Nyars Helg!

Nu ar jag ledigt anda fram till Onsdag nasta vecka! Ska bli sa himla skont! Har precis STORSTADAT mitt hus for vi vantar fin besok fran Sverige! Tove och hennes pojkvan Martin kommer och halsar pa oss en kvall. Vi ska ut och ata fin middag och sen blir det sakert baren nere i var kallare. Det ska bli jatteroligt. Sist jag traffade Tove var sommaren 2008 da jag for pa min Immigrations intervju! 3 ar sen... kanns inte sa lange sen!

 

Annars sa gar det bra med Kayas "recovery". Hon ar en glad, nyfiken liten valp som vill leka hela tiden. Dom tog bort stygnen "staples" fran hennes mage i Mandags. Har ar min sota sockernos!!

 

 

Hoppas alla har det bra!!!  Vad ska ni hitta pa for nat under Nyar?  Sjalv har vi inga planer an. 1:a Januari hoppar vi ju i Lake Michigan!!  Vi har fortfarande inge sno har.. skumt det!!

 

Puss

 

 


Ett besok till Djursjukhuset & ett skrackinjagande telefonsamtal...

Ryan och jag for och halsade pa var lilla prinsessa! Nar vi satt och vantade var jag jattenervos for vi visste ju inte hur hon skulle ma efter operationen eller om hon madde battre overhuvudtaget. Men OJ vilken skillnad pa nar vi slappte av henne och nar vi kom och halsade pa! Det var en glad, pigg och jatte busig valp som kom och motte oss. Nar vi lamnade av henne var hon sa dalig, kunde inte ga, kissade inne i vant rummet och madde jatte daligt. Nu sa gnallde hon och ville ut, sa vi fick ta ut henne for och kissa. Sa himla skont och en stor tung sten foll fran hjartat! Sen stannade vi kvar och myste lite med henne. Dom ville halla henne en natt till for att vara saker pa att hon madde bra och inte skulle bli dalig igen. Dom sa att om allt gick bra kunde vi ta hem henne idag och om dom inte ringde sa var det bra. "No news is good News".

 

Efterat for vi och firade pa mitt gamla jobb, en massa gamla bekanta var dar och vi hade jatte roligt.

 

Imorse ringde telefonen kl 8. Min forsta tanke: NEJ varfor ringer dom oss? Super super radd att hon blivit dalig igen. Sa jag svarar i telefefonen ochdet ar var doktor: Hi, I'm just calling with some updates about Kaya.  She did great last night and she is definitely acting like a 5 month old puppy!  When can you guys come pick her up?!

 

YAAAY!!  Happy happy happy!!!  Tittade ut genom fonstret och den forsta snon kom aven idag!  En helt PERFEKT dag!!!!

 


Kaya Update

Kaya var klar med sin operation runt 8 pa kvallen igar. Dom hittade ingenting som orsakat hennes infektion i magen. Hela hennes mage var inflammerad och hade en massa vatska sa utan operationen hade hon mest troligt dott. Hon ar i "recovery" just nu och dom vill halla henne atminstone tills ikvall sa att dom vet att hon haller maten nere och att hon inte spyr upp det. Ryan och jag ska och halsa pa ikvall!!  Vi ar fortfarande radda, men glada over att operationen gick bra och nu ar det bara att vanta pa hur hon kurerar sig! Forhoppningsvis har vi en envis liten tysk tjej i huset!

Kram och tack for alla varma tankar!

Hjartskarande!

Usch jag har aldrig haft sa ont i hjartat forut!!! Det ar verkligen HEMSKT och jag vill bara do! Imorse runt 1 pa morgonen vaknade Ryan av att Kaya spydde i var sang (tack kare gud for att vi later henne sova i sangen). Inge konstigt med spya, det ar vi van med, men Kaya betedde sig sa konstigt. Vagrade ga ner fran sangen eller folja efter oss. Vi ringde akuten och dom var inte sa oroliga sa vi tankte att vi vantade val da. Pa morgonen sa var hon verkligen dalig, vagrade rora sig pa flacken och nar hon gick sa var hon alldeles vinglig. Sa till veterinaren for vi och dom tog in henne. Dom skulle ta rongten och halla koll pa henne.

 

Ryan och jag for till jobbet. Drygt en timme senare ringde veterinaren och sa att hon mar samre och att vi maste ta henne till akuten. FY FAN va ont i mammas hjarta! Jaa aven om hon ar en liten hund sa ar hon mitt lilla hjarta. Vi skyndade oss till akuten och dar gjorde dom ultraljud. Sen ringde dom och sa att dom ville operera... sa nu ar mitt lilla hjarta pa operations bordet och jag har ingen aning om jag nagonsin far sett henne igen!!!!

 

Tararna bara sprutar! FY FAN for det har!

 


Green Bay Packers!

I helgen for jag och Ryan till De Pere, drygt 2 timmar norrut for att halsa pa Kerri och Brian. Vi hade jatte roligt och gick pa en Green Bay Packer game. Ar ju stolt Wisconsare nu nar Green Bay Packers vann Superbowl forra aret. Vi var i Las Vegas da! Tank vad fort tiden gar!

 

Har ar det fullt upp med Kaya! Antingen sa ar det hund traning, hund parken eller hund socalisering. Eftersom vi inte har andra hundar eller barn an sa vill vi att Kaya ska vara van med att umgas med andra hundar och barn sa vi ser till att hon kommer ut mycket och far socialisera sig. Det ar en annan schafer pa var traning som agarna inte verkat socialisera hunden sa mycket sa under hela dryga 1 timmen sa skaller han konstant och verkar valdigt osaker/otrygg. Vi laste i en bok att under forsta 4 manaderna sa ar det viktigt att hunden far mota/traffa sa mycket olika manniskor, djur, omgivningar som mojligt for att inte bli en radd hund! Helst 100 olika manniskor och djur. Jag och Ryan tar henne till djuraffaren och till och med till Ryans harfrisorska haha! Hon ar lika social som hennes foraldrar!

 

Nasta vecka ar det julafton....HERREGUD vad hande? Vart tog aret vagen? Ska bli skont dock for jag har en massa ledigt. Jobbar bara 3 dagar nasta vecka och sen ar jag ledig till tisdag den 27:e. Sen jobbar jag bara tisdag och onsdag och ar ledig till 4:e Januari. Hehe! Ska bli skont!

 

Och sen far jag fin besok den 29:e December. Tove och hennes pojkvan ska aka till Colorado over Nyar sa dom kommer hit en dag och halsar pa! Jippi!!!!!

 

Har kommer en bildbomb!

 

 

 


RSS 2.0