Jobb dilemma!

Va skont att jag fortfarande har fans dar ute som laser min blogg!! Det var ett tag dar jag undrade om det ens var nagon som laste min blogg. Men det ar liv dar ute haha! 

****SPANA IN MIN NYA AMERIKANSKA BLOGG:

www.mariellek.blogspot.com

En blogg jag har gjort for att marknadsfora Lia Sophia.

Pa mitt andra jobb daremot:

Jag haller pa att ta modet och be om en loneforhojning pa jobbet. Vad tror ni om det? Nar jag tog det har jobbet sa hade jag inte riktigt nagon aning om vad jobbet skulle innebara. Jag hade ingen aning om vad "Collection Assistant" innebar och jag hade ingen koll vad Fi-Med var for foretag. Jag var mest glad att jag hittat en "normalt" kontorsjobb som ville anstalla mig. Sa nar dom fragade mig vad jag ville ha i lon sa sa jag: Between 12-14 dollar. Man vill ju liksom inte pusha sin luck och be om typ $20 i timmen haha. jag blev anstalld med den mindre summan!  Jag har aldrig heller varit med om att man fatt saga liksom vad man vill tjana sa sahar i efterhand hade jag onskat att jag sagt lite hogre. Men a andra sidan hade jag nu noll erfarenhet sa man kunde ju liksom inte argumentera mycket. Men nu efter 1 ar och 6 mander (OMG vad lange jag har varit dar.......) sa ar den enda loneforhojningen jag sett var 12 cent forra aret. Vad kan det va i svenska kronor? Typ 78 ore. Hahah va fjantigt. Hursomhelst jag har gatt fran Collection Assistant till Collection Specialist och jag ar ansvarig for mitt eget forsakringsforetag, vilket jag namnt tidigare, vart nast storsta konto: Blue Cross Blue Shields.  Jag ar den enda i var avdelning som har fatt jobba med alla forsakringsforetag och jag har dessutom andra ansvarsomraden utover detta. Jag jobbar VALDIGT sjalvstandigt och har fatt 2 utmarkelser for EXCELLENCE.

Sa hur gor man nu nar man ska be om loneforhojning? Jag har aldrig gjort det forut i mitt liv och det ar ju ratt svart nar man inte riktigt vet vad "the average" ar for mitt jobb heller. Jag har liksom ingen aning och man vill ju inte heller skramma ihjal dom och saga nat som ar for hogt. Men samtidigt vill man ju tjana nat som man ar nojd med och tycker att man fortjanar. Svart det dar... nagon som har varit i min situation eller vet vad man bor/ska gora? Advises pleeeease!

Jag gillar faktiskt mitt jobb (till och fran) men det ar himla tryggt att veta att man har ett heltidsjobb dar man far lon varannan vecka. Men jag kanner att jag har varit dar i nu over 1 ar och jag vill kanna att jag kan tanka mig stanna nagra ar till - men da maste dom visa att jag ar vard att stanna i deras foretag. Min vise pappa sa att med arbetsansvar bor mera lon automatiskt komma!

Vad tycker/tror ni?

Kommentarer
Postat av: Mia

Klart du är värt en högre lön! Men jag förstår att det är svårt att veta vad man ske be om.. är ju inte direkt ett problem man har på ica.. haha.

2011-02-25 @ 21:23:00
URL: http://miaindia.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0