Film kvall

Igar for Ryan och fiskade lax med grabbarna. Dom dog ivag runt 5 pa morgonen. Det har blivit en arlig fiske-tripp, vilket ar kul for Ryan! Jag och Kaya spenderade lite mys tid och sen for vi och hamtade honom. Efterat for vi till en marknad dar vi spenderade resten av eftermiddagen. Marknade ar runt 45 minuter fran vart hus och i vanliga fall skulle vi nog inte fara dit, men eftersom Ryans fisketur ar i samma trakter sa brukar vi aka forbi marknaden och ata lunch! Ar bra att socialisera Kaya ocksa pa sanna har tillstallningar dar det ar mycket folk. Hon fick SA mycket uppmarksamhet och det ar bra sa hon ar van med mycket folk. Hon ar sa himla fin och lugn for att bara vara 1 ar och visar sina trick!

Pa kvallen blev det film. Den har var jattebra tyckte jag! Rekommenderar jag!

 
Sen somnade Ryan sa da fortsatte jag titta pa film. Sag New Years Eve! Ibland tycker jag om att titta pa enkla filmer som gor en glad! 
 
 
Jag hade aven en tredje film pa G men orkade inte se den, sa den far jag spara till en annan kvall:
 
 
Vet inte om dom har bockerna ar stora i Sverige men i USA ar dom pa bast forsaljnings listan, helt i min smak (jag som alskade Harlequin bocker). Har last alla 3 bockerna och nu vantar jag pa att filmerna ska komma. 
 
 
Sa det ar sahar jag har spenderat min tid! Har varit sa dalig pa att blogga men ska forsoka bli battre. Lia Sophia gar bra, har fatt en ny tjej pa mitt team och nu haller jag pa att rekrytera 2 till, en av dom ar Lauren. Mitt vanliga jobb ar lite overvaldigande just nu, haller pa att lara mig ett nytt data system och nya klienter. Det var enkelt nar jag bara hade en lakare och en specialitet att lara sig, men nu har jag 10+ lakare, var och en med sin egen specialitet. Mycket att lara sig!!  Ex: min forra klient var enbart Patologi, nu har vi en lakare som specialiterat sig pa smarta och ryggrad, en annan som specialiterat sig pa Urologi. Sa da maste man veta vilka regler som galler nar man fakturerar rakningar och det ar alltid olika for olika specialiteter! Urk! Har sa daligt talamod, vill ju att man ska lara sig pa direkten!
 
Da kommer man hem helt overvaldigad och ont i huvet!
 
Hehe! Jaja, nu vet ni vad som pagar pa denna sida av jorden!
 
Kram

Kommentarer
Postat av: Miii

kul med massa filmtips! den där första filmen rekomenderade även Magda till mig så den ska jag se ikväll :) kul och höra lite vad ni pysslar med! förstår att de blir mycket på jobbet då! men kämpa på :) kram kram, saknar dig!

2012-09-17 @ 20:24:48
URL: http://miiimary.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0