The New Me!

What do you think????





I LOVE IT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Nu hander det grejor!

Ja nu hander det minsann grejor! Nya aret har kommit och Januari ar nastan over. Och fort gick det minsann?  Vad har hant denna manad?

* Jag har gatt och blivit ett Packer Fan (American Football) GRYMT rolig sport och hejja pa!!!!  Inte lika trakigt som fotboll eller hockey.  Eller basket for den delen.. eller GOLF!  (Sorry golf-alskare....)

* Jag har fatt mitt stora genombrott i Lia Sophia, hade mitt forsta party i fredags med forsaljning pa 10.000 kr. Jag tjanar 30% av det sa det blir ca 3000 kr pa 6 timmar. Inte dalig timpenning! Drygt 500 kr/timmen! 

* Jag har rekryterat en "team member" som kommer jobba under mig.  Behover 2 till och sen kan jag avancera till Manager!

* Pa onsdag ar det var brollopsdag.  4 ar har vi varit gifta minsann!!!  26 Januari 2007.

* Pa torsdag den 4 Februari aker vi till Las Vegas for att bade fira var brollopsdag och samtidigt overraska Lauren som fyller 21.  Det kommer bli brak kalas.  Och dessutom ska vi hejja fram Green Bay Packers som har gatt till SuperBowl.

Det ar mycket Lia Sophia nu men jag mitt mal ar att bli Manager under 2011 och aven "earn" (????) en resa till Punta Cana i Dominikanska Republiken.  Borde bli latt som en platt, behover bara en personlig forsaljning pa 143.000 pa 11 manader!



Shopping Spree!

En dag till och sen helg! Imorgon kvall funderade jag och Ryan pa att fara och bowla. En av Ryans kusiner bowlar flera ganger i manaden och ibland sa bowlar han har vid oss och fragar alltid om vi ska haka pa men vi har aldrig gjort det sa nu tankte vi att vi minsann maste ut och vara sociala. Pa lordag morgon ska jag och Susi kora till Chicago. Forst ska vi ga pa Ikea och sen har jag ett Lia Sopia party. Skont att slippa kora sjalv. Ar ju ganska langt till Chicago, drygt 1 timme och 45 minuter. Men jag har sagt att jag nog klarar ett party i Chicago i manaden.

Pa sondag ska jag traffa upp med en tjej som ar intresserad av att joina mitt Lia Sophia team och pa mandag ska jag ivag och signa upp en tjej fran mitt jobb som vill joina mitt team! Nice! Foretaget gar framat!

Sen fredagen efter det har jag annu ett party och sen lordagen efter det ett party. Det kommer bli mycket Lia Sophia detta ar har jag en kansla av, men det gor inget. I love it!

Idag efter jobbet for jag och handlade pa Kohl's. Skulle handla en resvaska men hittade HUR MYCKET SNYGGA klader som helst. Allt var typ 50% rabatt och sa hade jag en 30% rabatt utover det. Hittade sjukt snygga klader. Jag kopte ett par heels som kostade typ 60 spann men dom ser ut att kosta typ 1000. Sen kopte jag tva stovlar. Sen kopte jag 2 stycken shorts, typ "dress shorts" som man kan ha nar man ska ut pa krogen ni vet. Och sen hittade jag 2 par "tweed jackets" eller vad det heter som man kan ha typ utanpa ett linne. Sen kopte jag en resvaska ocksa, en liten en som man kan ha nar man aker pa mindre resor och sa anvander jag den till Lia Sophia. Alltihopa gick pa under 1000-lappen.. Alltsa HALLA!!!!!!! Va billigt!





Lia Sophia!

Forra helgen for jag pa Success Camp! Kort summering: "This is changing my life". Det kandes som jag var pa Oscarsgala!  Success Camp ar en helg lang event med Lia Sophia kvinnor som ar inspirerande och "motivational". Jag for dit pa fredag morgon (tog ledigt fran mitt andra jobb) och kom inte hem forrans pa sondag eftermiddag. Vi var runt 2000 kvinnor fran hela landet.  Mest fran Wisconsin, Illinois, California, Ohio.  Lia Sophia har sitt hogkvarter i Chicago. Lia Sophia ar aven en av USAS snabbaste vaxande direkt forsaljningsforetag med endast 30.000 advisor. Jo visst later det ganska mycket men vet ni hur manga personer som bor i USA! Mary Kay till exempel har over 1 miljon forsaljare, och vi har bara 30.000. Sa vi har mycket rum att utvecklas!!!

Och jag ar en helt ny person, har lart mig otroligt mycket. Jag har hittat ett jobb dar jag kanner tillhorighet och
det ar KUL hela tiden! Jag fick "award" for "Excellent Beginners Achiever". Jag motte alla mina mal forsta 15 veckorna i min nya business. Sen fick jag aven ett award for Top 10 Division Sales, jag kom namligen pa 4:e plats i forsaljning. Inte illa det.

Igar for jag pa vart "monthly" meeting och inte bara vann jag $26.00 men jag blev aven kront till "Queen Of Sales". Ar 2010 beskrev jag Lia Sophia med ett ord: FUN. 2011 beskriver jag Lia Sophia med 2 ord: MY BUSINESS!!!!


                      LIA SOPHIA SUCCESS CAMP 2011

                                  THE BARTEL TEAM

                     GINA- MY FAVORITE MANAGER

                           JESSICA, JEN, KAREN

          TWINS???  FOUND A LADY WITH THE SAME OUTFIT AS ME

                                  CARMEN & I


 

2011

Ett nytt ar - nya tag! Jag och Ryan borjade nyaret med en ny serie- vi avslutade 24 forra aret. Aven om sasong 8 kanske inte var den "basta" sasongen sa var det det basta sista avsnittet.. blev nagra tarar. Kommer bli tungt att saga farval till Jack Bauer- gick och blev lite smaforalskad i honom!!!!

Men i ar har vi borjat titta pa Dexter! Valdigt annorlunda mot for 24 men helt klart godkant! Vi avlsutade sasong 1 pa en dag och nu ska vi ta ett "sneakpeak" pa sasong 2. En helt klart rekommenderad serie!

Nyarsfesten blev lyckad. Vi var uppe till 5 pa morgonen och skot fyverkerier. Nyarsdagen startade runt 8 pa morgonen och sen bar det av till frukost hos grannarna (Franz & Susi). Sen ner pa stranden for Polar Bearing. Det var inge sno eller is men sh*******t va kallt. Det var svinblasigt och nastan inge folk i ar. Annars brukar det vara flera hundra. Men med mycket alkohol i kroppen sa gar det mesta!!! Hahaha!

HAPPY NEW 2011 YEAR!  Let's hope for great things!

                               NEW YEAR HOSTS!!!

                                   THE GIRLS





                          POLARBEARING 2011 (Lake Michigan)



                       IT WAS ICECOLD.... LITERALLY!!!!


Haha best New Years Ever!!!!!!!!!!!

Och sa maste jag fa gratulera till fjolarets (2010) lilla mirakel: Marie & Adams lilla son!!!! Grattis grattis och valkommen till varlden!!!!!!!!!!!!!!!  Hoppas det blir mycket prat om "tant Marre" i USA sa han vet vem jag ar nasta gang vi traffas!!!!! Grattis gumman!!! Det gjorde du bra!!!!!



RSS 2.0