Walter Memorial

Varje ar kring den har tiden far Susi och Franz till Walter Memorial -- en kyrka dar de serverar mat at "people in need". (Kunde inte riktigt komma pa en bra oversattning....) Ryan brukar ocksa folja med och hjalpa till varje ar och det ar ett riktigt harligt gang som traffas 9 pa morgonen och volantararbetar till ca halv 1 pa eftermiddagen. I ar kunde Ryan inte medverka eftersom han var tvungen att jobba och eftersom inte Ryan kunde sa hade heller inte jag tankt fara, men i sista minut sa bestamde jag mig for att folja med i alla fall. Det ar ju trots allt en valdigt bra garning sa jag kande att jag ville fara del av det. Vi serverade potatismos, kalkon med sas, gronsaker och brod, efterratt och kakor och dessutom fick alla barn en julklapp. Jag ar sa himla glad att jag bestamde mig for att fara, det kandes riktigt bra att gora nagot bra i varlden och samtidigt larde jag kanna en massa harliga nya manniskor. Jag och Ryan for forra aret ocksa men da kande jag mig lite utanfor eftersom det har ganget verkligen ar ett tajt gang- men i ar nar Ryan inte var med sa var jag tvungen att socialisera mera. Inte gomma bakom Ryans sociala fasad. 

Nar vi var pavag att fara hem kom det fram en kvinna och fragade om det fanns nagon annan kyrka runtomkring som gjorde nat liknande. Hon hade blivit av med sitt jobb och hade inte rad att ge sina barn presenter i ar. Vi gav henne 2 julklappar till barnen och julkakor... man blir nastan chockad over hur bra man faktiskt har det.. och anda klagar man over petitess saker. 

Nu sitter jag har i varmen framfor datorn. Tiki och Ludwig sitter vid fonstret och tittar pa snon och Ryan ar pa jobbet. Och faktiskt.. jag har det ganska bra!

Jag ar valdigt valdigt tacksam! 

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0