Forsta Advent!

Sahar firade jag min forsta advent...

....hih tack Miigumman for all sista minuten hjalp!

....tack Ros-Marie for lussekatterna receptet!







I LOVE 1sta ADVENT!!!!!!!!

Svensk jul!

Ok, aven om jag trivs utmarkt bra har i USA sa ar det en del saker som gor mig mer sentimental an andra. Julen till exempel, i min asikt sa finns det ingen battre jul an SVENSK JUL - med julbord och julmusik och Lucia. Ameriansk jul ar ingenting jamfort med Kalle Anka!

Lyckligtvis har jag en underbar man och svarforaldrar som gor allt for att gora mig lycklig sa nu ska vi fara till Chicago over en helg den 11 December och ga pa julbord och bo pa hotell, fara till Andersonville och ga pa Ikea.
Jag har precis bokat bord pa en restaurang som heter Tre Kronor!


Ledig Helg!

Kom precis hem fran ett Lia Sophia Party! Tjanade 600 kronor pa 3 timmar. Inte illa det inte. Alskar verkligen mitt Lia Sophia jobb, man far ruskigt snygga smycken och man traffar massa roliga personer och man har sa himla skoj nar man jobbar. Och sa far man dricka drinkar och ata goo mat! Men i helgen har jag inte bokat nagra party alls. Jag har bara 2 till partyn innan jul sa det ska bli skont och fa ta det lite lugnt tills nasta ar.

Imorgon ska jag forst pa ett choklad party hos en granne och sen ska jag och Ryan ut pa karaoke kvall med en massa kompisar. Det ar ju min kompis overraskningsfest. Jag har dock inte hunnit gora klart hennes scrapbook sa jag maste stiga upp tidigt imorgon bitti och gora fardigt.

Jobbet gar prima bra, trivs utmarkt nu nar jag har fatt nya ansvarsomraden, dock sa har jag tyvarr hamnat i ett brak med en kompis. Jag har tagit over hennes arbetsuppgifter och hittat en massa misstag/felaktigheter som hon gjort. Och nu har det kommit upp bland cheferna och hon ar anklagar mig for det hela. Men det var ratt stora misstag som jag inte kunde stalla till ratta och nar jag forsoker prata med henne sa har det liksom inte blivit battre. Jag tror helt enkelt inte hon forstod vad hennes arbetsuppgifter gick ut pa. Det ar en av anledningarna till att hon blivit omorganiserad till en annan avdelning. Men kanns trist att jobbet ska behova ga ut over var vanskap.

Usch jag har haft ont i magen senaste veckan. I tisdags somnade jag runt 8 och steg inte upp forrans jobbet borjade runt 7. Kanner mig helt slut.. men det kan ju ha o gora med 2 jobb, 3 katter, scrapbooking album som jag tar pa mig att gora, en man och sen dramatik med kompisarna.

Ojojoj, langtar till jul och nyar da man fa andas ut lite. Inga partyn och inget jobb!!!!

Harligheter! Langtar till sondag.. fast jag och Ryan har tankt ga och se ny Harry Potter filmen!

Ciao mina vanner!

PS: Kan ni maila eran hem address. Behover en uppdatering.
[email protected]

TACK!


Excellence Award!

Idag hade vi arligt mote med Fi-Med. Det blir mitt andra nu sen jag borjade jobba pa Fi-Med. Det forsta var November, 2009. Och da fick hela avdelningen dar jag jobbar (Lab Division) en utmarkelse (Excellence Award) for utmarkt arbete. I ar var det bara 10 stycken pa Fi-Med som fick en utmarkelse. 2 stycken utmarkelser gick till mina chefer Kim och Tammy. Sedan var det 4 personer i Lab Division som fick varsin utmarkelse, 1 person i Payment Posting, 2 stycken i LockBox och ytterligare 1 som jag inte riktigt vet vart hon jobbar. Men av dryga 50 anstallda var det i alla fall 10 stycken som fick utmarkelse.

"....this award goes to someone who fills her smile and positive attitude in the hallways.  A year ago when she started she had no experience and did not know anything about Medical Billing....."

Hihi, jag var en av dom som fick ett Excellence Award: "...We hereby express our sincerest apprecition to: Marielle Klagmann for outstanding performance and exceptional committment.  Awarded on November, 16 2010.  Nu har jag tva stycken award.  Kanns himla kul att man far bekraftelse pa att man faktiskt gor ett bra jobb. 

Kanns som om 2011 kommer bli ett jattebra ar. Har massa spannande saker pa G.

Dessvarre kommer Sverige resan bli uppskjuten ett ar, sorry guys! Jag far vanta tills nasta ar. Till 2012, ar det inte 10 ars reunion da med Bjorknasskolan foresten??! 2002 - 2012?

Eftersom det inte blir nagon Sverige resa har jag och Ryan bokat oss en plan B resa: 5 natter och 6 dagar till Las Vegas!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!





WHOOP WHOOP- Jag och Ryan har bokat in en resa till Las Vegas den 3- 8 Februari.  Lauren fyller namligen 21 ar och ska dit men hon vet inte om att vi kommer. Hon tror att vi ska aka till Sverige istallet. Och sen firar ju jag och Ryan 4 ars brollops anniversary sa vi tankte fira nere i Vegas!!!

Som brollopspresent ska jag och Ryan ga och ata pa Bobby Flays restaurang Mesa Grill:





Sa tyvarr blir Sverige alltsa inte forrans 2012!

Puss puss

 

Jobb, jobb, jobb

Klockan ar snart halv 12 pa natten och jag har precis kommit hem fran jobbet. Idag jobbade jag 8 timmar pa Fi-Med och sen bar det av till ett Lia Sophia Party. Det blev en lite annorlunda jobbkvall for mig, kvinnan som anordnade festen hade en gemensam Lia Sophia Party/Winetasting. Sa det slutade med att jag fick vara med pa min forsta "hemma" vinprovning. Tillsammans med Ryans chef.. haha det var roligt. Ryans chef och hans fru var dar och en massa av deras grannar. Smuttade pa ca 14 olika viner.

Imorgon har jag ett annat party och pa sondag har jag annu ett party. Jobbar alltsa 7 dagar denna vecka. Men shit pommes vilken fin extrainkomst Lia Sophia ar. Pa mitt nuvarande jobb tjanar jag $800 pa 2 veckor. Pa Lia Sophia fick jag en check pa drygt $500 pa 3 partyn= 1,5 dags jobb. Jag brukar rakna med att varje Lia Sophia Party ar dryga 4 timmar langa, sa ett party ar en halv dags arbete. Det ar inte illa det.

Dock har mitt andra jobb blivit MYCKET MYCKET roligare. Jag har nu tagit over 4 stycken egna konton: United Healthcare, 1199 National Benefit, Cigna och New York Government. Jatteroligt och far skota sina egna konton. Jag kan tanka mig bli kvar pa det har jobbet ett ar till. Kanske ska krava loneforhojning i slutet/borjan pa aret. Vore ju inte dumt. Just nu kanner jag mig utmanad och far lara mig nya grejor plus kanner att jag lart mig nagot oerhort senaste aret pa jobbet.

Sen ser jag fram emot mitt lilla jullov om dryga 1,5 manader och sa har vi ju Thankgsgiving nu ocksa nagra veckor. Ser dock inte fram emot snon, kommer vara lite radd att bila till alla mina partyn om det blir mycket sno/snostorm.

Nu blir det nog sangen! Har en laaaaang helg framfor mig!

KRAMISAR


More responsiblity!

Sooo, jag har tydligen fatt mer ansvar pa mitt jobb. Spannande. Fran att ha inget ansvar till att ha overvaldigande ansvar. Det ar till och med en tjej, min van Katie, som har fatt "sparken" fran vart team och nu vill dom att jag ska ta over hennes ansvarsomrade plus 3 helt nya ansvarsomraden. Katie har jobbat pa foretaget i 5 ar och nu har dom tydligen "omorganiserat henne" till ett nytt department. Katie kallade det for det narmaste till att fa sparken. Sa jag kommer att ha FULLT upp, och ingen ordentlig traning far man heller. Det ar liksom: har, nu ska du ta over det har. Tack och hej! Har du fragor kom se mig. Sen ar man lamnad at sitt eget ode! Vi far se hur det kommer ga!

Och fore slutet pa aret har vi vara utvarderingar ocksa...

Idag var jag till tandlakaren ocksa. Helt bast assa, direkt nar jag kom dit sprang dom o hamtade en varm filt som jag fick ha pa mig medan dom renade mina tander. Och jag fick en guldstjarna eftersom jag inte hade ett enda hal. Sa nu ar jag hemma o firar med en Martini! :)

Nasta lordag sa ska jag pa overraskningsfest da min fina van Jess fyller 24 ar! Jag haller pa och fixar iordning ett scrapbooking album at henne me!!

Och i helgen ar det Lia Sophia for hela slanten, fredag kvall, lordag och sondag dag! Och sen fredagen efter det! 

Sen ar det thanksgiving. Langtar som tusan till den 24 December, da har jag ju tagit ledigt i 10 dagar!!!!!!!!!!!  

Och sen ar det 2011.

 

Award!

AWARD

Jag har fått en award av Miii.


 

Jag ska skriva 7 sanningar om mig själv

 

♥ Jag lyckas aldrig ta mig ur sangen fore 07.00- Mitt jobb borjar 07.30.

♥ Jag blir paranoid och inbillar mig saker nar jag maste sova ensam. 

♥ Jag ar en hopplos romantiker och har last over 300 Harlequin bocker.


♥ Jag alskar Berg o Dalbanor- men nar jag val sitter dar upp pa toppen angrar jag mig alltid och vill ner.
 

♥ Jag hatar mig sjalv efter jag proppat i mig chips eller McDonalds.


♥ Jag kan vara riktigt bossig med mina vanner och dessutom envis som bara den.

♥ Jag har svart att erkanna att jag har fel eller har gjort ett misstag.


Jag skickar vidare awarden till dessa 7 tjejer! 


Annika
Anna D
Lina J
Lisa E
Angelika
Camilla
AKA


Dejt!

Ikvall har jag bjudit over Ryan pa dejt. Har snoffsat till mig och lagat goo mat. Det blev kyckling brost med vildchampinjon sas och hasselbackspotatis. Klockan ar kvart over 9 men ingen Ryan. Hoppas han inte blir super sen, for da kommer all mat bli kall. Typiskt att han maste vara sen nar vi har dejt. Det ar ju supersent o ata middag halv 10 pa kvallen.

Efter jobbet idag skulle jag en svang pa Mayfair, alltsa jag far inte dit speciellt ofta och nu vet jag varfor. Shit jag kom darifran med 3 trojor, en par byxor, ett par laga skor och makeup! Whoops! Men hyfast billigt.. Alla kladerna for bara 50 dollar.. inte illa, Wet Seal! :) YES! Skor for typ 250 och Clinique Makeup for 150! Grymmes har inte handlat pa ett tag...

Naj nu far fasiken mannen ta o pallra sig hem... nu ska jag ringa o fa satta eld i bakutet!

Vart Halloween Party!

I lordags blev det fullt os med jello shots och jello shots och jelloshots! En ost Goblin, Red Devil Punch, Tequila Shots bland mycket annat skoj. Det kom runt 14 stycken. Basta kvinnliga kostym var Lady Gaga, basta manliga Avatar och basta couple Mr & Mrs Shots.  Det var en riktigt roligt fest!!! Lauren, Mike & Robin sov over sa pa sondag morgon steg vi alla upp och at frukost. Jag lagade plattar och Ryan gjorde Bloody Marys!!! Den enda som inte dok upp pa mitt Halloween Party var Deanna, blev faktiskt riktigt besviken. Men men.. har inte hort av henne sen torsdags sa jag har ingen aning om varfor hon inte dok upp. Pappa ringde och surrade med mig i sondags ocksa, da blev jag glad. Vi hinner inte prata sa ofta. Patal om att prata i telefon, jag tanker hela tiden att jag ska ringe men sen sa plotsligt ar sondagen over och ni har redan gatt i sang... (Sorry Miiii - vi maste surra snart)

Ikvall kom Lauren over och vi gjorde fardigt Robins scrapbook. Hon fyller ar imorgon sa da ska vi dit efter jobbet. Pa fredag tanket jag overraska Ryan med en romantisk middag har hemma, det var sa lange sen vi gjorde nat romantiskt tillsammans!

Puss puss












WHAT'S UP WITH THE GLASSES????????????????????




RSS 2.0