Happy New Year!

Idag ar det dagen innan Nyarsafton... kanns konstigt. Kanns som om det ar fredag men det ar ju bara torsdag. Jag jobbade bara mandag och tisdag den har veckan och sen har jag varit ledig resten av veckan. Jobbar inte forrans pa mandag sa jag har 3 dagar till att njuta av ledigheten.

Jag hade en jattebra jul. Jag fick MASSOR med julklappar. Massor med scrapbooking grejjor, bland annat en scrapbook maskin av Ryan:

Sen fick jag en scrapbooking stall av Susi:

Och sa massa scrapbooking tillbehor forstas!!
Och sa fick vi "ornaments" till jul granen, dekorationer till huset, och pengar!!!

Hade tankt ta bilder pa allt men det ar sa mycket sa jag ides inte!

Igar kvall traffade jag brudarna och vi hade "secret santa". Jag fick ett set med massage olja, lotion mm. Mysigt och traffa tjejjerna:



Robin, Deanna, Lauren, Maria, Tammi, Carly, Me & Jess

Och sist men inte minst sa har jag andra harfrisyr!!!!!!!!!!!!!



Imorgon ska vi fira nyarsafton har. Har handlat en ny klanning o allt.. ska forsoka ta massa bilder imorgon!

Kram kram


GOD JUL MINA KARA!

Antligen jul!!!! Jobbade sista dagen idag, vilket var ratt ok. Dagen gick fort och nar jag kom hem sa overraskade Ryan mig med att laga mat! MUMS. Jag har stadat lite o nu ska vi snart ata. Dricker lite goda drinkar och myser!
Imorgon kvall ar det julfest hos Franz & Susi och sen ar det juldagen da oppnar vi julklappar!!!!

Sen forsoker jag fa ihop ett gang till Nyars men det verkar daligt. Tankte middag och spel har hos oss.. nagon som vill komma????

Vi far val se vad det blir av det!

Ah vad jag alskar julen!!! Sa mysigt minsann!

Puss puss

Julfest!

Idag var det julfest pa jobbet! Himla mysigt- men det var ett "dry party". Dry = noll alkohol! Sa efter jobbet for jag och motte upp Ryans och hans jobbarkompisar och drack goa drinkar! Nu ar jag hemma och klockan ar nastan 8. Funderar pa att ga och sova.. maste ju jobba imorgon. Ryan ar ledig anda tills 2011. Men sen ar jag ledigt Fredag, Lordag och Sondag. O sa jobbar jag bara Man, Tisdag och sen ar jag ocksa ledigt till 2011.

GOD JUL PA ER ALLIHOPA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Lia Sophia Christmas Party!!!

Forsta dagen pa min Christmas week - som ar riktigt fullspackad!!! Traffade upp Lia Sophia ganget ikvall!!!!
Imorgon ar det "svensk" julafton" pa jobbet, med lucia tag bland mycket annat skoj! Pa onsdag ar det julfest med Fi-Med och pa torsdag ar det sista jobbardagen for veckan. Fredag ar julafton!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Min Manager Gina hyrde en limo till sina Lia Sophia tjejjer!!!

                                   Team Bartel!


                        Downtown Milwaukee!



                  My awesome manager Gina Bartel!




Our Christmas!!

Den har helgen var en underbar helg! Jag och Ryan spenderade helgen med att julhandla och juldekorera, sla in julklappar och julpynta. Och bara vara. Ar glad, lycklig och tacksam over att jag har ett underbart hem och en helt underbar, underbar Ryan.  Jag kladde granen idag och insag hur manga minnen vi redan skapat och hur manga fler vi kommer skapa! Ibland ar det skont att bara stanna upp, vad man an gor, och bara andas. Inse att man lever och vara tacksam over det man har i livet. Det ar latt att man later det negativa "just nu" ta over. Nagon sa till mig att om man tar 1 minut varje dag, stannar upp i vad man an gor och bara tar ett djupt andetag och tanker pa nagot som man ar tacksam over... sa kan det andra en hel dag. Jag har forsokt leva efter det konceptet och ibland, under konstiga omstandigheter, eller tillfallen under dagen har jag kommit pa mig sjalv med att bara ta ett djupt andetag, andas, och tanka pa nat som jag ar tacksam over. Idag kanner jag mig valdigt tacksam over allt jag har i mitt liv. 1 minut om dagen ar 7 minuter i veckan.... inte speciellt mycket, men det gjorde mycket for mig!Andrade hela min vecka!!!!










***********************************LOVE***************************************************

Har en ny Jul favorit lat i ar... denna lat ar sa fin att man nastan far en tar i ogat!!!



KRAM

Christmas Countdown!

Sa var det bara 1 vecka kvar till jul. Helt ofattbart vad sista manaderna har gatt fort och snart ar det slut pa aret. 2011. Skumt! Idag ar det fredag och Ryan ar ute med jobbet pa julfest. Jag hyrde en film ikvall och myste pa med mina kissekatter. Sag Charlie St Cloud. Den rekommenderar jag.. forst var jag inte saker, fast a andra sidan sa ar jag lite smakar i Zac Efron sa jag kan se nastan vilken film som helst med honom, men hursomhelst, filmen var jattebra och jag blev faktiskt lite overraskad. Tycker om nar man tror man vet vad som ska handa, men sa hander det nat helt annat. Frant!







Sa den tycker jag ni ska se!  Har hyrt den i 3 dagar sa imorgon tankte jag se den med Ryan! En mysig romantisk film!

What else. Det gar bra pa jobbet. Pa bada mina 2 jobb.

Vi har antligen fatt sno.

Pa mandag har jag julfest med Lia Sophia. Min manager Gina har hyrt en limo som vi ska kora runt med nere downtown och kolla pa Christmas lights. Pa tisdag ska jag och nagra fran jobbet gora en liten svensk jul "celebration" och pa onsdag har jag julfest med mitt jobb. Pa fredag ar det julafton.

Har dock inte hunnit julpyssla annu. Men tankte att jag skulle gora det nu i helgen. Har bara ett Lia Sophia party pa sondag. Sa det ska bli skont me en avslappnande helg. Det basta med Lia sophia ar att man aldrig behover jobba pa hogtider for da vill alla vara hemma med sina familjer och det ar ingen som vill boka ett party da.

Onsdagen efter julafton ska vi tjejjer traffas och leka Secret Santa. Man har kopt en "allman/generell" julklapp och sen ska vi byta med varandra. Jag har gjort en scrapbook bok online! Jattefin blev den verkligen!

Naj nu tankte jag stada men jag tror det nog nastan blir sangen istallet!

Oj just det ja.. gick ett paket fran min lilla Miiiigumma! Varldens finaste julklapp. Kommer bli sa sjukt fint i vart sovrum.. nar vi nu far ta tag i det! Har ju i alla fall kommit pa vilka farger jag vill ha: aggskal (eggshell) och typ en gra/brun aktig farg. Aaaaaaaaaaah vad jag langtar till mitt sovrum blir fardigt, ska verkligen ta FORE och EFTER bilder. Dock lar det nog ta ett tag innan det blir fardigt, men den som vantar pa natt gott vantar aldrig for lange!





Bye bye!

VARLDENS BASTA HELG!

Imorgon bar det av till Chicago. Vi ska upp tidigt, har planerat att vara pa vagen no later than 8, och sen stanna pa na truck stopp och ata frulle. Sen har jag ett Lia Sophia Party klockan 12 och sen ska jag mota upp Ryan, Franz & Susi pa eftermiddagen och fara till Anderssonville.  Pa kvallen har jag bokat bord pa Tre Kronor dar vi ska ata svensk julbord. Vi har bokat hotellrum lordag natt och sen pa sondag ska vi fara till IKEA hela dagen! Varldens BASTA helg!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 

Idag efter jobbet for jag over en svang till Robin & JJ. Han ar sa s***tans sot!!!! Han har borjat krypa nu det lilla pyret. Det var mysigt och traffa Robin ocksa. Hon haller pa o sy en luciaklanning till mig som jag ska ha pa mig pa jobbet.

Nu ska jag ata lite donken och se Modern Family. Sen blir det att forbereda infor imorgon!

Kram kram


EN BRA DAG!

Idag hade jag faktiskt en rolig dag pa jobbet. Manga roliga manniskor pa jobbet och sa ar det alltid kul nar det kanns som om man fattar nat av vad man gor. Mitt jobb ar som en mattelektion pa gymnasiet. Det ar roligt da man far ratt svar men nar man far fel svar och inte fattar nat sa blir man frustrerad och ont i huvet. Men det basta av allt ar att man far lyssna pa sin MP3 spelare medan man jobbar. Det ar sa manga bra latar dar ute!

Vi ska aven ha Secret Santa pa jobbet, nar man far en hemlig person som man ska kopa julklappar at!
Jag blev aven bjuden hem till en kollega som ska ha OPEN HOUSE hemma hos sig. Hon och hennes man hade tydligen julpyntat och ville visa upp sin julpyntning med lite bakverk och annat gott. Jattemysigt, dessvarre kan jag inte ga eftersom jag ar i Chicago den helgen.

PAKET: Marie har erbjudit sitt att skicka over ett paket sa om nagon annan vill skicka sa fraga garna om det ar nagot annat jag behover.. typ OBOY! Och mera tacodipper, jag har tankt tjana pengar pa taco dipp namligen! HAHA!  Tack Marie gumman!!!!! Du ar bast!

Gissningslek: vem skrev inlagget postat av anonym?! Jag klurar och klurar och kan inte komma pa vem. Jag gissar pa antingen Tove, Aka eller Daniel.. eller kanske Tessi?!  Har jag ratt???!  Men om man bor i USA i over 2 ar sa far man faktiskt bli lite amerikansk, forsta att jag pratar inte ett enda ljud svenska om dagarna. Konstigt ar det..

Har kommer lite harlig musig:




Svenska jultraditioner!

Okej, sa jag har gatt och blivit lite overdrivet julgalen. Vet inte om det ar for att det har blir... 3:e aret i raken som jag firar jul hemfiran. Eller "icke svensk jul". Jag har ju bokat julbord den 11 December. Och sen ska vi till Ikea och nu minsann har jag fatt ett nytt pahitt. Jag ska namligen vara Lucia pa jobbet och visa jobbarkompisarna en svensk jultradition. Hahaha! Spenderade just pengar pa en lucia krona och ett sant dar ljus som tarnorna haller i. Och nu har jag en kompis som ska sy upp en lucia drakt at mig! Hahahaha. Jag har ju fatt fnatt.



Men nu behover jag hjalp!

Ar det nagon som kanner sig lite snall (extra jul snall) och har lust att skicka over lite smagrejjor.
Helst behover jag det snarast sa senast fredag bor det vara i posten om det ska hinna fram i tid.  (Ju mindre paket ju fortare kommer det fram). Men senast fredag maste det ivag annars kommer det tyvarr inte hinna fram!

ONSKELISTA:

Jag behover namligen sant dar snore som man kan bade hanga i granen och runt midjan pa en tarna. Vet inte riktigt vad det heter.

Sen behover jag 15 sycken paket med TACO DIPP.  (OLW eller Estrella, det billigaste gar bra)

Och 2 paket saffran vore jatteschysst. (men inget maste)

Sen behover en cd pa nagon som sjunger jullatar:
Santa Lucia
Glans over sjo och strand
Ja ni fattar vinken, svenska jullatar som man sjunger nar man gar i jultag. For jag tanker fanken i mig inte sjunga.
Om ni inte kanner for att skicka allt ovan sa gar det jattebra att skicka en grej!

Hoppas hoppas nagon snall sjal har lust att skicka over dessa grejorn till lilla mig!

Puss o Kram


RSS 2.0