Green Bay Packers!

I helgen for jag och Ryan till De Pere, drygt 2 timmar norrut for att halsa pa Kerri och Brian. Vi hade jatte roligt och gick pa en Green Bay Packer game. Ar ju stolt Wisconsare nu nar Green Bay Packers vann Superbowl forra aret. Vi var i Las Vegas da! Tank vad fort tiden gar!

 

Har ar det fullt upp med Kaya! Antingen sa ar det hund traning, hund parken eller hund socalisering. Eftersom vi inte har andra hundar eller barn an sa vill vi att Kaya ska vara van med att umgas med andra hundar och barn sa vi ser till att hon kommer ut mycket och far socialisera sig. Det ar en annan schafer pa var traning som agarna inte verkat socialisera hunden sa mycket sa under hela dryga 1 timmen sa skaller han konstant och verkar valdigt osaker/otrygg. Vi laste i en bok att under forsta 4 manaderna sa ar det viktigt att hunden far mota/traffa sa mycket olika manniskor, djur, omgivningar som mojligt for att inte bli en radd hund! Helst 100 olika manniskor och djur. Jag och Ryan tar henne till djuraffaren och till och med till Ryans harfrisorska haha! Hon ar lika social som hennes foraldrar!

 

Nasta vecka ar det julafton....HERREGUD vad hande? Vart tog aret vagen? Ska bli skont dock for jag har en massa ledigt. Jobbar bara 3 dagar nasta vecka och sen ar jag ledig till tisdag den 27:e. Sen jobbar jag bara tisdag och onsdag och ar ledig till 4:e Januari. Hehe! Ska bli skont!

 

Och sen far jag fin besok den 29:e December. Tove och hennes pojkvan ska aka till Colorado over Nyar sa dom kommer hit en dag och halsar pa! Jippi!!!!!

 

Har kommer en bildbomb!

 

 

 


Kommentarer
Postat av: Annika

Finfina bilder! Tack för fint julkort. Kram Annika.

2011-12-15 @ 14:48:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0