Slutet pa paradiset!

Vi har bara 2 dagar kvar av paradiset. Igar for jag och Ryan pa en "snorkling tur" till Phi Phi Islands. En av vara mindre uppskattade resor, hade kunnat gora om det hade vi nog inte farit men vi fick ett par vackra bilder av on! Efterat blev vi avslappta pa Cocos och Patricks hotell och dom tog oss till the weekend market dar vi shoppade loss. Det var VADLIGT varmt men helt klart vart det. Det basta var att att Coco var var personliga shopping guide och fick utmarkta priser at oss eftersom hon ar Thai. Vi at underbar god mat, farsk sushi som var helt utsokt... vi kopte ca 6 bitar och betalade 45 baht.. typ 10 kr. Sjukligt gott. Efterat for vi till Patong och drack nagra drinkar pa en Aussi bar.. vi checkade in alla ladyboys... haha! Bangla street ar helt galet med folk pa kvallarna!

Idag ska vi bara ta det lugnt och sen blir det Fanta sea ikvall med middags buffe och show. Imorgon ska vi packa och traffa upp Coco och Patrick och saga hej da och sen far vi hem igen! :( Trist. Men jag saknar mina sma kissekatter!!!

Kram kram









Kommentarer
Postat av: Miii

åh så skönt de ser ut, ser ut som flera bilder ja med tagit när ja o Erica var på phi phi :) de är himla fint! men de var helt klart finare innan tsunamin.. men men så kan de ju bli, var ni på monkey beach? tänkte när ni hade aporna där på axlarna :) hihi vi får höras när du kommer hem så får du berätta meeeeeer!! :) Puss.

2010-05-02 @ 09:48:12
URL: http://miiimary.blogg.se/
Postat av: Lisa Eklund

Gu va underbart :) Vill också utomland med det lär ju dröja länge, eller tills jag har tid iaf :) Hoppas ni haft det skönt nu och att flygresan gått bra hem. puss

2010-05-05 @ 08:38:21
URL: http://lisaeklund.blogg.se/
Postat av: Mia

Hihi.. nej man är gravid i 40 veckor. Fast 1o dagar före och efter beräknad förlossning är helt normalt det också. Låter som ni har haft det superbra där borta i värmen! Puss

2010-05-06 @ 11:01:19
URL: http://miaindia.blogg.se/
Postat av: Mia

Just ja.. jo vi kollade när vi var på ultraljudet och dom tror att det är en pojke. Fast helt säkert är det ju inte =)

2010-05-06 @ 11:11:11
URL: http://miaindia.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0