254

Jag hade egentligen tankt fara och trana imorse men sa fastnade jag framfor inbjudningslistan till brollopet. Hittills har vi 254 gaster bjudna (och da ar inklusive gast medraknad). Gissar pa att vi kommer ha narmare 300 inbjudna nar inbjudningslistan ar helt fardig. Jag har bjudit 35 personer fran Sverige fast bara 13 har hittills sagt ja.

Ikvall ska jag traffa en av Ryans kompisars fru (har bara traffat henne en gang tidigare men hon verkar supergullig) ute "for a drink". Det ska bli kul och lara kanna henne battre eftersom Ryan kanner Joe sa pass bra. Han bodde har hos Ryan i nagra ar nar vi dejtade och jag tyckte alltid om honom! Naste vecka blir intensiv ocksa! Da har jag forst tyska pa mandagkvall och direkt efter det runt 9-tiden sa ska vi fara till mitt jobb pa Julfest. Pa fredag ska vi fara pa fest hos Deanna och pa lordag kommer Melissa, Erik, Rebekah och Eric hit pa middag/spelkvall! Det ser jag fram emot en himla massa. Saknar Melissa & Rebekah hur mycket som helst, sa trist att dom bor sa langt borta nu!

Igar kom Aly over och jag uppdaterade henne om brollopet!!!! Har saknat henne massor, har inte sett henne pa ett par veckor. Hon ar gravid nu i 13:onde veckan och sager att hon och toalettstolen verkligen har blivit bra kompisar. Aly ar en riktigt bra kompis sa jag ar glad att jag har henne har i narheten! 

Jag har fortfarande inte fort bort min allergi och det ar riktigt frustrerande for det kliar sa mycket. Har ingen aning om vad det kan vara for natt jag ar allergisk mot, men jag misstanker mina p-piller.

Anna: Ja, jag tror att det kanske ar Stelkramp dom menar. Det trodde iaf pappa ocksa! Och da har jag ju tagit den sprutan! Jattesvart att forsoka oversatta deras medicinska termer har! 

Ha en bra helg!

 


134 dagar kvar

tills vart brollop den 12 Juni. Hmmm det later valdigt lange men det ar ju faktiskt bara 4 och en halv manad kvar!!!! Vill att tiden ska ga liiiiite fortare. Langtar typ tills det blir mars/april och det borjar bli varmare! Langtar sa himla mycket. Men sen nar dagen val kommer da maste jag ta det lugnt och verkligen njuuuuuuuuta av dagen. Jag vill inte att den ska ga alldeles for fort sa jag inte hann med!!!!! Nar vi gifte oss i Sverige var den en underbart vacker Januari dag. Det var himla mysigt det med, bara med familjen. Inget stort eller sa, bara himla mysigt. Sa det ska bli himla kul nu att fa uppleva ett storre kalas med alla nara och kara!

THE SWEDISH WEDDING: 26 Januari 2007


Getting Ready
     
Just Married - Mr & Mrs Klagmann

Walking down with my Dad

The Whole Wedding Party

   Cutting The cake

   Eating The Cake

  Happily in love

Onsdag....

idag steg jag upp klockan 7 och for till gymmet vid 9. Hade en san dar "blah" dag da allt bara kandes monotomt. (Undrar om det ar ratt ord jag soker). Ni vet, sadar nar allt bara gar pa rutin. Man stiger upp, man kollar mailen, man fixar sig iordning och satter sig i bilen, man kor bilen till gymmet, man stiger ur och gar in for att trana...... osv. En helt vanlig onsdag helt enkelt. Kande mig lite ringrostig nar jag tranade men jag tog mig atminstone till gymmet. *ger mig sjalv en high five*. Dessvarre har jag hittat nya favvochips, barbequesmak, och dom ar sa himla goda! Finns sa mycket gott har i varlden. Nar jag var pavag till omkladningsrummet sa vinkar 2 killar at mig att komma. Dom hade tidigare sagt att jag fick trana med dom om jag ville, men dom sag mycket starkare ut an mig sa jag avbojde artigt. Den ena killen borjade prata med mig och jag fick finfina komplimanger. Sen fragade han ut mig! Hehe, jag tog det som en komplimang och visade ringfingret. "Sorry, I'm married". Han hette Mike, en trevlig kille (very nice looking too) och var tydligen brandman(!!!!) Faktiskt den forsta morka kille jag nagonsin tyckt sag bra ut! Det var iaf lite roligt, sadar mitt i min trakiga vardag.

Sen for jag till jobbet, jobbade och for hem. Klockan 3 hade jag en physical hos doktor Brooks. Det var lite komplicerat for jag forstod typ halften av alla medicinska termer som dom uttryckte. Behover du en "pepp" fragade killen i receptionen. "Ursakta" svarade jag, vad ar en pepp? Ja, du vet, en san dar grej for kvinnor.. gynekologundersokninng. "jaha" ja inte vet jag. Jag ar har for att gora en helundersokning. Och sen fragade dom om jag hade tagit en konstig spruta som hette natt pa T... men inte vet jag. Jag har tagit alla sprutor sen jag gick i skolan men tror inget efter det. Eller? Dom sa sprutan gor en immun mot typ om man skulle skara sig och fa in metall i saret och do. Jag fattar ingenting!

Och sa har jag fatt tillbaka mina roda prickar och nu kliar dom jattemycket. Fast det ar inte direkt prickar nu, det ser mer ut som om jag ar rodflammig over hela kroppen. Ingen vet orsaken dock.. sa nu ater jag na piller som gor sa att det inte ska klika sa mycket. Men jag undrar just vad det kan vara for nat som jag ar allergisk mot och hur jag ska kunna lista ut vad det ar! Jag har inte en bleeeeekaste aning... kan vara mina p-piller. Men jag har ingen som helst aning!

Nu sitter jag har igen framfor datorn, ska gora lite tyskalaxa. Jag saknar Ryan! Hoppas han inte blir lika sen som igar, da var han inte hemma forran klockan 7. Lite vaaaal sent tycker jag nar han var pa jobbet klockan 7 pa morgonen. Han har laanga arbetsdagar, men det verkar som han ska fa loneforhojning i slutet pa veckan iaf! Inte illa det inte!

PUSS

 

FYI

FOR YOUR INFORMATION

det gar jattebra att emaila er RSVP till brollopet till mig ocksa pa: [email protected] eller ringa: 001 262 790 9756. Om ni kanner for att spara 11 kr pa portot. Hur ni an gor sa glom inte bort att skicka er RSVP fore 1 April!

Laste pa Mias blogg (http://www.miaindia.blogg.com/) att hon hittat en websida dar ni kan gora intradestest till USA! VIKTIGT! for er som inte gjort det bor gora det. For det vore valdigt trakigt om ni star pa flygplatsen i USA och sen inte kan komma in for ni glomde gora ett litet sketet test. Det här är iaf sidan där ansökan finns:  https://esta.cbp.dhs.gov/

Jag har fortfarande inte hort nagot fran hotellet, och jag tror inte dom kommer hora av sig forran tidigast Mars/April men kann ingen bradska med det. Hotell ar ju inget man behover boka supertidigt i forvag, och sa fort de hor av sig till oss berattar jag det till er!

For er som kommer glom inte bort att hyra bil. Det ar pa tok omojligt att ta sig runt i USA! Men om ni gar ihop nagra stycken sa ar det inte alls speciellt dyrt. Bensinen har i USA ar halften som billigt som i Sverige. Ryan tyckte att det borde vara billigt (billigare) for er att komma hit eftersom han tycker det ar svindyrt att turista i Sverige, dar allt ar 3 ganger sa dyrt ! Hehe!



Min allergi forsvann ju drygt 2 dagar efter jag fick den sa vi antog att jag var allergisk mot antibiotikan som jag at efter jag dragit mina visdomstander. Men nu har dom kommit tillbaka igen och jag vet inte varfor. Men som tur ar sa har jag en lakarundersokning senare idag sa da far jag fraga vad hon tror.

Igar kande jag inte alls for att stada men sen sa tog jag mig sjalv i kragen och skrubbade (pa knana och allt) toaletten, som sakerligen inte blivit stadad sen Ryan flyttade in(!!!!) och det var det vart. Nu blanker det fint i alla horn och kanter. Kanns sa himla frascht, visste inte att jag var sa duktig pa att stada.. men det ar en viss skillnad nar man skaffar eget och maste bo i skiten! Hahahaha! Da ar det minsann vart att stada!

Ta ta!

Online test for USA

Jag kom pa en grej, som jag tankte dela med mig. Anton namnde (nar han kom och halsade pa mig forra aret) och Viktor (min lillebror) namnde ocksa att de var tvungen gora nat slags intrades test, eller prov pa natet for att fa tillstand att komma in i USA. Jag har tyvarr inga detaljer om vad det skulle vara for nat, men det var inget svart, men nagot som behovdes for att komma in i USA. Kolla upp detta... och om ni vet nagot som inte jag vet beratta garna hur det funkar. Jag har ingen aning, men jag har manga svenskar som tankt komma till brollopet och dom vill garna veta.

Laste precis pa Maries blogg att mina brudar fran Boden (Miii, Tessi, Lisa, Mia & Jannice) nu bokat sin resa hit!!!! Jag ar overlycklig... Det ska bli sa kul att traffa er igen. Saknar er otroligt mycket och jag ar sa lycklig att ni kan komma och uppleva min stora dag tillsammans med mig. Love you all! Hittills har jag 13 stycken klara JA fran Sverige. Inte illa pinkat maste jag saga. Och da har inte halften svarat an pa min inbjudningslista. Och nu ar det bara 4 och en halv manad kvar!

Idag ar jag uppe fore tuppen. Klev upp klockan 7. Kanns skont, ska aka till gymmet innan jobbet tankte jag sa nu ater jag frukost! Sen resten av veckan blir det att stada! Ska skrubba i toaletterna och golv och sant dar.. riktigt grovstada tankte jag.

Igar for jag pa min tyskakurs, niva 2. Jatteroligt och traffa alla igen, tycker verkligen vi har en toppen grupp. Sa mandagskvallarna ar nu mycket roligare. Kul att fa gora nat annorlunda och traffa lite mer manniskor!!!! Jobbigt bara o kora downtown, tar en timme att kora dit (med the rush traffic) men bara drygt en halvtimme hem. Nasta mandag efter tyskan sa blir det direkt till mitt jobb, for da ar det Julfest! Det ska bli skoj!

Igar fick jag ett mail ocksa: Your Ebay item has been shipped! Sa nu far vi halla tummaran, Tessi, att det kommer fram!

See ya later!


Lab test

Inatt var jag tvungen att "fasta" i 12 timmar. Jag skulle namligen till labbet idag innan jobbet och ta blodprov och da var man tvungen att fasta i 12 timmar innan. Bara dricka vatten. Det var iofs inte sa svart, jag at ingenting efter 7 igar kvall och sen gick jag ju och la mig. Fast dom glomde namna att jag aven skulle ta ett urinprov, och jag som vanligtvis dricker sa lite om dagarna hade ingenting att klamma ur, sa jag fick stanna kvar i en halvtimme och halla i mig vatten innan jag kunde lamna provet. Som tur var for jag nastan 2 timmar innan jobbet sa nu behover jag inte stressa till jobbet.

I helgen var det meningen att jag och Ryan skulle storstada huset, stada bort julen och borja mala. Men vi har varit extremt lata sa det ser ut sm ett bombnedslag har och jag orkar verkligen inte ta tag i det. Kanske imorgon. Ikvall klockan 6 har jag tyska niva 2 som startar igen. Jag som hade tankt plugga och trana en massa under "lovet" men jag har inte ens oppnat boken en endaste gang. Far se hur mycket jag glomt bort.

I lordags firade jag och Ryan varan 2 ars Anniversary. Vi for pa en basketmatch, The Bucks spelade mot The Kings. Vi hade sjukt bra platser. 15 rader fran planen. Det var faktiskt himla kul och gora nat annorlunda! Och sen testade jag en Strawberry Cheescake Shot.. sjukt god! Hehe.

Igar var vi pa dop, Ryans morbror Scott och hans fru Lydia dopte sin lilla son Maxwell Theodore. De dopte honom i en katolsk kyrka sa da fick vi uppleva en katolsk kyrkcermoni. Det var lite annorlunda mot for den kyrka dar vi gar till. De sjong en hel massa, det var trevligt. Efter det for vi ut och at frukost.

What else, jag har spelat en hel massa Nintendo (gamla) och har nu varvat bade Maria 1, 2 och 3. (3:an har jag varvat 2 ganger). Hehe. Onskade vi hade Iceclimber dock.. Ryan har aldrig spelat Iceclimber. Det ar illa nar han inte ens vet vad det ar for spel. Det basta spelet till gamla Nintendo!

Nu blir det jobbet!!!! Ciao

Men Tessi din mupp...

da kommer ju alla brudtarnorna ha olika lila nyanser pa sina klanningar. Dom maste ju ha samma farger! Forst tyckte jag att du hade en smart ide.. men sa borjade jag tanka.......

;-)

Lordag

Idag var jag uppe med tuppen. Ryan jobbade idag och for ivag vid 7 imorse, sa da minsann steg jag ocksa upp, fixade iordning mig och for till gymmet. Jag har nog inte varit dar sen i hostas och det var sa otroligt skont att fa svettas lite! Ju mer jag gar till gymmet ju mer bekvam blir jag ju ocksa. I borjan saknade jag Step In sa himla mycket for jag var sa van vid det gymmet och att bekanta sig med ett nytt gym tar alltid sin tid. Men nu borjar jag kanna mig mer saker och hittar till alla olika stationer som jag vill trana. Idag blev det att trana min sma armar! Hehe.

Efter jag varit och tranat begav jag mig till jobbet pa obligatoriskt mote som tog drygt en och en halv timme. En massa om att vi maste vara ordentligare annars far vi sparken. Har ar det valdigt enkelt att fa sparken.. men jag tror inte jag behover oroa mig speciellt mycket.

Imorgon ska vi pa dop sa efter jag kom hem fran motet satte jag igang och gjorde ett litet dopkort. Har inte tid att aka och inhandla nat. Idag ar det ju min och Ryans dag (egentligen ar det pa mandag men vi firar lite i forvag). Vi fick gratis biljetter till Bucks game (basket) sa da bestamde vi oss for att forst ata pa en restaurang mitt emot basketen och sen ga dit och kolla in matchen. Inte for att jag ar speciellt intresserad, daremot ar biljetterna varda over 1000 kr, platserna ar tydligen hur bra som helst! So why not! Det blir sakert kul! Pratade precis med Susi och hon och Franz ar sa gulliga. Hon tyckte ocksa vi skulle ga pa matchen eftersom det var gratis och sen sa skulle tydligen hon och Franz bjuda oss pa middagen ute som varan anniversary present! Dom ar alldeles for bra for och vara sann!

Igar ringde Tessi och det var hur underbart som helst att hora hennes rost! Mmm miss you baby! Och efter mycket OM OCH MEN lyckades jag bestalla loshar fran EBAY... nu hoppas jag bara det kommer fram!!! Och sen surrade jag lite med Jannice ocksa! YAY! Saknar mina brudar!

Nasta vecka pa fredag ska jag eventuellt ut pa en tjejkvall (yaaay kuul) och sen fredagen efter det ska jag och Ryan till Deanna (min jobbarkompis) och dricka nagra drinkar och sen pa lordagen ar det planerat att Melissa och Erik samt Rebekah och hennes Eric ska komma hit pa en middag/spelkvall!

Lite mer socialt liv verkar det bli nasta veckorna vilket jag ser framemot!

Nu ar klockan snart 1 och ingen Ryan hemma an..... hmmmm!

Hoppas ni far en super helg! PUSS!

Ps: Miii, jag haller med dig angaende banden till era klanningar! Breda blir nog snyggast! taaaaaaack gumman! Hoppas du far en mysig hemmakvall! Onskade jag kunde komma over! PUSS


What do you think?

Okej I need some help.  Jag har ju valt att ha svarta brudtarneklanningar (som brudtarnorna sjalva far valja ut, vad dom trivs i bast och vad dom ar mest bekvam i och pa det sattet kan dom sjalva valja prisklass), men sa har jag tankt knyta ihop fargtemat med sanna har satin band runt midjan. Men jag vet inte om jag ska ha breda eller smala ena. Breda var lite dyrare men det ar ju samtidigt snyggt. Sen ar det ju svart att veta hur det kommer se ut eftersom alla brudtarnor har olika klanningar pa sig ocksa. Usch vad svart, ar det nagon som har nagon ide eller tips att komma med.

Vad tror ni blir snyggast? Vill ju att det ska smalta in ocksa, inte att det ska se konstigt ut....




En helt TOPPEN dag

idag har jag varit pa ett helt mysko humor. Redan pa jobbet sprudlade jag av energi och gladje. Kanske det ar gamla Marre som bestamt sig for att kika fram. Var lange sen jag haft en san bra dag. Men sa borjar det ju ocksa narma sig ljusare tider, jag alskar varen. Jobbet var jatteroligt, hade riktigt kul med alla jobbarkompisarna, vi flamsade pa en massa. Bra med pengar ocksa! Efter jobbet for jag och kikade pa brollopsskor och hittade "the perfect ones". ME LOVE!!!!!



Ryan kom hem tidigt, klockan 4, och da for vi till caketasting #2 och tyvarr brudar, men nu har vi bestamt oss for att andra idee. Istallet for en fin "liten dekorativ" tarta sa ska vi skaffa en stoooor gigantisk en! hehehehe...



Vi gillade verkligen den forsta tartan ocksa, men for samma pris som denna har (pa bilden) sa ar den forsta tartan lika stor som mitt hvuud typ. Och vi tycker att vi hellre betalar samma pris och far mera att visa upp. Vi kommer naturligtvis att andra fargerna till lila!

Aaaaaah vad jag LANGTAR! Jag langtar och saknar er, mina underbara sota vanner, sa SJUKT MYCKET!

Ps: Tessi.. jaaa hur och vart skaffar jag loshar? HJALP!

Wedding cake

Igar var jag och Ryan pa "cake tasting" YUM! Mmmm, vi har hittat mumsigt goda tartor. Dyrt men gott. Vi har tva stallen till som vi ska undersoka innan vi bestammer oss. Smaken pa tartan var latt att bestamma sig for men designen pa tartan, huuur svart som helst. Finns sa mycket att valja och vraka bland! Men jag tror att vi var ratt overens om vad vi tyckte om. Det ar enkelt att planera nar man ar pa samma vaglangd.







Ikvall ska vi pa "cake tasting" # 2. Mmmm mums med mera tarta! Hehehe.

Hemlis

Jag har faktiskt ingenting att saga tror jag. Mitt senaste projekt ar namligen en hemlighet (alla som kanner mig vet ju hur bra jag ar pa att halla hemlisar.....) sa jag vagar knappt skriva nat med risk att jag rakar avsloja nat. Det ar i alla fall en hemlighet till brollopet. Och det ar en san rolig och spannande hemlighet som jag egentligen vill ropa ut till allt och alla. Men jag far enkelt halla mig och ni far ha talamod! Vet inte ens hur slutresultatet kommer bli, det kommer bli en hel del "jobb" for mig och Ryan, som om vi inte hade nog jobb framfor oss! Snart ar det bara 4 manader kvar till brollopet. Just nu haller jag pa att gora mina bordsdekorationer 'centerpieces". Men som allt annat sa ar det mycket jobb med det ocksa naturligvis. Valdigt tidskravande. Som tur ar tittar jag mycket pa film medans jag pysslar, just nu ar jag i en HSM period (High School Musical- usch vad jag ar barnsligt romantisk)



och American Idol har precis borjat sa det foljer jag slaviskt!

Okej, jag vet att ni ar lite nyfikna pa min hemlighet. Har kommer en liten ledtrad:



Take My Hand
Take a Breath
Pull me Close
And take one Step
Keep your eyes
Locked on mine
And let the music be your guide



Vart senaste inkop fran Ikea gar hand i hand in i vart vardagsrum!!!!


24 hours

Lakaren bad mig skriva ner ALLT jag gjort i en 24 timmars period, eftersom han inte var 100 pa vad det var jag var allergisk mot. So here it goes:

Fredag morgon:

*Jag steg upp och at en rasperrry youghurt samt tog min sista antibiotika tablett
* Jag tror att jag duschade och fixade till mig innan jobbet
* Jag for till jobbet och dar at jag shrimp bisquet och 2 steak fries
* Jag for hem och borjade forbereda Ryans overrasknings middag. Dricker lite vatten under tiden.
* Ryan kommer hem och vi ater middag som bestar av: 1 cosmo, rak och vitlokssoppa, brod och dipp, vin, panerad flundra med ugnskokta gronsaker till, malibu pineapple, chocolate caramel pie och turtle cheesecake till efteratt tillsammans med lite kaffe. Ett litet kex med lufttorkad skinka pa.

Lordag morgon:

* Vi stiger upp och gor iordning oss for IKEA. Vi delar pa en strawberry yoghurt. (Jag har pa mig ett linne jag inte anvant sen sommaren-det rosa)
* Franz och Susi hamtar upp oss och vi borjar kora mot IKEA. Vi stannar till pa vagen och ater frukost: jag och Susi delar pa en varm toast med philadelphia ost samt varma jordgubbar. Och varm choklad till. Jag ater ocksa lite av 2 agg, 2 pannkakor, bacon och smakar pa Ryans kebab.
*Vi anlander till IKEA och det ar da jag upptacker 2 sma "myggbett/spindelbett" pa armen. Senare pa kvallen har jag roda prickar over hela kroppen!

And that's it!


Allergic Reaction

Tydligen var det bara en allergisk reaktion fran nagot. Men det var valdigt underligt... att jag fick roda prickar over hela kroppen. Det sag ut som vattenkoppor, men eftersom jag inte fick na feber eller liknande sa var det ingen fara. Vi tror att orsaken bakom var antibiotikan som jag at i en vecka efter mina visdomstander. Inte sa bra dock att vara allergisk mot antibiotika. Jag har aldrig varit allergisk mot nat forut. Efter min lakarundersokning sa bokade jag tid med en lakare for en "full body examination".. typ blodprov och sant. Sant borde man faktiskt gora en gang om aret, kolla upp sig sa man ar frisk och kry som en notkarna. Det roligaste var dock att jag maste fasta 12 timmar en vecka innan undersokningen. WOW.. inte ata mat pa 12 timmar. Cheeeeeeses!

Idag har vi experimenterat med vara brollopsinkop, mixat ihop vara bordsdekorationer etc. Everything is coming togeher so beautiful! Jag kommer verkligen att fa mitt absoluta drombrollop, det ar helt underbart vackert. Langtar langtar langtar. Tessi skrev till mig angaende hur jag vill ha mitt har pa brollopsdan sa jag borjade undersoka saken.

Har kommer lite bilder och ideer pa vad jag har tankt mig, sa det vore toppen om ni kunde klura pa det! Jag vill absolut ha det uppsatt darbak (med tanke pa att jag har en axelbandslos klanning-Ryan sager alltid att han alskar mina axlar). Kom garna med ideer eller andra bilder!

Puss / Love ya!

   
 

Bizarre

Igar blev det en dagstripp till IKEA! Jag alskar IKEA och Ryan uttrycker det sa fint "a little daytrip to Sweden" Det blev en massa inkop till brollopet, vi hittade sjukt bra priser for ex. vaser och bordsdekorationer! Supernojd. Och sen handlade vi en massa till huset, vart storsta inkop var en byra (MALM) till vardagsrummet. Jag och Ryan satte ihop den igar kvall, vi var nog inte fardiga forran 11, men den passar helt perfekt in i vart lilla vardagsrum. Sen handlade jag en massa gott: kaviar, ost och polarbrod och sen ocksa lingonsylt och hjotronsylt! MUUUUMS!!! Ikea har faktiskt himla bra priser. Hjotronsylten kostade bara 4 dollar, vilket ar drygt 32 kr tror jag. Forra gangen vi hittade hjortronsylt betalade vi nastan 15 dollar, vilket ar typ 100 spann.

Och sen hande varldens mest bisarra grej. I borjan av var IKEA tripp, nar vi precis anlant till affaren och kikade runt sa upptackte jag 2 sma roda prickar pa min arm. Lite skojsamt sa jag till Ryan: "I think we must have spiders in the bed" och sa visade jag honom mina sma bett. Tankte inte mera pa dom men senare pa kvallen, vid 9 tiden sa borjde det plotsligt klia pa kroppen. Och helt plotsligt hade jag roda prickar over HELA kroppen: benen, magen, ryggen..... helt sjukt. Jag ar inte sjuk sa jag vet inte riktigt vad det kan vara for nat. Vi ska aka till lakaren nu nar dom oppnar klockan 10 och undersoka saken narmare!

Jag uppdaterar situationen snarast mojligt. Nu blir det svensk frukost!!!!!
 

Romantisk middag

Ikvall ar jag pa humor for att overraska Ryan till en romantisk trerattersmiddag. Han har varit sa gullig och omtanksam med mig och inget tillbaka har han fatt, sa jag tankte mysa till det ordentligt ikvall. Ska laga Mias mumsiga raksoppa till forratt, sen blir det nog panerad flundra med gronsaker i ugn och hemmagjord tzatziki och till efteratt kopte jag med mig hem fran jobbet Chocholate Caramel Pie och Turtle Cheesecake! Yum yum!

Sa nu ska jag hoppa i duschen och gora mig vacker och fin!

Job Hunting

Efter att jag antligen fatt mitt "work permit", jobbtillstand, sa borjar det rycka i fingrar och tar efter ett nytt jobb. Ett mer kvalifierat jobb. Jag haller pa och kikar runt lite pa olika sidor men jag har inte en blekaste aning vad jag ska soka for jobb. Jag kontaktad en van till Aly som jobbar som recruiter och hon vidarebefodrade min resume till ett "callcenter". Inte saker pa att jag vill jobba med det men a andra sidan sa maste jag nog borja nanstans. Och det ar inte ett Callcenter dar jag ringer upp kunder utan kunderna ringer upp mig. Och sen har jag hort (vilket jag tycker later typiskt amerikanskt) att man "jobbar upp sig". Forsta aret far man inte ens nagon betald semester, och efter ett ar sa far man 2 veckor. Valdigt annorlunda.

Har precis avslutat ett online test (1 av 3 steg) och sitter och tittar pa resultatet. Jag fick 32 ratt av 39, 82 procent ratt och det star att det "globala avarage" var 73 procent. Jag undrar om det var bra. Jag tar mest testet for skojs skull och jag maste saga att hade jag inte fatt gora det har hemma hade jag sakerligen fatt under 50 procent. Haha tackar vet jag google!

Sista dagen att jobba infor helgen!!!! Och sa blir det Ikea imorgon, ska bli sa himla skoj aven om vi inte riktigt har rad i budgeten for det.. sa far vi ta oss rad! En liten mysig dagstripp!

Det blev inge tartprovning igar. Vi skulle ha varit dar klockan 6 och det tar cirka en halvtimme att ta sig dit. Klockan 5 ringer Ryan mig fran sin mobiltelefon och berattar att hans bil vagrar starta. Typiskt. Nar jag val kommer till hans jobb for att hamta upp honom da startar hans bil men vi var inte hemma forrans kvart i 6 sa da fick vi omboka till nasta vecka istallet. Det har varit ratt kallt har nu senaste 2 dagarna. -22 grader... inte sa farligt for en van svensk dock som vet att man klar sig i langkalsonger och vantar! Hahahahaha!!!!!!! 


In the grocery store

Efter jobbet idag for jag forbi Pick'n'Save for att handla lite mat. En snabbis tankte jag, eftersom jag var trottare an trottast och bara ville hem till varmen. Men sa kom jag pa att jag och Ryan firar ju 2 ar i slutet pa manaden och sen kommer ju Alla hjartans dag upp sa jag stannade till vid korthyllan pa vagen mot kassan. Jag kommer ihag alla dom ganger i Sverige nar jag blivit sa frustrerad for att jag aldrig kan hitta nat bra kort men i det har fallet var det rena raka motsatsen. Jag hittade alldeles for manga bra kort och tillslut kunde jag inte ens valja vilka som var bast. Utbudet har pa kort ar sa otroligt mycket battre och det ar sa roligt att leta efter kort da. Tillslut hittade jag tva mycket passande och bra kort.

Jaha och sen nar jag da val var i kassan da tittar kassorskan underligt pa mig ganska lange. Jag tycker hon beter sig lite underligt men sager ingenting. Tillslut sa sager hon nar jag ar pavag att ga: jaaaa.. nu vet jag vem du liknar. Jessica Alba. Har nagon nagonsin sagt det forut?? Haha, vilken komplimang! Och det roligaste ar att jag har hort det forut. En gang i Asien var det en kille nar vi backpackade som sa det. Och sen en annan gang i Sverige i Ostersund tror jag! Dar ser man, det tar jag som en riktigt komplimang. Jessica Alba ar riktig hot!

Imorgon ska jag och Ryan pa cake tasting! Yum yum. Och pa lordag ska vi aka till Ikea!

See ya!

My dream come true

I can't believe that I am marrying the man of my dreams in 5 months (..again)



Hush, don't speak. Don't you know that you make my knees weak?
Hush, don't make a sound. Don't you know that this is love I've found?
Hush, don't tell a soul. Don't you know that you're the one who makes me whole?
This secret of mine is blowing me away. Don't you know I always want to stay this way?
In your arms I am safe and strong. Being with you is being right where I belong.

I'm starving

.... gu f*rbannat! Jag hungrar ihjal. Det ar sjukt irriterande att inte kunna ata normalt. Allt som kommer i mig ar i flytande, mjuk form (soppa och san skit). Nu borjar jag bli less, efter 4 dagar ar det lite gammalt. Jag vill ha en stor fet hamburgare fran McDonalds!!!!!!!!!!! Det ska jag ha sa fort jag kan ata igen! Jag har ingen aning nar jag far ata och tugga igen. Just nu forsoker jag trycka i mig lite grot.. bara nanting annorlunda och med smak. Jag satte pa en massa lingonsylt, men det ar lite segt att ata. Far vara sa forsiktig att man inte tuggar langst bak eller sa att nat fastnar dar bak... man vet ju inte hur kansligt det ar darbak. Men jag ar konstant hungrig.... vet inte riktigt vad jag ska hitta pa for nat. Ar less less less less pa all mat... mmmmm drommer om min hamburgare med mycket mycket pommes!!!!!!!!!

ENSAMMEN

Klockan ar snart sex och jag sitter har och och klipper ut sma hjartan, till brollopet. Funderar namligen pa vad jag ska hitta pa. Om jag ska gora middag kanske, eller fortsatta klippa ut hjartan. Snart ska jag i alla fall hoppa i soffan med middag (sen chokladglass till efteratt) och se Mamma Mia och High School Musical 2 tror jag det blir ikvall. Ryan ar pa sin grabbkvall, Metallica-konserten sa jag blir helt ensam i natt. Kanns lite trakigt, saknar hans narvaro. Men men, han har sakert valdigt roligt och det fortjanar han!!! Min lilla guldgrabb! 

Idag sa hade jag ju ledigt fran jobbet, sa jag passade pa att gora lite arenden. Fixade mitt SSN (Social Security Number) sa nu har jag andrat mitt efternamn och det nya kortet borde dyka upp i min brevlada inom 2 veckor! Skont!! 

Resten av eftermiddagen spenderade jag tillsammans med Susi. Vi for och undersokte brollopsbuketter till brollopet.. och jag ar ratt nojd med vad vi hittade. Det ska bli sa spannande nar den stora dagen antligen ar har, just nu kanns det lite som ett pussel, man ser alla sma delarna. Ska bli sa kul att satta ihop alla delarna och se slutresultatet!!!





Miii: Vad kul att ni antligen ska traffas (allihopa) och fixxa med resan! Hoppas det loser sig for alla nu!! Och lycka till imorgon!
Viktor: Jooo jag har det toppen bra har! Men jag langtar SA INNIBOMBEN till ni ska komma! Vet du om Aka och Frida ska komma ocksa?

 

In recovery

ja, det hander inte sarskilt mycket nar man ar i aterhamtnings-stadiet. Mycket vilande och bara forsoka ta det lugnt. Jag ser pa film (inte lika mycket som jag trodde dock), spelar nintendo och jobbar mycket med brollopet. Mycket sma don och klippa och klistra som passar mig bra just i det har tillstandet. Pa torsdag blir det "cake-tasting" sa da hoppas jag att jag kan ata mer ordentligt. Just nu ar det bara soppa, chokladpudding, applesas, potatismos, choklad glass och sant dar som galler. Sant man blir fort less pa. Langtar till jag kan borja tugga igen... men hittills har jag haft tur. Ingen svullnad och jag har inte behovt ata av dom starkare varktabletterna. Forsoker undvika dom eftersom dom ar just sa pass starka. Jag har en till dag att aterhamta mig och sen ar det tillbaks pa jobbet igen pa tisdag, vilket inte borde vara nagra storre problem. Jag jobbar ju bara mellan 11-2.

What else? Jo just det, innan jag glommer...

OBS!!!!!!!!

For er som har tankt komma till mitt brollop(!!!!!) och funderar pa det har med
bokning av hotellrum: ni kan ligga lite lagt med det an sa lange. Jag vet att vi skrev pa inbjudan: bokningar kan ske fran och med februari. Vi har dock inte fatt kontraktet fran hotellet annu (med de nya priserna etc) sa ni kan som sagt ligga lite lagt med att boka hotellet. Jag skulle tippa pa att ni sakerligen kan boka nagonstans mellan mars och april utan problem men just eftersom vi inte fatt kontraktet fran dom an sa kanske ni kan vanta lite med bokningen av hotellrum. Det ar ju forstass ingen som helst bradska heller. Och sa fort jag och Ryan far uppgifterna om priser etc sa ska jag lagga ut det har pa bloggen!!!

Och har ni nagra som helst fragor eller synpunkter angaende brollopet sa far ni garna hora av er till mig, har pa bloggen eller pa min mail: [email protected]

Seducted or Seduced...

Tydligen "neither" enligt Ryan. Seduced betyder forford och seducted finns inte ens i den amerikanska ordlistan. Sedated ar ordet jag sokte. Ryan tycker det ar himla gulligt da nar jag inte hittar ratt amerikanska ord. 

Klockan halv 10 hamtade Susi mig och sa korde vi till Dr. Wallocks office. Jag var ganska nervos med tanke pa att jag aldrig blovit nedsovd forut och nar jag val satt i stolen funderade jag pa om jag verkligen tagit ratt beslut! Forst satte dom nan slags mask framfor ansiktet som jag skulle andas normalt i. Det skulle tydligen ha lugnande verkan eller effekt pa mig men jag markte da ingen skillnad. Var fortfarande lika nervos (tror jag) da dom stack nalen i armen. Dom hade lite problem att hitta blodvenerna pa mig men tilslut sa. Det stack till lite nar dom forde in nalen men det var inte speciellt farligt alls. Det handlade bara om nagra fa sekunders smarta. Efter det sa borjade allting plotsligt snurra runt vilket var en valdigt marklig kansla. Woohooo borjade jag saga hogt och da sa Dr. Wallock: du kommer sova om 3 sekunder. Det var det sista jag horde och sen var jag helt borta.

Helt nice, det basta jag gjort i hela mitt liv. Helt klart varenda liten slant. 25 minuter senare nar jag vaknade upp var alla mina 4 visdomstander borta. Jag var lite hog och kunde knappt ga men tog mig i alla fall till my recovery room dar jag fick ligga ner i ca en halvtimme. Susi kom och satt med mig och sjukskoterskorna gick igenom vad som var viktigt att tanka pa under de forsta 24-48 timmarna. Absolut ingen mat som jag ska tugga, bara rinnande mat. I say nice diet. Efter det korde Susi hem mig och jag fick ligga pa deras soffa och titta pa tv. Varje 20:onde minut kom hon och bytte ispack pa min kind. Hon var sa gullig och omtanksam och jag fick absolut inte flytta pa mig. Hon tog hand om alltind. Jag hade det riktigt bra. Ryan som skulle "forsoka" skynda sig hem fran jobbet kom hem halv 6. An sa lange har jag inte haft nagon som helst svullnad och bara pyttelite blod. Jag fick utskrivet painkillers, riktigt starka tydligen for dom rekomenderades bara i nodfall. Jag har bara tagit en idag, den hjalpte som en raket, kande mig frisk som en notkarna (och lite vimsig) men nu forsoker jag klara mig pa vanliga varktabletter och an sa lange hjalper det!

Nu har Ryan kommit hem och baddat ner mig i varan soffa. Snart ska jag fa lite soppa. Allt som allt var det en bra dag och jag behovde verkligen inte oroa mig! Det kanns skonta att det antligen ar over.

Och det basta av allt.. nar jag loggade in pa min mail for nagra minuter sen hade jag fatt ett mail fran amerikanska ambassaden dar det stod att dom godkant och skickat ut mitt arbetstillstand! JIPPI! Riktiga bra nyheter ma jag saga! Mitt kort skickades ut igar. 2 minuter senare gick Ryan och hamtade posten och till var stora overraskning sa har jag nu mitt kort i handen! Antligen far jag jobba lagligt. Hehehe. Lagomt till skatten maste in! Det hade varit lite dumt om jag maste skatta men inte har jobbtillstand!

All is good - in fact, it is wonderful. I am very very happy!!!!

Antligen ska dom bort...

imorgon klockan 10 ska jag aka in och ta bort mina visdomstander. Sitter och velar pa om jag kanske inte behover bli helt nedsovd. Jag kan tydligen fa natt som ar mittemellan, starkare an lokalbedovning men inte helt nedsovd. *Klurar*. Det skiljer sig namligen en hel del i pris. Men sa ar jag ju en riktig fegis.. har jattesvart just med sprutor i munnen. En gang nar jag var yngre kommer jag ihag att jag skulle dra en tand hos tandlakaren. Det gjorde sa ont och jag grat sa mycket att mamma fick muta mig med 500 spann for att jag skulle sluta grata. Efter det har jag bestaende men fran det och det ryser i kroppen nar jag maste ta spruta i munnen. Huvva. Det andra "negativa" utover det ar ju naturligtvis att man hor allt dom sager och hur det knakar och brakar i munnen om man inte ar helt nedsovd. Nej tack, det blir nog total nedsovning for min del.

Fast idag pa jobbet sa holl alla pa att skramma ihjal mig. Typ att nar man blir nedsovd sa kan det resultera sig i att man mar illa och spyr nar man vaknar igen.  Det vill jag ju inte heller, speciellt inte nar man ser ut som en uppblast kanin i munnen!  
 
Jaja, det blir nog bra i slutandan. Susi ska skjutsa mig dit och sen vanta tills jag ar fardig och sen sa far jag aka hem. Har tagit ledigt fran jobbet tills pa tisdag sa jag hoppas att jag mar battre da. I helgen kommer det i alla fall bli en hel del film- tittandes for mig, jag har laddat upp med bland annat: Mamma Mia, Step up 2, something travelling pants 2, oja det kommer bli toppen! Och sen har jag Nintedo som jag spelar ocksa.. Maria Bros 1,2 och 3. Och sen mysa med pojken (ja vi har antligen pratat ut. Det var jatteskont och behovligt, sa vi myste en hel del igar kvall maste jag saga. Mmmm riktigt toppen nar vi var sams igen och jag fatt ut all frustration ur systemet) Ryan ska pa boys night mandag kvall. Han och Russ ska och se Metallica downtown och da blir jag helt sjalv. Hela natten, huvva vad konstigt och sova sjalv. Dom ska nammligen bo over pa hotell. Vet inte riktigt vad jag ska hitta pa. Far fixa mig nan bra tjejfilm, eller kanske Sex & The City Marathon.

See ya later!

Lite gladare

efter att ha surrat med Mia igar pa msn (tack gumman), pratat med Miii pa telefonen (supertack sot) och fatt snalla kommentarer fran bland annat systedotter (tack tack) sa mar jag lite battre. Och sa var det nat jag skulle skriva, som slog mig, men nu har jag glomt bort vad det var. Typiskt.


Jooo vanta lite nu. Nu kom jag pa vad det var: Det roligaste av allt ar att Ryan anser att jag har "moodsvings", att mitt  humor ar helt galet och att jag blir upprord for varje liten grej, medan jag sjalv anser mig reagera som vanligt. Kanske jag har PMS????


I want to go home................


Jag ber om ursakt, om jag oroade er. Jag ska forklara gardagens inlagg. Tyvarr var det bara nat som kom over mig (med tarar rinnandes nerfor kinderna) och jag kande att jag bara behovde fa ut det... och da passade bloggen just for tillfallet. Ibland undrar jag om man behover fa "arga" ut sig, eller braka av sig. Vet inte om nagon annan kanner igen sig, it might just be me *again*. Men det ar ungefar samma kansla som att "grata" av sig, vilket hander da och da for mig. Det hander valdigt sallan att jag grater av mig, och ofta har det inte nagon speciell anledning, men jag maste bara fa det ur mig, ur systemet. Och sedan kanner jag mig battre igen.

Jag och Ryan har var perioder da vi brakar, jag antar och hoppas att alla vanliga, normala par brakar. Jag tycker att det hor till en normal relation. Man brakar ju med foraldrar och syskon. Men pa senaste tiden har vi inte brakat speciellt mycket och sen blev det jul och nyar. Ryan hade ledigt fran jobbet i over en vecka och jag tog ocksa ledigt. Jag borjade kanna av i slutet att det kanske blev for mycket..  och sen igar (over en extremt liten petitessgrej) brast det och vi borjade braka. Jag tror all frustration som jag kant av tidigare kom ut, i kombination av att jag saknar alla mina kompisar och att jag i allmanhet kanner mig nere.

Usch, det kanns bara som det ar sa mycket just nu. Och jag vet att jag inte ar ensam, alla ni finns bara ett telefonsamtal bort.. men det ar ju det ocksa... det ar ju inte detsamma som att ni ar har! Och sa oroar jag mig for operationen (mina visdomstander) pa fredag.

Jag tror helt enkelt jag ar i en "oroa" mig fas just nu! 
  

Massage

Ikvall har jag bokat 90 minuter lang massage (julklappen som jag fick av Ryan!) och da har jag bara tankt att njuta!!!! Himmelskt. Har aldrig gatt pa massage tidigare, om nu inte Icas 15 minuters massage raknas forstas! Det ar en kombination av Body Polish (30 minuter) och sen vanlig massage (60 minuter). Forhoppningsvis kommer man hem och kanner sig som en ny manniska. Kanner att jag verkligen kan behova det har. Jag ar tyvarr nere i en liten svacka. Jag saknar mina kompisar fran Boden fruktansvart mycket. Det ar svart for Ryan kan inte gora sa mycket at det, och han ser pa mig att jag ar lite nere. Och pa toppen av i:et sa paverkar det mitt humor vilket jag tyvarr inte kan kontrollera och da blir vi bada inte glada. Men jag hoppas det gar over snart, brollopet ar ju bara om 5 manader och da far jag ju se dom flesta igen!!!! Jag langtar innibombens!!!

I slutet pa Januari (den 26:e) sa firar jag och Ryan 2 ar som gifta. Sa jag hoppas jag mar lite battre da och kan njuta av varan dag! Jag har en tendens till att bli rastlos ocksa och just nu efter julen och nyaret sa har tempot blivit lugnt igen, jag tycker det ar mycket roligare nar det hander mycket runt omkring mig. Men sa ska vi ju aka till Ikea snart och det ser jag verkligen fram emot!

Och sa haller jag pa och andrar om alla "amerikanska" inbjudningar. Maste andra datum och tider pa dom och det ar ett "pain in the ass". Jag lyckades ju gora fardigt over 100 stycken nar jag var i Sverige och nu maste jag gora om allihopa! Hjalper ju inte direkt mitt humor om man sager sa!!!

OVERWHELMED

5 manader och 1 vecka kvar till brollopet! Eller nat sant dar! Idag for jag, Ryan och Susi tillbaka till brollopsmassan for att fa mer ideer och prata med mer foretag. Vi spenderade sakert 4 timmar dar och smakade sakerligen pa minst 20 olika tartor och cheesecakes och annat gott sasom vin och champagne. Mitt huvud snurrar just nu av all information. Jag borjar bli lite smatt stressad (bade ekonomiskt och tidsmassigt) av allt vi maste forsoka hinna ordna till brollopet! Utover det sa kan jag garantera att det kommer blir ett SJUKT bra brollop, speciellt for alla svenskar som kommer. Det kommer bli valdigt amerikanskt, sa som i filmerna. Hihi, kanner mig som en liten prinsessa i sagornas varld.

Aven om jag planerar mitt drombrollop (med dromprinsen) sa ar det naturligtvis inte gratis. Och ett brollop i USA (speicellt for er som kommer fran Sverige) ar ju inte heller gratis. Jag vardesatter och uppskattar alla som har tankt komma, fran hela mitt hjarta. Ni ar helt underbara!!!! Samtidigt som jag forsoker planera mitt brollop, sa kanns det ibland som jag hamnar lite i klam. Som ni sakert redan vet sa ar svenska och amerikanska brollops-traditioner valdigt olika. I Sverige har man sallan stora brollop, om alls brollop alls, och i USA har man valdigt ofta stora brollop och manga foraldrar har i USA borjar spara pengar infor brollop redan nar barnen ar sma. Sa fort man bestammer sig for att gifta sig har sa ar det mest normala scenariot att brudens foraldrar betalar for halva brollopet och brudgummens foraldrar betalar for halva brollopet och pa det har sattet sa kostar faktiskt inte brollopet speciellt mycket for sjalva brudparet. Det ar nog darfor stora brollop i USA ar vanliga. 

Det ar dessutom en gigantisk ara att fa "sta upp" (stand up) i ett brollop har. Nar Ryan fragade sin van Russ om han ville vara Ryans groomsman blev han sa glad att han nasta dag pa sitt jobb bjod alla pa mat. Nar dom fragade varfor han sa generost bjod pa mat svarade han: Jag har blivit tillfragad att vara groomsman. Tydligen ar det en riktig ara att fa sta upp i nagons brollop. Det ar sakert en stor grej i Sverige ocksa, men jag har aldrig varit pa ett brollop i Sverige eller varit involverad i ett pa samma satt som mitt eget.   

Jag forsoker, viket ibland kanns som en omojlig uppgift, se till sa att alla blir nojda. Men det ar lattare sagt an gjort. Men jag vill att ni ska veta att jag verkligen forsoker mitt basta. Jag forsoker halla nere kostnader sa gott som det gar och om mojligt hitta andra losningar som fungerar battre men ibland sa gar det inte alltid. Och mitt i det hela glommer jag ibland bort att det faktiskt handlar om mitt brollop och inte nagon annans, jag kan inte gora nagon annan glad om jag sjalv inte ar glad. Och jag har bara tankt gifta mig en gang! Just nu kanner jag mig lite overwhelmed! Jag och Ryan har trots allt valt att ha det brollop som vi kommer ha, for att vi vill ha det.

Jag hoppas och tror att i slutandan sa kommer det bli ett helt underbart brollop, bade for oss och for er, och jag hoppas aven att ni kommer fa en unik och oforglomlig upplevelse. Brollop ar ju trots allt en hogtid for nara och kara!

Det har ar en liten del av vad som maste hinnas klart till brollopet....
  • Weddingcake (hade ingen aning om att priset per tartbit var typ over 20 kr/biten)
  • Giftregistery
  • Tuxedos for alla pojkarna
  • Flowers (vi maste ordna buketter at bruden samt brudtarnorna. Buketterna kostar oss runt 300-500 kr/styck)
  • Videographer
  • Singer in Church
  • Rehearsal Dinner (vi betalar for middag for alla i brollopspartyt kvallen innan brollopet. Det lonar sig att vara brudtarna/groomsmen)
  • Transportation (Som sagt: det lonar sig att vara brudtarna/groomsmen i vart brollop!!!!) Det har ar bilen som vi har tittat pa och som vi mest troligt kommer hyra!




Utover allt detta sa har vi en massa "overraskningar" som jag inte vill avsloja an! Ni far helt enkelt vanta till brollopet!!!!


FUN!!!!!

Jag och Ryan kom precis hem fran 2 timmars brollopsmassa, the wedding show som jag skrev om tidigare och jag hade SA roligt! Vi tittade pa limousiner till brollopet, brollopstarta och buketter/blommor och mycket annat! Det var HUR stort som helst, typ som Nolia massan fast inomhus och BARA brollopsgrejor! Vi fick mycket ideer och samtidigt fick vi en spark i baken om att vi verkligen maste satta igang med planerandet och bokningarna av allt. Alla fragade nar brollopet var och nar vi sa att det var den 12 Juni sa alla: OJ, det kommer upp snabbt!

Det var sa roligt och vi charmade till oss 2 gratis biljetter till imorgon. Vi hade bara 2 timmar och hann knappt ga igenom halften. Sa imorgon ska vi forsoka ta med oss Susi och fa en tredje asikt och ata mer tarta och cheesecake! YUM!!!!

Nu blir det middag och film!

Hehe, Miiii: Ryan haller pa att ladda hem Eden Lake nu sa vi ska nog titta pa den ikvall! Tack for tipset, tipsa garna om fler bra filmer! Vi ar ocksa inne i ett crazy filmtittande!!!

Wedding Show

Ikvall tog vi det bara lugnt och sag en jattebra film: Taken. En riktigt superbra film som jag verkligen kan rekommendera. Spannande och bra story. Idag har jag forsokt jobba lite med brollopsplanerandet, organisera och strukturera upp allt som behovs goras. Forsoker gora en checklista pa allt som ska ordnas. Det ar snart bara 5 manader kvar!

Imorgon ska jag ochh Ryan pa nan slags Wedding Show, oversatt brollopsmassa gissar jag. Det ska bli spannande att se vad det kan vara for nat.

Nasta vecka jobbar jag bara mandag och torsdag och pa tisdag har jag bokat tid for 90 minuter massage. 90 minuter in heaven! Pa fredag daremot, har jag bokad tid for att dra mina visdomstander. Pa ett satt ar det skont att fa det bortgjort, aven om jag helst inte alls vill det. Men jag gissar pa att i langden sa ar det vart det, slippa ha ont och vark nar dom kranglar och vaxer.

Annars hander det inte sa mycket. Vi ska aka till Ikea om nagra veckor. Det ska bli riktigt kul. Franz & Susi ska nog folja med ocksa. En liten roadtrip till Chicago!

Ciao


2009

Ett helt nytt ar- ett helt nytt liv- en helt ny borjan pa det nya aret i USA! Det kanns otroligt bra att starta aret pa ratt sida av jordklotet. Nyarsafton blev en lugn kvall. Deanna och hennes pojkvan kom aldrig over, dom hade tydligen dubbelbokat och skulle umgas med slakt istallet. Sa det blev bara Klagmann familjen i ar. Jag fick ocksa en massa roliga telefonsamtal fran Sverige, bland annat pratade jag med Miiiii ganget :) Sotnosarna ringde och onskade mig gott nytt ar. Ett galet pizzabud som visade sig vara min bror Daniel och Anton som var finkladd i frack! :) Valdigt underhallande!

Imorse steg vi upp klockan 8 och forberedde oss for Ryans arliga Polarbearing. Jag overvagde att hoppa i anda tills vi steg ur bilen downtown och insag att det var stormande blasigt. Huvva. Ryan var en riktig trooper dock och plurrade utan problem ner i Lake Michigan for 15 aret i raken.

 

Har ar bilderna pa mitt nya kontor! Det kanns riktigt bra att ha ett "eget" rum i huset. Det ar verkligen "mitt" rum.

Forst "before" pictures:

 

Och sa har blev slutresultet. Vi har naturligtvis lite smatt och gott kvar som gar att fixxa, typ lite mer dekorationer pa vaggarna och sa men i ovrigt sa ar rummet fardigt.

   

Har ar min lilla scrapbooking horna:

 

Och ett litet vagg projekt som jag haller pa med!!!



Ja det var det!

Snipp snapp snut, sa var sagan slut!

Ps: Angelika, jag har provat maila flera ganger men inte fatt nat svar. Vad ar adressen till din blogg??????


RSS 2.0