MAJ!

Hmmm, hur kan det redan vara Maj?! 5:e manaden det har aret? Alldeles pa tok for galet. Kanns som om det nyss blev 2011. Jag har varit riktigt dalig pa att blogga. 2 veckor sedan, fredagen innan vi for till Santa Fe vaknade jag med en ruskig forkylning. En forkylning som hallt i sig i nastan 3 veckor nu pa fredag. Jag var sjuk hela Santa Fe resan och for till doktorn forra veckan i tisdags. Det var konstaterat att jag hade "sinus infection".. bihalleinfektion?! och jag fick penicllin. Idag, en vecka senare, vaknade jag med roda flackar over hela kroppen och det kliade som bara den. Tydligen ar jag allergisk mot penicillin sa nu fick jag nat annat. Jag har varit riktigt hangig och tung i hela kroppen och jag ar LESS pa att vara sjuk. Riktigt less. Men jag borjar sakta, sakta sakta kanna mig lite battre antligen.

Jag tror kanske att 2 jobb har kommit ikapp mig nu, for jag kanner mig helt slut!

Men jag ville i alla fall bara uppdatera att jag lever, om knappt. Och jag hoppas jag far tillbaka lite energi snart. Ska forsoka lagga upp bilder snart fran Santa Fe. Kanske imorgon!

Kram till alla er!


Kommentarer
Postat av: Miii

huvva, nu får det dumma viruset släppa så du får bli frisk, man blir ju så slut av att vara sjuk! man får ju inga krafter! skickar styrkekramar härifrån från oss alla tre :) PUSS

2011-05-05 @ 08:59:59
URL: http://miiimary.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0