Not as planned!

Min helg blev inte riktigt som planerat. Fredag morgon drog jag ivag till jobbet, superladdad infor fredagkvallen. Romantisk utekvall med middag och Nickelback konsert.. hur kan man inte vara taggad! Konserten lat grym ocksa; oppningsbanden var 3 stycken: Breaking Benjamin, Sick Puppies och Shinedown. Jag hade laddat mp3:n med Nickelbacks nyaste album: Dark Horse.  Grymt bra cd, den basta cd:n med dom tycker jag! Gick omkring och skrot till alla pa jobbet om min planerade kvall! Lyckligast var jag.

Runt halv 12 far jag ett sms fran Ryan. Han har fatt magsjuka och farit hem fran jobbet. Aaaaah! Mest tyckte jag synd om honom och hoppades innerligt att han skulle krya pa sig infor kvallen. Men icket, jag kom fran jobbet strax efter 4 och han lag och huttrade under tacket och sprang till toan flera ganger per timme. Han madde inte bra. Konserten skulle borja 6.16pm. Det slutade med att jag aldrig for pa konserten, jag forsokte ringa runt och fa nan kompis att folja med men antingen var dom redan upptagna, jobbade eller svarade inte. Jag ar fortfarande jattebesviken for det skulle ha varit en grymmes konsert, men sjalvklart tycker jag mest synd om Ryan. Det var ju hans fodelsedagspresent till mig... Jag spenderade kvallen med att forsoka fa fardigt Beckas scrapbook och fick sov pa soffan. Forsokte halla mig undan fran magsjukebakterierna. 

Dagen efter sa hoppades jag att Ryan skulle vara nog frisk sa han kunde folja med mig till Green Bay. Det tar cirka 2,5 timme att kora dit och jag hatar att kora sjalv nar det ar sa langt. Men han madde fortfarande inte 100 och stannade hemma. Jag bestamde mig for att dra ivag sjalv. Ar glad att jag for, aven om jag onskade att Ryan varit med. Det var roligt att traffa Becka igen, senast jag sag henne var pa mitt brollop. Vi for ut och at middag och sen for vi och barhoppade. Hon blev jatteglad over presenten sa det var helt klart vart det.

Pa sondag for jag hem och kom hem vid 1 tiden. Det var sjukt varmt ute. Runt 35 grader.. jag och Ryan blev lite busiga och hade vattenkrig ute. Sen klippte han graset och jag tog ut katterna en stund. Sen blev det sangen for mig. Var helt utmattad efter den "kaotiska" helgen som inte riktigt blev som planerad. Trist, men.. sant som hander!

Annars sa ar det do varmt har, kanns som Thailand all over again. Runt 30 grader varje dag!

Hade en bra dag pa jobbet och hoppas det kommer fortsatta sa! Ar super laddad infor denna helg... Sex & The City pa torsdag med Deanna & Maria. Sen ar det min fodelsedagsfest och utgang. Lordag vilodag och sondag brollop och sen ar vi lediga pa mandag eftersom det ar Memorial Day.

Idag efter jobbet fick jag varsta stadarrycket och stadade upp i vardagsrummet. Ser sa frasch och snyggt ut. Imorgon ska jag ta tag i koket! Gardinerna jag fick av pappa och Rose ar sa snygga. Langtar tills jag ska gora om i sovrummet. Vet exakt hur det ska se ut ! Eller atminstone hur jag vill att det ska se ut!

Idag fick jag paket av sota Miiiiiiiiiii!!!!! Tack gumsan!!!!  Jag skulle vanta till min fodelsedag men sen sa Ryan att om det ar nat godis dar sa kande det maste in i kylen. Vad da sa jag? Naj det ska oppnas pa min fodelsdag! Tillslut overtalade han mig att oppna det, och han hade ratt.. haha all choklad hade smalt och var helt mjukt :) Sa vi satte in det i kylen, sa forhoppningsvis blir det gott nar det kallnat igen. Och Ryan sa nar han sag dipperna: aha, va bra, Marie skickade present till mig med. Hehe, han alskar OLWs dipper. Hoppas det inte gjorde nat att jag oppnade det tidigt.. vart JATTEGLAD over parfymen, luktar sjukt gott. Tack gumman.. inte trakig present alls. Jag ska ha pa mig den pa min fodelsedags fest. Jatteroligt med nya lukter.. Ryan tyckte jag luktade som en tjej! Haha! TACK GUMMAN! LOVE U!

PUSS!







Surprise!

WOW, Ryan overraskade mig med en super romantiskt, underbar, fantastisk tidig fodelsedagspresent. Han lurade ivag mig till Susi och nar jag kom tillbaka hem igen sa hittade jag detta:





AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHHHHHHHHHHHHHHH min underbara alskling! Jag har inte blivit sahar overraskad pa jattelange. I love it! Det ar bra att han vantar mellan gangerna, for da blir man riktigt overraskad! Han ar allt bra min man! Blev jatteglad! Nasta torsdag sa ska ju jag och brudarna och se Sex & the City filmen pa min fodelsedag och pa fredagen sa blir det utgang med kompisarna! Se imorgon har Ryan overraskat mig med biljetter till Nickelback och middag! Jattespontant och jatte jatte jatte roligt. Jag ar SA glad!!! Alskar spontana overraskningar, aven om han har planerat detta jattelange sa gjorde han det bra. Jag misstankte minsann ingenting. 




(Vart nya inkop)

Allt detta kom med detta underbara kort:

Every day
there are moments
when the sight of you
still takes my breath away.,
and the beautiful woman 
you are still amazes me.
I realize alll over again
how lucky I am
to be right here with you.
Today is a chance
to celebrate you-
the wonderful woman who fills
each of my very days
with love
 


I'm in love!

Happy Birthday to me!


Sommarvarme!

Idag ar det helt underbart ute och likasa ar mitt humor. Det ar runt 28 grader har! Var precis ute och rastade mina bebisar. Snart kommer nog Ryan hem fran jobbet och da blir det middag; vit sparris inlindade i skinka pa en badd med ris och purjolok iblandad med sas gjord av gradde o chili och sen ost pa det in i ugnen. MUMS! Sen maste jag fortsatta scrapbooka. Och sen blir det sakert American Idol. Hade en bra dag pa jobbet for ovanlighetens skull. Tiden gick jattefort och sen var klockan helt plotsligt halv 4 och jag for hem.

Det ska bli sa himla kul i helgen och nasta helg annu roligare! Ser verkligen fram emot dessa roliga event. Mitt hus ser dock ut som ett bombnedslag. Har inte packat upp fran Thailand an eller fran senaste helgen. Jag orkar helt enkelt inte och nar vi anda inte har nagra planer pa besok sa far det se ut som ett kaos. Efter helgen kanske jag tar tag i att stada.

Langtar som ett tok till Sex and the City filmen kommer ut!

Fattar inte att det redan ar Juni. Sommar igen, den 12 Juni forra aret gifte jag mig och da var ni har och halsade pa. Det kanns inte direkt som ett helt ar sen. Helt galet vad tiden gar fort. Man maste verkligen se till att gora det basta av tiden man har, for en dag vaknar man upp o ar typ 80.. haha!

Nu tror jag min alskade man ar hemma! PUSS!

Mr Sjukling!

Nu ar jag pa battringsvagen. Sorry att jag varit dalig pa att uppdatera, men man blir sa orkeslos nar man ar sjuk. Och sen hade jag en riktigt riktigt dalig vecka forra veckan samtidigt som man var sjuk. I onsdags glomde jag min planbok pa jobbet, tankte inte sa mycket pa, utan tankte att jag hamtar upp den nasta morgon. Nasta morgon var den borta... ingen aning vart den tagit vagen men bortblast var den. Irriterande och jag holl pa hela jobbardagen att leta efter den men inget!

Pa fredagen jobbade jag 7-10 och sen tog jag ledigt resten av dagen. Jag for till Immigrationsverket och gav alla mina fingeravtryck och sen till DMV och skaffade nytt korkort. Forst ville dom inte ge mig ett eftersom jag inte har nat Green Card men sen pa DMV nummer 2 lyckades jag fa ett nytt. Det ar ratt coolt, man gar dit och man far sitt nya korkort direkt i handen.

Sen pa fredag eftermiddag tror vi ivag norrut. Franz & Ryan korde o jag och Susi lag bak i bilen och sov. Skitskont. Vi hade riktigt trevligt hela helgen. Pa lordagen sa traffade vi upp alla grannar vid en jattefin stuga och sa drack vi o at och kastade var grannes aska i sjon. Sen for vi ut o at middag och efter middagen for jag och Ryan o nagra andra grannar till ett kasino. Jag vann runt 700 kr pa Black Jack. Det ar mycket enklare att vinna pa Black Jack har i USA an i Sverige. Sen pa sondagen gick vi runt o shoppade, hittade en grymt snygg ring.. far ta kort senare. Och sen var det tillbaka till jobbet pa mandag. Ar sa spyless pa mitt jobb.. BLA!

Sen har Ryan gatt o blivit sjuk ocksa.. han var hemma fran jobbet pa mandagen.. tydligen har han fatt min forkylning nu nar jag borjar bli battre. Pa lordag ska vi fara till Green Bay och fira Beckas 30ars dag! Haller pa med hennes fodelsedagspresent.. guess what?!  Scrapbooking album! hehe!

Nasta helg ar det min fodelsedag och sen ar det brollop pa sondag. Och sen ar det juni. Himmel i gatan vad fort tiden gar. Pappa ringde mig haromdagen ocksa, han ar i Loiusiana med Torry som opererat sig dar. Han och Rose skickade mig min fodelsedagspresent.. jattefina nya panel gardiner.. dom ar sjukt snygga!!! Det kommer bli riktigt fint har i huset nu!

Kanns som jag har SA mycket att skriva men nu maste jag nog lagga ner. Ska ata middag o ga o se en film med Ryan: All about Steve.

Det blir pizza och Corn on the Cobb! PUSS


Sjukling!

Jag har gatt och blivit jatteforkyld. Kommer inte ihag sist jag var sa har forkyld. Jattejobbigt... huuuuuuvaligen!!!! Idag pa jobbet satt jag och nyste och snot mig om vartannat och nu ar min nasa jatterod! Igarkvall hade jag nastan ingen rost och jag har jatteont i halsen! :( Stackars mig. Ibland ar det synd om sig sjalv. Tur att jag har en mysig man som tar hand om mig. Han ska hamta upp goo mat at mig ikvall. Blev jattesugen pa en tuna sandwich from Calvers men om han inte ids fara dit sa kanske det blir en varm macka med te senare ikvall.

Pa fredag ska jag pa Immigrations grej klockan 11 sa jag bestamde mig for att ta ledigt resten av dagen. Jag tankte jobba 7-10 och sen inte komma tillbaka till jobbet. Guu va skont! Sa far dom val saga vad dom vill!  Jag ska iofs forsoka jobba ihop typ 5 timmar som jag missar men kommer mest troligt bara kunna fa ihop 4-4,5.. men det ar ju battre an ingenting!  

Usch vad jag ar less LESS pa mitt jobb!

Jag blir uttrakad sa fort!

Haha! Nu ska jag ga o kurera mig i sangen med mys pys klader.
Ryan ringde o ar pavag hem for att ta hand om sin lilla prinsessa!

HAHA! :) 

Jetlag!

Fy fasiken vikket jetlag jag och Ryan har. Har aldrig varit med om nat liknande. Hjalper val kanske inte heller att jag har gatt och blivit forkyld, har 1000 olika projekt pa gang och forsoker packa upp fran resan. Igar vid 2-3 tiden pa eftermiddagen la sig Ryan ner for att vila, jag var inte speciellt trott men la mig ocksa ner for att vila. Vi vaknade igen halv 2 pa sondag morgon. Whops! Sa da klev vi upp halv 2 pa morgonen och at middag och sag tv och sen har vi varit uppe sen dess. Jattekonstigt. Men i Thailand var ju klockan da halv 2 pa eftermiddagen eftersom det ar 12 timmars mellanskillnad. Jag och Ryan sover pa eftermiddagarna och kliver upp jattetidigt pa morgonen, vi maste forsoka andra tillbaka pa var dygnsrytm.

Idag ar det mors dag. Jag for till kyrkan med Susi klockan 8 och sen halv 10 da jag for hem da kom Ryan for att jobba med median. (Filma etc).

Nu snart ska vi laga lite svenska plattar och sen ga over och overraska henne med lunch och presenter!

Sen blir det lazy sondag. Fy vad jag inte vill jobba igen till veckan!

Huvva. Pa tisdag ska jag traffa Lauren o Deanna och pa torsdag kvall ska vi ha tjejkvall!

Hoppas ni haft en underbar helg!

Kram

HEMMA!

Da var man hemma igen. Har varit hemma i 2 dagar och dom 2 dagarna har gatt jattefort. Kanns som om dagarna i Thailand gick langsamt och var laaaaanga, 2 dagar kandes som en hel evighet! Langtar redan tillbaka till paradiset och harligheten av att vara ledig. Men jag sager da det: for att det ska raknas som "semester" sa maste man atminstone kunna ta minst 2 veckor i strack. Annars raknas det da minsann inte! Dumma USA som har skitdaliga jobb med daliga benefits. Nasta ar pa mitt jobb far man inte "lana" ledighet sa man maste vanta tills man sparat ihop sina lediga dagar. Vilket innebar att for att jag ska fa ut 2 veckor i strack maste jag vanta till typ Oktober eller nat.. naj dar kommer jag inte vara kvar nasta ar. Jag maste hitta ett jobb dar man far langre ledighet an sa!

Jobbade idag och ar redan less! Haha! 

Men det ar himla harligt att komma hem till liv och rorelse maste jag saga! Tiki och Ludwig ar varldens kelsjukaste sma sotnosar. Dock har dom gjort rackartyg medans vi varit borta... husse ar ARG men men.. dom ar ju bara sma kissekatter. 

Nu har jag hamnat i triangeldrama ocksa. Det ar sa typiskt mig; jag ar for SNALL!!!!!  Marie du behover komma hit och sla lite vett i mig! HAHA! Deanna och hennes pojkvan Kyle har gjort slut och nu har Kyle beslutat sig for att "lasta av sig" kanslor och what not pa mig! Deanna har jag knappt hort av! Pommes, nu vill han vara buddy buddy med mig och jag ar for snall for att saga: back off!!!  Help!

Nu ska jag mysa lite med mina sma rackarungar! 

Slutet pa paradiset!

Vi har bara 2 dagar kvar av paradiset. Igar for jag och Ryan pa en "snorkling tur" till Phi Phi Islands. En av vara mindre uppskattade resor, hade kunnat gora om det hade vi nog inte farit men vi fick ett par vackra bilder av on! Efterat blev vi avslappta pa Cocos och Patricks hotell och dom tog oss till the weekend market dar vi shoppade loss. Det var VADLIGT varmt men helt klart vart det. Det basta var att att Coco var var personliga shopping guide och fick utmarkta priser at oss eftersom hon ar Thai. Vi at underbar god mat, farsk sushi som var helt utsokt... vi kopte ca 6 bitar och betalade 45 baht.. typ 10 kr. Sjukligt gott. Efterat for vi till Patong och drack nagra drinkar pa en Aussi bar.. vi checkade in alla ladyboys... haha! Bangla street ar helt galet med folk pa kvallarna!

Idag ska vi bara ta det lugnt och sen blir det Fanta sea ikvall med middags buffe och show. Imorgon ska vi packa och traffa upp Coco och Patrick och saga hej da och sen far vi hem igen! :( Trist. Men jag saknar mina sma kissekatter!!!

Kram kram









RSS 2.0