Helgen!

Den har helgen hann vi faktiskt med en hel del masta jag saga! I fredags for vi ner och kolla pa Lauren's examens project! Hon tar examen nu i Maj med inrikting fotografering sa hon hade aterskapat hennes farmor och farfars vardagsrums vagg. Jattehaftigt var det. Hon kallade det for: What once was, What continues to be. Och att minnen fran de som gatt bort alltid finns kvar i foton som vi har tagit. Valdigt inspirerande! Mycket bra tyckte jag!! Efterat gick vi ut med Deanna som var i stan och drinkade lite! Himla mysigt att bara ga ut och surra!

 

Pa lordag gjorde vi en massa arenden och var ute med Kaya pa bakgarden. Det var jatteharligt vader sa vi sag till att ta till vara pa dagen. Idag sa tog vi ut Kaya i skogen pa en promenad och sen har jag donat  i koket!  Har antligen tagit ner tapet i koket och borjat malat! Har aven overtalat Ryan till att mala koksluckorna vita!! Jippi! Vad fint det kommer bli! Har glomt bort hur himla kul det ar att pyssla pa hemma, mala och dona!

 

Nu vantar en ny jobbarvecka och fredag + lordag har jag Lia Sophia Partyn!!

 

Bjuder pa lite bilder av helgen som gatt!

 

Detta ar Lauren's examens projekt; Laurens farmor ar inte dar pa riktigt. Det ar en bild som hon har forstorat upp ! Det ser verkligen ut som hennes farmor sitter precis dar bredvid henne!

 

 


Frisbee Drottningen Kaya!

Underbara skona Fredag!!! Det tycker vi om. Jag och Ryan tittade precis pa en bra film: Immortals. Action action om man nu tycker om det! Jag tyckte da den var jattebra. Om ni sett Clash of The Titans sa var den har mycket battre!

 

 

Nu sitter jag har och vantar pa att jobbartavlingen ska dela med sig vem som vann IPAD2, Blackberry Notebook och 250 dollar presentkort. Spannande! Skulle vara kul och vinna en av de priserna!

 

Jag har aven hittat en ny kompis, Jessie fran Venezuela. Typiskt mig att bekanta mig med personer fran skumma stallen. Jag var namligen och handlade mat pa Pick N Save da det var en sot liten tjej som stod och marknadsforde alkohol, Black Dress Vodka. Ja men alokohol tycker vi val om, sa jag gick och smakade lite och borjade surra med tjejjen. Det hela slutade med att vi utbytte nummer och tidigare i veckan traffades vi pa kaffe i 4 timmar pa Mayfair Mall. Hon har ocksa traffat en kille har i Milwaukee och gift sig och flyttat hit. Supersot tjej! Vi ska borja trana tillsammans sa det kommer bli toppen bra!

 

Annars sa ar det baby Kaya som tar upp mest av var tid.  Hon ar var Frisbee Drottning. Har ni nagonsin sett en hund bara runt pa 5 frisbees?

 

 

Tittut sager Kaya!  Hej da sager vi!

 

Kram

 


Shopping!

Idag for jag och Maria och shoppade pa Brookfield Square. Tanken var att vi skulle shoppa i 1-2 timmar eftersom jag hade ett presentkort pa Victoria Secret som jag ville anvanda upp. Shoppingturen slutade 4 timmar senare och med manga manga pasar! Hade en riktigt bra shopping dag, dar jag hittade HUR SNYGGA klader som helst och billigt var det. Vi gick bland annat in pa H&M. Fick lite styling tips av Maria som alltid klar sig sa himla snyggt- framfor jobbklader kopte jag men jag vill aven kla mig sahar normalt ocksa!

 

Har ar nagra av de klader som jag hittade! Jamfor priserna med svenka H&M.

 

Penn Kjol H&M: SEK 199kr USA 168.50kr

Blus H&M: SEK 99kr USA 67.50kr

 

Den har blusen kopte jag i en turkos farg! Typ samma farg som baltet pa kjolen!

 

Byxor H&M: SEK 299kr USA 236kr

Byxorna kom med ett vitt skarp, inte ett brunt!

 

Skorna ar mycket snyggare i verkligheten, dom ar en matt svart farg, inte sa "shiney".

 

 

Jag kopte den har bikni toppen men den ar svart och vit randig. Typ som sjomans kostymen fast svart och vit!

 

Sen var det en jattefin troja som jag kopte som gar till kjolen men jag hittade ingen bild! Far ta en bild senare pa "outfiten" och visa!

 

Kram kram

 

 


Coola Kaya!

Ryans mamma har lart Kaya att satta saker pa hennes nos, typ mat, leksaker etc. Sa ikvall tog jag nagra roliga bilder pa stor babyn! Hon ar 8 manader nu och vaxer sa det knakar. Har ar i alla fall nagra bilder fran ikvall! Visst har gumman blivit bauta stor???

 

For er som ar intresserad sa har jag antligen lyckats uppdated hennes hemsida med en massa bilder!!!  Ga garna in och kika och lamna nagon kommentar. Da blir vi jatte glada!!!  Framforallt Kaya som forsoker lara sig Svenska nu. www.123minsida.se/Kaya

 

 

Jag hade tankt overraska Ryan med ett pask agg imorgon bitti under kudden... tyckte det skulle bli sa himla kul! Men sen nar jag for till affarerna sa har dom inga pask agg har! Inga som man kan fylla sjalv med godis. Fy va besviken jag var! Nasta ar ska jag bestalla paskagg i forvag sa jag kan ge till Ryan!!!!

 

Ni ar lyckligt lottade som har lyx att kopa ett fint paskagg att fylla med godis!

 

Och pa tippen av isberget sa far man inte ledigt over pask har i USA! Inga roda dagar over pask minsann!!!! Urkbulle!

 

Imorgon ska vi se om Kaya kan borja ga pa dagis 1 gang/veckan sa hon ar traffa andra vovvar och leka medans vi ar pa jobbet! Sen blir det en snabbis pa hundparken och sen ska jag traffa Maria och shoppa Pa Brookfield Square kl 11.  KUL o shoppa!!!

 

Glad Pask!


Varen!

Ar inte varen harlig. Man blir sa glad och det ar ljust ute och humoret ar pa topp! Funderar pa att klippa haret och farga det lagomt till min fodelsedag om drygt 1,5 manad! Funderar pa nagot sant har! Tycker ju om att gora drastiska forandringar!

 

Mitt har ar inte riktigt sa langt men jag funderar pa lugg och farga haret brunt!! Vad tror ni?

 

Har nagra Lia Sophia Partyn nu pa kalendern vilket ar roligt!!!!  Trivs faktiskt bra pa jobbet nu ocksa. Jobbar med att analysera information vilket ar annorlunda mot vad jag gjort forut. Och jag far sitta och lyssna pa min musik vilket ar super gott!

 

Kaya vaxer sa det knakar!  Hon ar jattemysig liten brud som alskar att hanga med mamma och pappa! Hon foljer efter oss som en liten hundvalp!

 

 

Kaya sover med oss i sangen och hon sover ALLTID sahar bredvid pappa!!!

 

Puss fran oss!


Film Tips!

Har kommer lite film tips om ni ar sugna pa bra filmer:

Dream House

Bra story, spannande! Oforutsagbar, inte alls som alla andra "Haunted Houses" filmer. Bra skadespelare.


Real Steel

Bra action film, framforallt om ni tycker Hugh Jackman ar en hottie! Vilket jag gor! Bra budskap och "ma bra film".


Warrior

Detta var en film jag inte trodde jag skulle gilla alls, ar inte sa mycket for boxning eller stort Rocky Fan. Men jag laste alla rekommendationer om den har filmen och blev nyfiken. Annorlunda film och blev mycket glatt overraskad. Det har ar en bra story, bra skadespelare och starkt slut!


Ja det var det! Nagon annan som har na bra filmer att rekommendera??




RSS 2.0