Scrapbooking

Jag tror jag har dott och hamnat i Scrapbooking himlen. Jag har smakikat lite pa scrapbooking grejor har i USA och vanliga SB-papper kostar mellan 59 och 79 cent vilket blir mellan 4-6 kronor. For riktigt sjukt snygga papper maste jag ocksa tillagga. Jag kopte ett storpack med massor med olika papper, tror det var runt 50 papper som kostade mig 11 dollar. Det ar alltsa mindre an 2 kronor per papper. Man tjanar definitivt pa att kopa storpack har helt klart.

Jag kopte aven ett scrapbooking album till Ryan, dar jag ska fylla alla mina fardiga scrapbooking sidor. Jag vet inte om jag kommer hinner fardigt till jul, framforallt nar vi bor tillsammans nu sa ar det ganska svart att halla det hemligt. Nar jag scrappar sa gor jag det over hela rummet och det ar ju ingen prydlig historia direkt, som ni tjejjer fran Boden vet. Jag funderar pa att kanske inte ens halla det nan overraskning, det ar ju trots allt till bada oss.  Jag ser sjukt framemot att borja med brollopsalbumet dock.. oj vad fint det kommer bli. Susi och jag ringde till fotografen igar for att spika datumt, men han hade redan det inbokat. Konstigt, han maste ha varit synsk eller nat for ingen av oss har ringt och berattat det.



What else.. jag jobbade idag, har aven plockat upp nagra extra timmar sa jag ska jobba pa lordag kvall, vilket borde ge bra pengar. Jag jobbar vanligtvis inte pa helger men jag tankte gora ett undantag och pa tisdag jobbar jag ett dubbeltskift: 11-2/5. Franz och Pastor Ben ska tydligen komma pa lunch da, vilket blir trevligt.. Franz ger alltid sa bra dricks, 100%. Jag hade for ovrigt en riktigt schyrro kille som gav mig 100 dollar i dricks en gang, han maste ha tyckt jag var ganska  sot. Eller det borde han tycka, det var ju Ryan haha.

Susi har skaffat en ny bil sa det innebar att jag kommer ta over hennes Chevrolet Blazer, my god I am spoiled. Jag har ingen aning om vad rakningar och hyror och sant nonsens ar.. har haft tva bilar i mitt liv vilka jag har betalat en total summa av 0 kronor. Oj vad jag ar spoiled.

Ikvall kommer Ryans bror Collin fran St. Paul, Minnesota, han stannar till pa lordag sa vi har tankt aka till Potawatomi pa fredag kvall och ga pa Casino. Wii, det ska bli sjukt roligt. Jag har tankt vinna en miljon pa Black Jack, reglerna har ar mycket battre jamfort med Sveriges regler. 

Ryan och jag planerar att aka till Tyskland snart, kan till och med bli redan nu i host. Hans chef vill att dom tva aker over for att titta pa en ny maskin till jobbet och med min tur sa tanker Ryan inte aka utan mig. Vi vill ju sa garna traffa Opa ocksa, han har nog inte sa lange kvar tror vi, han ar ju trots allt 80+.


Nej nu ska jag ga och dona lite med brollopsinbjudningarna!
- Tjingeling




 


Kommentarer
Postat av: Anonym

Vem vill inte vara medlem här?





http://www.gratisklader.se/Register.asp?r=42577 Do it..



vet inte jag e det i alla fall.. Helt otroligt gratis

2008-10-15 @ 23:31:04
Postat av: Tessi

hehe..ja du e riktigt spoiled=)

men de börjar jag oxå vara. betalar fortfarande räkningar å grejjer men johan har köpt en ny bil bara för att jag ska ha nånting å köra=) de e trevligt!

2008-10-16 @ 14:02:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0