Booked!

Yay har antligen bokat var San Diego resa. Hipp hipp hurra! Vi aker pa fredag halv 9 pa morgonen och kommer hem igen pa mandag kvall. Vi skulle bo pa samma hotell som Jacqui och hennes man Rohan, men det blev sa dyrt sa jag hittade ett hotell som ligger 0.1 miles bort (160 meter) fran deras hotell. Det hotellet Jacqui och hennes man bor pa ar ett 5-stjarnigt hotell och vi kande att vi inte riktigt behover bo sa lyxigt. 3,5 stjanor ar val helt okej!

Fattar inte att det bara ar 2 veckor dit. Eller 3 kanske det blir. Tills dess ar det dock MYCKEt som hander. I vanlig ordning ar jag tokbusy!

Imorgon ska jag aka till Robin efter jobbet och mysa med hennes JJ och Lauren & Deanna kommer mota upp oss dar. Pa fredag ska jag och Ryan pa "refugee dinner" i kyrkan. Det ar en arlig sammankomst(???) get together som ar tillagnad at alla flyktingar som kyrkan hjalpt in i Milwaukee. Susi och Franz har en stor del av det projektet. Pa lordag ska jag till Aly pa "jewel party". Nasta helg ska vi aka till Elroy Sparta pa den dar cykel mini-weekenden. Fredagen efter det far vi till San Diego. Och da ar det minsann Juli!

Grejt!

Idag var forsta dagen pa jobbet efter Bonnie lamnat for sickleave. Det gick hyfsat bra anda.. forsoker peppa mig sjalv att det har fixar jag minsann. Det blir sa mycket mer stressigt nu nar man ar ansvarig for nat och inte bara flummar pa i sin egen lilla takt. Dock lyckas jag inte na vart utsatta mal per dag som ar 45 arbetade konton.. jag kommer aldrig upp i mer an 35 arbetade konton. Det ar sa sjukt frustrerande men men som sagt, jag gor ju sa gott jag kan! Forhoppningsvis forstar dom ju att jag precis har lart mig nat nytt och det inte kommer ga sa himlans fort! Hehe! Jag tanker da jobba pa i min egna takt tills dom/om dom bestammer sig for att skalla pa en! Da far man ta det nar det kommer!

Nu ar det sangen som vantar. Klockan ar redan 11 och jag ska upp klockan 6!

Urkbulle!


Kommentarer
Postat av: Mia

Åh va roligt att åka bort lite! Får se om va tar oss iväg nånstans i sommar.. hoppas det! =)

Hihi.. jag tror du gissar rätt =)

2010-06-17 @ 08:59:31
URL: http://miaindia.blogg.se/
Postat av: Miii

kul att du har massa saker att dona på med :) alltid kul juh!! Ja precis, du gör ju i din takt och så länge dem inte säger nå så äre ju lugnt :) förstår att de kan bli stressigt. men du e duktig gumman!! :) Kul med San diego senare!! :) puss

2010-06-17 @ 09:30:16
URL: http://miiimary.blogg.se/
Postat av: Annika

Oj, vad mycket spännande på gång :-) Härligt! Hoppas allt är bra med er båda. Kram Annika.

2010-06-17 @ 10:25:55
Postat av: marianaa

hej hej fin blogg!! :)



va ska du göra då idag då?

2010-06-17 @ 15:48:51
URL: http://mariianas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0