Fin besok!

Jippi! Pappa, Rose och Viktor kommer och halsar pa mig i Augusti!!! Ah vad det ska bli roligt! Sist dom var har var det ju full rulle med brollopet sa den har gangen har vi tid med lite sevardheter och bara umgas! Det ska bli jatteroligt! Och sa far dom ju traffa Kaya! Var galna lilla vovsing! Hon ar var stora baby som tror hon ar sa liten!

 

Pa mandag fyller min underbara make ar sa pa lordag firar vi nog honom! Funderar pa att ga pa bio kanske. Ar det nagon som har sett Hunger Games? Eller har ni nagon annan film att rekommendera?  Det blir nog middag + bio! Mysigt!

 

Annars sa ar det full rulle som vanligt.  Fattar inte att det ar April redan. Tiden gar sa sjukt fort nar man jobbar heltid. For mandag sa langtar man bara till fredag och sen kommer helgen och gar blixtfort och sen ar det helt plostligt mandag igen och da har det redan gatt en vecka. 4 sadana veckor och en hel manad har gatt!!!!  Laskigt nastan hur fort tiden gar!

 

Sitter och vantar pa att Mr K ska komma hem. Kaya har hund kurs ikvall!!  Sen blir det mysa framfor tv:n med middag och Ringer!

 

Kram kram

 

 


Sjukling!

Den har helgen blev inte riktigt som planerat. Jag blev sjuk fredag kvall och har haft 39-graders feber hela langa helgen. Blev inte mycket gjort for mig tyvarr. Idag har min feber gatt ner men har nu fatt ont i halsen!!! Jatte irriterande. Det ar manga pa jobbet som ar sjuka ocksa. Sakert det har vadret som lurar oss att kla oss i sommarklader. Varje dag nu har det varit mellan 20-25 plus grader. Trakigt att inte kunna vara ute och njuta. Igar kvall hade vi planer pa att ga ut och dricka marguaritas pa St Pattys Day men jag gick och la mig vid 8 och har sovit till 9 imorse.

 

Och nu ar helgen redan over! TRIST!!!!!!

 

Pa Fredag har jag ett Lia Sophia Party. Imorgon ar det tankt att jag ska traffa upp tjejjerna pa en tjejkvall, forhoppningsvis kanner jag mig battre imorgon. Annars sa hander det val inte speciellt mycket. Fullt upp pa jobbet och forsoker fixa och ordna i huset, vilket tyvarr gar saktare an planerat.

 

Puss puss!


Sommar Redan?

Ja man borjar ju nastan undra. Idag hade vi nastan 25+ grader. Klockan ar nu nastan 10 pa kvallen och vi har fortfarande 20+. Skumt men inte klagar jag!!!!!  Kanns nastan som om jag ar utomlands. Vi hade inte direkt nagon riktigt vinter heller! Det har varit sa himla varmt, nastan sa man blir radd att arstiderna har blivit helt kokko!

 

Idag sa gick Kaya ut Nyborjar kurs 1.  Om 2 veckor sa borjar Nyborjar kurs 2. Hon har redan gatt och blivit 7 manader gammal! Stora tjejjen, vilket paminner mig om att jag inte varit inne och uppdaterat Kaya's hemsida pa JATTELANGE! Skams pa mig!  Kika in senare i veckan, ska satta i nagra nya bilder fore Sondag!!  Hon ar sa stor min lilla tjej! Och sa mysig. Att ha hund gor en sa glad for dom ar aldrig arg eller ledsen.. bara glad HELA TIDEN!

 

Na nu ska jag kila over till Kaya's hemsida!  Ga och skriv hej atminstone!!!!

 

Kram


Video!

Hejsan,

 

den har videon, tro det eller ej tog JATTELANG tid att gora.  Tydligen var jag inte sa hi-tech pa att gora videos. Jag hjalper stodja jobbet och deras tavling som jag skrev om i forra emailet!  Kolla jattegarna in videon!  Vill forsoka fa sa manga "hit" som mojligt sa folk ser den och kan ta del av meddelandet!!  Aven om den ar tillverkad for att spridas i USA sa vill jag att ni ocksa far ta del av den! "Gilla" den garna, det hjalper mig nar jag forsoker sprida den runt i USA!

 

Kaya fick posera modell for en dag!

 

 


DIN HJALP!

Hejsan,

jag forsoker halpa Ryan's farbror att vinna en tavling. Om ni kan ga och rosta sa skulle vi verkligen uppskatta det! Ni kan dock bara rosta om ni har facebook.

 

Har ar linken: http://www.getontheshelf.com/product/3689/Easter-Bunny-Baby-Blue-E#

 

Tack sa mycket sager Ryan och hans familj! Och jag forstass!!!  Titta garna pa videon, den ar ganska sot och ni kanske kanner igen rosten bakom!

 

Kram Marielle

TAVLING!

Hej hopp mina vanner!

Mitt jobb har anordnat en helt galen tavling dar man kan vinna super manga coola priser.  Till exempel en gratis IPAD!!!!!!!!!!!! Super enkelt ar det att delta, klicka pa linken nedan och ange email address.  Vinner ni sa skickar jag hem det till er. Om ni deltar sa hjalper det mig ocksa.. att se bra ut pa jobbet! Hehe! Jag hoppas ni spanar in den och deltar!!!!

 

Har ar linken:

 

http://fimedracsummit.com/c/Marre

 

Kram


RSS 2.0