Uppgraderad!

Idag uppgraderade jag min telefon fran en Android Motorola till en Samsung Galaxy III! Me like, me like! Ville ha en bra mobil som tar bra bilder!


Shopping!

Fick hem en Victoria Secret katalog i brevladan och hittade sa mycket fint. Kunde inthe hjalpa att fynda lite sommarklader till var Mexico resa! Titta va fint:
 
Det blev 3 nya bikinisar....
 
                  En strand klanning....                                                                     
                  2 par shorts...                                                                                      
 
Vad skulle allt detta kostat i svenska kronor tror ni?????
 
 
 
 

Busy busy!

Forra veckan blev 2 stycken fran mitt jobb uppsagda - en hade varit dar nastan 10 ar och den andra inte mycket kortare. Varje gang foretaget sager upp folk blir jag lika forvanad over att jag inte ar en bland dom. Har fatt nya arbetsuppgifter, eller kanske rattare sagt mer arbetsuppgifter. Jag och en annan kille jobbar nu samma jobb som vi forut var 4 stycken som jobbade. Tydligen ville dom ha "the best of the best" i positionerna och det har blivit en hel del omplaceringar. Vi har haft 3 moten med agarna sista veckan! Det kanns bade spannande och nervost. Mycket ansvar men jag tycker ju om nar jag blir utmanad sa jag inte blir uttrakad.

I Augusti har jag varit pa Fi-Med i 4 ar. Efter 5 ar far jag 3 veckor semester. Hipp hura! Dock - mindre bra nyheter, Ryan tycker att vi ska vanta till 2015 (da jag har 3 veckors semester) till att aka till Sverige sa vi kan stanna langre. Sa det kan handa att Sverige far vanta ytterligare ett ar. Men hem kommer jag!

Ikvall och imorgon kvall ska jag och Ryan ut. Han har en kompis fran gymnasiet (eller kanske hogskolan) som har Kickboxnings tavling. Sa dit ville Ryan ga och hejja pa sin kompis! Sjalvklart foljer jag med! Alltid kul att fa komma ur huset. Pa sondag ska jag och Susi aka till Madison, Ryans kusin ska ha baby shower! Sa kul med baby shower - det ar det roliga har i USA! Man har teman och tarta och alla tar med sig paket! Och sa leker man lekar och umgas! Vet inte riktigt om vi har det hemma i Sverige?

Puss fran mig

Bokad resa - check!

Forra helgen bokade vi var Mexico resa! 4 natter i Riviera Maya- All inclusive. Ah vad det ska bli roligt. Vi flyger ner tillsammans med Kerri och Bryan och sa traffar vi upp med ett helt gang: Maria & Frank, Bebe & Al (deras 20 brollops dag som vi ska fira), Becky & Vic (dersa smekmanad) och Sherri & Bryan. 23:e July far vi!!!

Over 4:e Juli far jag fin besok fran Anna-Karin och Johan och halsa pa. Det blir Vegas over en helg och sen firar vi 4:e Juli i Milwaukee. AR DET NAGON ANNAN SOM HAR TANKT KOMMA?! Som jag sa forut, forsten som hor av sig far sov plats! Vilket A-K & Johan har tagit fordel av - som far sova i vart fina gastrum & spara pengar! Gratulerar till er!

Idag ska jag, Tammi & Maria pa massage och sen lunch! Mysigt! I helgen har jag och Ryan borjat stada ur - verkligen stada ur och hoppas att det ska vara fint har i sommar nar vi far frammande! Vi borjade i dator rummet brevid koket! Just det, maste ju ta kort pa mitt fina badrum som jag renoverade om under julen! 2 dagar tog det - onskar jag hade fore bilder for det var verkligen FULT forut. Gul-orange tapeter och jatteful lampa och FULT FULT FULT!

Ska springa och ta kort snabbt pa efter resultatet:

----------------------20 MINUTER SENARE-----------------------

Oj va svart det var att ta en bild sa det gor sig rattvisa pa kameran!!! Gjorde mitt basta, toan ar sa liten sa det ar svart att ta bild pa helheten.. men ni far i alla fall en ide om hur det ser ut!
 
 

Mitt favorit stalle..

 
Det har ar mitt absolut, mest avslappnade stalle att ta Kaya till. Igar efter jobbet for vi hit och var ute och gick en timme. Sa vackert och rofullt!


Photo Shoot!

I lordags traffade jag och Ryan var fotograf Peggy och vi for ut till en park och tog super harliga vinter bilder! Nasta torsdag ska vi och hamta vara bilder. Har ar nagra bilder fran var foto session. Om ni vill lasa hela blogg-inlagget kan ni ga till denna lank: http://peggymorschlifephotography.wordpress.com/
 

Winter Wonderland in Wisconsin!

I februari brukar vi fa mest sno!!! Harligt! Jag och Kaya var ute och lekte i dag efter jag kom hem fran jobbet!
 
 
 
 

RSS 2.0