Mr Sjukling!

Nu ar jag pa battringsvagen. Sorry att jag varit dalig pa att uppdatera, men man blir sa orkeslos nar man ar sjuk. Och sen hade jag en riktigt riktigt dalig vecka forra veckan samtidigt som man var sjuk. I onsdags glomde jag min planbok pa jobbet, tankte inte sa mycket pa, utan tankte att jag hamtar upp den nasta morgon. Nasta morgon var den borta... ingen aning vart den tagit vagen men bortblast var den. Irriterande och jag holl pa hela jobbardagen att leta efter den men inget!

Pa fredagen jobbade jag 7-10 och sen tog jag ledigt resten av dagen. Jag for till Immigrationsverket och gav alla mina fingeravtryck och sen till DMV och skaffade nytt korkort. Forst ville dom inte ge mig ett eftersom jag inte har nat Green Card men sen pa DMV nummer 2 lyckades jag fa ett nytt. Det ar ratt coolt, man gar dit och man far sitt nya korkort direkt i handen.

Sen pa fredag eftermiddag tror vi ivag norrut. Franz & Ryan korde o jag och Susi lag bak i bilen och sov. Skitskont. Vi hade riktigt trevligt hela helgen. Pa lordagen sa traffade vi upp alla grannar vid en jattefin stuga och sa drack vi o at och kastade var grannes aska i sjon. Sen for vi ut o at middag och efter middagen for jag och Ryan o nagra andra grannar till ett kasino. Jag vann runt 700 kr pa Black Jack. Det ar mycket enklare att vinna pa Black Jack har i USA an i Sverige. Sen pa sondagen gick vi runt o shoppade, hittade en grymt snygg ring.. far ta kort senare. Och sen var det tillbaka till jobbet pa mandag. Ar sa spyless pa mitt jobb.. BLA!

Sen har Ryan gatt o blivit sjuk ocksa.. han var hemma fran jobbet pa mandagen.. tydligen har han fatt min forkylning nu nar jag borjar bli battre. Pa lordag ska vi fara till Green Bay och fira Beckas 30ars dag! Haller pa med hennes fodelsedagspresent.. guess what?!  Scrapbooking album! hehe!

Nasta helg ar det min fodelsedag och sen ar det brollop pa sondag. Och sen ar det juni. Himmel i gatan vad fort tiden gar. Pappa ringde mig haromdagen ocksa, han ar i Loiusiana med Torry som opererat sig dar. Han och Rose skickade mig min fodelsedagspresent.. jattefina nya panel gardiner.. dom ar sjukt snygga!!! Det kommer bli riktigt fint har i huset nu!

Kanns som jag har SA mycket att skriva men nu maste jag nog lagga ner. Ska ata middag o ga o se en film med Ryan: All about Steve.

Det blir pizza och Corn on the Cobb! PUSS


Kommentarer
Postat av: Miii

kul och läsa lite :) men förstår att du haft fullt upp gumman! skönt att körkortet gick att fixa sådär fort :) Massa kramar på dig sötnos.

2010-05-19 @ 19:24:29
URL: http://miiimary.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0