Fotobok!

Efter mycket velande hit och dit har jag nu antligen bestamt mig!  Det hela borjade med Maries blogg och min nya upptackt om fotobocker! Wiiiii tankte jag, en super bra julklapp att ge Ryan. Sen fick jag ju erbjudande om att skapa en helt gratis en genom att vara med i Fujis blogg-erbjudande! Gratis tackar man aldrig nej till, atminstone inte jag. Jag borjade pyssla lite med Fujis fotobok men sa insag jag att det tog mycket langre tid an jag trott. Forst maste man hitta ratta bilderna och sen lagga in dom i programmet och hitta pa nagot att skriva. Genom att anvanda mig av Fuji sa skulle jag fa boken gjord i Sverige och sen masta jag fa pappa att skicka over den och da var det kanske inte sakert att jag skulle fa klar den i tid.

Sa da borjade jag soka lite runt har i USA istallet och pa natet. Jag googlade runt och hittade hur manga olika stallen som helst. Da blir man ju nojjig att man vill ha den basta. Man vill ju inte gora en bok som ser haltaskig ut. Nar jag borjade med det har hade jag en perfekt plan om hur jag ville att boken skulle se ut, jag dopte den till: From the day we met........ Until forever! Men ju mer jag undersokte detta sa insag jag att om jag verkligen ville ha en perfekt snygg bok sa maste jag nog anvanda mig av perfekta kvalitetsbilder. Och det har jag ju med var fotograf fran brollopet. Sa nu har jag andrat ide.. hahaha! Nu far det bli en bok fran brollopet. For vi har ju sa manga fina bilder darifran. Och jag kikade pa andras bocker och dom var saaaa fina!

Det har ar stallet jag valde att gora min fotobok:

www.smilebooks.com

Det ar tur att Ryan jobbar sa mycket sa jag har tid att gora det har, men nu har jag ju inte riktigt lika mycket tidspress eftersom jag inte behover fa den gjord i Sverige och sen skickad till mig!!!!!

Har nagon annan borjat tanka pa julklappar an?!

Kommentarer
Postat av: Miiii

ja men de var ju bra att du hittade en sida i usa att göra från istället :) för man vet ju inte om den kommer fram i tid som sagt. Det är ju superkul att ha ett album med bilder bara från brölloppet juh, de var en smart idé :) Pöss gumman.

2009-10-24 @ 18:12:47
URL: http://miiimary.blogg.se/
Postat av: Tessi

haha jo jag vet......blev lite galet men jag ids fan inte hålla påde får duga så länge=) jag saknar dej me babe!!

2009-10-24 @ 18:33:31
URL: http://tjassie.blogg.se/
Postat av: Tessi

I'll be there!!=)

2009-10-24 @ 21:38:11
URL: http://tjassie.blogg.se/
Postat av: Mia

Jo fy tusan va ångest jag har för julklappar!! Har inte den blekaste vad jag ska ge till nån =(



Jo hon brukra få snö klumpar mellan tårna men det här är som mer uppe på tassen. Men jag tror att det börjar bli bättre nu =)

2009-10-24 @ 21:51:54
URL: http://miaindia.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0