Baby Shower!

Ja det finns ju dom dar ROLIGA sakerna med att flytta till USA. Babyshower, bridalshower! Jag, Lauren och Carly haller pa att planera Robins babyshower som ar i slutet pa februari. Vi ska gora en blojtarta, ha massa spel och priser och mat och sa far mamma Robin en maaaaassa presenter! Det ar nastan sa att jag sjalv blir sugen pa att skaffa barn bara sa att jag kan fa en baby shower!! Hehe! Lauren kom forbi idag och vi planderade lite och pa lordag ska vi ivag och shoppa!

Det ar SA mycket roligt som hander nu. Nasta vecka den 26 da har jag och Ryan varit gifta i 3 ar. Shit pommes. Men vi ska kombinera alla hjartans dag och var anniversary sa vi ska ut och ata pa finrestaurang den 14 Februari. Vi har en liten deal, vartannat ar sa overraskar vi den andra med en restaurang sa i ar ar det min tur att hitta en restaurang och sen blir det som en liten dejt. Ryan far inte veta vart vi ska forrans vi ar dar! Nasta ar sa ar det hans tur och sa byter vi av sa varje ar.

Den 5 Februari fyller Lauren 20 sa da ska vi ut pa kasino och spela bingo! Haha! Jag maste satta igang och gora hennes scrapbooking album, har bara 3 veckor pa mig. Den 20 Februari ska vi fara till Madison och ga pa brollop. En av Ryans slaktingar ska gifta sig. Helgen efter det sa ar det Robins baby shower. Den 2 April fyller Ryan ar och den 22 April far vi till Phuket i 2 veckor!

Mars da? Ja da fyller Miiii ar! Hihi! Det ar stort det... 27 ar! :) haha, 27 ar den 27 Mars :P Och jag fyller 27 ar den 27 Maj! HOHO! A grattis Mia i efterskott, grattis Jannice i forskott! Grattis Viktor i forskott...

haha! PUSS


Kommentarer
Postat av: Miii

hehe vad kul att det är mycket som händer gumman! ja babyshower verkar ju superkul, träffas o få massa underbart söta grejer :) det måste jag ha nångång framöver då det är dags! verkar så kul! jäklar vad folk som fyller år också, jaaaa jag vet vi fyller 27 år Marre!! helt sjukt mycket juh.... :) hehe jag vill vara 23 hela tiden, inte 27! hoho.... KRAM

2010-01-19 @ 09:57:57
URL: http://miiimary.blogg.se/
Postat av: Annika

Jag och Patrik gifter ju också oss 20 februari :-) Vilken slump att ni ska på bröllop den dagen. Hoppas allt är bra. Kram.

2010-01-20 @ 23:01:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0