammning i kallaren. Igar regnade det sa mycket att flera hushall i vart omrade har fatt oversvammning i deras hus. Dom sager att det har inte varit sant har regn sedan slutet pa 80-talet. Och da var jag inte manga ar.  I vart fall var det inte sa farligt, det blev inte mer an nagra cm. Turligt nog hade Susi och Franz tagit isar deras pool tidigare i sommar sa vi kunde lana pumpen som dom anvander till poolen for att fa ut vattnet fortare ur brunnen.

Jakla skit vader. Det ska tydligen regna lika kraftigt ikvall och imorgon. Och jag har massa planer som kan ga i kras om det ska regna som planerat. Igar skulle Ryan ivag och traffa ett par kompisar och skjuta men han kom sig bara till motorvagen sen bestamde han sig for att komma tillbaka. Det var vatten anda upp till dorren. Crazy!

En jobbarkompis berattade att det var halva priset pa en timmes massage... typ 350 spann for en timmes massage!  I'm in bad need of one!  Sa det tankte jag unna mig sjalv... haha far se vad Ryan tycker om det!!!
Forhoppningsvis far jag komma in redan imorgon formiddag! Vore ju inte helt fel. 

Ikvall, om vadret tillater, ska vi ju ut och traffa Lauren och ata middag pa hennes restaurang. Och sen imorgon ska vi ivag pa forlovningsfest och pa sondag ska jag och Maria ga ut och ata sushi till lunch. Yummes!
Pa tisdag hander det grejjer.. I'll update you more later!

Ha en super duper helg!


GODA NYHETER!!!

Antligen har jag lite goda nyheter at er. In fact, jag har en hel del nyheter men jag tanker bara dela med mig av en.. hehehe!  Bara ett par utvalda fa, far veta... charma charma charma mig nu!

Hursomhelst... har kommer de goda nyheterna:

Wohoooo Green Card baby!!! Antligen, efter sisadar 3,5 ar sa ar jag nu antligen en Permanent Resident of the United States!!!!

Wihaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Dreams & Possibilities!

Nar man minst anar det dyker det alltid nya mojligheter upp och nya dorrar oppnas. Och nar man var yngre sa man alltid: nar man minst letar, det ar da den ratta dyker upp. Men nar man letar sa hittar man oftast inget battre an botten napp. Ha!

Har hos familjen Klagmann sa ar allt toppen. Alla kissekatterna mar bra, Ziggy har antligen blivit frisk igen och finner noje i att jaga Tiki & Ludwig. Mitt Lia Sophia Jewelry Party var jatteroligt men tyvarr glomde jag bort att ta bilder. Jag tjanade ihop ca 1400 kronor i gratis smycken. Och glom inte bort: vill ni kopa nat sa ga jattegarna in pa hemsidan och bestall: www.liasophia.com/ginab 
Langst upp i hogra hornet klickar ni pa: Our Jewlery och sedan skriver ni in Marielle Klagmann under Look up your hostess och da kommer jag upp.

Dealen ar KOP 1 FA 2 STYCKEN FOR HALVA PRISET, DU FAR DET DYRASTE SMYCKERNA FOR HALVA PRISET.

Skulle ni hitta nagot sa bestall i ert namn med skicka smyckerna till:
Marielle Klagmann
W145 N5069 Stone Drive
Menomonee Falls

Ni kan betala med VISa kort eller sa kan jag betala och sa for ni over pengar till mitt konto.
Sen sa skickar jag det till er + jag bjuder pa frakten fran USA till Sverige!
Vad ar haken? Haha, jo jag far naturligtvis poang (credits) till mer gratis smycken! Glomde jag bort att saga: Lia Sophia har livstids garanti sa gar ert smycke sonder sa far ni det ersatt och ni betalar bara for frakten.
Sa tycker ni om smycken eller ar det kanske nagon i er narhet som fyller ar snart... skynda er och kika.

Erbjudandet galler bara till den 27 Juli. 

Imorgon ska jag och traffa Maria pa Boulder for en drink och pa torsdag kommer Deanna over och pa fredag ska jag och Ryan och traffa Lauren nere pa Tulip, ata middag och kolla pa hennes konst. Pa lordag har vi en forlovningsfest vi ska ga pa... sa jaa, kort och gott vi ar valdigt busy pa denna sida av jorden!

KRAM


Mammig!

Idag har jag kant mig ratt mammig minsann. Jag tog ut min sma barn (Tiki, Ludwig och Ziggy) pa bakgarden sa att dom fick springa runt lite och leka av sig. Dom tyckte det var sa himla roligt. Sen plotsligt kom Tiki springades mot mig med oppen mun och jag kande pa mig direkt att nagot var fel. Jag lyfte upp henne i famnen och hon andades ganska haftigt... stackars liten, sa jag tog in henne i huset och tankte att hon kanske var torstig. Men sa nar hon gick omkring sa lamnade hon blodflackar efter sig. Hon hade gjort illa sin ena lilla trampdyna, hon maste ha gjort illa sig pa nat for det var ett stort sar i hennes trampdyna. Stackars liten. Sa da bestamde jag mig for att ta in alla barnen i huset och da passade jag pa att klippa Tikis och Ludwigs bakklor. Sen sa fick dom sig ett bad, alltid lika mycket brak men nu ar dom rena och fina.

Efter det bestamde jag mig for att scrabbokka. Det blev scrapbooking i mina persienner. Tiki & Ludwig har atit igenom sig hela persinennerna sa dom hangde ner pa backen. Med hjalp av lite scrapbooking meterial sa det allt att fixa. Atminstone sa hanger persiennerna ner pa backen langre.

Sen ska jag stada for imorgon har jag mitt party!!!
Nasta helg ar det Laurens photoexhibit pa fredag som vi ska pa och pa lordag ska vi pa Lien & Steves engagement party! Det ar aven Germanfest nasta helg.

Nu kom min man hem!  See you later alligator!

A Lauren day!

Igar hade vi Green Cards intervjuen. Det gick inte som vantat och nu ar vi lite nervosa. Det var mycket fragor om vart forhallande: Nar och hur traffades vi? Hur borjade vart forhallande-som vanner eller som ett par? Nar berattade Ryan till sina foraldrar att vi var ett par? Hur gick det forsta gangen Ryan traffade mina foraldrar? Vad for slags bevis har vi pa att vi ar gifta? Och sa vidare. Sen ville dom veta alla ganger jag tilltradit USA och bevis pa att jag haft laglig tillatelse att vara i USA. Naturligtvis hade jag inte med mitt mitt gamla pass (som gick ut for flera ar sedan) sa det var inte bra att jag inte kunde visa mitt visum jag hade 2002. 8 ar sen. Det ar ju inte direkt sa jag gar omkring och bar runt pa mitt expired pass hela tiden, jag vet inte ens riktigt var det ar.  Och sen sa tyckte dom inte om att min namn ar skrivet Maria Andrea Marielle sa dom tror att mitt forsta namn ar Maria och inte Marielle. Sa det maste dom dubbekolla om det verkligen stammer. Urkbulle!

Hursomhelst efter intervjuen for jag och Ryan ut och at lunch. Sen skjutsade han mig till Grand Aveny mall dar Lauren jobbade sa jag hangde med henne hela dagen. Vi gick och tog oss en manikyr/pedikyr och sen shoppade jag nagra trojor, hitta en jattebra deal pa en skitsot troja for typ 5 dollar pa rea sa jag kopte en svart och vit och sen overraskade jag Lauren med en svart. Efter det for vi till en sushi bar som heter Ginza och kopte hem Sushi.. OMG det var den godaste sushin jag nagonsin atit i hela mitt liv!!! Love it. Vi kopte Shrimp Tempura - en ny favorit och sushimi!  Nar ni kommer och halsar pa sa ska jag ta med er dit! Vet inte vad sushi kostar i Sverige men har kostar det ca 12 dollar for 8 bitar. Ca 10 kronor biten.  Hehe i Thailand fick man 10 bitar for 8 kronor!

Pa torsdag ska vi pa begravning.

Naj nu ska jag kilavippen! Maste ivag och handla brod sa jag kan gora mig en kvalls macka!
Kram



Marias Birthday!

Igar for vi ut och firade Marias 28-ars dag. Forst for vi till en mexikansk restaurang; La Fuentes och drack Frozen Strawberry Marguaritas och sen for vi till The Safe House. Deanna och Maria visste inte losenordet sa dom fick gora lite roliga grejjor innan dom blev inslappta. Efter det drog vi och shakade loss pa Whiskey Bar. Det blev en riktigt trevlig utekvall.

Ziggy har blivit lite battre efter vi tog honom till veterinaren, men han spyr fortfarande ca 2-3 ganger om dagen och vi ar osakra pa om han ater och dricker. Det ar ganska frustrerande men men vi gor det basta genom att ge all TLC vi kan (Tender Love & Care). Vi forsoker att inte ta honom till veterinaren for rakningen har blivit ganska dyr for Deanna. Men vi har ingen aning om vad det ar for fel pa honom. Veterinaren tror han har nagon slags infektion som hans kropp forsoker kurera sig mot. Sen hjalper det sakert inte att han saknar Deanna och ar i en ny frammande omgivning.

Imorgon ska vi antligen pa var Green Card Intervju. Jag tog ledigt fran jobbet for jag har ingen aning om hur lange intervjuen kommer ta eller hur den kommer att ga till. Efter intervjuen ska Ryan skjutsa mig till Lauren som jobbar pa ett mall downtown sa da ska vi hanga och efter jobbet ska vi kopa sushi och fara hem till mig.

Nasta sondag ar det min jewery party och Ryan ska ivag pa nan fisketur med grabbarna tidigt pa sondag morgon!
Vi ar som vanligt fullbokade hela juli for helgen efter, den 23 juli ska vi pa Laurens photo exhibit pa Tulip och sen har vi en forlovningsfest vi ar bjudna pa dagen efter. Helgen efter det ar det Germanfest.

Sen ar det Augusti!!!!  Crazy month!









Holla!!!!!!!!



 

Sjukt barn!

Igar upptackte vi att var ena lilla kissekatt blivit sjuk. Ziggy har betett sig ratt konstigt pa sista tiden, gatt och gomt sig och varit valdigt franvarande. Igar pa kvallen borjade han spy och det holl i sig hela natten och morgonen. Varannan timme spydde han upp gul spya. Sen insag vi att han inte heller atit nat for det var bara vatska som kom ut. Stackaren, jag tog mitt tacke och gick och sov med honom i hans rum. Sen kom Ryan och tyckte jag skulle komma tillbaka till varan sang vid 2-tiden pa morgonen sa da tog jag med mig Ziggy och han sov vid var sida hela natten. Pa morgonen spydde han fortfarande sa da ringde jag veterinaren och Susi for in med honom pa formiddagen. Tydligen har han nan slags infektion och vi har matat honom medicin pa grund av daligt tandkott som ar jatterott och sakerligen gor jatteont. Men tydligen sa slog det bakut pa medicinen for hans mage tyckte inte alls om den medicinen. Tycker sa synd om honom. Jag for och hamtade Ziggy efter jobbet och han har bara velat ligga alldeles still och ihopkurad sedan dess pa varan sang. Jag hoppas verkligen han blir battre snart. Vore ju hemskt om han skulle ga och do.. hemskt!

Annars sa hade vi en underbar tid i San Diego. Dock var det ratt kyligt men det var riktigt harligt och traffa Jacqui och hennes man Rohan. Kul att fa komma bort. Vi bodde pa ett jattefint hotell mitt inne i stan!




One big martini!!!!








I helgen ska vi ut och fira Marias 28-ars fodelsedag!!! Wiiihi, jag haller pa att gora henne ett scarpbooking album (surprise surprise). Jag ligger dock lite efter. Varje album jag gor ar ca 20 sidor och jag bara gjort typ 7. Men det ska nog ga vagen. Imorgon efter jobbet tankte Deanna komma forbi och halsa pa Ziggy. Igar kom Lauren over med en flarra vin. Jag hade kopt sushi och sa tittade vi pa So you think you can dance. Alltid lika mysigt o umgas med min wifey! 

Kanns som det ar 1000 saker som hander, som vanligt. Nasta vecka ar det Immigrationsverket och Green Card intervju pa mandag. Sen ska vi pa Ryans farfars begravning pa torsdag. Och sen ar det min smyckes fest pa sondagen och Ryan ska ivag och fiska pa sondag morgon med nagra grabbar fran jobbet. Jaaaa sen orkar jag inte tanka langre fram an sa!!

Puss pa er!!!!




Roll with the punches!

Soo... borjan pa var San Diego resa borjade lite skakigt. Vi lyckades missa flyget till San Diego. Eftersom vi missade flyget sa fick vi stand by pa nasta flyg som skulle ga klockan 8 pa kvallen. Aldrig Stand By igen, super nervost och sitta dar pa flygplatsen och inte veta om man far aka eller inte. Men som tur var fick vi de sista tva platserna och kom fram fredag kvall. Trist att vi missade en hel dag men vi kom atminstone fram samma dag.

Jacqui och Rohan hamtade upp oss fran flygplatsen och sen gick vi till en pub har i narheten. Det var meningen att vi skulle ta oss en drink eller tva - slutade med 3+ och en massa shots.  Igar gick vi pa San Diegos kanda zoo och tittade pa alla fina djur. Vart absoluta favorit djur var Isbjornen. Sen pa kvallen gick vi ut och at pa ett jattefint stalle och avslutade kvallen uppe pa deras tak bar runt en oppen eld. Roof top bar. Det var ett riktigt "fint" stalle och vi fick experience San Diegos "upper class snobb people" Ha! Tur att inte Milwaukee ar sa. Dom hade VIP overallt och man fick inte sitta ner. Vi hade precis avslutat var "dyra" middag och blev tillfragade om vi ville forflytta oss till VIP rummet istallet. Sjalvklart svarade vi ja. Val i VIP rummet sa borjade vi satta oss ner vid nagra bord men blev tillsagda att vi inte far sitta ner. Va sa Rohan, menar ni att ni forflyttade oss fran vart bord till VIP rummet och nu far vi inte sitta ner. Vi maste sta? Vi stod dar som fan med vara drinkar i handen. Men tydligen fick man bara sitta ner vid VIP borden om man bestallde en flaska for minst 350 dollar. Fjantar! Vi knallade upp till taket istallet och satt och drack runt elden. Mycket mysig!!!

Ikvall har vi hyrt en bat som vi ska ut pa sjon med och se fyverkerierna. Forhoppningsvis hinner vi med lite sightseeing idag eftersom vi far hem redan imorgon. Fast and furious! Och sen inga mer resor for Marre. Hahaha!

Kram


Mini Semester!

Idag bar det av till San Diego, California. Klockan ar halv 6 pa fredag morgon och vi haller pa att packa! Ska snart hoppa in i duschen. Ar jattetrott efter min 4-10 (40 hours in 4 days) men jag far val sova pa planet. Vi kommer hem igen pa mandag kvall och sen tog jag tisdag ledigt fran jobbet. Ya 5 dagar ledigt. Ska bli super roligt och traffa Jacqui igen. Far ta massa bilder. Senast jag sag henne var nar hon kom till Stockholm och jag bodde i Ostersund. Har for mig att jag var lite mullig a.k.a bigger back then! Haha! Jacqui foreslog att vi hyr en bat pa sondag och far ut och se fyverkerierna. Forhoppningsvis kan jag overtala Ryan till det!

Ar mest bara trott just nu! Jag har hort att San Diego ska vara jattecoolt sa jag langtar. Ska ta MANGA bilder!!!!!!  See you next time in Cali!

Puss puss!!!

Ps: Markte att min video inte funkade fran forra inlagget, men det borde funka nu!

GRYMT IMPONERAD!

Ahej och ha! Jag har en NY FAVORIT SYTYCD dansrutin! Snacka om IMPONERAD! Ena killen (han som sitter ner) ar en balett dansos och har aldrig dansat hip hop forut. Notera: ALDRIG dansat hip hop forut och han ar en balett dansos! Han ar aven en av tavlingsdeltagarna. Var sa grymt imponerad av denna rutin!


 

Snacka om talang! :)

RSS 2.0