Shopping!

Lordagen slutade med shopping. Ryan o jag handlade lite mer an vad vi tankt oss. Forst for vi till Target dar vi handlade lite nodvandigheter sasom harspary, kattsand och sa rakade jag hittade denna sota klanning:



Sen for vi till OfficeMax dar jag handlade lite grejor till foretaget. Ryan handlade lite grejjor till jobbet. Sen for vi till Aldis som precis oppnat i narheten av vart hus. Det blev lite chips och aggnudlar. Ska snart satta igang och laga Pasta Carbonara! Mums fillibabba!

Vi hann ocksa ivag en svang till Mayfair, det ar inte ofta jag far dit for det ar alldeles for farligt. Vi kopte mer tallrikar till koket, det var halva priset rea och sa nya finare underlagg i gront som kommer matcha koket. Sen rakade jag hitta den har klanningen ocksa:



Hihi, jag kopte en sot svart kjol ocksa. Men jag ar sa kass pa att fota sa det blev bara bilder pa klanningarna.
Och sa kopte jag ett lila skal till min nya Droid mobil ocksa. Min nya mobil som forst var lite val high teck for Marre men nu ar jag helt kar i den... har allt jag behover i min lilla mobil. Internet, musik... GPS! Ryan ar sjukt avis pa mig!

Nu ska vi ha en mysig kvall med middag, chips, efterratt maybe popcorn.. det blir nagra avsnitt av 25 - sasong 5 och sen ville Ryan se gamla versionen av "Clash of the Titans".

Haft en riktigt mysig dag med min hubby!


Oma!

Igar bjod vi hem Oma Landsman. Ludmilla och Karl Landsman byggde det har huset som vi bor i. Nar Ryan, Collin och Jamison vaxte upp sa bodde dom grannar och eftersom dom var tyskar sa blev det Oma Landsmann och Opa Landsmann. I Tyskland sa ar ju Opa & Oma far eller morforaldrar. Efter Karl dog sa flyttade Oma och ville att Ryan skulle kopa det har huset. Sa det gjorde han och vi ar valdigt lyckligt lottade som har ett sant fint hus med en san fin tomt.   

Jag lagade lax med potatis och god sas och sen gjorde jag en helt UNDERBAR efteratt: kladdkaka, choklad mousse och gradde och hallon och och riven choklad. Oma var helt overvaldigad over att vara i sitt hus igen och tacksam och lycklig. Hon har inte varit har pa over 10 ar.

Idag ska vi ha en herr och fru Klagmann dag! Vi ska fara till Mayfair snart och sen lite arenden och sen tankte vi fara och spela minigolf. Det sa himla vackert vader har, jag glommer alltid bort att Augusti ar en av dom finare manaderna, 25+ varje dag och solsken. Vi ska forsoka ta till vara pa sommaren nu innan den ar slut. Vi har sa mycket planerat...som vanligt. Nasta helg aker vi till Winneconne. Sen har vi funderat pa att ha en bbq hemma hos oss och bjuda in en massa folk. Sen Halloween party i Oktober och sen blir det ju en massa jobb for mig nu med tva jobb!

Namnde jag att jag firade 1 ars jubileum pa Fimed den 25 Augusti. Laskigt att jag har klarat mig ett helt ar utan att fatt sparken. HAHA! Det var gulligt att dom uppmarksammade att man varit dar i 1 ar dock!

Ha en underbar helg!

 

Redan torsdag????!

Hej mina vanner!
Tydligen sa ar det redan torsdag... vart tog veckan vagen?  Imorgon ar det fredag och sen ar det HELG igen! Sa skont den har helgen - har inte nagra planer alls. I mandags kom Maria over och vi planerade hennes Lia Sophia Party - som kommer bli mitt forsta party.  Jag fick aven mitt Lia Sophia Starter Kit i mandags med 20 nya smycken!  Jattefina ar dom! I tisdags myste jag med Ryan - vi har borjat pa 24 sasong 5. GRYMMES!

Igar kom Lauren & Deanna over och jag lagade gooo middag bestaende av flaskfile med philadelphia ost inlindad i bacon, hasselbackspotatis och beasas. Det blev aven lite vin och shots. Idag nar jag kom hem fran jobbet sa hade min nya mobil kommit! Imorgon kommer Oma over pa middag, sa da ska jag laga lax med mina goda sas.

Nasta vecka ar det September och jag jobbar bara man-torsdag. Ar ledig fredag,lor,son,man och tisdag! Ska bli sjukt skont. Vi ska fara upp till Winneconne och sa blir fiske och aka bat och ata god mat. Langtar som ett tok. Alskar Winneconne.  Veckan efter det far Susi & Franz till Tyskland sa da blir dom borta i 6 veckor. Har planerat ett Lia Sophia Party 16:e Oktober.. funderade pa om jag kanske skulle ha det hemma hos Susi & Franz eftersom dom inte ar hemma!  Vi far se!

Nu ska jag krypa ner och ta en tupplur - och leka med min nya telefon! 
Puss puss

Green Bay, Reunion, Bachelorette Party & Bridal Shower.

Det blev en fullspackad helg. Pa lordag eftermiddag brummade jag ivag till Green Bay. Min air conditioning i bilen fungerade inte och det var sakerligen 30 grader ute och riktigt kvavt var det. Det blev 2 valdigt LANGA timmar. Men jag kom fram helskinnad runt kvart i 6 och motte upp Rebekah, Melissa, Michelle och Sarah for en god middag med riktigt god drink.


Rebekah, Melissa & Michelle

Efter middagen sa foljde jag med till Rebekahs kompis Beths Bachelorette Party. Fick mig en "akta" jellyshot minsann! Haha!




Det blev en riktigt trevlig kvall. Det blev en tidig kvall, vi for hem runt 11-tiden och jag fick sova over hos Becka. 11 ar ratt sent for mig nu fortiden foresten, efter 10 borjar jag gaspa! Haha! Pa sondagen var det en stor dag for Becka, hennes Bridal Shower. Var riktigt trevligt och jag traffade en massa trevliga manniskor. Ser fram emot brollopet i Oktober, ska bli riktigt roligt!!!

Nu ar det bara 2 veckor kvar och sen ar det 5 dagar ledigt!!!! Jippi!!!!!
Hoppas alla hade en bra helg! Nasta helg har jag inte planerat in NAGONTING!!!!!  Guuu va skont!





.... och sist men inte minst, sa hittade jag en till liten overgiven kattunge!!!!  Tyvarr sa lyckades jag inte fanga in denna och ta hem den. Men jag tror inte Ryan hade blivit sa glad om jag tagit med honom hem!!!! :)


So here it goes...


LIA SOPHIA




www.liasophia.com/mariellek


Slutkord!

Jag kanner mig helt dod! 40 timmars jobbvecka antligen over. Hatar att borja jobba 7 pa morgonen. Men jag alskat att vara fardigjobbad halv 4 pa dagarna. Men det ar pest och pina att stiga upp pa morgonen. Jag sover till halv 7 och sa kommer jag alltid in lite sent. Haha. Ryan tycker jag ar en riktig haxa pa morgonen, prata inte med mig for da blir det bara morr till svar. Ikvall ska jag bara ta det lugnt. Imorgon ska jag kora till Green Bay och ga ut och ata med tjejerna och sen sondag Bridal Shower. Huvva vad jobbigt. Trott, trott trott. Och sen mandag jobb igen. Urkbulle. Men bara 2 jobbveckor till sen har jag ledigt i 5 dagar. 5 dagar i himmelriket!!!

YES! Haha, annars gar det mycket bra. Jag smider planer infor framtiden. Haha.
Later som det ska aska ikvall. Vantar pa att Ryan ska komma hem, den stackaren har jobbat sen 4 imorse och nu ar klockan snart 5.  12 timmar +. Han kommer sakert vara helt dod han ocksa. Som tur ar far han vila upp sig i helgen medans jag ar borta.

Igar korde jag ut till Cedarburg pa kvallen och nar jag skulle hem igen sa hamnade jag alldeles vilse. Super laskigt. Jag ringde Ryan och han och Franz drog fram kartan och fick guida mig hem. Haha.. tog mig drygt 1 timmar att komma hem, istallet for 40 minuter.

Ska kopa en ny telefon ocksa. Maste vanta pa att Ryan ska fixa rabatt genom hans jobb men den har telefonen ska jag kopa:


Nice!!!  Med Internet och massa apps!  Apps ar tydligen super inne har i USA. Ringtoner och grejjer... och det passar ju ganska lagom nu infor mina framtida planer.  Maste bli lite mer organiserad och sa!

Nu blir det sangen och tv:n!

Ha en bra helg allihopa!


Stress vecka!

Jag "klagar" ju alltid pa att det ar sa mycket som hander varje vecka har pa andra sidan jorden. Men denna vecka tror jag nog jag slagit rekord med aktivteter. I mandags sa at vi middag med Jamison & Jessica. Dom har flyttat fran Alaska och ska nu bosatta sig i New Mexico. Vi at middag vid kvart i 6-tiden. Kvar over 6 sa drog jag ivag pa mote i Racine. Det tar cirka 45 minuter att kora dit sa det blev en riktigt kort middag. Igar umgicks vi lite med Susi och Franz och sen myste jag med Ryan. Ikvall ska jag traffa brudarna; Robin, Deanna & Lauren och ga ut och kaka pa Olive Garden. Imorgon ska jag ivag pa en grej efter jobbet. Pa fredag blir det att ta det lugnt och pa lordag ska jag fara till Green Bay och traffa Becka, Melissa & Michelle. Pa sondag ar det Beckas bridal shower sa jag sover over i Green Bay och pa mandag ska jag traffa Maria. Och sa ar det ju forstass jobb daremellan varenda dag!


Har precis kommit hem fran en mysig middag med brudarna. Super behovligt. Alltid lika skont och fa prata av sig, fast det kanns som om jag pratar mest av alla. Haha jag bara babblar pa. Och god mat, gott vin och god efterratt var det.

Nu ska jag och mysa med min man!

Puss!

When I'm kissing You!

Sparks fly, it's like electricity.
I might die, when I forget how to breathe.
You're getting closer and there is no where in this world I'd rather be.
Time stops, like everything around me is frozen.
And nothing matters but these few moments when you open my mind to things I've never seen.

Cause when I am kissing you my senses come alive.
Almost like the puzzle piece I've been trying to find.
Falls right into place, you're all that it takes.
My doubts fade away, when I'm kissing you.
When I'm kissing you it all starts making sense,
and all the questions I've been asking in my head.
Like are you the one should I really trust.
Chrystal clear it becomes, when I am kissing you.

Past loves, they never got very far.
Walls up, made sure I guarded my heart.
And I promised I wouldn't do this, 
till I knew it was right for me.
But no one, no guy that I've met before.
Could make me feel so right and secure.
And have you noticed I loose my focus
and the world around me disapears.

Cause when I am kissing you my senses come alive.
Almost like the puzzle piece I've been trying to find.
Falls right into place, you're all that it takes.
My doubts fade away, when I'm kissing you.
When I'm kissing you it all starts making sense,
and all the questions I've been asking in my head.
Like are you the one should I really trust.
Chrystal clear it becomes, when I am kissing you.






 


I have a plan!

Namen oj vad jag blev overraskad. Inte visste jag att du laste min blogg Tove! KUL!

Jag ska beratta snart.. men inte riktigt an. Inte forrans det har blivit allvar pa rikt!

Annars sa haller jag pa att planera mitt Sverige besok. Planen ar ju att det blir Sverige nasta sommar. Jag har planerat att komma i 4 veckor. Forsta stoppet blir Stockholm tankte, kanske over en helg? Halsa pa Sussi, Tove och ni andra som bor i Stockholm. Ni far valdigt garna husa rum ocksa. Haha! Sen sa funderade jag pa att ta taget till Ostersund. Hur langt ar det nu igen? For jag skulle garna vilja fara och halsa pa Annika och Camilla. Oops jag hoppas jag inte glomde bort nagon. Haha. Och sen flyga till Lulea. Lat ganska dyrt, men det ar planen i alla fall. Pa vagen tankte jag ta med mig Lauren. Och hon reser med mig drygt 2 forsta veckorna och sen nar hon far hem da kommer Ryan. I Boden blir det familjen, Marie, Mia, Tessi, Lisa, Jossan, Elin, Jannice, och sen nagon dag bar det av till Lulea for att traffa Aka och Gustav! Pa hemvagen far vi till Gavle och halsar pa brorsan. Det var planen.. jag maste nog smida vidare pa min plan. Det lat dyrt! Haha!!!

Sitter och har och vantar pa att Ryan ska komma hem. Han brukar aldrig jobba sahar lange, det ar jag inte van med. Nu ar klockan snart halv 6. Funderar pa att att ta ut kisskatterna.

Pa torsdag kommer Lauren hit och vi ska se finalen av So You Think You Can Dance. Lauren fyller ju 21 ar i februari (mina sma vanner haha) och ska fira i Las Vegas. Jag har dock kopt henne en lite tidig fodelsedagspresent, bokade biljetter och ga och se So You Think You Can Dance live har i Milwaukee i Oktober. Hela sasong 7 + nagra allstars!  Och sa bjuder jag henne kanske pa middag ocksa!

I slutet pa veckan kommer Jamison och halsar pa!

Annars sa hander det val inte sa mycket! Det ar full rulle!

Ivrig!

Aaaah vad det ar mycket spannande saker som hander nu!!!!! Ar helt sprallig och kan inte sitta still eller vara tyst!  Haha! Jag ar superlycklig just nu, forvantansfull och lite radd.. men jaaaa spannande!!! (Det ar inte det du tror Marie!!!!!... eller vad nagon annan sakert tror for den delen).

Men nu ar jag trott. Kom inte hem forrans 10, hade ett mote fran halv 7 till 10 ikvall.

Nu blire sangen! 



Spontan utekvall!

Igar slutade med en spontan utekvall. Ryan kom hem tidigt, hans rygg ar fortfarande inte helt bra. Jag lagade palt och sen tittade vi pa 24. Det var meningen att vi skulle ha marathon kvall men efter 1,5 avnitt sa hade Ryan dackat. Han var dodstrott. Sa vid halv 9 pa kvallen satt jag och rullade fingrarna. Deanna hade tidigare fragat om jag ville folja med ut och traffa Lauren pa hennes jobb for en drink men jag hade snallt tackat nej och sagt att jag behovde ha en "Ryan helg". Det hela slutade med att Maria kom och plockade upp mig efter hon jobbat fardigt pa Boulder Junction och sen for vi bada ner till Tulip och overraskade Lauren och Deanna!  Jag och Deanna drack gratis hela kvallen, vi hamnade pa en bar downtown och fick gratis drinkar fran nagra "Marine boys". Hade riktigt roligt!

Snart ska Ryan ivag pa ett mote med Franz. De ska traffas och fixa med deras foretag Venture II.  Jag ska traffa Lauren, Deanna & Maria vid 12 och ga och shoppa pa Kohls. Sen blir det sushi lunch pa Ginza!!!!! Och sen blir det myskvall med Ryan!

Skont med en lugn helg! 

Puss!





HAPPY!

Ar sa grymt happy bara. Hander mycket spannande nu och jag forsoker njuta sa gott det gar. Kom hem till roliga nyheter och sen sa ringer min underbara make mig och undrar om han ska kopa ett Big Mac at mig pavag hem fran jobbet.  YES med super size me fries.. maste nog ata upp mig lite, har gatt ner i vikt!

Och ikvall blir det myspys med darlingen! Ar jattelycklig. Man ska ta vara pa de bara stunderna - ibland kravs det mindre bra for att uppskatta de riktigt bra! Men det gor ingenting!!!

Ryan har fortfarande problem med ryggen men det borjar sakta men sakert bli battre. Jag har umgatts mycket Lauren senaste veckan och om 3 veckor ar det SO YOU THINK YOU CAN DANCE FINAL och da har vi planerat sushi och vin kvall!!!!!!

Jippi jippi hurra!!!

Stranden!

Idag for jag, Lauren, Deanna och Robin till stranden!  Lauren och hennes mamma ager en stuga drygt 1 timme norrut. Vi hade en underbar harlig varm och mysig dag!









Det var en riktigt harlig dag pa stranden. Val behovlig med brudarna!



RSS 2.0