Vi vann!

Hihi vart lag vann. Det var cirka 9 lag totalt sa det kandes himla gott! Vi vann en fri lunch catered by Fimed!

 

Jag har 2 dagar kvar och sedan bar det av till Winneconne. Langtar som ett tok! Det ar var favorit semester pa hela aret. Riktigt avkopplande! Skont och fa komma bort i nagra dagar.

 

Bara 29 dagar tills vi far varan lilla bebis valp. Langtar som bara den. En massa som maste forberedas och sa men det ska bara bli spannande.  Annars hander det inte speciellt mycket.  Susi & Franz aker till Tyskland imorgon!

 

Berattade jag nagonsin om Brian och Kerri som jag och Ryan larde kanna forra aret? Vi for ju till Rebeckas brollop i Green Bay forra Oktober och dom hade mottagningen pa ett hotell dar det aven fanns en hotell bar. Jag och Ryan spenderade nastan hela kvallen ute i baren med Brian och Kerri som inte ens horde till brollopet. Kerri hade lararkonferens pa hotellet och hon hade mott upp hennes kille for drinkar efterat. Vi har traffats flera ganger senaste aret och nu blev vi bjudna till deras brollop nasta sommar. Dessutom sa vill dom inte ha en smekmanad utan villa aka ivag pa en "par semester" sa da bjod dom oss. Ska bli himla roligt. Vi ska dessutom aka till dom nu i December och ga pa Packers Game. Har aldrig varit pa en fotbolls match tidigare sa det ska bli himla kul!!!

 

 


Kommentarer
Postat av: Miii

härligt att ni vann gumman! bra jobbat :) Vad roligt att dem bjöd er på resa, svin bra juh! Kul och lära känna andra par också som man kan umgås med då och då :) det är vuxenpoäng haha! Kram

2011-08-31 @ 20:20:12
URL: http://miiimary.blogg.se/
Postat av: Annika

Men vad kul med så trevliga kompisar! Det verkar vara himla mycket kuligt på gång för er nu :-) Kram Annika.

2011-08-31 @ 22:09:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0