DIN ROST

Hejsan!

Kayas foto ar med i en tavling och jag undrade om du kan ga och rosta.

 

Folj linken och klicka: VOTE

 

http://www.moderndogmagazine.com/photocontest/dogs/12/05/24/kaya

 

TACK SVERIGE!


Beautiful May!

Njuter av harliga Maj! Vi har mellan 20-30 grader varmt och vi spenderar var mesta tid med Kaya. Njuter verkligen av "for-sommaren" och mar utomordentlig gott! Pa fredag ska Ryan och jag ga och se konsert med Maria och Hugo:  Nickelback!!!!!!!! Pa lordag ska vi ga pa brollop, Ryans kusin gifter sig Och pa mandag ar vi lediga, da ar det Memorial Day har!! Har kommer nagra harliga bilder fran senaste veckan som gatt!

 

 

 


Beach

Ah vad jag ar glad! Jag och Ryan har hittat en jattefin park typ 15 minuter fran vart hus (med bil). Ibland kan jag sakna lilla Boden med dess charm, som typ Alder. Sa nu har jag funnit en jattefin strand som paminner om Alder! Jatteglad!!!!! Ikvall tog jag och Ryan Kaya pa en liten simtur! Vi hade runt 30 grader varmt idag!!!  LOVE IT!

 


Guvenoren!

Idag kom Guvenoren av Wisconsin, Scott Walker, och holl en presskonferens pa vart jobb! Vi hade 4 lokala nyheter som kom och jag sag mig sjalv pa tv. Det var spannande! Har kommer lite bilder!

 

 

I sondags var det UNDERBART harligt vader. Har kommer lite bilder!

 

 

 


Smart vovve?

Hon ar ratt smart den har lilla froken!!!

 

 

 


Ny frilla!

Vad tycks?

 

 

Gonatt!!


JAG VANN!

Berattade jag nagonsin att jag vann IPAD2 pa mitt jobbs tavling?? Jag vann aven 50 dollar i presentkort och 20 dollar till Starbucks! Inte illa det inte!! SA JIPPI!!

 

I helgen blir det jobba och sta i med huset. Ryan har byggt alla mina bokhyllor i mitt rum och det blev sa fint sa nu ska jag stada och organisera. Maste mala fardigt i huset ocksa! Nasta lordag ska vi fira fina Lauren som tar examen! Vi ska aka bat och ata lunch pa Lake Michigan.

 

I brist pa annat att skriva kommer har mina favorit smycken fran Lia Sophia:

 

Curio Necklace

Cafe Au Lait Necklace



Dahlia ring



Och har kommer lite bilder pa kandisar som anvander Lia Sophia smycken:

Oprah Winfrey

 

Paris Hilton



Katy Perry


People Magazine


Jessica Alba is wearing Gold Bracelet from Lia Sophia


Katherine Heigl - det halsbandet maste jag kopa!!!! Gillar hennes outfit!



 

 


Maj

Min favorit manad! Konstigt att det ar sommar igen! Igar hade vi runt 25+ grader. Himla skont var det! Annars hander det verkligen ingenting. Jobbar jobbar, forra helgen hade jag ju 2 Lia Sophia Partyn hela helgen sa det blev en kort helg for mig. Nu i helgen har jag inga planer forutom att dona pa med huset. Det blir ingen Ikea tripp sa handlade bokhyllor pa Target istallet. Funkade det med, billigt och bra och liknade faktiskt Ikea. Skont att antligen fa ordning och reda!

 

 


RSS 2.0