FUN!!!!!

Jag och Ryan kom precis hem fran 2 timmars brollopsmassa, the wedding show som jag skrev om tidigare och jag hade SA roligt! Vi tittade pa limousiner till brollopet, brollopstarta och buketter/blommor och mycket annat! Det var HUR stort som helst, typ som Nolia massan fast inomhus och BARA brollopsgrejor! Vi fick mycket ideer och samtidigt fick vi en spark i baken om att vi verkligen maste satta igang med planerandet och bokningarna av allt. Alla fragade nar brollopet var och nar vi sa att det var den 12 Juni sa alla: OJ, det kommer upp snabbt!

Det var sa roligt och vi charmade till oss 2 gratis biljetter till imorgon. Vi hade bara 2 timmar och hann knappt ga igenom halften. Sa imorgon ska vi forsoka ta med oss Susi och fa en tredje asikt och ata mer tarta och cheesecake! YUM!!!!

Nu blir det middag och film!

Hehe, Miiii: Ryan haller pa att ladda hem Eden Lake nu sa vi ska nog titta pa den ikvall! Tack for tipset, tipsa garna om fler bra filmer! Vi ar ocksa inne i ett crazy filmtittande!!!

Kommentarer
Postat av: Miii

Va kul med massa tips till bröllopet, perfekt juh :) va kul! Joo hoppas ni tyckte filmen var bra, joo vi får tipsa varandra om bra filmer som vi kan se! Kram

2009-01-04 @ 17:20:28
URL: http://miiimary.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0