2011

Ett nytt ar - nya tag! Jag och Ryan borjade nyaret med en ny serie- vi avslutade 24 forra aret. Aven om sasong 8 kanske inte var den "basta" sasongen sa var det det basta sista avsnittet.. blev nagra tarar. Kommer bli tungt att saga farval till Jack Bauer- gick och blev lite smaforalskad i honom!!!!

Men i ar har vi borjat titta pa Dexter! Valdigt annorlunda mot for 24 men helt klart godkant! Vi avlsutade sasong 1 pa en dag och nu ska vi ta ett "sneakpeak" pa sasong 2. En helt klart rekommenderad serie!

Nyarsfesten blev lyckad. Vi var uppe till 5 pa morgonen och skot fyverkerier. Nyarsdagen startade runt 8 pa morgonen och sen bar det av till frukost hos grannarna (Franz & Susi). Sen ner pa stranden for Polar Bearing. Det var inge sno eller is men sh*******t va kallt. Det var svinblasigt och nastan inge folk i ar. Annars brukar det vara flera hundra. Men med mycket alkohol i kroppen sa gar det mesta!!! Hahaha!

HAPPY NEW 2011 YEAR!  Let's hope for great things!

                               NEW YEAR HOSTS!!!

                                   THE GIRLS





                          POLARBEARING 2011 (Lake Michigan)



                       IT WAS ICECOLD.... LITERALLY!!!!


Haha best New Years Ever!!!!!!!!!!!

Och sa maste jag fa gratulera till fjolarets (2010) lilla mirakel: Marie & Adams lilla son!!!! Grattis grattis och valkommen till varlden!!!!!!!!!!!!!!!  Hoppas det blir mycket prat om "tant Marre" i USA sa han vet vem jag ar nasta gang vi traffas!!!!! Grattis gumman!!! Det gjorde du bra!!!!!



Kommentarer
Postat av: Miii

vad fina bilder gumman :) kul och se erat nyårs firande och poolarbearing! shit vad kallt det måste ha varit huuuuua.. :) ni e tuffa som vågar! Och tackar för alla gratulationer till lillkillen våran :) han e så underbar, önskar du var här och kunde mysa med oss! puss.

2011-01-03 @ 21:25:50
URL: http://miiimary.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0