Roll with the punches!

Soo... borjan pa var San Diego resa borjade lite skakigt. Vi lyckades missa flyget till San Diego. Eftersom vi missade flyget sa fick vi stand by pa nasta flyg som skulle ga klockan 8 pa kvallen. Aldrig Stand By igen, super nervost och sitta dar pa flygplatsen och inte veta om man far aka eller inte. Men som tur var fick vi de sista tva platserna och kom fram fredag kvall. Trist att vi missade en hel dag men vi kom atminstone fram samma dag.

Jacqui och Rohan hamtade upp oss fran flygplatsen och sen gick vi till en pub har i narheten. Det var meningen att vi skulle ta oss en drink eller tva - slutade med 3+ och en massa shots.  Igar gick vi pa San Diegos kanda zoo och tittade pa alla fina djur. Vart absoluta favorit djur var Isbjornen. Sen pa kvallen gick vi ut och at pa ett jattefint stalle och avslutade kvallen uppe pa deras tak bar runt en oppen eld. Roof top bar. Det var ett riktigt "fint" stalle och vi fick experience San Diegos "upper class snobb people" Ha! Tur att inte Milwaukee ar sa. Dom hade VIP overallt och man fick inte sitta ner. Vi hade precis avslutat var "dyra" middag och blev tillfragade om vi ville forflytta oss till VIP rummet istallet. Sjalvklart svarade vi ja. Val i VIP rummet sa borjade vi satta oss ner vid nagra bord men blev tillsagda att vi inte far sitta ner. Va sa Rohan, menar ni att ni forflyttade oss fran vart bord till VIP rummet och nu far vi inte sitta ner. Vi maste sta? Vi stod dar som fan med vara drinkar i handen. Men tydligen fick man bara sitta ner vid VIP borden om man bestallde en flaska for minst 350 dollar. Fjantar! Vi knallade upp till taket istallet och satt och drack runt elden. Mycket mysig!!!

Ikvall har vi hyrt en bat som vi ska ut pa sjon med och se fyverkerierna. Forhoppningsvis hinner vi med lite sightseeing idag eftersom vi far hem redan imorgon. Fast and furious! Och sen inga mer resor for Marre. Hahaha!

Kram


Kommentarer
Postat av: Miiii

hehe oj massa grejer hann ni med iaf! :) vi får höras när du kommer hem igen! får slå en pling :) KRAM.

2010-07-05 @ 22:44:08
URL: http://miiimary.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0